Filtry





Škoda Superb

2 826 výsledků

Škoda Superb, SUPERB COM GRT SPO4X4 TD 140/2
Před 114 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED matrixové světlomety, Litá ko... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 049 000
 Kč
Škoda Superb, iV DSG 1,4TSI 160kW L&K
Před 114 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
DODATEČNÁ VÝBAVA: kola z lehké slitiny TRINITY 19" antracitová, navigace COLUMBUS, tažné zařízení sklopné, nezávislé topení, střešní okno, Proaktivní ochrana cestujících, černý panel stropu, přímá kontrola tlaku v pneumatikách, TRAILER ASSIST - asistent pro manévrování s přívěsem, masážní funkce pro obě přední sedadla, sportovní kryty pedálů, Paket pro spaní, Liftback paket. Vůz po servisní prohlídce s výměnou oleje. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET / 100 000km., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
934 000
 Kč
Škoda Superb, DSG 2,0TDI 147kW 4x4 L&K
Před 114 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
DODATEČNÁ VÝBAVA: kola z lehké slitiny TRINITY 19" antracitová, navigace COLUMBUS, tažné zařízení sklopné, střešní okno, nezávislé topení, Proaktivní ochrana cestujcích, TRAILER ASSIST - asistent pro manévrování s přívěsem, dekor béžový Beige Brushed, bez označení modelu a pohonu 4x4, přímá kontrola tlaku v pneumatikách, Paket pro spaní, Liftback paket, zvláštní lakování MODRÁ AQUA. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET / 100 000km., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kli... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 086 000
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 114 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky fina... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420 000
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 114 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky fina... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420 000
 Kč
Škoda Superb, AMBITION 1,5 TSI 110 kW DSG
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
BONUS 20 000 KČ PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ VWFS. VŮZ S PRODLOUŽENOU ZÁRUKOU 5 LET / 100 000 KM. WLAN, AIR CARE, VIRTUAL COCKPIT, SPEEDLIMITER, ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomet... (více v detailu)
Hlavní město Praha
569 900
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, AUTOMAT
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je luxusní a prostorné auto, které nabízí vysoký komfort a širokou výbavu. Je to ideální volba pro ty, kteří hledají prostorný vůz s kombi karoserií za přijatelnou cenu. Tato Škoda Superb je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou, což zvyšuje pohodlí při jízdě. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít s virtuálním kokpitem zvyšuje přehlednost a moderní vzhled interiéru. Sedadla jsou vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což poskytuje pohodlí pro všechny cestující. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly a kožený, což zvyšuje ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440 000
 Kč
Škoda Superb 2.0TDi 140kW STYLE DSG ACC ČR
Před 114 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů. Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu. Dále si také můžete nechat prověřit vůz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
578 000
 Kč
Škoda Superb 1.5 TSI 110kW sedan
Před 114 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
sedan benzin. mnoho další výbavy. Jako nové, jen výhodnější! Zánovní a předváděcí vozy s úspor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
540 000
 Kč
Škoda Superb II 1.6 TDi Serv.kniha
Před 114 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Škoda Superb, 1.5 TSI, DPH, AUTOMAT
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifunkční vo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
580 000
 Kč
Škoda Superb, Sportline 4x4 DSG 2.0TDI 147kW
Před 114 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Nadstandardní výbava: Prodloužená záruka 5 let / 100 000 km, Příprava pro služby ŠKODA Connect L, El. přední sedadla s pamětí a nastavením hloubky, Nezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním, Rezervní kolo (neplnohodnotné), Tažné zařízení sklopné, KESSY - bezklíčové zamykání a startování s alarmem, Bezdrátové nabíjení telefonu, Infotainment Columbus 9,2" s navigací, Proaktivní ochrana cestujících, Klima paket Top, Přímá kontrola tlaku v pneumatikách. Na vozy zakoupené u naší společnosti poskytujeme garanci na původ a počet ujetých kilometrů., ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El... (více v detailu)
Zlínský kraj
999 000
 Kč
Škoda Superb, AMBITION 1.5TSI 110kW DSG
Před 114 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
EV:22B, Prodloužená záruka 5let/100tis,, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
529 000
 Kč
Škoda Superb Style 2.0 TDI 140 kW DSG Combi
Před 114 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
Odpočet DPH, garance km, prověřený původ, Kompletní servisní historie, K prodejní ceně se připočítává 2000,- za registraci Tato inzerce... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
539 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Serv.kniha, Navi
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je prestižní model s vysokou úrovní komfortu a špičkovou výbavou. Její prostory jsou velkorysé, což ji činí ideální volbou pro rodiny i pro firemní využití. Tato Škoda Superb Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu pro pohodlné a rychlé nabíjení vašeho mobilního zařízení. Vyhřívané přední okno je další výh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390 000
 Kč
Škoda Superb, Škoda Superb 1.6tdi 2011
Před 115 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Prodám Škoda Superb 2011 s úsporným a spolehlivým motorem 1.6tdi 77kw. Auto má najeto 221 tisíc km. Plněná servisní kniha. Vše na vozidle funkční přes tempomat, andoid auto/apple car play, klimatizaci po výhřev sedadel a spoustu dalšího. Technická do 6/2026 Auto má také tažné zařízení. Co se týká technického stavu tak vše na jedničku. Auto má novou technickou. I přes svůj věk nemá téměr vůbec žádné kosmetické vady ani žádnou rez. Vozidlo nebylo bourané a kilometry lze ověřit, v případě zájmu rád zašlu VIN kód. Pro jakékoliv dotazy mě kontaktujte, ABS, Alarm, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, El. ovládání zrcá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
129 900
 Kč
Škoda Superb Style 2.0 TDI 110 kW DSG Combi
Před 115 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
PRVNÍ MAJITEL, ODPOČET DPH, PRAVIDELNÝ AUTORIZOVANÝ SERVIS ŠKODA, MOŽNOST FINANCOVÁNÍ U VWFS ZA Z... (více v detailu)
Olomoucký kraj
879 000
 Kč
Škoda Superb 2.0TDI 125kW ELEGANCE WEBASTO
Před 115 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
PRAVIDELNÝ SERVIS.GARANCE PŘESNÉHO STAVU NAJETÝCH KM.VYSOKÝ STUPEŇ VÝBAVY.PRO BLIŽŠÍ INFORMAC... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
227 900
 Kč
Škoda Superb, 1.6 TDI, Serv.kniha, Navi
Před 115 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je luxusní a prostorný model, který nabízí vysoký komfort a širokou škálu výbavy. Je to ideální volba pro ty, kteří hledají výkonný a elegantní vůz s dostatkem místa pro celou rodinu. Tato Škoda Superb Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 88 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Konektivita zahrnuje MirrorLink, Apple CarPlay a Android Auto, stejně jako Bluetooth pro snadné telefonování.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
260 000
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI, Style, NOVÁ CENA
Před 115 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vyb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
370 000
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI, Style, NOVÁ CENA
Před 115 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vyb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
370 000
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI, Style, NOVÁ CENA
Před 115 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vyb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
370 000
 Kč
Škoda Superb, 1.6 TDi,Ambition,navi
Před 115 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Isofix, Klimatizovaná př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
260 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, digi klima
Před 115 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
rodinný prostorný liftback vybavený výkonným a úsporným antovým motorem, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkční volant, Na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400 000
 Kč
Škoda Superb, Škoda Superb 2.0 TSI
Před 115 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, Litá kola, Malý kožen... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
750 000
 Kč