Filtry





Škoda Superb

2 826 výsledků

Hlavní město Praha
379 000
 Kč
Škoda Superb 2,0 TDI CR 125kW Combi kombi
Před 110 dny - Ústecký kraj - YAUTO
kombi nafta. Druhý majitel ČESKÉ SPZ VE 200000KM NOVÉ ROZVODY+VODNÍ PUM... (více v detailu)
Ústecký kraj
269 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0TDI 103kw
Před 110 dny - Středočeský kraj - SAUTO
VÍCE INFORMACÍ A FOTEK O VOZIDLE NA STRÁNKÁCH: https://justcar.cz/produkt/skoda-superb-2-2-0-tdi-103kw/ Auto má pravidelný servis: olej měněn každých 10 000 km, olej v převodovce každých 30 000 km. Nově měněná spojka před 5 000 km. Repase alternátoru (Nová ložiska,regulátor,komutátor) Kompletně nové poloosy, čepy na ramenech, čepy řízení a tyčky stabilizátorů. Vše doložitelné fotkami. Kompletní servisní historie ve Škodovce. Před rokem nové letní pneumatiky., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bezpečnostní pískování oken, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sk... (více v detailu)
Středočeský kraj
222 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDi 4x4,ČR,DSG,navi
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED světlomety plnohodnotné, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDi,DSG,bixenon
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Škoda Superb, AMBITION 3,6 FSI V6 4x4 DSG
Před 111 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PROTOKOL CEBIA K VOZIDLU ZDARMA. DAB rádio, el. sedadlo řidiče s pamětí, zadní okna vkládané sluneční clony, bezpečnostní šrouby kol, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Malý kožený pake... (více v detailu)
Hlavní město Praha
233 000
 Kč
Škoda Superb, 1.5 TSI DSG Ambition Combi
Před 111 dny - Středočeský kraj - SAUTO
100% garance původu vozu a najetých kilometrů. Možnost odpočtu DPH. Další výbavy: aut. stavitelný volant při nástupu,, Adaptivní tempomat, Automatické svícení, Bezklíčkové ovlád... (více v detailu)
Středočeský kraj
579 000
 Kč
Škoda Superb 2,0 TDi 110kW Style Záruka až
Před 111 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Výbava daného vozu je orientační. Cebia - předloží... (více v detailu)
Jihočeský kraj
398 000
 Kč
Škoda Superb, 2,0 TDI 125kW 4x4 CZ Kůže
Před 111 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Úvěr možný, 241588. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Vůz po 2. majiteli, koupeno v ČR. Servisní kniha. Možnost výhodného financování vozu a prodloužené záruky. Výbava: GPS zabezpečení., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bi-xenony, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Litá kola, Mlhovky, M... (více v detailu)
Středočeský kraj
189 999
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI 110kW
Před 111 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Vozidlo je v perfektním vztahu.,
Moravskoslezský kraj
795 000
 Kč
Škoda Superb 2,0 TDi 110kW Style Záruka až 5 let kombi
kombi nafta. První majitel Leasing možný Úvěr možný Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena... (více v detailu)
398 000
 Kč
Škoda Superb, 103kW, DSG, Elegan, Tažné, STK
Před 111 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Velká výbava. Sloužilo jako rodinné vozidlo. Důvod prodeje: přechod na EV., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, DVD přehrávač, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Originální autorádio, Palubní po... (více v detailu)
Kraj Vysočina
139 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Serv.kniha
Před 111 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je luxusní sedan, který nabízí vynikající komfort a prostornost. Její cenová dostupnost a široká výbava ji činí atraktivní volbou pro ty, kteří hledají elegantní a komfortní cestování. Škoda Superb je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 125 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Tato Škoda Superb nabízí bi-xenonové světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI DSG Alcantara Bixenony
Před 112 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
DSG, Alcantara, Bixenony, Sklopné tažné zařízení, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299 000
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI 125kW DSG 1.MAJ DPH ČR
Před 113 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
EV.Č.: 84 . Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodného financování, pojištění a prodlou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199 999
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI 125kW DSG 1.MAJ DPH ČR
Před 113 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý, EV.Č.: 84 | Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodného financování, pojištění a prodloužené záruky k vozu | Nezávislé osvědčení původu a historie vozu |;, ABS, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, LED denní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
219 999
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 113 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220 000
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 113 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220 000
 Kč
Škoda Superb, 2l TDI STYLE EXTRA. Serv.kniha
Před 113 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
vozidlo je v dobrém stavu VIN: TMBJH9NP9G7047164, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bi-xenony, Centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. startér, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Nastavitelný vol... (více v detailu)
Hlavní město Praha
340 010
 Kč
Škoda Superb, ŠkodaSuperb
Před 113 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Po výměně olejů a filtrů v motoru i převodovce., ABS, ESP, Protiprokluzový systém kol (ASR)
Zlínský kraj
255 000
 Kč
Škoda Superb 2.0 TDI 125kW DSG 1.MAJ DPH ČR kombi
kombi nafta. EV.Č.: 84 . Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodného financován... (více v detailu)
199 999
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Nové ČR
Před 113 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je luxusní sedan, který nabízí vysoký komfort a prostorný interiér. Její výbava a cenová dostupnost ji řadí mezi oblíbené volby pro dlouhé cesty i městský provoz. Tato Škoda Superb pochází z ČR a je vybavena výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 140 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a alacantrová, vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což poskytuje maximální pohodlí pro všechny cestující. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Vůz je také vybaven vyhřívaným předním oknem pro rychlé odmrazení v zimních měsících. Volant je kožený a multifunkční... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 113 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je luxusní sedan, který nabízí vysoký komfort a moderní technologie. Je to ideální volba pro ty, kteří chtějí elegantní vůz s dostatkem prostoru a vynikající jízdními vlastnostmi. Tato Škoda Superb pochází z ČR a je vybavena automatickou převodovkou. Pod kapotou najdeme úsporný dieselový motor 2.0 TDI o výkonu 103 kW a objemu 1968 ccm. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což zvyšuje pohodlí při jízdě v chladnějším počasí. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Volant je kožený a multifunkční, což z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
165 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 113 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je luxusní a prostorný vůz, který nabízí vysoký komfort a pokročilou technologii. Její kombi verze je ideální pro rodiny a dlouhé cesty díky velkému kufru a pohodlnému interiéru. Tato Škoda Superb Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 103 kW. Vozidlo je vybaveno automatickou převodovkou a disponuje servisní knížkou. Co se týče vybavení, tato Superb Combi nabízí vyhřívaná sedadla vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0TDI 110kW Style
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
560112044, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Ostřikovače světlometů, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
369 000
 Kč