Filtry





Škoda Superb

2 826 výsledků

Škoda Superb, Sportline DSG 2.0TDI 147kW
Před 108 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Nadstandardní výbava: Prodloužená záruka 5 let / 100 000 km, El. přední sedadla s pamětí a nastavením hloubky, Nezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním, Střešní okno, Rezervní kolo (neplnohodnotné), Kola z lehké slitiny VEGA 8Jx19" (leštěná, antracitová), Tažné zařízení sklopné, KESSY - bezklíčkové zamykání a startování s alarmem, Proaktivní ochrana cestujících, Liftback paket, Příprava pro služby ŠKODA Connect L, ISOFIX na sedadle spolujezdce. Na vozy zakoupené u naší společnosti poskytujeme garanci na původ a počet ujetých kilometrů., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. ... (více v detailu)
Zlínský kraj
949 000
 Kč
Škoda Superb 1.8TSi-118KW-AMBI-Bi-xenony-
Před 108 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
Koupeno v Č.R., Od roku 2013 - 1.Majitel, 1x klíč, Senzor světel + stěračů, Bi-Xenony, CD měnič, Isofix, Dvouzonová klimatizace, PDC zadn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
69 900
 Kč
Škoda Superb Selection 2,0TDI 110kW
Před 108 dny - Plzeňský kraj - CARS_CZ
ID: 277267,Předváděcí vůz, k prodej ihned, fyzické předání možné od 1.1... (více v detailu)
Plzeňský kraj
959 900
 Kč
Škoda Superb, 2.0i,AC,park.čidla
Před 108 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
44 600
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 108 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb Combi je luxusním vozem s vysokým komfortem a prostornou karoserií. Její cenová dostupnost a široká výbava ji činí atraktivní volbou pro zákazníky hledající spojení elegance a praktičnosti. Tato Škoda Superb Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční s řazením pádly, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Navíc, vůz je vybaven bezdrátovým ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420 000
 Kč
Škoda Superb, Superb 2.0 TDI 125 kW 2012
Před 108 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Bohatá výbava Spolehlivý motor, malá spotřeba, olej ne spotřebuje, pravidelný servis, klimatizace funguje, vlastním přes 3 roky, dobrý technický stav, manuální převodovka, dálniční známka do 2.25 STK do 10.25, ABS, Alarm, Automatické svícení, Bi-xenony, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, ESP, Isofix, Kožená s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
149 999
 Kč
Škoda Superb , 2,0 TDI Selction
Před 108 dny - Zlínský kraj - 420_AUTO_CZ
City paket Litá kola Bosona 18 stříbrná Rezervní kolo (dojez... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 096 000
 Kč
Škoda Superb 2,0 TDi DSG STYLE *VIRTUAL*WEBASTO*TAŽNÉ* kombi
Před 108 dny - Olomoucký kraj - YAUTO
kombi nafta. První majitel Pravidelný servis Škoda poslední servis při 125.378km ( olej DSG olej ). Možnost odpočtu DPH. Rádi s Vámi auto projdeme. Můžete si ho v klidu prohlédnout důkladně projet n... (více v detailu)
Olomoucký kraj
595 000
 Kč
Škoda Superb STYLE 1.8TSi 132KW 7DSG sedan
Před 108 dny - Karlovarský kraj - YAUTO
sedan benzin. 1 servisní prohlídka zdarma s nízkým úrokem „Údaje obsažené v nabídce mají pouze informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
349 000
 Kč
Škoda Superb, 1.8 TSI 132 kW Ambition Plus
Před 108 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Jasný původ vozidla, vůz zakoupen jako nový v ČR, po 1. majiteli, možnost odpočtu DPH. Výbava AMBITION PLUS: 17" ORIGINÁLNÍ ALU KOLA "STRATOS", ADAPTIVNÍ TEMPOMAT DO 210 KM/H, SMARTLINK - ZRCADLENÍ MOBILNÍHO TELEFONU, ADAPTIVNÍ BI-XENONOVÉ SVĚTLOMETY VČ. LED DENNÍHO SVÍCENÍ + OSTŘIK ČELNÍCH PLOCH, STARTOVÁNÍ TLAČÍKEM, PŘEDNÍ A ZADNÍ PARKOVACÍ SEZNZORY, KOŽENÝ MULTIFUNKČNÍ VOLANT, VYHŘÍVANÁ PŘEDNÍ SEDADLA, BT HANDSFREE VČ. HLASOVÉHO OVLÁDÁNÍ! 6AA7112. Kompletní nabídku našich ojetých vozidel naleznete na webu www.direct-auto.cz!, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
419 900
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Tempomat
Před 108 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, Mlhovky, Pa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
110 000
 Kč
Škoda Superb, Škoda Superb
Před 108 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální au... (více v detailu)
Plzeňský kraj
165 000
 Kč
Škoda Superb, Combi DSG 2,0 TDI / 110 kW Amb
Před 109 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Nabízím vůz Škoda Superb, který byl využíván, jako služební vozidlo nižšího managementu. Vůz je v perfektním stavu s pravidelnou údržbou u autorizovaných servisů. Pro více informací jsem Vám k dispozici. Prosím o nekontaktování ze strany autobazarů, děkuji., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dotykové ovládání palubního p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480 000
 Kč
Škoda Superb, 1.5 TSI 110kW DSG Ambition
Před 109 dny - Středočeský kraj - SAUTO
PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 5 LET NEBO 100.000 KM3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ CHYTŘE SE SPOLEČNOSTÍ VWFS.VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA.MOŽNOST PRODLOUŽENÍ TOVÁRNÍ ZÁRUKY.EXTRA BONUS 10.000,-Kč PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ SE SPOLEČNOSTÍ AUTO OPAT., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná z... (více v detailu)
Středočeský kraj
552 900
 Kč
Škoda Superb, Škoda Superb, Superb 4x4 125kw
Před 109 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Superb je ve výborném stavu, interiér je čistý a nepoškozený, v autě nejezdili kuřáci. Lak nepoškrábaný, pár kosmetických chyb samozřejmě má. Motor běží perfektně, startuje okamžitě studený i teplý. Převodovka řadí tak jak má. Nová origo AGM baterie, 01/2024 nové přední sklo. Výbava prakticky maximální nezávislé topení Webasto s dálkovým ovládáním, tažné zařízení, panoramatická střecha, stínící roletky zadních oken, zatavení zadních oken, natáčecí xenonové světlomety svítí výborně, Kožené sedačky s odvětráním, paměťové sedačky s možností uložení nastavení jak u řidiče, tak u spolujezdce, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bezpečnostní pískování oken, Bi-xenony, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání ... (více v detailu)
Ústecký kraj
310 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI DSG Style
Před 109 dny - Středočeský kraj - SAUTO
100% garance původu vozu a najetých kilometrů. Možnost odpočtu DPH. Další výbavy: aut. stavitelný volant při nástupu,, Automatické svícení, Be... (více v detailu)
Středočeský kraj
569 000
 Kč
Škoda Superb, lII 1.6 TDi, Ambition+, Tažné
Před 109 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Prostorné kombi se spolehlivým motorem 1.6 TDI 88 kW a manuální 6st převodovkou ve výbavě Ambition +. Např. asistent rozjezdu do kopce, isofix, denní svícení, audionavigační systém, tempomat, dvouzónová automatická klimatizace, Systém Start/Stop, parkovací senzory vpředu vzadu, vyhřívaná sedadla, systém varování před kolizí s funkcí nouzového brzdění ve městě, el.výhřev předního skla, bluetooth, usb, aux, orig alu kola, tažné zařízení a mnoho další. Záruka až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Nejsme autobazar pro prohlídku prosím volejte předem. Další výbavy: brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci, AUX,, ABS, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. o... (více v detailu)
Plzeňský kraj
325 990
 Kč
Škoda Superb 2,0 TDI L&K kombi
Před 109 dny - Zlínský kraj - YAUTO
kombi nafta. Dvojitá podlaha s cargo elementy Litá kola Veritate 19'' Tažné za... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 114 900
 Kč
Škoda Superb, Style DSG 4x4 2.0TDI 140kW Com
Před 110 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Nadstandardní výbava: Navigační systém "COLUMBUS", hlasové ovládání + WLAN + Web Radio. "TRAVEL ASSIST High" (ACC, Side Assist, rozp.dopr.značek,Park+Lane Assist+adapt.vedením,DQ vč.Emerg.Assist)+Virt.Cockpit. Komfortní telefonování s nabíjecím boxem a bezdrátovým spojením s vnější anténou. "LED PAKET PLUS". LED Paket vnější osvětlení (LED přední +zadní světla - TOP varianta) s funkcí "Matrix Beam" + ostřikovače světlometů. Virtuální pedál. Nezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním. Adaptivní podvozek DCC včetně "DRIVING MODE SELECT". El.před.sedadla,řidič s pamětí, bederní opěry vpředu,LED osv. prostoru pro nohy,nastavení spoluj. sed. zezadu. . Na vozy zakoupené u naší společnosti poskytujeme garanci na původ a počet ujetých kilometrů., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, D... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
689 000
 Kč
Škoda Superb, SCOUT COMBI 2.0TDI, 147KW, 4X4
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Nezávislé top... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 169 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je luxusní sedan, který nabízí prostorný interiér a prvotřídní komfort. S výhodnou cenou a bohatou výbavou je tato Škoda oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají výjimečnou hodnotu a styl. Tato Škoda Superb je původem z ČR a je vybavena automatickou převodovkou. Pod kapotou najdeme výkonný dieselový motor 2.0 TDI, který poskytuje výkon 140 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a alacantrová, vyhřívaná vpředu i vzadu, což poskytuje maximální pohodlí během jízdy. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je také vybaven vyhřívaným předním oknem. Volant je kožený, multifunkční a s řazení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
Škoda Superb L&K 2,0 TDI 142KW 4x4
Před 110 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
Odpočet DPH, předváděcí vůz, k odběru v prosinci 2024, Prodloužená tovární záruka do května 2029 nebo 100 000km, český původ, garance km, k prodejní ceně se připoč... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 169 000
 Kč
Škoda Superb III 2.0 TDi
Před 110 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
319 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0TSI L&K 140KW
Před 110 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Auto je ve skvělém stavu, Majitel vozu je manažer v Praze, převážně dálkové jízdy. Více informací naleznete na fotografiích. L&K 140KW 9795 šedá titan / titan grey WCS Rear MR21 RNF Navigační systém "COLUMBUS", hlasové ovl PCF Kola z lehké slitiny "CANOPUS" 8Jx19" če 3CX Dělící síť PB1 El.nas.před.sedadla, řidič s pamětí,bed. 6NW Černý panel stropu 3U7 Automaticky odjistitelné rolo s multifun 4L5 USB ve vnitřním automaticky odcloněném z 0NA Bez přídavných nápisů na 5. dveřích, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Asistent změny jízdního pruhu, Bezklíčkové ovládání, CD přehrávač, Centrální zamykání, Chladnička, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příje... (více v detailu)
Středočeský kraj
690 000
 Kč
Škoda Superb, L&K 2.0 TDI 110 kW
Před 110 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: O619V06022. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný... (více v detailu)
Středočeský kraj
439 990
 Kč