Filtry





Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D, NOVÁ CENA, 4X4
Před 137 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2.2 DI-D, 7 místné, Automat
Před 137 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mitsubishi Outlander je SUV, které se vyznačuje vysokou bezpečností a pohodlím. Tento model nabízí širokou škálu výbavy a je cenově dostupný, což ho činí atraktivní volbou pro rodiny. Toto rodinné SUV Mitsubishi Outlander je vybaveno úsporným dieselovým motorem 2.2 DI-D s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Motor o objemu 2268 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vůz nabízí sedm sedadel a disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven střešním oknem pro příje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440 000
 Kč
Mitsubishi Lancer, Mitsubishi Lancer ČR 1.6 86KW
Před 138 dny - Středočeský kraj - SAUTO
, ABS, Alarm, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Malý kožený paket, M... (více v detailu)
Středočeský kraj
157 000
 Kč
Mitsubishi Pajero, Se střešním stanem Pilgrims
Před 139 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Ahoj, nabízím k prodeji Pajero 3.2 DiD 118kW, které jsem koupil v listopadu 2023 a najel jsem cca 1100km. Přes zimu neježděno, parkováno v suché garáži. Bez koroze. Led rampy vpředu i vzadu, ovládané vypínači na přístrojové desce. vysílačka, vestavba s lednicí na 12V s bluetooth (zásuvka s menším odběrem). Lehce zvýšeno a vzadu tvrdší pružiny kvůli stanu. Pilgrims family 230x200 s veškerými tyčkami a velkým předstanem. Zachovalý interiér. Najeto cca 136000km. Předchozí majitel mu dal velkou péči. Komplet nová chladící soustava, termostat, viskózní spojka, řemeny, desinfekce a doplnění klima., oleje (kromě převodovky), palivový filtr (nádrž zkontrolována), nové pne... (více v detailu)
Plzeňský kraj
219 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, SLEVA, 132 kW, 7 míst, kůže
Před 139 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Plně funkční, spolehlivý, 7 místný vůz, pravidelně servisováno, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Nouzové brždění, Orig... (více v detailu)
Liberecký kraj
219 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Outlander PHEV
Před 140 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Vozidlo v perfektním stavu. Stav baterie zkalibrován a změřen v autorizovaném servisu na 78% (viz foto, baterie průběžně kalibrována a vydrží minimálně jednou tolik), dojezd čistě na baterii kolem 40km, reálná spotřeba na dlouhé trasy cca 7L/100km. Servis pouze v autorizovaném servisu Mitsubishi, servisní knížka. Před prodejem proveden plný servis. Zimní i letní pneu. Tažné, třetí SPZ na nosič kol. EL značky (parkování zdarma modré zóny), ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, CD přehrávač, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DA... (více v detailu)
Liberecký kraj
295 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2.2 DI-D, 7 míst, Kůže, Navi
Před 141 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mitsubishi Outlander je populární SUV, které je známé svou robustností a vysokým komfortem jízdy. Tento model nabízí širokou škálu výbavy a je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení dobrodružství a pohodlí. Toto rodinné SUV Mitsubishi Outlander nabízí sedm míst k sezení. Je vybaveno úsporným dieselovým motorem 2.2 DI-D, který poskytuje výkon 110 kW a objem 2268 ccm. Vybavení tohoto vozu zahrnuje kožená sedadla, která jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je vyba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
Mitsubishi L200 2,4Di-D A/T, INSTYLE
Před 141 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
VIN: MMCJYKL10GH023466. Stav velmi dobrý první majitel, servisní knížka, koupeno v D
Moravskoslezský kraj
569 000
 Kč
Mitsubishi Colt 1,1i 55KW KLIMA
Před 142 dny - Ústecký kraj - CARS_CZ
Č.96 BENZÍN, KLIMA koupeno v D, dovezeno
Ústecký kraj
69 999
 Kč
Mitsubishi Lancer 1.6 MIVEC, NOVÁ CENA, Xenony
Před 142 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte le... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90 000
 Kč
Mitsubishi ASX 1.6i MIVEC 8x AIRBAG, NAVIGACE
Před 144 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Plní emisní normu ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199 900
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2,2 Diesel 4X4
Před 147 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Koupeno v CZ, 1 majitel, nehavarovane, pravidelne servisní prohlídky v autorizovaném servisu Mitsubishi., ABS, Android Auto, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299 000
 Kč
Mitsubishi Colt 1.1, Serv.kniha, po STK, Klima
Před 147 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Specializujeme se na prověřené vozy za nejlepší možné ceny. Financování jednoduše a rychle, 100% doživotní záruka na p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Mitsubishi Space Star, Mitsubishi space star 1.0
Před 150 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Prodám Mitsubishi Spacestar 1,0 MIVEC, výkon 52kw, rok 2014, najeto 74.000km. Vozidlo udržované, pravidelný servis v autorizovaném servisu Mitsubishi - vedena servisní kniha - poctivé km. Dovoz Rakousko po první majitelce, již přihlášeno na české SPZ včetně nové STK s platností do 02/26. 5-ti stupňová manuální převodovka počet dveří: 5x počet míst k sezení: 5x počet el. oken: 2x počet el. zrcátka: 2x počet klíčů: 2x pohon kol: přední palivo: benzín Centrální dálkové zamykání, orig. rádio CD/AUX, mlhovky, klimatizace, airbagy, posilov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
99 990
 Kč
Mitsubishi L200, 2.5 Di-D Double Cab 4x4 131kW
Před 152 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Dovezeno soukromě ze Švédska, dvě sady pneu na alu discích, nové všechny náplně včetně automatické převodovky. Nové rozvody na 220.000 km. Nové přední brzdové destičky. Nezávislý ohřev motoru na 220V. Zdravý rám. Velmi zachovalé a servisované vozidlo po pečlivém majiteli. Denně v provozu. TZ na 2.700 kg. Soukromé vozidlo, není DPH., ABS, Alarm, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátk... (více v detailu)
Liberecký kraj
299 000
 Kč
Mitsubishi Colt 1,1i EL.OKNA ABS SERVO RADIO
Před 152 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Dobrý stav autorádio abs servo el.okna 2x klič 4x srs Údaje obsažené v těchto kartách vozu mají pouze všeobecný informativní charakter. Tyto indikativní nabídky nejsou na... (více v detailu)
Středočeský kraj
39 000
 Kč
Mitsubishi ASX 2,3 INSTYLE+ 2.2 DI-D 4WD/6AT SUV
Před 153 dny - Liberecký kraj - YAUTO
SUV nafta. Záruka na původ vozu a stav najetých kilometrů.Jediný majitel kompletní servisní hyst... (více v detailu)
Liberecký kraj
249 000
 Kč
Mitsubishi ASX 1.8 DI-D, Serv.kniha
Před 154 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Specializujeme se na prověřené vozy za nejlepší možné ceny. Financování jednoduše a rychle, 100% doživotní záru... (více v detailu)
Hlavní město Praha
130 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 1.8 DI-D, Serv.kniha
Před 155 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 1,6 i NAVI, KAMERA, 1.MAJITEL
Před 155 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Stav perfektní, plně funkční a bohatě vybavený vůz absolutně bez koroze, serviska, 2 klíče, s vozem je možné ihned odjet, možnost protiúčtu Vaším vozem, povinné ručení a financování zajišťujme na místě, přihlášení vozidla pouze 800, - kč. VŮZ VLASTNÍME A SAMI JSME HO DOVEZLI DO ČR., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
279 900
 Kč
Mitsubishi Grandis, 2.0 Di-D
Před 155 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Motor Volkswagen (TDi)., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelný volant, P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
95 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 2.2 DI-D, NOVÁ CENA, 4X4
Před 159 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mitsubishi ASX je SUV, které se vyznačuje robustním designem a vysokou úrovní bezpečnosti. Jeho vyšší stavba karoserie zaručuje lepší přehlednost na silnici a komfort při jízdě. Toto rodinné SUV Mitsubishi ASX je poháněno výkonným dieselovým motorem 2.2 DI-D s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Motor o objemu 2268 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 19. ledna 2024. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, Outlender PHEV
Před 159 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Vozidlo v perfektním stavu. Nové přední brzdy, nové pneu. Žena za 3 ro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
375 000
 Kč
Mitsubishi Lancer, EVO X 4WD
Před 160 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Prodám Mitsubishi Evolution X 4x4, manuální převodovka, najeto 77046mil Nově kovaný motor ! ( díly KomVet, stavěl Beleš, lazeno v Hajsel Motorsport ), najeto pouze 2000km Plňe funkční auto pripravené na sezónu. Recaro sedačky, Brembo brzdy, kryt pod motorem, podvozek s možností nast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
639 000
 Kč
Mitsubishi ASX 1.6 MIVEC, NOVÁ CENA
Před 161 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290 000
 Kč