Filtry





Mitsubishi Eclipse Cross, 1.5 T-MIVEC, 4X4, Automat, ČR
Před 127 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mitsubishi Eclipse Cross je SUV, které se vyznačuje atraktivním designem a vysokou úrovní bezpečnosti. Jeho cenová dostupnost a komfort jízdy jsou dalšími výhodami, které z něj dělají oblíbenou volbu. Toto rodinné SUV Mitsubishi Eclipse Cross je poháněno výkonným benzínovým motorem 1.5 T-MIVEC. Motor o objemu 1499 ccm poskytuje výkon 120 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou a pohonem 4x4, což přispívá k jeho jízdní dynamice v různých terénech. Vozidlo disponuje servisní knížkou a pochází z České republiky. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro vynikající viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly, kožený a vyhřívaný, co... (více v detailu)
Hlavní město Praha
460 000
 Kč
Mitsubishi L200, Mitsubishi L200, Plná výbava.
Před 127 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Prodám l200. 2. majitel. Dobře udržované. Servisováno pravidelně. Plná výbava. Používané jako rodinný vůz. Technicky v perfektním stavu. Super select. Mezinápravový diferenciál. 4x4 použitelná na silnici do 110km/h. Drobné kosmetické vady. Neježděno v terénu. Nástřik podvozku u firmy Lakovna Raptor Zbraslav. Ochranné folie předních světlometů. Kola Delta klassik v hodnotě 66 000KČ. Nové pneu BF Goodrich T/A ko2. Servisní knížka / návod. 2x klíč. Hl.m. Praha. Tel: 737659961, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Boční nášlapy, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
560 000
 Kč
Mitsubishi Space Star, 1,2i Mivec klima
Před 127 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
1 Majitel, klimatizace, 6x airbag, dovoz Německo, euro 6 , naj: 48000km ,, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Nas... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
215 000
 Kč
Mitsubishi Outlander 2,3 INTENSE+ DI-D 4WD
Před 128 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Výborný stav. Auto po jednom majiteli. Nebylo nikdy havarované. Je bez koroze a jiných vad. Bylo pravidelně servisované s jasně doloženou servisní historii v servisní knížce. Posl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
284 900
 Kč
Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC
Před 128 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
375 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 1,6 16V 1.maj.servisMitsubishi
velmi zachovalý, kompletní serv. historie Mitsubishi, pěkné letní i zimní obutí atd.záruka orig. stavu km, nehavarovanosti a možnost prohlídky(váš servis, zvedák, diagnostika) samozřejmostí, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní s... (více v detailu)
299 900
 Kč
Mitsubishi Pajero Sport, 4x4,155000km,KLIMA,KŮŽE
Před 130 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PRODÁM MITSUBISHI PAJERO SPORT,4x4,R.V.2006,2.5TD-85KW,NAJ.155000KM.DOVOZ DO ČR 2018-DO 2024 1.MAJITEL.NOVÁ TK DO 5/26.PLNĚ FUNKČNÍ,KAROSERIE ZACHOVALÁ,INTERIER ČISTÝ NEKUŘÁCKÝ,MECHANICKY V POŘÁDKU.DROBNÉ NEDOSTATKY NEOVLIVŇUJÍCÍ PROVOZ A FUNKČNOST JSOU.KLIMA-FUNKČNÍ,EL.OKNA+ZRCÁTKA,CENTRÁL NA DO,ZÁVĚS NA 2800KG,AL KOLA ORIG.ROLETKA KUFRU,HAGUSY,2xORIG.KLÍČE.4/24 NOVÉ ULOŽENÍ PŘ.STABILIZÁTORU+LEVÝ SPODNÍ ČEP RAMENE,5/24 NOVÁ PŘEVODKA ŘÍZENÍ +SERVO OLEJ+ZADNÍ BRZDOVÉ DESTIČKY.V CENĚ PŘEVOD.CENA 164000KČ, ABS, Autorádio, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
164 000
 Kč
Mitsubishi L200, 2.4Di-D 133kW 4WD ClubCab DPH
Záruka 1rok/20.000km v ceně vozu. Pravidelně servisovaný, možný odpočet dph, nová stk, 2x alu sada, s vozidlem je možno ihned odjet, nehavarováno, velmi dobrý stav. Před koupí vozu dále umožňujeme kontrolu vaším mechanikem nebo Vámi vybraným autoservisem v Brně. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu a výbavy vozidla. Podrobný popis stavu a výbavy bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS... (více v detailu)
549 000
 Kč
Mitsubishi ASX 1,6 i 86kW Invite 1.maj.ČR DPH
Před 130 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Vozidlo možno vidět v Auto Palace Spořilov s.r.o.. 1. majitel. Údržba v autorizovaném servise. ZAJISTÍME VÁM VÝHODNÉ FINANCOVÁNÍ NA TENTO VŮZ!... (více v detailu)
Hlavní město Praha
138 900
 Kč
Mitsubishi Space Star , 1,0i PR. SERVIS,TOP STAV
Před 130 dny - Ústecký kraj - 420_AUTO_CZ
Vozidlo s pravidelně vedenou servisní knihou a platnou STK. Všechny naše vozy procházejí důkladnou servisní kontrolou našimi techniky.; autorádio, AUX, deaktivace airbagu spolujezdce, denní svícení, man. klimatizace, USB, záruka, tachograf; 6x airbag; ABS; autorádio; AUX; CD přehrávač; centrál dálkový; d... (více v detailu)
Ústecký kraj
141 900
 Kč
Mitsubishi Pajero, 3.2 DI-D 140KW KOUPENO ČR DPH
Před 131 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
VOZIDLO PRAVIDELNĚ SERVISOVANÉ V AUTORIZOVANÉM SERVISU, ABS, Autorádio, Boční nášlapy, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Kožené čalounění, Litá kola, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Otevíratelná střecha... (více v detailu)
Plzeňský kraj
519 900
 Kč
Mitsubishi L200, 2,3 DI-D 4WD Aut. Instyle DPH
Před 131 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Úvěr možný, REZERVOVÁNO. K240405. Vůz po 2. majiteli, Servisní kniha. Odpočet DPH. Možnost výhodného financování vozu a prodloužené záruky. Udržovaný a zachovalý stav. Výbava: GPS zabezpečení, přední LED světla, monitorovací systém 360°, redukční převodovka., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožená s... (více v detailu)
Středočeský kraj
834 999
 Kč
Mitsubishi Space Star
Před 131 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Opravdu velice zachovalý, výjimečný stav, první majitel, nutno vidět, ABS, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Centrální zamykání, Dál... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč
Mitsubishi Lancer 1.8 MIVEC, ČR
Před 132 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
159 000
 Kč
Mitsubishi Lancer 1.8 MIVEC, ČR
Před 132 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
159 000
 Kč
Mitsubishi Pajero, 3.2Di-D*118kW*3DV*127TKM*TOP*
Před 133 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
1.MAJITEL, NAPROSTO PERFEKTNÍ STAV!!! PRAVIDELNÝ SERVIS!!! ORIGINÁL KILOMETRY 127TKM ZA KTERÉ RŮČÍM PÍSEMNOU FORMOU A MOHU JE DOLOŽIT VÁŽNÉMU ZÁJEMCI NA MÍSTĚ U AUTA!! AUTO JE VE 3DV PROVEDENÍM ABSOLUTNĚ BEZ KOROZE!!! (VIZ FOTO PODVOZKU), TAKOVÉ AUTO SE DNES UŽ VELMI ŠPATNĚ HLEDÁ. NIKDY NEJEZDILO V TERÉNU A NEMÁ TAŽNÉ (NIKDY NIC NETAHALO), POUZE VÁŽNÍ ZÁJEMCI DĚKUJI.MÁM NA PRODEJ 3X PAJERO., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládán... (více v detailu)
Olomoucký kraj
265 000
 Kč
Mitsubishi ASX 1.6 MIVEC, NOVÁ CENA, ČR,1.maj
Před 135 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v ban... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, MITSUBISHI OUTLANDER 2 L BENZÍ
Před 136 dny - Středočeský kraj - SAUTO
NA VOZIDLE JE VŠE PLNĚ FUNKČNÍ A V PERFEKTNÍM STAVU., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, N... (více v detailu)
Středočeský kraj
315 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, 4x4, automat, 7míst
Před 136 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
ABS, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Podélný posuv sedadel, Posilovač řízení, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
319 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 1.8 DI-D 4x4
Před 136 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nas... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
209 900
 Kč
Mitsubishi Colt, 1,3 i, 1.maj.,klima,serviska,
Před 137 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Velmi zachovalý vůz po prvním majiteli, klimatizace, tempomat, na vozidle nové letní pneu + sada zimních pneu na ocelových discích k vozidlu, servisní knížka - poslední servis 16.05.2024 při 176000 km. Možnost sjednat pojištění záruk od Colonnade Insurance S.A., až na 36 měsíců. Další výbavy: AUX,, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezd... (více v detailu)
Zlínský kraj
99 000
 Kč
Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D, NOVÁ CENA, 4X4
Před 137 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420 000
 Kč