Filtry





Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D, NOVÁ CENA, 4X4
Před 109 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480 000
 Kč
Jihomoravský kraj
279 900
 Kč
Mitsubishi ASX, 1.8Di-D 4x4,1.maj,ČR
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia. Vůz zálohován., ABS, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlasové ovládání ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
224 000
 Kč
Mitsubishi ASX 1.8 DI-D MIVEC,110kW,4x4
Před 110 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
Plně funkční vozidlo s pohonem 4x4 a nízkou spotřebou... Ihned k odběru!. Stav velmi dobrý koupeno v CZ
Olomoucký kraj
199 900
 Kč
Mitsubishi Colt
Auto jezdí velmi úsporně, velmi rychle se dá prostor v zimě vyhřát přes klimu. Auto bylo servisováno originál díly!, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace air... (více v detailu)
48 000
 Kč
Mitsubishi Pajero, 3.2 DI-D, 4X4, Automat
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, CD měnič, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500 000
 Kč
Mitsubishi ASX 1.6 MIVEC, NOVÁ CENA, ČR,2.maj
Před 110 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
270 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 2,0 150PS Invite A/T
Před 110 dny - Liberecký kraj - SAUTO
perfektní, krásný, velmi oblíbený vůz s atmosferickým motorem servisní kniha, plná servisní historie MITSUBISHI, poslední servis 32 239km, olej, filtry, nový olej v převodovce, nové přední kotouče a destičky, letní pneu 70%, zimní sada ALU kola a pneu 80% - každý vůz prochází prohlídkou a kontrolou všech funkcí - vůz je kompletně prověřen na původ a nájezd km - na vůz Vám poskytneme férový úvěr na počkání vůz v plné tovární záruce MITSUBISHI do 5/2025, možné prodloužit - detailní info a prověření CEBIA na www.jsautocentrum.cz, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu sp... (více v detailu)
Liberecký kraj
478 000
 Kč
Mitsubishi ASX, 1.6 MIVEC, ČR,2.maj
Před 111 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mitsubishi ASX je SUV, které se vyznačuje robustním designem a vysokou pozicí sedení pro lepší přehlednost. Jeho cenová dostupnost a komfort jízdy ho činí atraktivní volbou v segmentu SUV. Toto rodinné SUV Mitsubishi ASX je původem z ČR a je vybaveno výkonným benzínovým motorem 1.6 MIVEC. Motor o objemu 1590 ccm poskytuje výkon 86 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovla... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290 000
 Kč
Mitsubishi Pajero Sport, 30i V6 Nove LPG.Pneu.Servis.
Před 112 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Prodam mitsubishi pajero sport 30i v6 benzin v originalnim stavu rok 12.2001.Najeto original 112421 km 1.majitel nebourany nelakovany trvale udrzovany spodek auta bez koroze nove LPG Landi Renzo nove pneu BF-Goldrich a nove Dakar disky v hodnote 35000 kc novy nepouzivany zaves novy rovodovy a motorovy remen oleje filtry svicky novy olej v automaticke prevodovce a diferncialu predni a zadnim a v rozvodovce kopletni servisni hystorie i z technickych kontrol v Nemecku kopie Nemeckeho technicaku sada original.kol a rezervniho kolo k autu folie s certifikaci vnitrek vozu jako novy dalsi info po telefonu., ABS, Boční nášlapy, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
199 500
 Kč
Mitsubishi ASX 1,6 1.majitel serviska
Před 112 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Výborný stav. Auto po jednom majiteli. Nebylo nikdy havarované. Je bez koroze a jiných vad. Bylo pravidelně servisované... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
269 900
 Kč
Mitsubishi ASX, 1,6 1.majitel serviska
Před 112 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Výborný stav. Auto po jednom majiteli. Nebylo nikdy havarované. Je bez koroze a jiných vad. Bylo pravidelně servisované s jasně doloženou servisní historii v servisní knížce. Rozvod řetaz. Spolehlivý vůz. Vše je funkční. Nová stk, ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená za... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
269 900
 Kč
Mitsubishi L200 2.2 DI-D 110kW terénní
Před 113 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
terénní nafta. mnoho další výbavy. Jako nové, jen výhodnější! Zánovní a předváděcí vozy s úspo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800 000
 Kč
Mitsubishi ASX 1,6 1.majitel serviska SUV
Před 113 dny - Moravskoslezský kraj - YAUTO
SUV benzin. Výborný stav. Auto po jednom majiteli. Nebylo nikdy havarované. Je bez koroze a jiných vad. Bylo pravidelně ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
269 900
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2,4 PLUG.in HYBRID 4WD SPIRIT
Před 113 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický st... (více v detailu)
Hlavní město Praha
732 050
 Kč
Mitsubishi Space Star 1.2 CVT INSTYLE - TEMP KAM LED
Před 114 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Kontakt prodej Mitsubishi Autopalace Spořilov s.r.o. Email: mitsubishi.sporilov@autopalace... (více v detailu)
Hlavní město Praha
375 000
 Kč
Mitsubishi Space Star 1.2 5MT INVITE - KAM TEMP LED
Před 114 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Kontakt prodej Mitsubishi Autopalace Spořilov s.r.o. Email: mitsubishi.sporilov@autopalace.cz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
346 761
 Kč
Mitsubishi L200, 2.3DI-D,1majČR,S.kn,4x4,DPH
Před 114 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Vozidlo zakoupeno jako nové v České republice, po prvním majiteli, vedená servisní kniha, servisováno v autorizovaném servise Mitsubishi, pohon 4x4, tažné zařízení, ALU kola, asistent rozjezdu do kopce HSA, stabilizace podvozku ESP, tempomat, možný odpočet DPH, možný protiúčet, možný prodej na splátky., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sed... (více v detailu)
Středočeský kraj
498 900
 Kč
Mitsubishi Space Star 1.2 5MT INVITE - KAM TEMP LED hatchback
hatchback benzin. Spotřebitelský úvěr možný Kontakt prodej Mitsubishi Autopalace Spořilov s.r... (více v detailu)
346 760
 Kč
Mitsubishi Space Star 1.2 CVT INSTYLE - TEMP KAM LED hatchback
hatchback benzin. Spotřebitelský úvěr možný Kontakt prodej Mitsubishi Autopalace... (více v detailu)
375 000
 Kč
Mitsubishi L200, Mitsubishi l200
Před 115 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
ABS, Automatické svícení, Boční nášlapy, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Multifunkční volant, Naviják, Ochranné rámy, Posilovač řízení, Protiprokluzový systém kol (A... (více v detailu)
Olomoucký kraj
365 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2.2 DI-D, 7 MÍST, 4X4, AUTOMAT
Před 115 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mitsubishi Outlander je SUV, které je oblíbené pro svou robustnost a vysokou úroveň bezpečnosti. S jeho prostornou karoserií a komfortem jízdy je ideální volbou pro rodiny i pro dlouhé cesty. Toto rodinné SUV Mitsubishi Outlander je vybaveno automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Pod kapotou najdeme úsporný dieselový motor 2.2 DI-D s objemem 2268 ccm a výkonem 110 kW. Vůz nabízí sedm sedadel a pochází z ČR. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 28. května 2024. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly a kožený, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
470 000
 Kč
Mitsubishi Pajero 3,5 AT GDI V6 METAL TOP
Před 115 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
PLNÍ EURO II. Stav perfektní první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ, nehavarované
Jihočeský kraj
309 900
 Kč
Mitsubishi ASX, 1.9 TDI 2010
Před 116 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Plně funkční auto. Pohodlné praktické. STK do dubna 2026, nové brzdové kotouče i destičky na všech kolech, nové letní pneu. Auto je stále v provozu, bez jakýchkoliv větších investic. V srpnu bude potřeba výměna oleje. Nízká spotřeba- do 5litrů. Bez koroze, na karoserii běžná provozní kosmetika odpovídající věku., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
169 000
 Kč
Mitsubishi Outlander, 2,0 2.0 DI-D Instyle 4x4 7.mís
Před 116 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav dobrý, Rozvody vyměněny ve 123000km.Bez koroze., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Lit... (více v detailu)
Jihočeský kraj
149 900
 Kč