Filtry





Honda HR-V
Před 169 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Imobilizér, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Nouzové brždění, Originální autorádio,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440 000
 Kč
Honda Civic 1.4 i-VTEC*KLIMA*PO STK*
Před 169 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Historie a nájezd kilometrů prověřeno společností carVertical, na vyžádání lze zaslat mailem (aktuálně po servisním intervalu), nová STK. Tato nabídka má pouze ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
128 000
 Kč
Honda Civic, 1.8i-VTEC Tourer, Rezervace
Před 170 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Vozidlo koupeno v ČR jako nové, aktuálně po prvním majiteli. Pravidelný servis pouze HONDA, včetně doložené historie. Auto nebylo nikdy havarováno ani lakováno. Čistý , neponičený interiér-nekuřák. K autu druhá sada zimních kol zdarma., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
299 000
 Kč
Honda CR-V, 2,0 I Lifestyle 4WD
Před 170 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý, Vozidlo, od 1. majitele, nehavarované, pravidelně servisované, bez investic, vozidlo má poškození laku od poškrábání asi klíčem viz. foto. Bližší informace po telefonu: 777322118, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
369 000
 Kč
Honda HR-V, 1,6 16V 4x4 SERVIS HONDA
Před 171 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
TECHNICKY I VZHLEDOVĚ JE VŮZ V DOBRÉM A UDRŽOVANÉM STAVU, PODVOZEK ANI KAROSERIE NENÍ SHNILÁ! SERVISOVANÝ VŮZ VE ZNAČKOVÉM SERVISU HONDA,! ČERSTVĚ PO STK!, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
54 900
 Kč
Honda CR-V 2.2 i-DTEC
Před 171 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
Honda CR-V 2.2 i-DTEC
Před 171 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
Honda CR-V 2.2i-DTEC LifeStyle 4WD
Před 172 dny - AUTO_ESA
2012, 110kW, nafta, SUV, 142 123km, 4×4
280 000
 Kč
Honda CR-V 2.2i-DTEC SUV
SUV nafta. Cena platí při financování s vybranými partnery. ... (více v detailu)
280 000
 Kč
Honda Civic, 1.5 VTEC, 1. MAJ ČR
Před 173 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Honda Civic Hatchback je moderní a sportovně laděný vůz, který se pyšní svým dynamickým vzhledem a vysokou úrovní bezpečnosti. Tento model je také ceněn pro svůj komfort a širokou škálu výbavy. Tato Honda Civic je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.5 VTEC. Motor o objemu 1498 ccm poskytuje výkon 134 kW. Vůz je po prvním majiteli a disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít je vybaven virtuálním kokpitem pro snadnou orientaci. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což poskytuje maximální pohodlí pro všechny cestující. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je také vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu pro snadnou a pohodlnou nabíjení vašeho m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440 000
 Kč
Honda Civic, 2.0 e:HEV Elegance
Před 173 dny - Středočeský kraj - SAUTO
V CENĚ VOZU JE JIŽ ZAHRNUTO ZDARMA: sadu koberců, sadu povinné výbavy, barva vozu, Honda Assistance na 3 roky, náklady na dopravu do ČR, záruka Honda na 3 roky/100.000 km, Honda Premium Quality 8let /150.000km. Akce je platná do vyprodání zásob skladu. BEZ DALŠÍCH SKRYTÝCH DOPLATKŮ., ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotyko... (více v detailu)
Středočeský kraj
769 900
 Kč
Honda CR-V, 2.2 TDI / 110 kW Executive 4x4
Před 175 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
PŘI VYUŽITÍ VOZU NA PROTIÚČET SLEVA 5000,- KČ. KOUPENO V ČR, 2. MAJITEL, SERVISNÍ KNÍŽKA. MOŽNOST SJEDNÁNÍ VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ A POJIŠTĚNÍ. Možnost protiúčtu. Vůz na pobočce v Plzni. Pro bližší informace volejte 371 005 252., ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, LED denní svícení, Li... (více v detailu)
Plzeňský kraj
289 800
 Kč
Honda Civic, 1,4 i VTEC 73 kW automat
Před 175 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Financujeme u společnosti ESSOX nebo MONETA AUTO. Líbí se Vám tento vůz? Rádi Vám pošleme jakýkoliv detail auta na mobil. Za případné rozdíly ve výbavě neručíme., ABS, Alarm, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Dělená zadní sedadla, El. startér, ESP, Isofix, Mlhovky, Multifunkční volant, Nas... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
179 000
 Kč
Honda CR-V, 2,0i-Vtec 4x4 skvělý stav
Před 178 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Honda CRV 4x4 benzín 2,0i-Vtec r. do provozu 2009, najeto 138 000 Km po celkovém servisu všech olejů a filtrů včetně Diferenciálu AWD, zánovní brzdy atd..Po servisu v HONDA Hradec Králové. Vynikající stav bez koroze - podvozek 95% bez koroze...interiér bez poničení, vše plně funkční....můž... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
263 000
 Kč
Honda CR-V, 2,0 HYBRID - ELEGANCE AUTOMAT
Před 179 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
BONUS 10 000 KČ PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ VWFS. BONUS 10 000 KČ PŘI VÝKUPU VOZU NA PROTIÚČET. PROTOKOL CEBIA K VOZIDLU ZDARMA. režim sport, econ, systém pro udržení v pruhu, ABS, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlome... (více v detailu)
Hlavní město Praha
679 900
 Kč
Honda Accord CA
Před 182 dny - Plzeňský kraj - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1987 • Najeto: 67 000 Km • Výkon: 75 kW (102 PS) • Karoserie: Sedan • Barva: • Výbava: . Auto je dovezeno v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Zdarma
 Kč
Honda Civic, 1,6 i-DTEC 88kW
Před 182 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorád... (více v detailu)
Hlavní město Praha
239 000
 Kč
Honda Accord 2,2 i-CTDi Tourer Sport
Před 183 dny - Karlovarský kraj - CARS_CZ
Stav dobrý koupeno v D
Karlovarský kraj
54 000
 Kč
Honda CR-V, 2,0 e:HEV Advance/FC PREMIUM
Před 183 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Akční nabídka. Mimořádná sleva 102 800 Kč. Vozidlo je skladem Uvedená cena platí přu výkupu vozidla na protiúčet. Jinak platí 1 149 900 Kč. Pro možnosti financování nás neváhejte kontaktovat. Přijímáme vozidla na protiúčet. V uvedené ceně je zahrnuto: -Příplatek za metalický/perleťový lak - Sada koberců - Doprava - Sada povinné výbavy - Asistenční služba Honda Assistance na 3 roky - Aktualizace mapových podkladů na 5 let Prodává autorizovaný prodejce Honda Federal Cars Hodkovická s.r.o. Kontakt na prodejce : Blanka Motyčková, 777 767 789, bmotyckova@federalcars.cz, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent stability přívěsu (TSA), Asistent změny jízdního pruhu, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykov... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 129 900
 Kč
Honda CR-V 2,0 e:HEV Elegance/FC PREMIUM 5 LET SUV
Před 183 dny - Liberecký kraj - YAUTO
SUV hybridní - benzin. Akční cena. Vozidlo je na cestě z výroby. Foto je pouze ilustrační V uvedené ceně je zahrnuto: - prodloužená záruka 5let/120 000 km -Příplatek za metalický/perleťový lak -Sada koberců -Sada povinné výbavy -... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 069 900
 Kč
Honda Civic, 2,0 Sport Hybrid
Před 184 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky,... (více v detailu)
Středočeský kraj
889 000
 Kč
Honda Accord 2,2 i-CTDi Tourer Sport kombi
Před 185 dny - Karlovarský kraj - YAUTO
kombi nafta. Druhý majitel
Karlovarský kraj
54 000
 Kč
Honda Civic 1,5 VTEC TURBO Elegance CVT
Před 185 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
ůz se nachází v Uherském Hradišti na adrese Jaktáře 1794 - prodej ojetých vozů UHCAR. Kontakt: p. Němeček 778... (více v detailu)
Zlínský kraj
630 000
 Kč
Honda Accord, 2,4 VTEC 140kW Tourer Executiv
Před 186 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Úvěr možný, 240749. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Koupeno v ČR. Servisní kniha. Možnost výhodného financování vozu a prodloužené záruky. Udržovaný a zachovalý stav. Výbava: GPS zabezpečení., ABS, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný ku... (více v detailu)
Středočeský kraj
89 999
 Kč