Filtry





Honda CR-V, 2.0 16V 4x4 1.MAJ VELMI PĚKNÁ
Před 141 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
1.MAJITEL! KOUPENO V ČR! VERZE 4X4! PRAVIDELNĚ SERVISOVANÉ AUTO. KRÁSNÝ VZHLED - MINIMUM KOSMETICKÝCH VAD. OBUTO NA LETNÍCH KOLECH + JE K VOZU SADA ZIMNÍCH HLINÍKOVÝCH KOL HONDA. SPOLEHLIVÝ BENZÍNOVÝ MOTOR 2.0 16V 110 kW. BĚŽNĚ BEREME AUTA NA PROTIÚČET - PŘÍPADNÝ VÝKUP - PRO NACENĚNÍ VAŠEHO VOZU NÁS KONTAKTUJTE. PROHLÍDKY VOZŮ 7 DNÍ V TÝDNU VČETNĚ VÍKENDŮ A SVÁTKŮ. DOPORUČUJI SI PROHLÍDKU REZERVOVAT TELEFONICKY PŘEDEM, ABYCH SE VÁM MOHL PLNĚ VĚNOVAT. S POZDRAVEM, OSOBNĚ MICHAL BOŽEK, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, D... (více v detailu)
Plzeňský kraj
149 000
 Kč
Honda CR-V 2,0 I 4x4 KLIMA
Před 141 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Výborný stav. Auto po pečlivém majiteli. Nebylo nikdy havarované. Bylo pravidelně servisované s jasně doložitelnou servisní historií v s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
174 900
 Kč
Honda Civic 1.8 16V VTI
Před 142 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Stav perfektní první majitel, servisní knížka, koupeno v D, nehavarované
Zlínský kraj
126 000
 Kč
Honda Civic, 1.3i V-TEC, 73 kW, ČR
ZAJISTÍME VÁM VÝHODNÉ FINANCOVÁNÍ NA TENTO VŮZ. VÁŠ STÁVAJÍCÍ VŮZ VYKOUPÍME NA PROTIÚČET. BRNOCAR A.S. neodpovídá za správnost, úplnost či aktuálnost obsahu internetových stránek, jakož i za aktuálnost nabídky vozidel. Nejedná se o závaznou nabídku ve smyslu § 1732 Občanského zákoníku., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená za... (více v detailu)
279 900
 Kč
Honda Accord, 2,0 Tourer Elegance
Před 143 dny - Ústecký kraj - SAUTO
SERVISNÍ KNÍŽKA. SADA ZIMNÍCH ALU KOL. MOŽNOST VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ A PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY. LET VRTULNÍKEM JAKO DÁREK PRO VÁS. Další výbavy: AUX,, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovk... (více v detailu)
Ústecký kraj
215 000
 Kč
Honda CR-V 2.2 i-DTEC, NOVÁ CENA, 4X4
Před 145 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získej... (více v detailu)
Hlavní město Praha
310 000
 Kč
Honda Civic 1.4 i-DSI, ČR,1.maj
Před 147 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000 prověřených vozů s možností koupě online z domova. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70 000
 Kč
Honda Civic, 1,5VTEC Sport Plus 134kw
Před 147 dny - Středočeský kraj - SAUTO
V perfektním stavu. Po výměně brzd. Na novém pneu Michelin pilot sport 4S. V zimě nejeto (garážované). Myto pouze na bezkontaktní myčce. Servisováno pravidelně v Honda. Pravidelně měněný olej po 10 tisících km (Honda w20). Řízeno pouze v rukavicích. Tankováno pouze Verva 100., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastav... (více v detailu)
Středočeský kraj
460 000
 Kč
Honda CR-V, 2,0i-VTEC Lifestyle 6MT
Před 147 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Vůz není skladem, pro případné sjednání termínu prohlídky vozidla prosím volejte majiteli na tel.: 602 615 983. Pravidelný servis u autorizovaného dealera Honda Třinec. K vozidlu navíc sada alu disků vč.zimních pneu., ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
199 900
 Kč
Honda CR-V, 2.0 i-VTEC, NOVÁ CENA, 4X4
Před 148 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Honda CR-V je oblíbeným SUV, které se vyznačuje pohodlnou jízdou a vysokou bezpečností. Její cena je sice vyšší, ale nabízí širokou škálu výbavy a prostorný interiér. Tato Honda CR-V je rodinné SUV s pohonem 4x4. Pochází z ČR a je po prvním majiteli. Je vybavena výkonným benzínovým motorem 2.0 i-VTEC o objemu 1997 ccm a výkonu 114 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Multifunkční volant zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Pro snadné ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
360 000
 Kč
Honda Civic, 1.0 V-TEC TURBO Comfort
Před 148 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Otevřeno 7 dní v týdnu. Jsme autorizovaný prémiový dealer vozů Hyundai, Peugeot a MG. Rádi vykoupíme nebo přijmeme do komisního prodeje Vaše vozidlo. Nabízíme výhodné financování, Pojištění za VIP ceny či prodloužení záruky k danému vozu. Možnost zakoupení autodoplňků a příslušenství. Další výbavy: zadní světla LED, brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla... (více v detailu)
Hlavní město Praha
319 900
 Kč
Honda Civic, 2.0 VTEC Turbo Type R
Před 149 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kol... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 449 900
 Kč
Honda Civic, 1,3 i 73kW CZ Comfort Aut.klim
Před 150 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Úvěr možný, 241143. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Koupeno v ČR. Možnost výhodného financování vozu a prodloužené záruky. Udržovaný a zachovalý stav. Výbava: GPS zabezpečení, servisní kniha Davo Car., ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizova... (více v detailu)
Středočeský kraj
117 999
 Kč
Honda Accord, 2.0,Elegance
Před 150 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia. Dočasné foto, vůz v přípravě., ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Iso... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250 000
 Kč
Honda Jazz 1.4 i-VTEC, Serv.kniha, Klima
Před 150 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Specializujeme se na prověřené vozy za nejlepší možné ceny. Financování jednoduše a rychle, 100% doživotní záruka na původ vozu. Vykoupíme vaše auto ihned a za hotové. Cena při platbě na splátky s vybranými partnery: 90000 Kč. Společnost Auto Diskont poskytuje na tento vůz doživotní garanci legálního původu vozu. Vozidlo není předmětem leasingu leasingových společností a podle záznamů v systému Autogarance Carlife není předmětem exekučního říz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120 000
 Kč
Honda CR-V, 1.6DTEC LED KAMERA VÝHŘEV ALKA
HONDA CR-V - MANUÁL - 2x KLÍČ - LED DENNÍ SVÍCENÍ - ALKANTARA SEDAČKY - VYHŘÍVANÉ SEDAČKY - ZADNÍ KAMERA - PŘEDNÍ/ZADNÍ SENZORY - NEHAVAROVÁNO - KOMPLETNÍ SERVISNÍ HISTORIE - MOŽNOST SE DOMLUVIT NA DALŠÍ SADU KOL - MOŽNOST PROHLÍDNOUT VAŠÍM MECHANIKEM - PERFEKTNÍ STAV CELÉHO VOZU - BEZ INVESTIC - STAČÍ NATANKOVAT A JEZDIT :-) ROZVODY BYLY DĚLANÉ PŘI 153000KM V SPRNU 2023 - STK/EMISE DO 5/2026, ABS, Alarm, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, DVD přehrávač, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Li... (více v detailu)
286 000
 Kč
Honda Civic, 1,3 i 61kW Sport Klima
Před 151 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Úvěr možný, 241167. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Vůz po 2. majiteli. Servisní kniha. Možnost výhodného financování vozu a prodloužené záruky. Výbava: GPS zabezpečení. LV., ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcá... (více v detailu)
Středočeský kraj
69 999
 Kč
Honda Advance 113kW
Před 151 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Krásné malé vozidlo, nabídne radost z jízdy a moderní technologie. Záruka na baterii do 4/2030. záruka na vůz do 4/2027. Odpočet DPH. Funkce rychlého nabíjení. Vozidlo na objednávku, dovoz a přihlášení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
545 000
 Kč
Honda Accord, 2,0 114KW
Před 154 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Auto v dobrém stavu,plně funkční.Vozidlo si můžete prohlédnout na provozovně č.2 v AUTOBAZARU MNÍŠEK POD BRDY,ČISOVICKÁ 301,MNÍŠEK POD BRDY,25210. V případě Vašeho zájmu Volejte na tel.777849997, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání ok... (více v detailu)
Jihočeský kraj
49 000
 Kč
Honda Civic, Honda Civic 2,2 CTDi, tažné
Na prodej Honda Civic, 8. gen., motor 2.2 i-CTDi 103 kw. Rok uvedení do provozu: 12/2008, jsem 2. majitel (první majitel byl ročník 1949, najel 182 tis. km). Stav tachometru 246 000 km. Civic je v dobrém stavu, po těch letech má však viditelné vady na kráse, které jsou způsobeny běžným provozem a věkem. Během čtyř let, co vozidlo vlastním, jsem neměl žádnou poruchu, výměna jen součástek podléhajících opotřebení. Civic má pevné tažné zařízení. STK platná do 8/2025. Velice praktické zadní sedadla, která jdou zvednout nahoru a tím získáte velký prostor. Na vozidle je potřeba udělat drobnou opravu (prasklé svody), cena cca 5 000 Kč. Zahrnuto již v ceně ... (více v detailu)
50 000
 Kč
Honda Civic 1.3 i-VTEC Serv.kniha, ČR
Před 157 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Honda Civic 1.3 i-VTEC Serv.kniha, ČR
Před 157 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Honda Civic 1.3 i-VTEC
Před 157 dny - AUTO_ESA
2015, 73kW, benzín, hatchback, 59 400km
240 000
 Kč
Honda Civic 1.3 i-VTEC, Serv.kniha, ČR hatchback
hatchback benzin. Cena platí při financování s vybranými partner... (více v detailu)
240 000
 Kč
Honda ZR-V, 2,0 e:HEV Advance
Před 158 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Nejvyšší stupeň výbavy Advance, ZDARMA autokoberce, povinná výbava, celoevropská HondaAssistance na 3 roky.,
Moravskoslezský kraj
909 900
 Kč