Filtry





Honda HR-V 1.5 i-VTEC 1.maj, ČR
Před 231 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290 000
 Kč
Honda Element 2,4 i Tourer Executive 4x4 LPG
Před 231 dny - CARS_CZ
Pravidelný servis v autorizovaném servisu Honda. Po výměně nádrže na LPG !!. Stav dobrý koupeno v D
189 000
 Kč
Honda Element, 2,4 i Executive 4x4 LPG
Pravidelný servis v autorizovaném servisu Honda Acura . Po výměně nádrže na LPG !!, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Litá kola, LPG v TP, Mlhovky, Multi... (více v detailu)
199 000
 Kč
Honda CR-V, 1,6 i-DTEC KLIMA KAMERA
Před 232 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Pravidelně servisováno.Nyní po výměně komplet brzdy přední + zadní brzdové kotouče + destičky.Servisní kniha a faktury k vozidlu. Auto po prvním majiteli. Poslední servis 03/2024 v 117 tkm. Pěkné celoroční pneumatiky Michelin. Absolutně bez koroze a oxidace dílů. Doložitelné dvě poslední technické kontroly ze zahraničí. Celkově v moc pěkném a zachovalém stavu. Pěkná výbava LifeStyle - polokožená sedadla, vyhřívaná přední sedadla, parkovací kamera, parkovací senzory, tempomat, dvouzónová digitální klimatizace, bluetooth, handsfree atd.. 2 x klíč k vozidlu. Další výbavy: AUX, brzdový asistent,, ABS, Alarm, Automatické svícení, CD přehráva... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
306 000
 Kč
Honda HR-V 1.5i-VTEC
Před 232 dny - AUTO_ESA
2015, 96kW, benzín, SUV, 81 695km
290 000
 Kč
Honda HR-V 1.5i-VTEC, 1.maj, ČR SUV
SUV benzin. Cena platí při financování s vybranými partnery. ... (více v detailu)
290 000
 Kč
Honda Civic, 1.8i-VTEC,Type S
Před 233 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Honda HR-V, 1.5e:HEV ADVANCE TOP CLASS
Před 233 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Standardní výbava ADVANCE doplněná zdarma o: Sadu zimních kol 18" navíc zdarma, střešní nosič, střešní box, vanu zavazadlového prostoru, perleťový lak, zatmavení zadních skel, koberce látkové, povinnou výbavu, asistenční službu 3 roky. Možnost úvěrů Honda Finance: Nízká splátka, Správná volba. Kupa dárků navíc zdarma. Akce do 31.7.2024 nebo do vyprodání., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
739 800
 Kč
Honda HR-V, 1.5i-VTEC,1.maj,ČR
Před 233 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, El. ovlád... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299 000
 Kč
Honda CR-V 2.0 i-MMD Hybrid Advance
Před 233 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
Možný výběr barvy. Kontaktní tel. 739 451 535.. nové vozidlo, servisní knížka, koupeno v CZ, v záruce
Olomoucký kraj
1 165 200
 Kč
Honda Civic, 2.0 eHEV Elegance
Před 234 dny - Středočeský kraj - SAUTO
V CENĚ VOZU JE JIŽ ZAHRNUTO ZDARMA: sadu koberců, sadu povinné výbavy, barva vozu, Honda Assistance na 3 roky, náklady na dopravu do ČR, záruka Honda na 3 roky/100.000 km, Honda Premium Quality 8let /150.000km. Akce je platná do vyprodání zásob skladu. BEZ DALŠÍCH SKRYTÝCH DOPLATKŮ., ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací... (více v detailu)
Středočeský kraj
754 900
 Kč
Honda Civic, Honda Civic 1.6i
Před 234 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Zachovalý civic. Má své km a roky - uvedu závady, abychom si ušetřili dohadování. Na 180tis nové pístní kroužky, gumičky ventilů, komplet spojka Exedy (japan), ložiska v převodovce a diferenciálu a rozvody. Loni nový střední a koncový díl výfuku (MTS). Dělané zadní brzdy. Kape olej ze simeringu na klice (nic hrozného, občas mrknout na olej), Klima netěsní, někde je únik, kompresor v pořádku. Nefunguje centrál u dveří za řidičem (musí ručně). Obě zadní světla maji praskliny. Svítí kontrolka motoru - přestala vyhřívat druhá lambda sonda, v létě nesvítí, bez vlivu na jizdu. S autem se doted jezdí. Interiér velmi zachovalý. Nová STK. Tažné zařízení v... (více v detailu)
Pardubický kraj
20 000
 Kč
Honda Civic 1,4 +LPG+SPORT
Před 234 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
ABSOLUTNE BEZ KOROZE,!!!!! doživotni GARANCE NA PŮVOD, k vozu originál it.doklady na přihlášeni.; STK ZAŘÍDÍME, není v ceně vozu !!!; Údaje obsažené v této ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
94 999
 Kč
Honda Civic 1,4 SPORT LPG
Před 234 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
ABSOLUTNE BEZ KOROZE,!!!!! doživotni GARANCE NA PŮVOD, k vozu originál it.doklady na přihlášeni.; STK ZAŘÍDÍME, není v ceně vozu !!!; Údaje obsažené v této ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
94 999
 Kč
Honda Civic, 1,4 +LPG+SPORT
Stav velmi dobrý, ABSOLUTNE BEZ KOROZE,!!!!! doživotni GARANCE NA PŮVOD, k vozu originál it.doklady na přihlášeni.; STK ZAŘÍDÍME, není v ceně vozu !!!; Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dlezákona 89/2012 Sb;, ABS, Alarm, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El... (více v detailu)
96 999
 Kč
Honda Civic, 1,4 SPORT LPG
Stav velmi dobrý, ABSOLUTNE BEZ KOROZE,!!!!! doživotni GARANCE NA PŮVOD, k vozu originál it.doklady na přihlášeni.; STK ZAŘÍDÍME, není v ceně vozu !!!; Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dlezákona 89/2012 Sb;, ABS, Alarm, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla... (více v detailu)
96 999
 Kč
Honda CR-V, 2.0eHEV, ČR-1m, Elegance, 4x4
Před 235 dny - Středočeský kraj - SAUTO
aut. klimatizace, denní svícení, pohon 4x4, dvouzónová klimatizace, isofix, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, otá... No.73 Vozidlo zakoupené jako nové v ČR, 1.majitel, kompletní servisní historie, pohon 4x4, druhá sada kol, tažné zařízení, výbava Elegance. Vozidlo je k vidění na pobočce Toyota Dolák v Příbrami. Více informací na tel.: +420 720 935 241 / +420 721 969 661. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálko... (více v detailu)
Středočeský kraj
819 900
 Kč
Honda Civic, 2.0e:HEV Elegance
Před 235 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Celková sleva je 107.800Kč plus detekce objektu v mrtvém úhlu v ceně!, ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
765 000
 Kč
Honda Civic, 2.0e:HEV Sport
Před 235 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Celková sleva je 48.800Kč!, ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
859 900
 Kč
Honda Civic 1,4 +LPG+SPORT hatchback
Před 235 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
hatchback LPG. ABSOLUTNE BEZ KOROZE,!!!!! doživotni GARANCE NA PŮVOD, k vozu originál it.doklady na přihlášeni.; STK ZAŘÍDÍME, není v ceně vo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
94 999
 Kč
Honda CR-V 2,0 110 kW Elegance 4X4 kombi
Před 235 dny - Středočeský kraj - YAUTO
kombi benzin. Třetí majitel Velice zachovalý stav vozidla kompeltní sada klíčů.
Středočeský kraj
259 000
 Kč
Honda Civic 1,4 +LPG+SPORT hatchback
Před 235 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
hatchback LPG + benzin. První majitel ABSOLUTNE BEZ KOROZE !!!!! doživotni GARANCE NA PŮVOD k vozu originál it.doklady na přihlášeni.; STK ZAŘÍDÍME nen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
94 999
 Kč
Honda Civic 1,4 SPORT LPG hatchback
Před 235 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
hatchback benzin. První majitel ABSOLUTNE BEZ KOROZE !!!!! doživotni GARANCE NA PŮVOD k vozu originál it.doklady na přihlášeni.; STK ZAŘÍDÍME není v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
94 999
 Kč
Honda Civic 1,4 SPORT LPG hatchback
Před 235 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
hatchback benzin. ABSOLUTNE BEZ KOROZE,!!!!! doživotni GARANCE NA PŮVOD, k vozu originál it.doklady na přihlášeni.; STK ZAŘÍDÍME, není v ceně ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
94 999
 Kč
Honda Civic, 1.0 VTEC Comfort Servis04/2024
Před 236 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Nabízím na prodej Hondu Civic 1.0 VTEC 93kw desáté generace s manuální 6st. převodovkou. Servis prováděn pravidelně v polovičních intervalech pouze v autorizovaném Honda servisu. Aktuálně čerstvě po servisu (04/2024) Země původu Čr. V ceně zahrnuta druhá sada 16" originálníCH hliníkových kol., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bluetooth, Deaktivace airb... (více v detailu)
Jihočeský kraj
369 000
 Kč