Filtry





Volvo XC90 B5 AWD ULTIMATE 7M AUT 1.maj.
Před 140 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem a transparentní historií. Vozidlo původem od společnosti Volvo Cars Corporation Göteborg. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti přímo od zdroje. Po vyřazení z flotily prochází všechny vozy velmi důkladnou výstupní kontrolou přímo v továrně Volvo, díky tomu se jedná o vozy bez poškození nebo viditelných známek nadměrného opotřebení. Garantovaný počet najetých kilometrů. Údaje ob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 699 000
 Kč
Volvo XC60, CORE, B4 AWD, 145+10 kW / 197+
Před 140 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Původní cena vozu v této konfiguraci(LA21: 1.615.100,-Kč vč. DPH--- REFERENČNÍ VŮZ DEALERA-- NÁJEZD 250km-- ODBĚR MOŽNÝ IHNED --- Po dohodě možné předání vozu i v Praze - Vestci--- Pro bližší informace a podmínky cenové nabídky nás neváhejte kontaktovat--- Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu §1731 nebo §1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle §1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: zadní světla LED, Vyhřívaná zadní sedadla,, Adaptivní tempomat, Android Auto, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 243 627
 Kč
Volvo XC60 CORE, B4 AWD, 145+10 kW / 197+
Před 140 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Původní cena vozu v této konfiguraci(LA21: 1.615.100,-Kč vč. DPH- REFERENČNÍ VŮZ DEALERA- NÁJEZD 250km- ODBĚR MOŽNÝ IHNED - Po dohodě možné předání vozu i v Praze - Vestci- Pro bližší informace a podmínky cenové nabídky nás neváhejte kontaktovat- Tat... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 211 325
 Kč
Volvo XC60, B4 2.0 AWD Inscription*Kůže*
Před 140 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic navíc., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asisten... (více v detailu)
Hlavní město Praha
966 790
 Kč
Volvo XC90, 2,4 D5 136kW AWD Aut. CZ 7-Mís
Před 140 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Úvěr možný, 241295. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Vůz po 2. majiteli, koupeno v ČR. Servisní kniha. Možnost výhodného financování vozu a prodloužené záruky. K vozidlu je možno přidat střešní box a nosiče značky THULE za cenu 9.000,- Kč. Udržovaný a zachovalý stav. Výbava: GPS zabezpečení., Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná seda... (více v detailu)
Středočeský kraj
277 999
 Kč
Volvo S60, 2.4i Momentum
NA VŠECHNA NAŠE VOZIDLA POSKYTUJEME PÍSEMNOU 100% ZÁRUKU NA KILOMETRY; Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku.; Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS, Alarm, Automatické svícení, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, El... (více v detailu)
79 900
 Kč
Volvo XC60 D4, 4X4, Automat, ČR,2.maj
Před 141 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Specializujeme se na prověřené vozy za nejlepší možné ceny. Financování jednoduše a rychle, 100% doživotní záruka na p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150 000
 Kč
Volvo XC60, T6 AWD RECHARGE PHEV CORE BRT
Před 142 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: zadní světla LED,, ABS, Adaptivní tempomat, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 399 000
 Kč
Volvo XC60 T6 AWD RECHARGE PHEV CORE AUT
Před 142 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověřen až v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 349 000
 Kč
Volvo XC60, D4 AWD 140kW NAVI LED VIRTUAL
Před 143 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů.Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu.Dále si také můžete nechat prověřit vůz vlastním mechanikem či autorizovaným servisem.Vůz původem z Itálie, se servisní historii v autorizovaném servisu Volvo. Tato nabídka není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2. Další výbavy: brzdový asistent, zadní světla LED,, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální přístrojový štít, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcát... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
579 000
 Kč
Volvo V90 CROSS COUNTRY B5 AWD Aut 1.maj
Před 143 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ; 2 155 000.02 Kč Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 199 000
 Kč
Volvo XC60 T6 AWD AUT BRIGHT PLUS
Před 143 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Akční nabídka vozů: – Dodání od 3 do 6 měsíců* – Garance ceny po podpisu objednávky * Čas dodání závisí na konkrétní specifikaci vozu. Nabídka platí do vyprodání zásob. Ceníková cena nového vozu: 1 848 900 Kč. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla; Podrobný popis st... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 519 000
 Kč
Volvo XC60, 2,0 T6 AWD Recharge Ultimate
Před 143 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Stav perfektní, Předváděcí vůz ihned skladem. Plug-in hybrid, panoramatická střecha, vzduchový podvozek, 360° monitorovací systém, ventilované sedačky. Ceníková cena vozu 2 106 000,- Kč. Kontakt na prodejce: Daniel Fridrich: + 420 777 337 287., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, Dřevěné obložení, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 767 000
 Kč
Volvo V90, Cross Country 2.0 D5 AUT AWD
Před 144 dny - Středočeský kraj - SAUTO
100% garance původu vozu a najetých kilometrů. Možnost odpočtu DPH. Další výbavy: aut. stavitelný volant při nástupu, zadní světla LED,, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix... (více v detailu)
Středočeský kraj
799 000
 Kč
Volvo XC60, 2.4D Summum AWD A/T Navi
Před 144 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Pravidelný servis, Vůz po servise,, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Bi-xenony, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, Litá kola, Ml... (více v detailu)
Liberecký kraj
469 900
 Kč
Volvo XC60, B4 AWD PLUS DARK AUT CZ 1.maj.
Před 144 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Vůz byl jako nový zakoupen v dealerské síti Auto Průhonice a.s. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů,, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené potahy, LED denní s... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 249 000
 Kč
Volvo V60, 2.4 D6 AWD PLUG-IN HYBRID
Před 144 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Volvo V60 2.4 D6 AWD PLUG-IN HYBRID Údaje o vozidle Druh vozidla : Osobní automobil Karoserie : Kombi 1.registrace : 2013 STK do : Palivo : Hybrid Tachometr : 342.000 KM Objem/výkon : 2400 ccm / 151 kw Barva : šedá Metalíza : Ano Počet míst : 5 Počet dveří : 5 Stav : Velmi dobrý Počet majitelů : 1 Servisní knížka : Ano Koupeno : Německo Poznámka : Vozidlo v udržovaném stavu se servisní knížkou. Vybaveno aut. převodovkou a klimatizací, vyhř. sedadla v ... (více v detailu)
Ústecký kraj
249 000
 Kč
Volvo XC60 2,0 D4 Momentum AWD Auto
Před 144 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
Stav velmi dobrý první majitel, servisní knížka, koupeno v CZ
Královéhradecký kraj
670 000
 Kč
Volvo V90 B4 R-DESIGN AUT 1.maj.
Před 144 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Vozidlo je k vidění po předchozí domluvě. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla; Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Tato indikativní nabídka není... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999 000
 Kč
Volvo V90 B4 R-DESIGN AUT 1.maj.
Před 144 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Vozidlo je k vidění po předchozí domluvě. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla; Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Tato indikativní nabídka není... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999 000
 Kč
Volvo XC60 CORE, T6 AWD, 186+107 kW / 253
Před 144 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Původní cena vozu v této konfiguraci(S438): 1.764.400,-Kč vč. DPH- MOŽNOST ODBĚRU 9/2024- Skladový vůz dealera- Nájezd 0km- ILUSTRAČNÍ FOTO- Po dohodě m... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 393 877
 Kč
Volvo XC40 CORE, B3 FWD, 120+10 kW / 163+
Před 144 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Původní cena vozu v této konfiguraci(S441): 1.103.500,-Kč vč. DPH- SKLADOVÝ VŮZ DEALERA- NÁJEZD 0km- ODBĚR MOŽNÝ IHNED - Po dohodě možné předání vozu i v Praze - Vestci- Pro bližší informace a podmínky cenové nabídky nás neváhejte kontaktovat- Tato ... (více v detailu)
Zlínský kraj
871 765
 Kč
Volvo XC70, XC70 D4 AWD
Před 144 dny - Ústecký kraj - SAUTO
, Alarm, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožené čalounění, LED světlome... (více v detailu)
Ústecký kraj
404 900
 Kč
Volvo XC60, D3 OCEAN RACE NAVIGACE
Před 144 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy.Vůz s jasným původem a transparentní historií. Vozidlo původem od společnosti Volvo Cars Corporation Göteborg. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti přímo od zdroje. Po vyřazení z flotily prochází všechny vozy velmi důkladnou výstupní kontrolou přímo v továrně Volvo, díky tomu se jedná o vozy bez poškození nebo viditelných známek nadměrného opotřebení. Garantovaný počet najetých kilometrů.Volvo Ocean Race Edition byla speciální edice vozů Volvo XC60, která byla uvedena na trh v roce 2014. Byla inspirována stejnojmenným závodem na jachtách, který se koná jednou za tři roky a je považován za jeden z nejnáročnějších a nejprestižnějších sportovních událostí na světě. Vnější vzhled:Uniká... (více v detailu)
Středočeský kraj
419 000
 Kč
Volvo V60 D3 A/T LED NAV REZERVACE
Před 144 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů. Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu. Dále si také může... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
479 000
 Kč