Filtry





Volvo XC90 2.9 T6
Před 135 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
115 000
 Kč
Volvo XC90 2.9 T6
Před 135 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
115 000
 Kč
Volvo C70, 2,4 D5 132 KW MOMENTUM AUT.
OLEJOVÝ SERVIS + FILTRY. PRO VÍCE INFORMACÍ VOLEJTE 774 661 664 EUROCARS BRNO, s.r.o. neodpovídá za správnost, úplnost či aktuálnost obsahu internetových stránek, jakož i za aktuálnost nabídky vozidel. Nejedná se o závaznou nabídku ve smyslu § 1732 Občanského zákoníku. ...stk: 05/2026, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dojezdové rezervní kolo, Dřevěné obložení, El. ovládá... (více v detailu)
180 000
 Kč
Volvo XC60, 2.0 D3,Ocean Race,bixen
Před 135 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, ESP, Imobilizér, Isofix... (více v detailu)
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
315 000
 Kč
Volvo XC90 2.9 T6 4x4
Před 135 dny - AUTO_ESA
2003, 200kW, benzín, SUV, 299 019km, 4×4
115 000
 Kč
Volvo XC40 B3 CORE AUT 1.maj.
Před 136 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bud... (více v detailu)
Středočeský kraj
849 000
 Kč
Volvo XC40, B3 CORE AUT 1.maj.
Před 136 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů,, ABS, Adaptivní tempomat, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené potahy, LED ... (více v detailu)
Středočeský kraj
879 000
 Kč
Volvo XC90, 2.0-D5/AWD/Automat/ČR/DPH/
Před 136 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
MOŽNOST PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY NA MECHANICKÉ ČÁSTI AŽ DO 07/2027.NA TOTO VOZIDLO VÁM VYŘÍDÍME SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR NA POČKÁNÍ A ZA VÝHODNÝCH PODMÍNEK !! PŘI KOUPI VOZIDLA NA ÚVĚR MOŽNÁ SLEVA AŽ 30 000,-KČ., ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Alarm, Android Auto, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED adaptivní světlomet... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499 000
 Kč
Volvo XC40, B3 2.0L 163 HP AT7 FWD CORE
Před 136 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Předváděcí vůz - k odběru 01/2025 Původní cena 1 090 900,- Kč. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kol... (více v detailu)
Středočeský kraj
861 810
 Kč
Volvo V90 CC B4 AWD PLUS AUT CZ 1.maj.
Před 136 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Vůz byl jako nový zakoupen v dealerské síti Auto Průhonice a.s. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrob... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 249 000
 Kč
Volvo V60, D4 140kW AT CARPAY VIRTUAL NAV
Před 136 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů.Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu.Dále si také můžete nechat prověřit vůz vlastním mechanikem či autorizovaným servisem.Nyní po olejovém servise (olej + filtr)Tato nabídka není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2. Další výbavy: brzdový asistent, zadní světla LED,, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální přístrojový štít, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, E... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
475 000
 Kč
Volvo PLUS, Single Motor Extended Ra
Před 136 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Původní cena vozu v této konfiguraci(LA17) 1.114.500,-Kč vč. DPH- REFERENČNÍ VŮZ DEALERA- NÁJEZD 950km- ODBĚR MOŽNÝ IHNED - Po dohodě možné předání vozu i v Praze - Vestci- Pro bližší informace a podmínky cenové nabídky nás neváhejte kontaktovat- Tat... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 025 340
 Kč
Volvo C30, 2.0D
Před 136 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49 000
 Kč
Volvo XC40, T2 MOMENTUM ADVANCED AUT
Před 137 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vozidlo s bohatou výbavou, včetně nezávislého topení, 360° kamerovým systémem, bezklíčovým odemykáním KEYLESS, kontrolou mrtvého úhlu BLIS. Vůz s jasným původem a transparentní historií. Vozidlo původem od společnosti Volvo Cars Corporation Göteborg. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti přímo od zdroje. Po vyřazení z flotily prochází všechny vozy velmi důkladnou výstupní kontrolou přímo v továrně Volvo, díky tomu se jedná o vozy bez poškození nebo viditelných známek nadměrného opotřebení. Garantovaný počet najetých kilometrů. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla.Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Další výbavy: brzdový asistent, zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů,, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Android Au... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699 000
 Kč
Volvo XC60, 2.0TDi 5V 140PS FL MANUAL/STK!
Před 137 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
AKCE!!OLEJ 5W40 JAKO DÁREK!!!Budete 1.Majitel v ČR,čerstvě dovezeno ze slunné Itálie,absolutně bez koroze,servisní knížka,servis do posledního km,nehavarovaný stav,v ČR nejeto,nezná naše silnice a sůl,nyní nová evidence a stk/em do 2026/3,profesionálně vyčištěno HD Autoglym,ionizovaný interier,velmi pěkný,čistý,zachovalý,nezničený,nekuřácký vůz,původní lak bez oděrek ve vysokém lesku,pevný na podvozku,velmi slušná výbava,včetně automatické klimatizace,manuální převodovka,která řadí hladce a přesně,zánovně obutá litá kola,ABS,ASR,ESP,el.výbava,imobiliser,nízké provozní náklady,osvědčený,nesmrtelný a jednoduchý motor 2.0d5 100kw,spotřeba do 7l/100km!!NUTNO VIDĚT!!VELMI PĚKNÝ STAV!!SLUŠNÁ VÝBAVA!!JEDNODUCHÁ MOTORIZACE!!MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA!!Neváhejte nás kontaktovat,seriozní a vstřícné jednání,profesionální přístup,kompletní služby na místě samozřejmostí!!EXPORTNÍ ZNAČKY NA POČKÁNÍ!! Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED, AUX,, ABS, Alarm, Asistent př... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
318 000
 Kč
Volvo V90, 2.0 D3 Momentum, manual
Před 137 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Nabízím k prodeji velmi pěkné Volvo V90 s dvoulitrovým dieslovým motorem D3. Auto je po prvním majiteli v ČR, nebylo nikdy havarované ani nelakované, nekuřácké a servisované po celou dobu pouze v autorizovaném servisu Volvo. 135000 rozvody, servis 173500. Alu kola zíma+léto. Nové STK., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, El. startér, Imobilizér, Isofix, LED adaptivní světlomety, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
425 000
 Kč
Volvo V90, B4 2.0 Inscription Geartronic
Před 138 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic navíc., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adapt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 006 720
 Kč
Volvo XC40, SUV 1.5 (2019)-Serviced
Před 139 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vehicle equipment Security systems: ABS, ESP, Anti-skid wheel system (ASR), Lane monitoring, Emergency stop system Assistance systems: Parking assistant, Parking camera, Parking sensors, Traffic sign recognition, Cruise control, Front parking sensors, Rear parking sensors Vehicle security: Remote central locking, Immobilizer Interior equipment and comfort: Keyless operation, Passenger airbag deactivation, El. window control, El. mirror control, El. controlled trunk, El. folding mirrors, Multifun... (více v detailu)
Hlavní město Praha
720 000
 Kč
Volvo V70, 1.6D 80KW TV KLIMA
Před 139 dny - Středočeský kraj - SAUTO
PAMĚTI NA SEDADLA.,Pohon přední,5 rychl.st.,handsfree,start.tlač., ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Kožené čalounění, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant... (více v detailu)
Středočeský kraj
149 999
 Kč
Volvo V70 1.6D 80KW TV KLIMA
Před 139 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
PAMĚTI NA SEDADLA. koupeno v NL
Středočeský kraj
149 999
 Kč
Volvo V60, D4 AWD CROSS COUNTRY LED NAVI
Před 139 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů.Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu.Dále si také můžete nechat prověřit vůz vlastním mechanikem či autorizovaným servisem.Vůz původem z Itálie. Tato nabídka není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2. Další výbavy: brzdový asistent, zadní světla LED,, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální přístrojový štít, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcát... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
619 000
 Kč
Volvo V60 D4 AWD CROSS COUNTRY LED NAVI
Před 139 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů. Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu. Dále si také může... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
609 000
 Kč
Volvo XC60 T4 140kW A/T LED CARPLAY NAVI
Před 139 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů. Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu. Dále si také může... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
699 000
 Kč
Volvo V40
Vozidlo bez investic, po malém servise ,ještě v záruce u Volvo 11 měsíců. .Vozidlo již má české SPZ DÁLNIČNÍ ZNÁMKA ZAPLACENA., ABS, Bezklíčkové ovládání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, LED sv... (více v detailu)
385 000
 Kč