Filtry





Volkswagen Passat

2 316 výsledků

Volkswagen Passat, 1.5 TSI EVO BMT DSG Elegance
Před 166 dny - Ústecký kraj - SAUTO
-- 29 -- ., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný vol... (více v detailu)
Ústecký kraj
479 000
 Kč
Volkswagen Passat 2,0 TDI 7DSG Elegance
Před 166 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Další výbava: 18 kola z lehké slitiny Napoli Asistenční systémy řidiče Cargo paket Paket Navigace Discover Pro Max Paket skla Panoramatické střešní okno Potahy sedadel v kůži Varenna e... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 209 000
 Kč
Volkswagen Passat Variant Elegance R-Line DSG 1, kombi
Před 166 dny - Středočeský kraj - YAUTO
kombi benzin. Možnost zakoupení prodloužené záruky mechanického poškození až na tři roky za nejvýhodnějších podmínek. Pro naše zákazníky nejvýhodnější financování od společnosti VWFS. V rámci našeho financování získáte zdarma až tři servisní prohlídky ... (více v detailu)
Středočeský kraj
579 888
 Kč
Volkswagen Passat, Alltrack 2.0 TDI, AUTOMAT
Před 166 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je oblíbený pro svou prostornost a vysoký komfort jízdy. Jeho cenová dostupnost a široká výbava ho činí ideálním pro rodiny i pro firemní využití. Tento Volkswagen Passat Combi je vybaven výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 140 kW. Vůz pochází z ČR a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená, vyhřívaná vpředu a pokrytá Alacantrovou látkou pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Konektivita zahrnuje Ap... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2,0 TDI Highline
Před 166 dny - Ústecký kraj - SAUTO
VOZIDLO POUZE NA NETU, NUTNO VOLAT PŘEDEM!!! SERVISNÍ KNÍŽKA. MOŽNOST VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ A PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY. LET VRTULNÍKEM JAKO DÁREK PRO VÁS. Další výbavy: AUX,, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené pota... (více v detailu)
Ústecký kraj
259 000
 Kč
Volkswagen Passat 2,0 TDI 7DSG Elegance kombi
Před 167 dny - Zlínský kraj - YAUTO
kombi nafta. Další výbava: 18'' kola z lehké slitiny Napoli Asistenční systémy řidiče Cargo paket Paket Navigace Discover Pro Max Paket skla Panoramatické střešní okno Pot... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 209 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2,0 TDI, R-line, DSG, 4MOTION
Velmi dobry stav, Priplatkova vybava interier + exterier R-line, adaptivni tempomat, adaptivni LED svetlomety Matrix, kompletni servisni historie vozu, V ceně 4ks zimni pneu vzorek 60%, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, Hlasové ovládání palubního počítače, Isofix, Kožená sedadla, LE... (více v detailu)
429 900
 Kč
Volkswagen Passat , 2.0TDI 110kW DSG R-LINE LED
Před 168 dny - Hlavní město Praha - 420_AUTO_CZ
EV.Č.: 227. Akční cena při financování: 319 999 Kč. Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
359 999
 Kč
Jihočeský kraj
95 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDi
Před 169 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
V případě financování s vybranými partnery je cena 340000 Kč. Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDi
Před 169 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
V případě financování s vybranými partnery je cena 340000 Kč. Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390 000
 Kč
Volkswagen Passat , 2,0 TDI BMT 140kW DSG Variant
Před 169 dny - Středočeský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel VIN-WVWZZZ3CZLE119008 Ambientní osvětlení 30 barev pravidelný servis-servisní kniha 2x klíč
Středočeský kraj
579 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0TDi,Comfortline,LED
Před 169 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, El. startér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED světlomety plnohodnotn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI 4MOTION XENONY
Před 169 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
2x orig. klíč. Pravidelně servisovaný vůz. Zamykání řadící páky DefendLock. Původ ČR. Další výbavy: AUX,, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Mo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
174 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDI 4MOTION XENONY
Před 169 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
2x orig. klíč. Pravidelně servisovaný vůz. Zamykání řadící páky DefendLoc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
169 900
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, ČR/2, R-LINE
Před 170 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je oblíbený pro svou prostornost a pohodlí, které nabízí. Jeho cena je adekvátní k poskytnutému komfortu a širokému spektru výbavy. Tento Volkswagen Passat Combi, původem z ČR, je vybaven úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Je možné uplatnit DPH. Vůz nabízí částečně kožená a vyhřívaná sedadla vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je vybaven konektivitou s Bluetooth pro snadné telefonování. Tempom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
460 000
 Kč
Volkswagen Passat 1.6 i
Před 170 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2,0 TDI DSG 1.majitel Highline
Stav velmi dobrý, pravidelný autorizovaný servis, 1.majitel, 4x litá letní kola, ABS, Adaptivní tempomat, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, CD přehrávač, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multi... (více v detailu)
379 000
 Kč
99 000
 Kč
Volkswagen Passat 2,0 TDI BMT 140kW DSG Variant kombi
Před 170 dny - Středočeský kraj - YAUTO
kombi nafta. První majitel VIN-WVWZZZ3CZLE119008 Ambientní osvětlení 30 barev pravidelný servis-servisní kniha 2x klíč
Středočeský kraj
579 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDi 4Motion Alltrack, Navi
Před 170 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez akontace. Auta s j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
249 877
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDi,Highline,LED
Před 170 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. startér, ESP, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED světlomety pl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
358 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0TDi,ČR,2.Maj.Plná S.histor.
Před 171 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Zakoupeno v ČR, 2. Majitel, Komplet servisní historie - viz servisní knížka + fakury. Pravidelný servis - poslední servis při 306 tis.km, Nový olej, filtry, brzdovka, Komplet rozvody 2x napolsedy při 236 tis.km,Nová spojka při 286 tis.km atd. viz servisní kniha.Letní pneu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
79 800
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI ALLTRACK 4MOTION
Před 171 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti Albion Cars. Po dovozu prochází všechny vozy velmi důkladnou vstupní kontrolou naším autorizovaným servisem Albion Cars. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: AUX,, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
649 000
 Kč