Filtry





Volkswagen Passat

2 314 výsledků

Volkswagen Passat 2.0 TDI COMFORTLINE sedan
Před 150 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
sedan nafta. Vůz je koupen nový v ČR ! Aktuálně po výměně rozvodové sady (před cca... (více v detailu)
Hlavní město Praha
88 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI 147 kW Alltrack
Před 151 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Jasný původ vozidla, vůz zakoupen jako nový v ČR, po 1. majiteli, možnost odpočtu DPH! Výbava: 18" ALU KOLA, 3-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, PANORAMATICKÁ STŘECHA, MATRIX LED SVĚTLOMETY, EL. VÍKO KUFRU, VYHŘÍVANÉ ČELNÍ SKLO+VOLANT+PŘEDNÍ SEDADLA, PŘEDNÍ+ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY VČ. KAMERY, ADFAPTIVNÍ TEMPOMAT, FRONT+LANE+SIDE ASSIST, ROZPOZNÁNÍ DOPRAVNÍCH ZNAČEK, KEYLESS ADVANCED - BEZKLÍČOVÝ VSTUP I START! ST9AX7622. Kompletní nabídku našich ojetých vozidel naleznete na webu www.direct-auto.cz!, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 099 900
 Kč
Volkswagen Passat, BiTDI 4MOTION Alltrack176 kW 7
Před 152 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Originální autor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
724 000
 Kč
Volkswagen Passat , 2,0 TDI NAVI, DSG, Comf .aut.k
Před 152 dny - Kraj Vysočina - 420_AUTO_CZ
První majitel Úvěr možný NEHAVAROVANÉ vozidlo nestojí na bazaru nutno volat předem
Kraj Vysočina
468 990
 Kč
Volkswagen Passat B2 (33B)
Před 152 dny - Kraj Vysočina - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1985 • Najeto: 353 000 Km • Výkon: 51 kW (69 PS) • Karoserie: Kombi • Barva: Zlatá • Výbava: . Dobrý den, Prodám svůj VW Passat variant B2 (33b) Motor 1.6td. Původně se jednalo o benzín, ale kdysi byl swapnut na naftu (bylo to ještě někdy v 90s, takže papírově je vše OK) Najeto 353t Km, Ekodaň zaplacena, STK 9/24, VIN: WVWZZZ33ZFE055645, Tažné zařízení, Auto mám necelé 2 roky. Původně jsem ho chtěl mít jako projektové auto, avšak pak jsem dostudoval, začal pracovat a na auto již nebylo tolik času. Nová autobaterie, vyměněny všechny filtry, olej a propláchnut chladící okruh. Na autě jsou poměrně rozsáhlé kosmetické vady. Auto však bylo v relativně nedávné době vyvařeno, takže se rzí to není tak zlé (i tak tam ale nějaká je). Nedostatky tam stále nějaké jsou. Zejména jde o špatné těsn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
35 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 tdi 110kw
Před 152 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Pravidelně servisovano, minuly rok dělané rozvody. S autem není žádný problém a byli jsme moc spokojeni, přešli jsme na nový... (více v detailu)
Středočeský kraj
229 000
 Kč
Volkswagen Passat 1.9 TDI 96kW AUTOMAT TOP STAV
Před 152 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
vůz ve vlastnictví Autojokr, pravidelný servis, není možný odpočet DPH, AutoJokr si vyhrazuje právo na uzavření všech smluvních vztahů písemně. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731, § 1732 občanského zákoníku a nejedná... (více v detailu)
Středočeský kraj
75 000
 Kč
Volkswagen Passat , 2,0 TDI BMT Comfortline
Před 152 dny - Hlavní město Praha - 420_AUTO_CZ
První majitel Leasing možný Spotřebitelský úvěr možný V ceně vozidla není započítaný poplatek za provedení změny v registru motorových vozidel ve výši 2.500 - Kč. DALŠÍ SLUŽBY: Výhodné financování od 0 akontace se společností Škoda Financial Services Výkup vašeho stávajícího vozu / zvýhodnění na pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
449 900
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 153 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Prostorné rodinné kombi s oblíbeným a spolehlivým dieselovým motorem., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, Isofix, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný vola... (více v detailu)
Hlavní město Praha
130 000
 Kč
Volkswagen Passat 1.9 TDI 96kW AUTOMAT TOP STAV sedan
Před 153 dny - Středočeský kraj - YAUTO
sedan nafta. vůz ve vlastnictví Autojokr, pravidelný servis, není možný odpočet DPH, AutoJokr si vyhrazuje právo na uzavření všech smluvních vztahů písemně. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731, § 1732 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
75 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0TDi 4x4,ČR
Před 154 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
88 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0tdi 110KW comfortline
Před 154 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
nová baterie varta, nová spojika se setrvačníkem, k vozidlu zimní sada dunlop s 8mm vzorek. potkávací světla led-osram s homologací, v CZ jsem první majitel. Do 216314km r.2022 servisováno poze ve volkswagenu. Možná výměna za Volkswagen Caddy., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Malý kožený paket, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant... (více v detailu)
Plzeňský kraj
295 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 154 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je oblíbený pro svou prostornost a vysokou úroveň komfortu. Jeho silná stránka je také široká nabídka výbavy a příznivá cena vzhledem k nabízeným vlastnostem. Tento Volkswagen Passat je vybaven úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Převodovka je automatická, což zvyšuje pohodlí při jízdě. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu a mají masážní funkci pro maximální pohodlí během jízdy. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly a kožený, což zvyšuje komfort a ovladatelnos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300 000
 Kč
Volkswagen Passat, 1.4TSI LED ACC Business
Před 156 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Prosím předem volejte, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bezpečnostní pískování oken, Bluetooth, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Hlasové ov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
339 000
 Kč
Volkswagen Passat 2,0 BiTDI 4MOTION Alltrack 7DSG kombi
kombi nafta. První majitel Leasing možný Spotřebitelský úvěr možný V ceně vozidla není započítaný poplatek za provedení změny v registru motorových vozidel ve výši 2.500 - Kč. DALŠÍ SLUŽBY: Výhodné financování od 0% akontace se společností Škoda Financial Services Výkup vašeho stávajícího vozu / zvýhodnění... (více v detailu)
724 000
 Kč
Volkswagen Passat, Rok 2019 2.0 TDI 110 kw
Před 157 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Nádherný stav! Nikdy nehavarované!, ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, CD měnič, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Head-up display, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Malý kožený paket, Masážní sedadla, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Ostřikovače světlometů, Palubní počítač, Parkovací asistent, Parkovací kamera, Parkovací se... (více v detailu)
Ústecký kraj
259 900
 Kč
Volkswagen Passat, 1.6TDi,AC,TZ,park.čidla
Před 157 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
154 000
 Kč
Volkswagen Passat, Alltrack 2.0 TDI, NOVÁ CENA
Před 158 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je oblíbený pro svou prostornost a komfort, který ocení zejména rodiny s dětmi. Díky své cenové dostupnosti a široké výbavě je častou volbou řidičů hledajících spojení praktičnosti a elegance. Tento Volkswagen Passat Combi je vybaven výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI s pohonem 4x4. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 140 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 17. ledna 2024. Vybavení tohoto vozu zahrnuje full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená, sportovní a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční s řazením pádly, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Systém hlídání mrtvého úhlu a udržování v jízdním p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
380 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDi, ČR
Před 158 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
145 000
 Kč
Volkswagen Passat, Alltrack,2.0 TDI,147kW,DSG,4Mo
Před 159 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Nehavarované/nelakované vozidlo s jasným původem a historií Volkswagen! Nyní od nás po servisní prohlídce s výměnou oleje! Velice hezký stav. Bohatá výbava - nezávislé topení, Hlavní světlomety LED s variabilním rozložením světla, Navigační systém standard s médii a internetovým paketem, parkovací kamera, masážní sedadlo řidiče a další..., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. sklopná zrcátka, Hlídání mrtvého úhl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
949 900
 Kč
Volkswagen Passat, 1.5 TSI, ČR, DPH, DSG*
Před 159 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat je prestižní model s pohodlným a tichým jízdním projevem. Jeho silnou stránkou je prostorný interiér a vysoký standard výbavy, který zaručuje komfort na cestách. Tento Volkswagen Passat, původem z ČR, je vybaven úsporným benzínovým motorem 1.5 TSI. Motor o objemu 1498 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou a je možné uplatnit DPH. Vůz je vybaven full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená, vyhřívaná vpředu, alacantrová a masážní pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený, multifunkční a s řazením pádly, což zvyšuje komfort a ovlada... (více v detailu)
Hlavní město Praha
470 000
 Kč
Volkswagen Passat Alltrack,2.0 TDI,147kW,DSG,4Mo
Před 159 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
Nehavarované/nelakované vozidlo s jasným původem a historií Volkswagen! Nyní od nás po servisní prohlídce s výměnou oleje! Velice hezký stav. Bohatá výbava - nezávislé topení, Hlavní světlomety... (více v detailu)
Olomoucký kraj
949 900
 Kč
Volkswagen Passat Alltrack,2.0 TDI,147kW,DSG,4Mo
Před 159 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
Nehavarované/nelakované vozidlo s jasným původem a historií Volkswagen! Nyní od nás po servisní prohlídce s výměnou oleje! Velice hezký stav. Bohatá výbava - nezávislé topení, Hlavní světlomety... (více v detailu)
Olomoucký kraj
949 900
 Kč
Volkswagen Passat R-Line 2.0TDI 140kw DSG 4x4 Va
Před 159 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
Odpočet DPH, prověřený původ, po 1. majiteli, doležené podle TP, garance km, Kompletní servisní historie, K prodejní ceně se připočítává 2000,- za regist... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
565 000
 Kč