Filtry





Volkswagen Passat

2 300 výsledků

Volkswagen Passat 1,5 TSI EVO BMT Business ČR sedan
Před 80 dny - Středočeský kraj - YAUTO
sedan benzin. První majitel Leasing možný Úvěr možný Původ vozidla v ČR garance najetých kilometrů!!! Vozidlo po prvním majiteli – po ukončeném operativním leasingu. Možnost odpočtu DPH. Pravidelně servisováno v autorizovaném ser... (více v detailu)
Středočeský kraj
464 900
 Kč
Volkswagen Passat, 1.6 TDI
Před 80 dny - Ústecký kraj - SAUTO
ABS, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Imobilizér, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Ostřikovače světlometů, Parkovací senzory, Posilovač řízení,... (více v detailu)
Ústecký kraj
189 999
 Kč
Volkswagen Passat, 2,0 TDI 110kW DSG LED BUSINESS
Před 80 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Výbava daného vozu je orientační. Cebia - předložíme Cebia report. Kompletní nabídka na www.andy-auta.cz, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, ESP, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní sví... (více v detailu)
Jihočeský kraj
458 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2,0 TDI 110kW ELEGANCE NAVI LE
Před 80 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Výbava daného vozu je orientační. Cebia - předložíme Cebia report. Kompletní nabídka na www.andy-auta.cz. Vozidlo se nachází na pobočce České Budějovice, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
498 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0TDI 110kW ELEGANCE LED CZ
Před 80 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
VIN pro kontrolu: WVWZZZ3CZLE011059. Údaje obsažené v tomto inzerátu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy, objednávky. GlobalAuto.cz (IC:28544510) si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně. Další výbavy: brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů, AUX,, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
449 900
 Kč
Volkswagen Passat 1.4 TSI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 80 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Volkswagen Passat 1.4 TSI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 80 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0TDI 7DSG 4MOTION 142kW
Před 80 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
PŘEDVÁDĚCÍ VŮZ PORSCHE BRNO, K ODBĚRU OD 10.1.2025 S NÁJEZDEM DO 15.000KM, TOVÁRNÍ ZÁRUKA 5LET/150.000KM, V ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 148 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0TDI 7DSG 4MOTION 142kW
PŘEDVÁDĚCÍ VŮZ PORSCHE BRNO, K ODBĚRU OD 10.1.2025 S NÁJEZDEM DO 15.000KM, TOVÁRNÍ ZÁRUKA 5LET/150.000KM, V CENĚ VOZU JIŽ ZAPOČTEN PODNIKATELSKÝ BONUS,, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Multifunkční volant, Nastaviteln... (více v detailu)
1 148 000
 Kč
Volkswagen Passat 2,0 TDI DSG 110kW Comfortline
Před 80 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Vyřídíme pro Vás VIP podmíky u společnosti ŠkoFin. Rádi sjednáme pojištění od společn... (více v detailu)
Zlínský kraj
345 900
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDi,ČR,park.senzor
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia. Dočasné foto, vůz v přípravě., ABS, Bi-xenony, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
135 000
 Kč
Volkswagen Passat 2,0 TDI DSG 110kW Comfortline kombi
Před 81 dny - Zlínský kraj - YAUTO
kombi nafta. Vyřídíme pro Vás VIP podmíky u společnosti ŠkoFin. Rádi sjedn... (více v detailu)
Zlínský kraj
345 900
 Kč
Volkswagen Passat, 1.4 TSI, Serv.kniha
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat je synonymem pro bezpečnou a pohodlnou jízdu. Tento sedan nabízí dostatek prostoru a moderní technologie, které z něj dělají ideální vůz pro dlouhé cesty. Tento Volkswagen Passat je vybaven úsporným benzínovým motorem 1.4 TSI. Motor o objemu 1390 ccm poskytuje výkon 90 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace umožňuje nastavení příjemné teploty v interiéru vozu. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je ta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, DPH, NAVI, 4X4
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je model, který je ceněn pro svou bezpečnost a pohodlí. Jeho prostorná karoserie a vysoce konkurenceschopná cena ho činí atraktivní volbou pro rodiny i podnikatele. Tento Volkswagen Passat Combi je vybaven výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI s výkonem 140 kW. Motor o objemu 1968 ccm je spojen s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Vůz je po prvním majiteli a pochází z ČR. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená, vyhřívaná vpředu a pokrytá alacantrovou látkou pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Vůz je vybaven vyhřívaným předním oknem pro rychlé odmrazení v zimních měsících. Volant je kožený a mu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
430 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI DSG 110kW Comfortline
Před 81 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Vyřídíme pro Vás VIP podmínky u společnosti ŠkoFin.Nejvýhodnější pojištění od všech pojišťoven na trhu., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED světlomety plno... (více v detailu)
Zlínský kraj
389 900
 Kč
Volkswagen Passat, Business 2.0 TDI 140kW 4Motion
Před 81 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
ACC adaptivní tempomat, Front Assist, Lane Assist, LED světlomety, Parkovací přední a zadní senzory + Parkovací kamera, Navigace s ukazatelem dopravních značek, Nezávislé topení, zásuvka 230V, Hlasové ovládání, Vyhřívané přední sedačky.Poslední servis 4/2024 - výměna motorového oleje, oleje v DSG převodovce, zadních brzdových destiček., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. sklopná zrcátka... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
519 000
 Kč
Volkswagen Passat 2,0 TDI 4MOTION DSG Alltrack
Před 81 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
SERVISNÍ KNIHA. Vozidlo možno vidět v Auto Palace Butovice. KOUPENO ČR. ZAJISTÍME VÁM výhodné FINANCOVÁNÍ NA TENTO V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
439 900
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDi, 103kW, Highline, Comb
Před 81 dny - Středočeský kraj - SAUTO
č.3, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Originální autorádio,... (více v detailu)
Středočeský kraj
209 000
 Kč
Volkswagen Passat , 1.8T 110kW
Před 82 dny - 420_AUTO_CZ
Možnost protiúčtu vašim vozem; 5 rychlostních stupňů, alu kola, autorádio, AUX, man. klimatizace, USB, 5 rychlostních stupňů; ABS; alu kola; autorádio; AUX; CD přehrávač; centrální z... (více v detailu)
29 900
 Kč
Volkswagen Passat 2,0 TDI HIGHLINE VARIANT-TAŽNÉ kombi
Před 82 dny - Karlovarský kraj - YAUTO
kombi nafta. DOBRÁ VÝBAVA HEZKÝ STAV
Karlovarský kraj
104 900
 Kč
Volkswagen Passat 2,0 TDI 4MOTION DSG Alltrack kombi
kombi nafta. Druhý majitel SERVISNÍ KNIHA. Vozidlo možno vidět v Auto Palace Butovice. KOUPENO ČR. ZAJIST... (více v detailu)
439 900
 Kč
Volkswagen Passat, Variant 2.0 TDI BMT Highline
Před 82 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Ukončený operativní leasing, nové v ČR, možnost odpočtu DPH. Doložená servisní historie. Kontakt na prodejce: Tomáš Ulík 603185402, Šárka Nováková 603185244, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD měnič, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý ko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
529 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2,0 TDI DSG Comforltine+ TOP!
Před 82 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Garantujeme původ a najeté KM ke každému našemu vozu, včetně certifikace od nezávislé společnosti CEBIA., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Pádla řazení na volantu, Palubní počítač, Pamět nastavení ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
288 000
 Kč
Volkswagen Passat, R-line 2.0TDi 110*DSG*NAVI*DPH
Před 82 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Vozidlo kupované jako nové v Německu od 1.majitele, pravidelně servisováno (další servisní interval za 10 000 km),k vozidlu druhá sada kol se zimními pneumatikami, možností odpočtu DPH, historie vozidla prověřena společností carVertical, na vyžádání lze zaslat mailem. Tato nabídka má pouze informativní charakter a neslouží jako podklad pro uzavření objednávky. STOP CARS s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně. Další výbavy: zadní světla LED,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládán... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
478 000
 Kč
Volkswagen Passat 1.5eTSI
Před 82 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
cena platná při pořízení vozu na IČO a s protiúčtem. nové vozidlo, servisní knížka, koupeno v CZ
Moravskoslezský kraj
1 065 000
 Kč