Filtry





Volkswagen Passat

2 302 výsledků

Volkswagen Passat 2,0 TDi 147kW DSG Alltrack ČR
Před 71 dny - CARS_CZ
V PŘÍPADĚ FINANCOVÁNÍ NAŠIMI PARTNERY AKČNÍ SLEVA AŽ 20.000 Kč. VIN: WVWZZZ3CZME112510. Pravidelný autorizovaný servis VW! Poslední servis: 2... (více v detailu)
789 900
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDi,Comfortline
Před 71 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Mul... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2,0 TDI 140kW BMT 4MOT DSG Hig
Před 71 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Stav perfektní, Vůz koupen nový v CZ, jeden majitel, odpočet DPH, pravidelný servis. Výhodné financování od nulové akontace a bez zajištění i okamžitý přepis samozřejmostí.. Uvedená cena je platná při hotovostní platbě i financováním. Klima funkční., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatická uzávěrka diferenciálu, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, CD měnič, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Head-up display, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, K... (více v detailu)
Kraj Vysočina
380 000
 Kč
Volkswagen Passat, Elegance 1,5TSi 110kW DSG
Před 71 dny - Středočeský kraj - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Palubní počítač, Parkovací senzory, Posilovač ... (více v detailu)
Středočeský kraj
499 888
 Kč
Volkswagen Passat , 2,0 TDI 140kW 4Motion Highline
Před 71 dny - 420_AUTO_CZ
První majitel servisní kniha nové brzdy a oleje zimné pneu k vozu
329 000
 Kč
Volkswagen Passat 2,0 BiTDI 176kW 4MOTION DSG Alltrack kombi
Před 72 dny - Kraj Vysočina - YAUTO
kombi nafta. První majitel Leasing možný Úvěr možný Vůz koupen nový v CZ jeden majitel odpočet DPH pravidelný servis. Výhodné financování od nulové ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
360 000
 Kč
Volkswagen Passat, 1.6 TDI, Serv.kniha
Před 72 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Pa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Volkswagen Passat, Business 2.0 TDI 110kW
Před 72 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
LED světlomety, Infotainment "Discover Media", App-Connect, Lane Assist, Side Assist, 230V zásuvka, masáž na straně řidiče, ACC adaptivní tempomat, Front Assist, rozpoznání dopravního značení, litá kola R16, lakování "Manganese Gray Metallic", kompletní servis a historie Volkswagen, poslední servis, 24.7.2024/146.029km (servisní prohlídka, servis výměny oleje, brzdová kapalina), ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. sklopná zrcátka, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
419 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI / 110 kW Highline DSG
Před 72 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
NOVĚ PŘIJATÝ VŮZ. PŘIPRAVUJEME K PRODEJI. PROHLÍDKA MOŽNÁ PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ. PŘI VYUŽITÍ VOZU NA PROTIÚČET SLEVA 5000,- KČ. KOUPENO V ČR, 1. MAJITEL, SERVISNÍ KNÍŽKA. MOŽNOST SJEDNÁNÍ VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ A POJIŠTĚNÍ. Možnost protiúčtu. Vůz na pobočce v Plzni. Pro bližší informace volejte 371 005 252., ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED svět... (více v detailu)
Plzeňský kraj
449 800
 Kč
Ústecký kraj
49 000
 Kč
Volkswagen Passat, 1.6 TDI, Automat, Navi
Před 72 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je synonymem pro luxus a komfort. Tento model nabízí prostorný interiér a špičkovou výbavu, což ho činí ideálním pro dlouhé cesty i každodenní použití. Tento Volkswagen Passat Combi je vybaven úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 88 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený, multifunkční a s řazením pádly, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Systém udržování v jízdním pruhu přispívá k bezpečnosti jízdy. Konektivita zahrnuje Mirr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
370 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 72 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000... (více v detailu)
Hlavní město Praha
190 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 72 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000... (více v detailu)
Hlavní město Praha
190 000
 Kč
Volkswagen Passat, Volkswagen Passat, 2,0 FSI
Před 72 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Mírná koroze, vůz po servisu s novou STK, k vozu zimní pneu., ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání ... (více v detailu)
Ústecký kraj
42 000
 Kč
Volkswagen Passat, na objednávku do 20 dní
Před 72 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Jak to u nás funguje? (1.) Vyberete si z naší nabídky (2.) Pošleme detailní specifikaci vozu (3.) Zjistíme předprodejní detaily: lakování, poškození, servisní historie (4.) Informace konzultujeme (5.) Projednáváme financování, podepisujeme kupní smlouvu, čekáme na zálohu (6.) Kupujeme vůz, zajištujeme přepravu (7.) Nabízíme všechny druhy pojištění, servisní balíčky, doplňky (8.) Přebíráme vůz od přepravce (9.) Vyřídíme STK (10.) Přebíráte, platíte, odjíždíte (11.) Registrujeme vůz a... (více v detailu)
Středočeský kraj
886 300
 Kč
Ústecký kraj
49 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDi 4x4,Comfortline
Před 73 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkčn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, DSG, STK 7/26
Před 73 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vozidlo dovezeno z Německa ve výborném stavu bez žádných závad. bohatá výbav, jasný původ + garance najetých kilometrů, Parkovací senzory přední a zadní, dálkové centrální zamykání, Imobilizér, Zadní kamera, Třizon. automat. klimatizace, Tempomat, LED optika, sedadla ergoComfor el. nastávání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Posilovač řízení, Senzor stěračů, Senzor tlaku v pneumatikách, 2 klíče, servisní historie., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Asistent změny jízdního pruhu, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dotykové o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
386 000
 Kč
Volkswagen Passat 1,4 TSI 110kW Comfortline Navi
Před 73 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
241883. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Vůz po 1. majiteli. Servisní kniha. Možnost výhodného fina... (více v detailu)
Středočeský kraj
299 999
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, Navi
Před 73 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je oblíbený pro svoji prostornost a pohodlí. Tento model je známý svou vysokou úrovní bezpečnosti a širokou nabídkou výbavy, která zvyšuje komfort jízdy. Tento Volkswagen Passat je vybaven úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. U tohoto vozu je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je vybaven konektivitou s Bluetooth pro snadné telefonování. Tempomat umožňuje pohodlnou jízdu na dlou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
310 000
 Kč