Filtry





Volkswagen Golf

2 636 výsledků

Volkswagen Golf, 1.2 TSI
Před 113 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
109 900
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4
Před 114 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Jisté známky použití, běžné škrábance na karoserii, koroze na pátých dveřích, jinak je technický stav vozidla na svůj věk vynikající., ABS, Alarm, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, El. ovlád... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
38 900
 Kč
Volkswagen Golf, 2.0 TDI, Automatická klima
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Golf Combi je populární volbou pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlí, prostornosti a cenové dostupnosti. Jeho výbava a komfort jízdy jsou na vysoké úrovni, což z něj činí ideální volbu pro každodenní použití. Tento Volkswagen Golf Combi pochází z ČR a je vybaven výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje sportovní sedadla pro maximální pohodlí a podporu těla. Klimatizace je automatická, což umožňuje snad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
260 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.2 TSI hatchback
Před 114 dny - Královéhradecký kraj - YAUTO
hatchback benzin.
Královéhradecký kraj
109 900
 Kč
Volkswagen Golf 1.4 TSi
Před 114 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
245 000
 Kč
Volkswagen Golf GTD MK II
Před 114 dny - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1990 • Najeto: 360 000 Km • Výkon: 66 kW (90 PS) • Karoserie: Hatchback • Barva: Červená • Výbava: . Predám pekný zachovalý pne funkčný vw golf MK II 1,6 GTD 5. dverový je po výmene olejov a novej EK+STK brzdy a kotúče... (více v detailu)
172 600
 Kč
Volkswagen Golf, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Golf Combi je ceněn pro svou všestrannost a komfort. Tento model nabízí širokou škálu výbavy a je ideální pro ty, kteří hledají spojení mezi praktičností a stylem. Tento Volkswagen Golf Combi je vybaven výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 103 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje částečně kožená sedadla, která jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost voz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1,0 TSI 81 kW Basic GT
Před 114 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Nastavitelná sedadla, Nouzové brždění, Parkovací senzory přední, Parkovací senzory zadní, Senzor tlaku v pneumatikách, Sledování jízdního pruhu, Start/Stop systém, Venkovní teploměr, Vyhřívaná zrcátka, Vyhřívané trysky ostřikovačů skla, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ov... (více v detailu)
Olomoucký kraj
389 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.6 TDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 114 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.6 TDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 114 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4 TSi VII,CUP,AC
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kol... (více v detailu)
Hlavní město Praha
265 000
 Kč
Volkswagen Golf 1,6 TDI 85 kW NAVIGACE Záruka
Před 115 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Cena vozu včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme Cebia report. Výbava daného vozu ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
308 000
 Kč
Volkswagen Golf, Variant People 1,5 TSI 6G
Před 115 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Akční cena platí do 31.8.2024!! Při využití financování formou Spotřebitelského úvěru od VWFS s úrokem od 0% získáváte Servis na 5roky/60.000km + Balíče... (více v detailu)
Plzeňský kraj
706 500
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4 16V 59 kW
Před 115 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Alarm, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Nastavitelný volant... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.6 TDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 115 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
75 000
 Kč
Volkswagen Golf, Variant 1,0 TSI
Před 116 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
BONUS 20 000 KČ PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ VWFS. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA 4 ROKY / 80 000 KM. BONUS 10 000 KČ PŘI VÝKUPU VOZU NA PROTIÚČET., ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Malý kožený paket, Multifunkční volan... (více v detailu)
Hlavní město Praha
424 900
 Kč
Volkswagen Golf, Volkswagen Golf 2.0TDI DSG
Před 116 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Vůz se nachází v zachovalém stavu. Vůz má tažné zařízení, Výbava high line Automatická převodovka, jsem první majitel v České republice vůz byl mnou zakoupen v Německu mohu doložit fakturou. Vůz byl zakoupen u autorizovaného prodejce. Letní i zimní pneu. Pro více informací mne kontaktujte autobazary nevolat., ABS, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED adaptivní světlomety, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
349 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4 mpi tažné zař. bez koroze
Před 116 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
nové rozvody motoru nová spojka všechny filtry a olej v motoru bez koroze tažné zařízení eko dan zaplacena, ABS, Autorádio, Dělená zadní ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
29 000
 Kč
Volkswagen Golf, Gen7 1.6TDI Alltrack
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vozidlo má kompletní historii servisu a údržby. Poslední velký servis proběhl v dubnu 2024 a veškeré faktury jsou k dispozici. Technická kontrola (STK) je platná do září 2025, tedy ještě více než rok. Celkově je vozidlo v dobrém technickém stavu., ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Automatické svícení, Bluetooth, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. parkovací brzda, Mlhovky, Mobilní připoj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
289 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1,6 i "United"
Před 117 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Garantujeme původ a najeté KM ke každému našemu vozu, včetně certifikace od nezávislé společnosti CEBIA, ABS, Alarm, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
93 500
 Kč
Volkswagen Golf , 1,6 TDI 85 kW NAVIGACE Záruka
Před 117 dny - 420_AUTO_CZ
První majitel Leasing možný Úvěr možný Cena vozu včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společn... (více v detailu)
308 000
 Kč
Volkswagen Golf , 1,6 TDI Tempomat ALU kola PDC
Před 117 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel Servisní prohlídka po koupi v ceně Veškeré zobrazené informace mají pouze informativní ch... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
249 999
 Kč
Volkswagen Golf , 1,4 TGI CNG Highline Variant
Před 117 dny - Moravskoslezský kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel Opticky a technický stav jak 100T.Km Uvedení do provozu 12/2015 model 2016 Full servis Topp Stav Servisní prohlídka po koupi v ceně Veške... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
189 999
 Kč
Volkswagen Golf, Variant 1.6 TDI Trendline
Před 117 dny - Středočeský kraj - SAUTO
, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Parkovací senzory, Posilovač řízení... (více v detailu)
Středočeský kraj
110 000
 Kč
Volkswagen Golf, R 2,0 TSI 4M 7DSG
Před 118 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
VŮZ S PRODLOUŽENOU ZÁRUKOU 5 LET / 100 000 KM. BONUS 3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI FINANCOVÁNÍ CHYTŘE S VWFS. PROTOKOL CEBIA K VOZIDLU ZDARMA. Parkovací kamera dodělávaná - originál, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, I... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999 900
 Kč