Filtry





Volkswagen Golf

2 626 výsledků

Volkswagen Golf 1.9 TDi AUT. KLIMA
Před 108 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Pravidelně servisovaný vůz ve velmi dobrém stavu.. Stav velmi ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
114 900
 Kč
Volkswagen Golf 1,0 TSI 81kW Life Variant
Před 108 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Vozidlo možno vidět v Auto Palace Letiště - Tuchoměřice. 1. majitel v ČR. Barva Urano Gray. Vozidlo pravidelně servisováno v autorizovaném servisu. U našich vozů Vám nabízíme akční úvěr s nízkým úrokem, či poslední nerovnoměrnou splátk... (více v detailu)
Středočeský kraj
524 000
 Kč
Volkswagen Golf 1,0 TSi 81kW Life HB5
Před 108 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Vozidlo možno vidět v Auto Palace Letiště - Tuchoměřice. 1. majitel v ČR. Vozidlo pravidelně servisováno v autorizovaném servisu. U našich vozů Vám nabízíme akční úvěr s nízkým úrokem, či poslední nerovnoměrnou splátku u renom... (více v detailu)
Středočeský kraj
470 000
 Kč
Volkswagen Golf 1,0 TSi 81kW Life HB5 hatchback
Před 109 dny - Středočeský kraj - YAUTO
hatchback benzin. První majitel Úvěr možný Vozidlo možno vidět v Auto Palace Letiště - Tuchoměřice. 1. majitel v ČR. Vozidlo pravidelně servisováno v autorizovaném servisu. U našich vozů Vám nabízíme akční úvěr s ní... (více v detailu)
Středočeský kraj
470 000
 Kč
Volkswagen Golf 1,0 TSI 81kW Life Variant kombi
Před 109 dny - Středočeský kraj - YAUTO
kombi benzin. První majitel Úvěr možný Vozidlo možno vidět v Auto Palace Letiště - Tuchoměřice. 1. majitel v ČR. Barva Urano Gray. Vozidlo pravidelně servisováno v autorizovaném servisu. U našich vozů Vám nabízíme akční úv... (více v detailu)
Středočeský kraj
524 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.2TSi
Před 109 dny - AUTO_ESA
2011, 63kW, benzín, kombi, 97 030km
150 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.4 TSi CUP VII
Před 109 dny - AUTO_ESA
2014, 90kW, benzín, hatchback, 119 327km
245 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4i,ČR,tažné,klima
Před 109 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
125 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.0 TSI 81kW Life
Před 109 dny - Středočeský kraj - SAUTO
1 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ CHYTŘE SE SPOLEČNOSTÍ VWFS.VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA.EXTRA BONUS 10.000,-Kč PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ SE SPOLEČNOSTÍ AUTO OPAT.MOŽNOST PŘIKOUPENÍ PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY., ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Im... (více v detailu)
Středočeský kraj
545 900
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4 TSI, NOVÁ CENA, Xenony
Před 109 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Golf Combi je model, který je ceněn pro svou všestrannost a komfort. Jeho prostorná karoserie a široká výbava představují ideální volbu pro rodiny i pro ty, kdo hledají auto pro každodenní použití. Tento Volkswagen Golf Combi je vybaven výkonným benzínovým motorem 1.4 TSI. Motor o objemu 1390 ccm poskytuje výkon 125 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Klimatizace je automatická, což umožňuje pohodlnou teplotu v interiéru vozu. Vůz je vybaven střešním oknem a panoramatickým střešním oknem, které poskytuje výhle... (více v detailu)
Hlavní město Praha
95 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.5TGI DSG ACC Live LED
Záruka 1rok/20.000km v ceně vozu. Servisováno u VW, možný odpočet dph, s vozidlem je možno ihned odjet, nehavarováno, nelakováno, perfektní stav. Před koupí vozu dále umožňujeme kontrolu vaším mechanikem nebo Vámi vybraným autoservisem v Brně. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu a výbavy vozidla. Podrobný popis stavu a výbavy bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktiva... (více v detailu)
509 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.5TGI DSG BlueMotion LED
Záruka 1rok/20.000km v ceně vozu. Servisováno u VW, možný odpočet dph, s vozidlem je možno ihned odjet, nehavarováno, nelakováno, perfektní stav. Před koupí vozu dále umožňujeme kontrolu vaším mechanikem nebo Vámi vybraným autoservisem v Brně. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu a výbavy vozidla. Podrobný popis stavu a výbavy bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počíta... (více v detailu)
419 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.6 TDi KLIMA ROZVODY
Před 109 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Pravidelný servis.Rozvody + vodní pumpa vyměněny v 210 tkm.2 x klíč k vozidlu. Další výbavy: AUX,, ABS, Automatické svícení, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
79 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.4 TSI, NOVÁ CENA, ČR,1.maj
Před 109 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000 prově... (více v detailu)
Hlavní město Praha
165 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.4 TSI, NOVÁ CENA, ČR,1.maj
Před 109 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000 prově... (více v detailu)
Hlavní město Praha
165 000
 Kč
Volkswagen Golf, 85kW DIGIKLIMA +SADA KOL
Před 109 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
K VOZU SADA ZIMNÍCH KOL, ABS, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
269 990
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4 TSI, NOVÁ CENA, ČR,2.maj
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Golf Combi je oblíbený pro svou univerzálnost a cenovou dostupnost. Tento model nabízí pohodlnou jízdu a širokou škálu výbavy, což ho činí ideální volbou pro každodenní použití. Tento Volkswagen Golf Combi je vybaven výkonným benzínovým motorem 1.4 TSI. Motor o objemu 1395 ccm poskytuje výkon 92 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 26. října 2023. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená, vyhřívaná vpředu a navíc masážní pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční... (více v detailu)
Hlavní město Praha
340 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.6 TDi KLIMA ROZVODY kombi
Před 110 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
kombi benzin. Pravidelný servis.Rozvody + vodní pumpa vyměněny v 210 tkm.2 x klíč k vozidlu.
Jihomoravský kraj
73 000
 Kč
Volkswagen Golf 2,0 TDi 110kW DSG NAVI Záruka až 5 let kombi
kombi nafta. První majitel Leasing možný Úvěr možný Cena vozu včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností... (více v detailu)
408 000
 Kč
Volkswagen Golf 1,5 TSI 110 kW 6G R-Line hatchback
Před 110 dny - Olomoucký kraj - YAUTO
hatchback benzin. 18'' kola z lehké slitiny Bergamo Black Style paket Keyless Acces... (více v detailu)
Olomoucký kraj
725 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1,5 Tsi DSG Bluemotion
Před 110 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Koupeno nové Auto Jarov,do provozu 29.12.2017 model 2018 Facelift,nová STK,po kompletním servisu oleje filtry., ABS, Alarm, Automatické svícení, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
360 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1,5 Tsi
Před 110 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Stav perfektní, sada zimních kol, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Nouzové brždění, Ostřikovač... (více v detailu)
Olomoucký kraj
436 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.6 TDI, nová STK, bez koroze
Před 110 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
ABS, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, CD měnič, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Isofix, Litá kola, Mobilní připojení, Nastavitelný volant, Orig... (více v detailu)
Karlovarský kraj
199 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.5TGI DSG BlueMotion LED
Záruka 1rok/20.000km v ceně vozu. Servisováno u VW, poslední servis 4/24 při 29.054 km, možný odpočet dph, s vozidlem je možno ihned odjet, nehavarováno, perfektní stav. Před koupí vozu dále umožňujeme kontrolu vaším mechanikem nebo Vámi vybraným autoservisem v Brně. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu a výbavy vozidla. Podrobný popis stavu a výbavy bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El.... (více v detailu)
439 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4 TSI, ČR,1.maj, Serv.kniha
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Golf je klasický hatchback, který je oblíbený pro svůj komfort a vysoce konkurenceschopnou cenu. Jeho výbava a bezpečnostní prvky jsou na vysoké úrovni, což ho činí vhodným pro širokou škálu řidičů. Tento Volkswagen Golf, původem z ČR, je po prvním majiteli. Je vybaven výkonným benzínovým motorem 1.4 TSI, který poskytuje výkon 90 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, což je výhoda pro další provoz. Vybavení tohoto vozu zahrnuje au... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180 000
 Kč