Filtry





Toyota Hilux, 2,8D 6AT Invincible 204PS 4x4
Před 276 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Speciální design přední mřížky chladiče, nárazníku, ochranného krytu nárazníku 18" litá kola s broušenými povrchy v černém designu Černé interiérové dekory Speciální design klíče systému Smart Entry Modré osvětlení ve výplních předních i zadních dveří Dvoubarevné čalounění sedadel perforovaná kůže Asistent pro sjíždění prudkých kopců (DAC) Přední mlhová světla Přední mřížka chromovaná 2. řada sedadel dělení 40:60, sklopná Klimatizace automatická dvouzónová Zadní parkovací kamera Multimediálny systém Toyota Touch 2 (český jazyk): 6 reproduktorů, rádio DAB, 8" dotyková obrazovka, podpora Apple CarPlay* a Android Auto Vyhřívání předních sedadel Telema... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 176 168
 Kč
Toyota Hilux, 2,8 6A/T 150kW Active
Před 276 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
6 reproduktorů 8" multimediální displej Apple CarPlay a Android Auto s připojením kabelem Bluetooth hands-free Multimediální systém Toyota Touch 2 7 SRS airbagů Asistent pro sjíždění kopců (DAC) Asistent rozjezdu do kopce (HAC) Brzdové světlo LED Brzdový asistent (BA) Denní svícení (žárovky) Detektor předního airbagu spolujezdce Imobilizér Integrované ukazatele směru v bočních zrcátkách Kontrola trakce (TRC) LED zadní brzdová světla Manuální nastavení výšky světlometů Nastavitelné zadní opěrky hlavy Ostřikovače předních světlometů Přední mlhová světla (LED) Předpínače a omezovače síly na bezp. pásech Protiblokovací systém brzd (ABS) Signalizace nouzového brzdění Směrová... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 088 879
 Kč
Toyota Hilux, 2,8D MT 150kW 4x4 Active
Před 276 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Asistent pro sjíždění prudkých kopců (DAC) Přední mlhová světla Přední mřížka chromovaná 2. řada sedadel dělení 40:60, sklopná Klimatizace automatická dvouzónová Zadní parkovací kamera Multimediálny systém Toyota Touch 2 (český jazyk): 6 reproduktorů, rádio DAB, 8" dotyková obrazovka, podpora Apple CarPlay* a Android Auto Vyhřívání předních sedadel, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, D... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 064 679
 Kč
Toyota Hilux, 2,8D MT 150kW 4x4 Active
Před 276 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Asistent pro sjíždění prudkých kopců (DAC) Přední mlhová světla Přední mřížka chromovaná 2. řada sedadel dělení 40:60, sklopná Klimatizace automatická dvouzónová Zadní parkovací kamera Multimediálny systém Toyota Touch 2 (český jazyk): 6 reproduktorů, rádio DAB, 8" dotyková obrazovka, podpora Apple CarPlay* a Android Auto Vyhřívání předních sedadel, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 064 679
 Kč
Toyota Hilux, 2,4D MT 110kW 4x4 Active
Před 276 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
6 reproduktorů 8" multimediální displej Apple CarPlay a Android Auto s připojením kabelem Bluetooth hands-free Multimediální systém Toyota Touch 2 7 SRS airbagů Asistent pro sjíždění kopců (DAC) Asistent rozjezdu do kopce (HAC) Brzdové světlo LED Brzdový asistent (BA) Denní svícení (žárovky) Detektor předního airbagu spolujezdce Imobilizér Integrované ukazatele směru v bočních zrcátkách Kontrola trakce (TRC) LED zadní brzdová světla Manuální nastavení výšky světlometů Nastavitelné zadní opěrky hlavy Ostřikovače předních světlometů Přední mlhová světla (LED) Předpínače a omezovače síly na bezp. pásech Protiblokovací systém brzd (ABS) Signalizace nouzového brzdění Směrová světla (žárovky) Systém E-Call ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
967 879
 Kč
Toyota Hilux, 2,8D MT 150kW 4x4 Active
Před 276 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Asistent pro sjíždění prudkých kopců (DAC) Přední mlhová světla Přední mřížka chromovaná 2. řada sedadel dělení 40:60, sklopná Klimatizace automatická dvouzónová Zadní parkovací kamera Multimediálny systém Toyota Touch 2 (český jazyk): 6 reproduktorů, rádio DAB, 8" dotyková obrazovka, podpora Apple CarPlay* a Android Auto Vyhřívání předních sedadel, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dál... (více v detailu)
Kraj Vysočina
992 079
 Kč
Toyota Hilux, 2,4D 110kW A/T Adventure
Před 276 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Limitovaná edice Advanture automatická klimatizace, vyhřívané sedačky, multimediální systém, multifunkční volant, tempomat, kožená sedadla, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, ESP, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Ochranné rámy... (více v detailu)
Kraj Vysočina
780 329
 Kč
Toyota Land Cruiser HJ 47 Arkana
Před 276 dny - Kraj Vysočina - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1984 • Najeto: 250 000 Km • Výkon: 1 kW (1 PS) • Karoserie: Terénní vozidlo • Barva: • Výbava: . originál nástavba ARKANA, ve 2014 rozsáhlá renovace, přídavné nádrže na vodu a naftu, nová přev... (více v detailu)
Kraj Vysočina
690 000
 Kč
Toyota Corolla, TS 1,8 Hybrid GR Sport
Před 276 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Designové prvky exteriéru a interiéru GR SPORT a černé lakování střechy 17" kola z lehkých slitin v designu GR SPORT, pneumatiky 225/45 R17 Barevný TFT multiinformační displej v přístrojovém štítu 7" Přední projektorové BiLED světlomety Zatmavená zadní okna (Privacy Glass) Smart Entry & Start bezklíčové odemykání a startování Bezdrátové nabíjení mobilního telefonu Čalounění sedadel textilní / syntetická kůže v designu GR SPORT s červenošedým prošíváním Ambientní LED osvětlení interiéru Jednoduchý parkovací asistent (SIPA) Dotykový multimediální systém, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Automatické přepínání dálkových světel, Automa... (více v detailu)
Kraj Vysočina
579 900
 Kč
Toyota Yaris, 1,3 i Terra 1.majitel
Stav velmi dobrý, 1.majitel, servisní knížka, ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání zrcátek, Mlhovk... (více v detailu)
69 000
 Kč
Toyota Yaris Cross, 1.5 Hybrid 2x4 ODBĚR IHNED
Před 278 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
aut. klimatizace, denní svícení, isofix, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, otáčkoměr, tónovaná skla, záruka, asistent rozjezdu do kopce (HSA), zatmavená zadní skla, Android Auto, Apple CarPlay, asistent... Vůz je k vidění na pobočce v Plzni. K odběru IHNED. Cena je včetně bonusu Trade-in. Jedná se o výbavu GR Sport. Pro bližší informace nás kontaktujte na tel. 602 636 322. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spoluje... (více v detailu)
Plzeňský kraj
657 000
 Kč
Toyota Aygo, 1,0 Selection
Před 279 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Stav perfektní, Ihned k odběru. K vozu povinná výbava, zimní pneumatiky. Vůz se nachází v pobočce OlfinCar, s.r.o. Hradecká 570 533 52 Pardubice www.olfincar.cz Kontakt na prodejce: Mobil: ?+420 731 470 131 E-mail: michal.jonas@olfincar.cz Údaje obsažené v této kartě mají informativní charakter. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku., ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadl... (více v detailu)
Pardubický kraj
409 900
 Kč
Toyota Auris, 1.4 D-4D, Automatická klima
Před 279 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota Auris ve verzi Hatchback je ideální pro městské prostředí díky své kompaktní velikosti a agilní jízdě. Její cenová dostupnost a pohodlný interiér ji činí vhodnou volbou pro každodenní dojíždění. Tato Toyota Auris pochází z Polska a je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.4 D-4D. Motor o objemu 1364 ccm poskytuje výkon 66 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Multifunkční volant umožňuje snadné ovládání r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
186 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.2 D-4D, 4X4, Automat, Kůže
Před 282 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota RAV 4 je SUV, které je oblíbené pro svou bezpečnost a komfort. Tento model nabízí vynikající výbavu a je ideální pro ty, kteří hledají auto s vysokou pozicí za volantem. Tato Toyota RAV 4 je rodinné SUV s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.2 D-4D, který poskytuje výkon 110 kW. V interiéru najdete částečně kožená sedadla, která jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční s řazením pádly pro lepší ovládání vozu. Vůz j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
234 000
 Kč
Toyota Yaris Cross, 1,5 Hybrid FWD Adventure VIP
Před 283 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
aut. klimatizace, denní svícení, head-up display, dvouzónová klimatizace, isofix, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, kožené čalounění, tónovaná skla, záruka, asistent rozjezdu do kopce (HSA), LED denní svícení, zatmavená zadní skla, ambientní osvětlení interiéru, Android Auto, Apple CarPlay, asistent jízdy v jízdním pruhu, digitální příjem rádia (DA... Skladový vůz. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace a... (více v detailu)
Jihočeský kraj
697 000
 Kč
Toyota Yaris, BENZIN TOP STAV
Před 285 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
ABS, Autorádio, CD přehrávač, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Litá k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
73 000
 Kč
Toyota Land Cruiser, 3,0 D4-D 4x4 CZ 8-Míst
Před 288 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Úvěr možný, AKCE SLEVA 232390. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Vůz po 2. majiteli, koupeno v ČR. Možnost výhodného financování vozu a prodloužené záruky. Udržovaný a zachovalý stav. Výbava: GPS zabezpečení. Servisní kniha Davo Car., ABS, Adaptivní regulace podvozku, Asistent při jízdě ze svahu, Bluetooth, CD měnič, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dřevěné obložení, DVD přehrávač, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Iso... (více v detailu)
Středočeský kraj
259 999
 Kč
Toyota Yaris Cross, 1,5 Hybrid 4x4 Adventure VIP
Možný odběr: skladem v Třinci Pro podmínky této nabídky volejte prodej nových vozů Toyota Třinec. Vozidlo má instalováno tažné zařízení. Leasing možný, spotřebitelský úvěr možný, pojištění připravíme na míru vašim požadavkům. Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Předání vozu možné na všech pobočkách společnosti, tato služba je zpoplatněna. Kontaktujte nás prosím na telefonních číslech či emailech. Budeme se Vám plně věnovat. Váš team Toyota Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Au... (více v detailu)
742 000
 Kč
Toyota Yaris Cross, 1.5 HSD e-CVT Adventure VIP AW
Vůz se nachází na adrese AUTOBOND Plus s.r.o., Krmelínská 773/10, 720 00 OSTRAVA-HRABOVÁ. Mob.: 731 653 663, 725 167 355. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla. K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální... (více v detailu)
679 900
 Kč
Toyota Corolla, 1,8 Hybrid 5. generace Style
Možný odběr: skladem v Třinci Pro podmínky této nabídky volejte prodej nových vozů Toyota Třinec. Leasing možný, spotřebitelský úvěr možný, pojištění připravíme na míru vašim požadavkům. Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Předání vozu možné na všech pobočkách společnosti, tato služba je zpoplatněna. Kontaktujte nás prosím na telefonních číslech či emailech. Budeme se Vám plně věnovat. Váš team Toyota Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku Další výbavy: GPS zabezpečení,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, ... (více v detailu)
715 900
 Kč
Toyota Corolla, 1.6 16v, ČR, SPLÁTKY, STK
Před 296 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
NOVÁ STK, PO 1 MAJITELCE, MOŽNÉ SPLÁTKY I PROTIÚČET, ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
38 000
 Kč
Toyota Rav4, 2,0 D-4D Active 4x4
Před 296 dny - Ústecký kraj - SAUTO
KOUPENO V CZ. MOŽNOST VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ A PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY. LET VRTULNÍKEM JAKO DÁREK PRO VÁS. Další výbavy: AUX,, ABS, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní ... (více v detailu)
Ústecký kraj
339 000
 Kč
Toyota Corolla, 1.6 Executive, ČR
Vaše stávající auto vykoupíme na protiúčet za nejlepší možnou cenu. Dáme Vám víc, přijeďte do Ostravy Vítkovic. Výhodný úvěr na počkání i bez akontace. Auta s jasnou historií a 100% garancí původu, prověřeno vlastním autoservisem. Autoobchod s 30 letou tradicí, jeden z největších prodejců zánovních a ojetých vozidel., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovl... (více v detailu)
329 877
 Kč
Toyota Auris, TS II Active Trend 1.6
Před 297 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
*V PRODEJNÍ CENĚ NENÍ UVEDEN POPLATEK ZA PŘEVOD VOZIDLA*JSME 1. MAJITELEM TOHOTO VOZU*JSME SCHOPNI DOLOŽIT KOMPLETNÍ SERVISNÍ HISTORII VOZU PO CELOU DOBU*SIXT= JISTOTA PŘI KOUPI OJETÝCH VOZIDEL!* Další výbavy: AUX,, ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bezpečnostní pískování oken, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Head-up display, Imobiliz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
209 000
 Kč