Filtry





Toyota Corolla, 1,8 Style
Stav perfektní, V ceně zahrnut výkup. Tato nabídka není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Deaktivace airbagu spolujezdce, ... (více v detailu)
720 900
 Kč
Toyota Corolla, 1.5 BA, 6M/T, Com.+Style+Tech
Před 257 dny - Středočeský kraj - SAUTO
aut. klimatizace, dvouzónová klimatizace, isofix, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, otáčkoměr, tónovaná skla, záruka, asistent rozjezdu do kopce (HSA), zatmavená zadní skla, Android Auto, Apple CarPlay, asistent jízdy v j... ODBĚR VOZU IHNED Vůz se nachází na pobočce Toyota Dolák v Příbrami. Pro více informací kontaktujte naše prodejní poradce: +420724920124, +420721316025. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Automatické přepínání dálkových světel, Auto... (více v detailu)
Středočeský kraj
459 900
 Kč
Toyota C-HR, 2.0HEV CVT Executive 198PS
Před 257 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Asistent bezpečného vystupování (SEA), Asistent pro udržení uprostřed jízdního pruhu (LTA), Asistent rozjezdu do kopce (HAC), Boční airbag řidiče a spolujezdce, Systém rozpoznávání dopravních značek (RSA),Systém upozornění na změnu tlaku v pneumatikách (TPMS), Upozornění na dopravu za vozem s automatickou brzdnou funkcí (RCTAB), Prahové lišty, Přihrádka spolujezdce s pomalým dovíráním, 12.3" obrazovka multiinformačního displeje, Dálkové ovládání směrových světel přes aplikaci MyT, Dotykový multimediální systém Toyota Smart Connect+ (12,3" displej v HD rozlišení, vestavěná navigace s předplacenými daty na 4 roky, Dálkové ovládání klimatizace přes aplikaci MyT, Ambientní LED osvětlení interiéru (možnost nastavit více barev), ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální... (více v detailu)
Kraj Vysočina
829 900
 Kč
Toyota C-HR, 1.8HEV Style 140PS
Před 257 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Asistent bezpečného vystupování (SEA), Asistent pro udržení uprostřed jízdního pruhu (LTA), Asistent rozjezdu do kopce (HAC), Boční airbag řidiče a spolujezdce, Upozornění na dopravu za vozem s automatickou brzdnou funkcí (RCTAB), Ambientní LED osvětlení interiéru (jedna barva), LED denní svícení, LED přední mlhová světla, LED zadní brzdová světla, Parabolické Bi-LED přední světlomety, 18" kola z lehké slitiny, pneumatiky 225/55 R18, 12,3" digitální multiinformační displej v přístrojovém štítu, 3ramenný volant v syntetické kůži, Dálkové ovládání klimatizace přes aplikaci MyT, Dálkové ovládání zámků dveří přes aplikaci MyT, Smart Entry & Start bezklíčové odemykání a startování,Systém sledování slepého úhlu (BSM), ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčko... (více v detailu)
Kraj Vysočina
744 900
 Kč
Toyota Avensis, 2.2D-4D-XEN.KŮŽ.PANO.MAX.VÝBAV
Před 257 dny - Středočeský kraj - SAUTO
VŮZ JE V NAPROSTO PERFEKTNÍM STAVU S MAX.VÝBAVOU....BEZ KOROZE,KOSMETICKÝCH VAD APOD.JEDNÁ SE O GARÁŽOVANÝ A NEKUŘÁCKÝ VŮZ., ABS, Alarm, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádi... (více v detailu)
Středočeský kraj
168 000
 Kč
Toyota C-HR, 2.0 HSD e-CVT GR-Sport
Tovární záruka do 10/2025, Vůz se nachází na adrese AUTOBOND Plus s.r.o., Krmelínská 773/10, 720 00 OSTRAVA-HRABOVÁ. Mob.: 731 653 663, 725 167 355. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla. K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, C... (více v detailu)
689 900
 Kč
Toyota Aygo, 1.0 MT STYLE
Před 258 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Kontakt: David Suchý 724 866 712. Aktuální dostupnost si prosím ověřte u prodejce, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Multifunkční volant, Nasta... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
362 000
 Kč
Toyota Corolla, TS 2.0 HYBRID 184k GR-SPORT
Před 258 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Značková záruka 3roky/100.000km, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční v... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
699 000
 Kč
Toyota Yaris Cross, 1.5 VVT-iE, 4X4, Automat
Před 258 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Multifunkční ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
612 000
 Kč
Toyota C-HR, 1.8L (HEV special)
Vozidlo na pobočce AUTOBOND GROUP a.s. Šumperk. Předváděcí vůz! K vozu jsou započteny i zimní pneu. Odběr možný 08/2024! Leasing možný, Spotřebitelský úvěr možný. Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Kontaktujte nás prosím na telefonních číslech či emailech. Budeme se Vám plně věnovat. Váš team Toyota Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku., Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bezklíč... (více v detailu)
823 792
 Kč
Toyota ProAce 2.0D*záruka* LONG 1.Majitel minibus
Před 260 dny - Olomoucký kraj - YAUTO
minibus nafta. Záruka 1mil km, nebo 03/2026* SNADNĚJI než v BANCE… SJEDNÁNÍ ÚVĚRU přímo NA MÍSTĚ BEZ RUČITELE a od 10% AKONTACE…stačí vám doklady co máte u sebe (OP + ŘP), VÝŠI SPLÁTKY si u nás určujete SAMI * Přijďte vyměnit své STARÉ AU... (více v detailu)
Olomoucký kraj
868 000
 Kč
Toyota Hilux, 2.4D 4x4 6MT GS ACTIVE
Odběr možný ihned! Jedná se o skladové vozidlo na naší pobočce v Ostravě – Hrabové. Nabízíme nejvýhodnější úvěr a pojištění vozu na míru! Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Předání vozu možné na všech pobočkách společnosti, tato služba je zpoplatněna. Kontaktujte nás prosím na telefonním čísle +420 778 410 351 či emailu toyotaostrava@autobond.cz. Budeme se Vám plně věnovat. Váš team Toyota Ostrava – Hrabová Nejedná s... (více v detailu)
919 900
 Kč
Toyota Yaris, 1.5 Hybrid Executive
Možný odběr: skladem v Třinci Vozidlo bez upozornění na rychlostní limit. Zimní pneu ZDARMA! *Ilustrační foto* Jedná se o předváděcí vozidlo. Leasing možný, spotřebitelský úvěr možný, pojištění připravíme na míru vašim požadavkům. Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. ... (více v detailu)
557 500
 Kč
Toyota C-HR 1.8 Hybrid, Executive, Automat
Před 263 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z více jak 12 000 prověřených vozů s ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
410 000
 Kč
Toyota Yaris Cross, 1,5 Comfort man. přev.
Před 263 dny - Liberecký kraj - SAUTO
nový vůz, ihned k odběru, odběr na IČO, poslední šance Yaris Cross s motorem 1,5 a manuální převodovkou !! možnost operativní leasing od 6.500 Kč bez DPH/měsíc, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
479 900
 Kč
Toyota Rav4, 2.5HEV 222PS Comfort Style 4x4
Před 263 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Zadní parkovací kamera, 12,3" digitální displej v přístrojovém štítu, pouze pro hybridní pohon, Vyhřívaná přední sedadla, Automatická klimatizace dvouzónová, Senzor deště, 18" litá kola, pneumatiky 225/60 R18, Zatmavená zadní okna (Privacy Glass), Smart Entry & Start bezklíčové odemykání a startování se senzorem pohybu proti krádeži, Bezdrátová nabíječka na smartphone, Otevírání zavazadelníku se senzorem nohy, Dojezdové lité rezervní kolo 17", Tlačítko odemykání zavazadelníku na klíči dálkového ovládaní, ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Centrální zamykání,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
989 900
 Kč
Toyota C-HR, 1.8 Hybrid, Hybrid,ČR
Před 263 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota C-HR je moderní SUV s dynamickým designem, které nabízí pohodlnou jízdu a pokročilé bezpečnostní funkce. Tento model je cenově dostupný a přitom poskytuje velký komfort a širokou výbavu. Tato rodinná Toyota C-HR je vybavena výkonným hybridním motorem 1.8, který kombinuje benzín a alternativní palivo pro vyšší efektivitu. Motor o objemu 1798 ccm poskytuje výkon 90 kW. Vůz má automatickou převodovku a pochází z ČR. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což zajišťuje pohodlí pro všechny cestující. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený, multifunkční a vyhřívaný pro maximáln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
430 000
 Kč
Toyota Corolla, 1.5i, ČR-1, ComfTech, DPH
Před 263 dny - Středočeský kraj - SAUTO
aut. klimatizace, dvouzónová klimatizace, isofix, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, tónovaná skla, záruka, asistent rozjezdu ... No.333 Vůz zakoupen nový v ČR, 1.majitel, výbava Comfort Tech, tovární záruka do 11/2025, možný odpočet DPH, druhá sada pneumatik. Vozidlo je k vidění na pobočce Toyota Dolák v Příbrami. Více informací na tel.:+420 721 969 661 / +420 720 935 241. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamy... (více v detailu)
Středočeský kraj
429 900
 Kč
Toyota Corolla Liftback
Před 263 dny - Zlínský kraj - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1979 • Najeto: 19 000 Km • Výkon: 44 kW (60 PS) • Karoserie: Liftback • Barva: modrá metalíza •... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Toyota Yaris, 1,3 VVT-i, STK do 01/2026
Yaris dovezený v roce 2021 z Německa, poté v ČR pouze jeden majitel. I přes vyšší nájezd jede nádherně - opravdu jsem sám překvapen, ale motor opravdu šlape jako hodinky! O vozidlo z hlediska servisu perfektně pečováno - nová kompletní spojka 2021 (cca 8.000,- Kč), nové přední kotouče i destičky, nový výfuk (kompletní), nové zapalovací svíčky. V roce 2021 přebroušené a přelakované přední světlomety lakem s UV ochranou ( od té doby vypadají stále stejně). Vozidlo nyní obuto na zimních pneu, k vozidlu kompletní druhá sada letních pneu (disky vč. pneumatik). Nyní nová STK platná do 01/2026. V protokolu pouze jedna závada (povrchová koroze kabiny nebo nástavby vozidla, což je vzhledem ke stáří vozu... (více v detailu)
39 999
 Kč
Toyota Highlander, 2.5 TNGA HV 190 - 1 CV
Vozidlo na pobočce AUTOBOND GROUP a.s. Šumperk. Leasing možný, Spotřebitelský úvěr možný. Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Kontaktujte nás prosím na telefonních číslech či emailech. Budeme se Vám plně věnovat. Váš team Toyota Email: sumperk@autobond.cz Mobil: +420 725 776 094, +420 720 072 405 Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku., Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent rozjezdu do kopc... (více v detailu)
1 698 000
 Kč
Toyota C-HR, 2,0 GR SPORT Premiere Edition
Před 264 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Stav perfektní, Nový vůz. K vozu povinná výbava. Vůz se nachází v pobočce OlfinCar, s.r.o. Hradecká 570 533 52 Pardubice www.olfincar.cz Kontakt na prodejce: Mobil: +420 731 470 131 E-mail: michal.jonas@olfincar.cz Údaje obsažené v této kartě mají informativní charakter. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 114 900
 Kč
Toyota Corolla, 2.0 hybrid e-CVT
Vozidlo na pobočce AUTOBOND GROUP a.s. Šumperk. Předváděcí vůz! Odběr možný 07/2024! Leasing možný, Spotřebitelský úvěr možný. Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Kontaktujte nás prosím na telefonních číslech či emailech. Budeme se Vám plně věnovat. Váš team Toyota Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El... (více v detailu)
921 900
 Kč
Toyota Hilux 2,5 D-4D Double Cab Terra
Před 264 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Vůz se nachází v Uherském Hradišti na adrese Jaktáře 1794 - prodej ojetých vozů UHCAR. Kont... (více v detailu)
Zlínský kraj
399 000
 Kč