Filtry





Toyota Rav4

492 výsledků

Toyota RAV4 2.0 16V Tažné
Před 113 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Stav dobrý servisní knížka, koupeno v A
Jihočeský kraj
129 900
 Kč
Toyota Rav4, 2,5 PLUG IN Hybrid Executive
Možný odběr: skladem v Třinci Wallbox a nabíjecí kabel ZDARMA! Celkový výkon hybridního systému 225kW (306k) Výhodná nabídka operativního leasingu! Leasing možný, spotřebitelský úvěr možný, pojištění připravíme na míru vašim požadavkům. Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Předání vozu možné na všech pobočkách společnosti, tato služba je zpoplatněna. Kontaktujte nás prosím na telefonních číslech či emailech. Budeme se Vám plně věnovat. Váš team Toyota Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: GPS zabezpečení,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčko... (více v detailu)
1 418 750
 Kč
Toyota Rav4, 2.5 Hybrid, ČR, DPH, 4x4
Před 115 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vozidlo zakoupeno jako nové v ČR po prvním majiteli v platné tovární záruce, a možností odpočtu DPH. Pohon všech kol 4x4, Výbava vozu SELECTION, vyhřívaný volant, full led světlomety, parkovací kamera, keyless a mnoho dalšího. Tažné zařízení., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací br... (více v detailu)
Hlavní město Praha
960 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.0l 129kW AT COMFORT STYLE TA
Před 116 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Značková záruka 3roky/100.000km, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD měnič, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kože... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
769 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.0,1.MAJITEL,KLIMA,ZACHOVALÉ
Vin: JTEYH20V900051074 Nájezd 302000km po 1.majiteli, nájezd neodpovídá tachometru, je ve velmi pěkném a udržovaném stavu, včetně podvozku, NEHAVAROVÁNO - lak bez koroze. Klima funkční. Zadní sedadla nejsou k dispozici. 4místná verze. 100% garance na původ vozu. Možnost pojištění záruk na vozidlo, AutoCheck. Protiúčet za Váš vůz je u nás samozřejmostí., A... (více v detailu)
129 999
 Kč
Toyota Rav4, 2.2 D-CAT 4x4 // kůže
Před 121 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Na vozidle jsou nové brzdy (kompletní sada vč. destiček), vyměněné tlumiče a tyčky stabilizátoru. Další výbavy: AUX, Kožený volant,, ABS, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nasta... (více v detailu)
Liberecký kraj
129 000
 Kč
Toyota Rav4, 2,5 Hybrid e-CVT 4WD Executive
Před 122 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý,Leasing možný,Úvěr možný, Jsme prvním a jediným vlastníkem vozu. 100% CZ původ a plná servisní historie. Možnost odpočtu DPH a zajištění financování. Možnost prodloužené záruky až na 36 měsíců. Výbava vozidla generována dle VIN a má informativní charakter. Společnost Business Lease poskytuje svým klientům v ČR profesionální služby operativního leasingu od roku 1996 a každý rok končí nájemní smlouva několika tisícům vozidel. Výhodou nákupu vozidla od naší společnosti jako jediného vlastníka je zaručený původ a veškerá dokumentace k vozidlu včetně pojistných událostí. Chyba v textu vyhrazena., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitál... (více v detailu)
Hlavní město Praha
649 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.5 Hybrid 4X2 Business*Navi*
Před 123 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
837 320
 Kč
Jihočeský kraj
69 900
 Kč
Toyota RAV4 2,0 EXECUTIVE 4WD SUV
SUV benzin. První majitel Leasing možný MOŽNOST FINANCOVÁNÍ ZA VÝHODNÝCH PODMÍNEK
729 900
 Kč
Toyota Rav4, 2.0l 129kW AT COMFORT STYLE
Před 126 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Záruka 3 roky/100.000 km, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Lit... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
759 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.5 HSD e-CVT AWD GR-Sport
Před 127 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Tovární záruka 3 roky/100 000 km. FULL LED Světlomety, Hlídání mrtvých úhlů, Vyhřívané čelní sklo, Vyhřívaný volant, ACC, Vozidlo se nachází na provozovně AUTOBOND Plus PRAHA, K Hrušovu 1a, Praha 10 Štěrboholy; K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Navíc nabízíme možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, D... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 079 900
 Kč
Toyota Rav4, 2.2 D-4D, 4X4, Automat
Před 127 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota RAV 4 je oblíbeným SUV, které se pyšní vysokou bezpečností a pohodlným interiérem. Tento model je také cenově dostupný, což ho činí atraktivní volbou pro širokou škálu řidičů. Tato Toyota RAV 4 je rodinné SUV s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Pochází z Polska a je po prvním majiteli. Vozidlo je vybaveno úsporným dieselovým motorem 2.2 D-4D o objemu 2231 ccm a výkonu 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. V interiéru najdete kožená sedadla, která jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je multifunkční, s řazením ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
222 000
 Kč
Toyota Rav4, 2,0 D-4D FWD HC Active Style
Před 128 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Nové v ČR, 1,majitel, možnost odpočtu DPH. Kontakt na prodejce: Tomáš Ulík: 603185402, Šárka Nováková: 603185244. OLFIN Car s.r.o. - autorizovaný prodej a servis značek LEXUS, TOYOTA, VOLVO, FORD, VOLKSWAGEN, ŠKODA, SSANGYONG., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ES... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
359 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.0L 6MT 175PS Comfort Style
Před 131 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Zadní parkovací kamera, Automatická klimatizace dvouzónová, Senzor deště, 17" kola z lehké slitiny, Tažné zařízení, Servis v autorizovaném servisu, el. sklopná zrcátka, el. ovládání zrcátek, el. kufr, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
549 900
 Kč
Toyota Rav4, 1,8 VVTi
Před 133 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
, ABS, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Mlhovky, Nas... (více v detailu)
Jihočeský kraj
99 900
 Kč
Toyota Rav4, 2.5 Hybrid, NOVÁ CENA, Automat
Před 134 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota RAV 4 je SUV, které se vyznačuje vysokou bezpečností a pohodlnou jízdou. Její cena odpovídá vysoké úrovni výbavy a komfortu, který poskytuje. Tato Toyota RAV 4 je rodinné SUV s hybridním pohonem a automatickou převodovkou. Výkonný benzínový motor 2.5 Hybrid o objemu 2494 ccm poskytuje výkon 145 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 29. prosince 2023. Tato RAV 4 je po prvním majiteli a pochází z ČR. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
410 000
 Kč
Toyota RAV4 2.2 D-4D 110kW 4WD
Před 135 dny - Ústecký kraj - CARS_CZ
NOVÉ CELOROČNÍ PNEU NA VOZE. Stav velmi dobrý první majitel, servisní knížka, koupeno v A, nehavarované
Ústecký kraj
259 999
 Kč
Toyota Rav4, 2,5 Hybrid Selection 4WD e-CVT
Před 135 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý,Leasing možný,Úvěr možný, Jsme prvním a jediným vlastníkem vozu. 100% CZ původ a plná servisní historie. Možnost odpočtu DPH a zajištění financování. Možnost prodloužené záruky až na 36 měsíců. Výbava vozidla generována dle VIN a má informativní charakter. Společnost Business Lease poskytuje svým klientům v ČR profesionální služby operativního leasingu od roku 1996 a každý rok končí nájemní smlouva několika tisícům vozidel. Výhodou nákupu vozidla od naší společnosti jako jediného vlastníka je zaručený původ a veškerá dokumentace k vozidlu včetně pojistných událostí. Chyba v textu vyhrazena., ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
685 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.0 VVTi 112kW 4x4, tažné zař.
Před 137 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Pravidelný servis v AutoBond Ostrava Sada zimních pneu Mříž zavazadlového prostoru, ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, LED denní svícení, Litá kola, Mobilní připojení, Multifunkční volant, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
419 000
 Kč
Toyota RAV4 2.5HSD 131kW 4x4 KŮŽE
Před 137 dny - Ústecký kraj - CARS_CZ
Stav velmi dobrý servisní knížka, koupeno v CZ
Ústecký kraj
470 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.2D 4x4 110kW 1MAJ VÝHŘEV KAM
TOYOTA RAV4 - 1.MAJITEL - PLNÁ VÝBAVA - MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA - 4x4 - 110kW - 2x KLÍČ - BEZKLÍČKOVÉ OVLÁDANÍ (KEYLESS) - LED DENNÍ SVÍCENÍ - PŘEDNÍ/ZADNÍ SENZORY - ZADNÍ KAMERA - VYHŘÍVANÉ KOŽENÉ SEDAČKY - CELOROČNÍ PNEUMATIKY - POSLEDNÍ SERVIS PŘI 181 211 KM 13.07.2023 - MOŽNOST PROHLÍDNOUT VAŠÍM MECHANIKEM - BEZ INVESTIC - BEZ KOROZE - TEMPOMAT - STAČÍ JEN NATANKOVAT A JEZDIT :-), ABS, Alarm, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, DVD přehrávač, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Kožená sedad... (více v detailu)
262 000
 Kč
Toyota Rav4, 2,0 D-4D VELKÝ SERVIS, 4 x 4
Před 141 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, Nyní nové Rozvody + Turbo. STK 2/2025. Pohon 4 x 4. Sada zimních pneu + disky k vozu navíc., ABS, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, E... (více v detailu)
Zlínský kraj
99 999
 Kč
Toyota RAV4 2.0D-4D 4WD
Před 142 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Stav dobrý servisní knížka, koupeno v A
Jihočeský kraj
119 900
 Kč
Toyota RAV4 2.0D-4D 4WD
Před 142 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Stav dobrý servisní knížka, koupeno v A
Jihočeský kraj
119 900
 Kč