Filtry





Toyota Rav4

492 výsledků

Toyota RAV4 2.2 D-4D, NOVÁ CENA, 4X4
Před 74 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z ví... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180 000
 Kč
Toyota RAV4 2.2 D-4D, NOVÁ CENA, 4X4
Před 74 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, vybírejte z ví... (více v detailu)
Hlavní město Praha
190 000
 Kč
Toyota Rav4, Selection
Před 75 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Prodám Toyota RAV4, černá, 1995ccm, 105kW, 2.0D nafta, výbava Selection, navigace, ABS, ASR, ESP, centrální zamykání, Bi-LED světla, automatické rozsvícení světel, automatická přepínání dálkových světel, bezklíčkove startování a odemykání, ambientní osvětlení, senzor tlaku v pneu, star-stop systém, palubní počítač, AUX, USB, autorádio, nastavitelný volant, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, multifunkční volat, handsfree, mlhovky, vyhřívaná přední sedadla, kozena sedadla, sklopná vnější zr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
440 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.0 Benzín, manuál, ČR, 4X4
Před 76 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Prohlídka v Toyotě při koupi (3/2024), nová baterka, dálniční známka do 1/2025, dvě sady klíčů. Výbava, duální klima - funkční, chladí, centrál, zadní senzory, atd. Technicky o.k. vzhledem k nájezdu. Kosmetické chyby viz foto, škrábance na laku jsou.Další v interiéru, opěrka nohy, volant je třeba potáhnout. Dohoda u auta možná. Více info jen a pouze na tel. SMS/email neodpovídám, děkuji za pochopení., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, CD měnič, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zad... (více v detailu)
Středočeský kraj
149 000
 Kč
Toyota RAV4 2.5 Hybrid 160kW SUV
Před 77 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
SUV benzin. mnoho další výbavy. Jako nové, jen výhodnější! Zánovní a předváděcí vozy s úsporo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
960 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.5 Hybrid, Klimatizace
Před 77 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vůz se silným benzinovým motorem, ALu kola, Záruka, Servisní knížka, ABS, Adaptivní tempomat, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifun... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000 000
 Kč
Toyota Rav4, na objednávku do 20 dní
Před 80 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Jak to u nás funguje? (1.) Vyberete si z naší nabídky (2.) Pošleme detailní specifikaci vozu (3.) Zjistíme předprodejní detaily: lakování, poškození, servisní historie (4.) Informace konzultujeme (5.) Projednáváme financování, podepisujeme kupní smlouvu, čekáme na zálohu (6.) Kupujeme vůz, zajištujeme přepravu (7.) Nabízíme všechny druhy pojištění, servisní balíčky, doplňky (8.) Přebíráme vůz od přepravce (9.) Vyřídíme STK (10.) Přebíráte, platíte, odjíždíte (11.) Registrujeme vůz a pošleme SPZ., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetoot... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 300 100
 Kč
Toyota Rav4, 2.5 Hybrid, 1.ČR, DPH, 4X4
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota RAV 4 je SUV, které se vyznačuje vysokou bezpečností a pohodlnou jízdou. Tento model je také cenově přijatelný a nabízí širokou paletu výbavy pro komfort cestování. Tato Toyota RAV 4 je rodinné SUV s hybridním pohonem, který kombinuje benzín a alternativní palivo pro vyšší účinnost. Vůz je vybaven výkonným motorem 2.5 Hybrid o objemu 2494 ccm a výkonu 145 kW. Převodovka je automatická a pohon je 4x4, což zvyšuje schopnosti vozu v náročném terénu. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vůz je vybaven full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadné nastaven... (více v detailu)
Hlavní město Praha
570 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.5 Hybrid, Selection
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifunkč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 070 000
 Kč
Toyota RAV4 2,0 D4-D BEZ KOROZE !!!!
Před 81 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Velmi dobrý stav. Auto po jednom majiteli. Nebylo nikdy havarované. Bylo pravidelně servisované, s jasně doložitelnou servisní historií v servisní kníž... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
149 900
 Kč
Toyota Rav4, 2,5 HYBRID
Před 81 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Další výbavy: brzdový asistent, aut. aktivace výstražných světlometů,, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palub... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
634 999
 Kč
Toyota RAV4 2,5 PLUG IN Hybrid Executive
Před 81 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Možný odběr: skladem v Třinci Wallbox a nabíjecí kabel ZDARMA! Celkový výkon hybridního systému 225kW (306k) Výhodná nabídka operativního leasingu! Leasing možný, spotřebitelský úvěr možný, pojištění připravíme na míru vašim požadavkům. Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Předání vozu možné ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 465 000
 Kč
Toyota RAV4 2,0 D4-D BEZ KOROZE !!!! SUV
Před 82 dny - Moravskoslezský kraj - YAUTO
SUV nafta. Velmi dobrý stav. Auto po jednom majiteli. Nebylo nikdy havarované. Bylo pravidelně servisované s jasně doložitelnou ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
149 900
 Kč
Toyota Rav4, 2.5Plug-in Hybrid ODBĚR 9/2024
Před 82 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
aut. klimatizace, denní svícení, pohon 4x4, dvouzónová klimatizace, 360° monitorovací systém (AVM), bezdrátová nabíječka mobilních telefonů, isofix, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, otáčkoměr, záruka, asistent rozjezdu do kopc... Vůz je k vidění na pobočce v Plzni. K odběru 9/2024. Jedná se o výbavu Selection. Pro bližší informace nás kontaktujte na tel. 602 636 322. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlídání ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 249 900
 Kč
Toyota Rav4, 2.0 VVT-i, NOVÁ CENA, 4X4
Před 84 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota RAV 4 je SUV, které nabízí pohodlnou jízdu a vysoký stupeň bezpečnosti. Její cena je sice vyšší, ale za to dostanete auto s bohatou výbavou a vysokým komfortem. Tato Toyota RAV 4 je rodinné SUV s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Výkonný benzínový motor 2.0 VVT-i o objemu 1987 ccm poskytuje výkon 111 kW. Vozidlo je po prvním majiteli a pochází z ČR. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto SUV zahrnuje xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Střešní okno přidává na světlosti a pocitu prostoru uvnitř vozu. Volant je kožený a multifunkční s řazení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
360 000
 Kč