Filtry





Toyota Corolla

604 výsledků

Toyota Corolla, SD MC23 - 1.8L HEV
Před 143 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
aut. klimatizace, isofix, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, otáčkoměr, záruka, asistent rozjezdu do kopce (HSA), Android Auto, Apple CarPlay, digitální příjem rádia (DAB), Automatické svícení, El. ovládání zrcátek, Rozpoznávání dopravních značek. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
609 000
 Kč
Toyota Corolla, 2.0 HSD e-CVT GR-Sport Dynamic
Před 151 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Tovární záruka 3 roky/100 000 km. Hybrid 5. generace. VÝBAVA: Paket Dynamic Head up displej 10, 18 kola z lehké slitiny, pneumatiky 225/40 R18, Systém sledování slepého úhlu (BSM), Vyhřívané sedačky, vyhřívaný volant, parkovací kamera, ACC, FULL LED Světlomety. Vozidlo se nachází na provozovně AUTOBOND Plus PRAHA, K Hrušovu 1a, Praha 10 Štěrboholy; K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Navíc nabízíme možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezdr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
779 900
 Kč
Toyota Corolla, 2.0 HSD e-CVT GR-Sport Dynamic
Před 152 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Tovární záruka 3 roky/100 000 km. Hybrid 5. generace. VÝBAVA: Paket Dynamic Head up displej 10, 18 kola z lehké slitiny, pneumatiky 225/40 R18, Systém sledování slepého úhlu (BSM), Vyhřívané sedačky, vyhřívaný volant, parkovací kamera, ACC, FULL LED Světlomety. Vozidlo se nachází na provozovně AUTOBOND Plus PRAHA, K Hrušovu 1a, Praha 10 Štěrboholy; K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Navíc nabízíme možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Automatické sv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
779 900
 Kč
Toyota Corolla 1,8 Style Hybrid 140 k kombi
Před 152 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
kombi benzin. První majitel info 602 56 33 83 libor.kresta@ckauto.cz
Jihomoravský kraj
699 899
 Kč
Toyota Corolla, 1,8 HEV STYLE
Odběr možný iHNED Jedná se o předváděcí vozidlo na naší pobočce v Ostravě – Hrabové. Nabízíme nejvýhodnější úvěr a pojištění vozu na míru! Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Předání vozu možné na všech pobočkách společnosti, tato služba je zpoplatněna. Kontaktujte nás prosím na telefonním čísle +420 778 410 351 či emailu toyotaostrava@autobond.cz. Budeme se Vám plně věnovat. Váš team Toyota Ostrava – Hrabová Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Služba předání vozu na jiné provozovně je zpoplatněná. ... (více v detailu)
675 000
 Kč
Toyota Corolla, 1.8Hybrid,CZ,1Maj,ComfortTech
Před 163 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Prohlídku vozu si prosím dohodněte na telefonním čísle 800 111 234. VYKUPUJEME VOZIDLA VŠECH ZNAČEK - ZVÝHODNĚNÝ PROTIÚČET Jsme autorizovaný dealer s 25 letou tradicí těchto značek Toyota, Subaru, Suzuki a Kia. Emil Frey ČR se těší na Vaši návštěvu.Veškeré zobrazené informace mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu ustanovení §1732 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Žádáme Vás o osobní kontrolu poskytnutých údajů a vybavení vozidla před nákupem, protože i s naší maximální pečlivostí můžeme při odeslání inzerátu udělat chyby., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální za... (více v detailu)
Hlavní město Praha
479 900
 Kč
Toyota Corolla, 2.0 HSD e-CVT GR-Sport Dynamic
Vůz se nachází na adrese AUTOBOND Plus s.r.o., Krmelínská 773/10, 720 00 OSTRAVA-HRABOVÁ. Mob.: 731 653 663, 725 167 355. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla. K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zam... (více v detailu)
779 900
 Kč
Toyota Corolla, Kombi 1.8HEV GR Sports 122PS
Před 163 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Designové prvky exteriéru a interiéru GR SPORT a černé lakování střechy 17" kola z lehkých slitin v designu GR SPORT, pneumatiky 225/45 R17 Barevný TFT multiinformační displej v přístrojovém štítu 7" Přední projektorové BiLED světlomety Zatmavená zadní okna (Privacy Glass) Smart Entry & Start bezklíčové odemykání a startování Bezdrátové nabíjení mobilního telefonu Čalounění sedadel textilní / syntetická kůže v designu GR SPORT s červenošedým prošíváním Ambientní LED osvětlení interiéru Jednoduchý parkovací asistent (SIPA) Dotykový multimediální systém, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth... (více v detailu)
Kraj Vysočina
489 900
 Kč
Toyota Corolla Touring 1,2 85kW CZ Comfort DP
Před 164 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
240800. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Vůz po 1. majiteli, koupeno v ČR. Servisní kniha. Odpočet DPH. Možnost výhodného financování vozu ... (více v detailu)
Středočeský kraj
329 000
 Kč
Toyota Corolla, Touring 1,2 85kW CZ Comfort DP
Před 164 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Úvěr možný, 240800. Záruka v minimální hodnotě 10.000 Kč je zahrnutá v ceně vozidla. Vůz po 1. majiteli, koupeno v ČR. Servisní kniha. Odpočet DPH. Možnost výhodného financování vozu a prodloužené záruky. Udržovaný a zachovalý stav. Výbava: GPS zabezpečení, přední LED světla, rozpoznávání dopravních značek., ABS, Adaptivní tempomat, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Hlasové ovládání palubního počít... (více v detailu)
Středočeský kraj
344 999
 Kč
Toyota Corolla, 1.6 VVT-i,1.maj,ČR,AC
Před 164 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED světlomet... (více v detailu)
Hlavní město Praha
225 000
 Kč
Toyota Corolla, 1.6 VVT-i 97kW Active TREND
Před 168 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Program Toyota Prověřené vozy v ceně vozidla záruka Toyota Extracare na 1 rok. Paket TREND+ (ALU disky 16, Senzor deště, vyhřívání sedadel, přední a zadní parkovací senzory), Paket LED. Vozidlo se nachází na provozovně AUTOBOND Plus PRAHA, K Hrušovu 1a, Praha 10 Štěrboholy; K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Navíc nabízíme možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla Další výbavy: brzdový a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299 900
 Kč
Toyota Corolla, 1.2 Turbo, NOVÁ CENA, ČR,2.maj
Před 169 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Řádně vedená servisní knížka. Nízká spotřeba, levné povinné ručení. Bohatá výbava., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, LED denní svíc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
370 000
 Kč
Toyota Corolla, 2,0 Hybrid 5.generace Executiv
Možný odběr: skladem v Třinci Leasing možný, spotřebitelský úvěr možný, pojištění připravíme na míru vašim požadavkům. Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Předání vozu možné na všech pobočkách společnosti, tato služba je zpoplatněna. Kontaktujte nás prosím na telefonních číslech či emailech. Budeme se Vám plně věnovat. Váš team Toyota Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku Další výbavy: GPS zabezpečení,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrál... (více v detailu)
878 116
 Kč
Toyota Corolla, 1,8 Hybrid E-CVT TREK SPORT
Před 172 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní, ADAPTIVNÍ TEMPOMAT, AKTIVNÍ ASISTENT JÍZDY V JÍZDNÍM PRUHU, ASISTENT JÍZDY V PRUZÍCH, LED ADAPTIVNÍ PŘEDNÍ SVĚTLOMETY, DAB RÁDIO, BEZKLÍČOVÝ PŘÍSTUP A START, PARKOVACÍ ASISTENT, PARKOVACÍ KAMERA, ISOFIX, BRZDOVÝ ASISTENT, BLUETOOTH, VYHŘÍVANÁ SEDADLA, VOLBA JÍZDNÍCH REŽIMŮ, ISOFIX. MOŽNOST FINANCOVÁNÍ., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, Dřevěné obložení, El. ovládání oken, El. ovládání z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
439 000
 Kč
Toyota Corolla 1.2 Turbo, NOVÁ CENA
Před 174 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Zánovní a předváděcí vozy se zárukou. Vyberte si až z 25 značek a stovek modelů zánovních vozů na jednom místě a ihned k odběru. Úspora až 40% proti ceně nové... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Toyota Corolla 1.4 VVT-i, ČR,2.maj
Před 176 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Specializujeme se na prověřené vozy za nejlepší možné ceny. Financování jednoduše a rychle, 100% doživotní záruka ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90 000
 Kč
Toyota Corolla, 1.6 i / 97 kW CVT
Před 179 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
PŘI VYUŽITÍ VOZU NA PROTIÚČET SLEVA 5.000,-Kč. KOUPENO V ČR, 1. MAJITEL, SERVISNÍ KNÍŽKA. MOŽNOST SJEDNÁNÍ VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ A POJIŠTĚNÍ. Možnost protiúčtu. Vůz na pobočce v Horšovském Týně. Pro bližší informace volejte 721 522 570., ABS, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
329 800
 Kč
Toyota Corolla, GR Sport Hybrid e-CVT sedan
Před 181 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost prodloužení záruky až o 48 měsíců a GAP připojištění kupní ceny až na 5 let. Hybridní sedan s paketem GR Sport v perfektním stavu, záruce výrobce a po 1. majiteli. Čerstvě provedený pravidelný servis. Automatická převodovka, Sportovní vyhřívaná sedadla, Adaptivní světlomety, Dvouzónová klimatizace, Parkovací asistent a kamera, Asistent jízdy v pruhu, Bezdrátová nabíječka. Další výbavy: aut. aktivace výstražných světlometů, aut. zabrzdění v kopci, brzdový asistent, zadní světla LED,, ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
628 000
 Kč
Toyota Corolla, 1,6 benzin 106 000 km
Před 183 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Toyota Corolla 1,6l benzín, 97 kW, manuální převodovka, vyrobeno 6/2018 první přihlášení 9/2018, najeto 106 000 km, druhý majitel. Koupeno v 7/2020 při stavu tachometru 17 700 km. Veškeré práce pouze v autorizovaném servisu ve stanovených intervalech (pravidelné výměny oleje a filtrů, žhavící svíčky v 90 000 km apod.). Kompletně měněné brzdy před 18 měsící. Vše doložitelné servisní knížkou a fakturami. Kufr vybaven doplňkovou gumovou podložkou. Vůz je momentálně na zimních pneu s hraničním vzorkem. K vozu je druhá sada stříbrných litých kol s letním pneu - 2 x zánovní pneu, 2 x na jednu sezonu. Bez velkých kosmetických vad, bez škrá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
299 000
 Kč
Toyota Corolla, HB 1.8 Hybrid Style
Akční nabídka předváděcího vozidla! TOP stav, najeto 3000km . Pro podmínky této nabídky kontaktujte prodej nových vozidel OPAVA. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent,, Adaptivní tempomat, Autorádio, Bezklíčkové... (více v detailu)
649 900
 Kč
Toyota Corolla 2,0 Hybrid GR Sport Dynamic hatchback
Před 186 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
hatchback benzin. libor.kresta@ckauto.cz 602 56 33 83 Cena vozu s fleetovou podporou.
Jihomoravský kraj
849 899
 Kč
Toyota Corolla, 1,8l hybrid, CVT Style 140 k
Před 187 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
aut. klimatizace, denní svícení, dvouzónová klimatizace, isofix, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, tónovaná skla, záruka, asistent rozjezdu do kopce (HSA), LED denní svícení, zatmavená zadní skla, Android Auto, Apple CarPlay, asistent jízdy v jízdním pruhu, dotykové ovládání pa... Předváděcí vůz na pobočce Toyota v Táboře odběr ihned předpokládaný nájezd 10 000km. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
629 900
 Kč
Toyota Corolla, 1,8 Style
Stav perfektní, odběr možný ihned Tato nabídka není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Doje... (více v detailu)
678 800
 Kč
Toyota Corolla, SD VVTi 6 MT Comfort Style Tec
Před 203 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
ukončený operativní leasing, 1. majitel, nové v ČR, možnost odpočtu DPH. Kontakt na prodejce: Tomáš Ulík: 603185402, Šárka Nováková: 603185244. OLFIN Car s.r.o. - autorizovaný prodej a servis značek LEXUS, TOYOTA, VOLVO, FORD, VOLKSWAGEN, ŠKODA, SSANGYONG., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
458 000
 Kč