Filtry





Toyota Corolla

604 výsledků

Toyota Corolla, 2.0HYBRID,132KW,1MAJ,CZ,SERVIS
Před 121 dny - Středočeský kraj - SAUTO
MOŽNOST ODPOČTU DPH!!.JSME AUTORIZOVANÝ SERVIS A DEALER NOVÝCH A OJETÝCH VOZŮ FORD. VÝKUP VOZŮ VŠECH ZNAČEK. FINANCOVÁNÍ U VYBRANÝCH PARTNERŮ SAMOZŘEJMOSTÍ. VEŠKEROU ADMINISTRATIVU VYŘÍDÍME ZA VÁS. VÍCE INFORMACÍ U PRODEJCE. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb. Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci, AUX, brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El.... (více v detailu)
Středočeský kraj
469 999
 Kč
Toyota Corolla 1,5VVTi,92kW,1MAJ,CZ,DPH,SERVI
Před 121 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
MOŽNOST ODPOČTU DPH!! ZÁRUKA 3ROKY/100000KM OD DATA PRVNÍ REGISTRACE.JSME AUTORIZOVANÝ SERVIS A DEALER NOVÝCH A OJETÝCH VOZŮ FORD. VÝKUP VOZŮ VŠECH ZNAČEK. FINANCOVÁNÍ U VYBRANÝCH PARTNERŮ SAMOZŘEJMOS... (více v detailu)
Středočeský kraj
390 000
 Kč
Toyota Corolla, 1.6 i, NOVÁ CENA, Automat, ČR
Před 123 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota Corolla Sedan je oblíbeným modelem pro ty, kdo hledají komfort a bezpečnost. S elegantním designem a moderní výbavou je tato limuzína ideální volbou pro dlouhé cesty i každodenní použití. Tato Toyota Corolla je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.6 i. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 97 kW. Vůz má automatickou převodovku a pochází z ČR. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 25. října 2023. Tato Corolla je po prvním majiteli. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifun... (více v detailu)
Hlavní město Praha
320 000
 Kč
Toyota Corolla, TS 2.0 HEV GR-Sport Dyn. AVS
Před 124 dny - Středočeský kraj - SAUTO
• Bližší informace na telefonním čísle +420 773 760 382 nebo prostřednictvím e-mailu: lukas.prochazka@domansky.cz. • Vůz k ihned k odběru. • Paket Dynamic: – Head up displej 10 – 18 kola z lehké slitiny, pneumatiky 225/40 R18 – Systém sledování slepého úhlu (BSM) – Asistent bezpečného vystupování (SEA) – Upozornění na dopravu za vozem s automatickou brzdnou funkcí (RCTAB) Paket AVS: – Adaptivní variabilní zavěšení (pouze pro 2.0 Hybrid v kombinaci s paketem Dynamic) Další výbavy: aut. aktivace výstražných světlometů, automatické parkování, brzdový asistent, zadní světla LED, Apple CarPlay™ a Android Auto™, Automatická dálková světla (AHB),, ABS, Adaptivní tempomat, Automatické svícení, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání,... (více v detailu)
Středočeský kraj
800 000
 Kč
Toyota Corolla, 1.6 Valvematic, ČR,1.maj
Před 125 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota Corolla Sedan je oblíbeným modelem s ohledem na její cenovou dostupnost a pohodlnou jízdu. Tento sedan je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci elegance a praktičnosti. Tato Toyota Corolla je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.6 Valvematic o výkonu 97 kW. Vozidlo pochází z ČR a je po prvním majiteli. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 1. října 2023. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
260 000
 Kč
Toyota Corolla, 1,8 Comfort Style Tech
Před 127 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Vůz ihned k odběru. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění., ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Mobilní připojení, Multifunkční v... (více v detailu)
Zlínský kraj
549 900
 Kč
Toyota Corolla, 1.5 Dynamic Force AUT Comfort
Před 127 dny - Středočeský kraj - SAUTO
100% garance původu vozu a najetých kilometrů. Možnost odpočtu DPH. Další výbavy: zadní světla LED,, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické svícení, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svíc... (více v detailu)
Středočeský kraj
469 000
 Kč
Toyota Corolla, 1.3 Dual VVT-i, ČR,2.maj
Před 129 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota Corolla Sedan je synonymem pro bezpečnou a pohodlnou jízdu. Tento model je oblíbený pro svou cenovou dostupnost, moderní technologie a elegantní design. Tato Toyota Corolla pochází z ČR a je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.3 Dual VVT-i. Motor o objemu 1329 ccm poskytuje výkon 74 kW. Vůz je vybaven vyhřívanými sedadly vpředu pro maximální pohodlí v chladn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
95 000
 Kč
Toyota Corolla, 1,5 COMFORT TECH
Před 129 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní sv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
439 900
 Kč
Toyota Corolla, SD 1.8 HEV ODBĚR IHNED
Před 130 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Vůz je k vidění na pobočce v Plzni. K odběru IHNED. Jedná se o výbavu Comfort s paketem Tech. Inzerovaná cena je vč. bonusu za výkup.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
622 900
 Kč
Toyota Corolla, SD 1.5 M/T ODBĚR IHNED
Před 130 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Vůz je k vidění na pobočce v Plzni. K odběru IHNED. Jedná se o výbavu Comfort s paketem Tech. Inzerovaná cena je vč. bonusu za výkup.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
552 900
 Kč
Toyota Corolla, XLi-dobrá investice,youngtimer
Před 130 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Dobře udržované vozidlo, vyrobeno v Japonsko, ikona spolehlivosti, pravidelný servis, nové pneu, vše funkční. V Česku zbývá velmi málo vozů tohoto modelu Toyota, proto je dobra investice pro ty, kteří hledají spolehlivého veterána s vyso... (více v detailu)
Hlavní město Praha
69 000
 Kč
Toyota Corolla, 2.0 Hybrid/132kW e-CVT Executi
Před 130 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Otevřeno 7 dní v týdnu. Jsme autorizovaný prémiový dealer vozů Hyundai, Peugeot a MG. Rádi vykoupíme nebo přijmeme do komisního prodeje Vaše vozidlo. Nabízíme výhodné financování, Pojištění za VIP ceny či prodloužení záruky k danému vozu. Možnost zakoupení autodoplňků a příslušenství., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
479 900
 Kč
Toyota Corolla, 1,8 Hybrid e-CVT *Comfort*
Před 132 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Stav perfektní, Pravidelný servis Toyota, poslední servis při 102.490km Rádi s Vámi auto projdeme. Můžete si ho v klidu prohlédnout, důkladně projet nebo napojit na diagnostiku. Nutná předchozí telefonická/emailová rezervace. ZAUJALO VÁS TOTO AUTO? CHCETE VĚDĚT DALŠÍ INFORMACE? Cinkněte nám Tel. 776 10 20 30 nebo napište Email: info@autovelvet.cz, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovlá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
369 000
 Kč
Toyota Corolla, 2,0 HEV e-CVT Comfort Tech
Stav velmi dobrý, Vozidlo se nachází na provozovně C&K TOYOTA BRNO Vídeňská 373/114 Přízřenice. Vykoupíme Váš stávající vůz a všechny formality zařídíme za Vás. Možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ES... (více v detailu)
499 899
 Kč
Toyota Corolla, 2.0 HSD e-CVT GR-Sport Dynamic
Před 135 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Tovární záruka 3 roky/100 000 km. Hybrid 5. generace. VÝBAVA: Paket Dynamic Head up displej 10, 18 kola z lehké slitiny, pneumatiky 225/40 R18, Systém sledování slepého úhlu (BSM), Vyhřívané sedačky, vyhřívaný volant, parkovací kamera, ACC, FULL LED Světlomety. Vozidlo se nachází na provozovně AUTOBOND Plus PRAHA, K Hrušovu 1a, Praha 10 Štěrboholy; K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Navíc nabízíme možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Automatické svícení, Autorádio, Bezdr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
779 900
 Kč
Toyota Corolla, Toyota Corolla 1,4
Před 136 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
OK, ABS, Alarm, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Nouzové brždění, Vstup paměťové karty, Vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
65 000
 Kč
Toyota Corolla, 1.5 Dynamic Force AUT Comfort
Před 136 dny - Středočeský kraj - SAUTO
100% garance původu vozu a najetých kilometrů. Možnost odpočtu DPH. Další výbavy: zadní světla LED,, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické svícení, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svíc... (více v detailu)
Středočeský kraj
459 000
 Kč
Toyota Corolla, 1.5 VVT-i, 1. maj, ČR, DPH
Před 137 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vozidlo koupené jako nové v České republice, přímo po prvním majiteli, možnost odpočtu DPH. Tovární záruka na 3 roky nebo 100 000 kilometrů, poslední servis 02.01.2024 při 7 525 kilometrech., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490 000
 Kč
Toyota Corolla, 1.6 i,2.maj,ČR
Před 137 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
129 000
 Kč
Toyota Corolla, 1.8L,HEV,TS,X5 Style
Před 137 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
aut. klimatizace, denní svícení, dvouzónová klimatizace, isofix, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, otáčkoměr, tónovaná skla, asistent rozjezdu do kopce (HSA), LED denní svícení, zatmavená zadní skla, Android Aut... Corolla TS MC23 - 1.8 hybrid e-CVT X5 Style 2301, 1J6-EA-21 Vůz se nachází na pobočce Toyota Dolák v Písku. Pro více informací volejte: 602 438 855, 723 982 001. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
699 000
 Kč
Toyota Corolla, 1,5 COMFORT
Před 137 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Mob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
419 900
 Kč
Toyota Corolla, 2.0 HEV Executive
Předváděcí vůz. Registrace 1/2024. Pobočka Toyota Ostrava – Svinov, Opavská 348/11. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mr... (více v detailu)
839 000
 Kč