Filtry





Škoda Octavia, Style Plus DSG 2.0TDI 110kW
Před 93 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Nadstandardní výbava: Prodloužená tovární záruka 5 let / 100 000 km. 5 Let / 100.000 Km. Style PLUS. Paket Navi. Virtuální pedál. Rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné), zvedák vozu, klíč na kola. Malý kožený paket(2 ramenný multifunkční kožený vyhřívaný volant pro rádio a telefon, tiptronic). Na vozy zakoupené u naší společnosti poskytujeme garanci na původ a počet ujetých kilometrů., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
759 000
 Kč
Škoda Octavia 1.9TDi DSG, NAVI, 100%KM
Před 93 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v B, první majitel, nehavarované, servisní knížka, 100% ZÁRUKA UJETÝCH KM! 100% ZÁRUKA LEGÁLNÍHO PŮVODU VOZIDLA! VELICE PĚKNÝ S... (více v detailu)
Středočeský kraj
111 900
 Kč
Škoda Karoq Sportline 1,5TSI 110kW
Před 93 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
ID: 283383, Předváděcí vůz, k prodej ihned, fyzické předání možné od 1.12.2024.
Plzeňský kraj
836 900
 Kč
Středočeský kraj
30 000
 Kč
Škoda Superb, Elegance 2.0 TDI, Automat
Před 93 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb je vysoce ceněná pro svůj luxusní interiér a pohodlnou jízdu. Její cena je přijatelná vzhledem k bohaté výbavě a vysokému komfortu, který nabízí. Tato Škoda Superb je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 125 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou a disponuje servisní knížkou. Vybavení vozu zahrnuje bi-xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven střešním oknem pro více ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Škoda Octavia 1.9 TDi AUT. KLIMA TAŽNÉ
Před 93 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Sada zimních kol k vozidlu. Koupeno v CZ. Pravidelně servisovaný... (více v detailu)
Jihočeský kraj
39 000
 Kč
Škoda Octavia, 2,0 TDI CR DPF L&K
Před 93 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Stav dobrý, 2. majitel, ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný v... (více v detailu)
Liberecký kraj
68 000
 Kč
Škoda Kamiq 1.5TSi GARANCE KM
Před 93 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
100% ZÁRUKA UJETÝCH KM! 100% ZÁRUKA LEGÁLNÍHO PŮVODU VOZIDLA! VYNIKAJÍCÍ STAV I CENA ! NEKUŘÁCKÝ A SERVISOVANÝ VŮZ. VÝHODNÉ FINANC... (více v detailu)
Středočeský kraj
508 800
 Kč
Škoda Fabia 1,0 TSI Top Selection
Před 93 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
Odběr říjen 2024 Služba ŠKODA prodloužená záruka na 5 let, do 100 00... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
435 300
 Kč
Škoda Fabia 1,0 TSI Top Selection
Před 93 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
Odběr říjen 2024 Služba ŠKODA prodloužená záruka na 5 let, do 100 00... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
435 300
 Kč
Škoda Fabia, 1.2 12V, ČR,2.maj, Tažné
Před 93 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vůz koupený jako nový v ČR, spolehlivý a úsporný motor, nízké provozní a servisní n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Škoda Karoq Sportline 1,5TSI 110kW
Před 93 dny - Plzeňský kraj - CARS_CZ
ID: 283383,Předváděcí vůz, k prodej ihned, fyzické předání možné od 1.1... (více v detailu)
Plzeňský kraj
836 900
 Kč
Škoda Fabia, 1.4 TDI, ČR,2.maj
Před 93 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Fabia Combi je oblíbená díky své cenové dostupnosti a kompaktní velikosti, která nezkracuje na prostoru v interiéru. Tato kombi verze je praktická a poskytuje mnoho místa pro zavazadla. Tato Škoda Fabia Combi pochází z ČR a je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.4 TDI. Motor o objemu 1422 ccm poskytuje výkon 66 kW. Vybavení vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je kožený, což přidává na luxusu a poho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200 000
 Kč
Škoda Superb 2,0TDI 140KW DSG 4x4 STYLE+ ČR
Před 93 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, možnost odpočtu DPH. Kompletní palubní dokumentace, dva klíče, pravidelný servis. Doložíme kompletní potvrzení ŠKODA, od všech servisních prohlídek. Jsme majitelé vozidla, poskytujeme veškeré právní záruky, garanci na původ vozu a přesný stav ujetých km! Špičkový technický i vizuální stav. Stupeň výbavy STYLE PLUS, satelitní navigace, parkovací kamera, parkovací senzory v předním i zadním nárazníku, výhřev sedadel, vyhřívané čelní sklo,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
454 000
 Kč
Škoda Superb, 2.0 TDI, Automatická klima
Před 93 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb v karoserii sedan je luxusní vůz, který nabízí velký prostor a vysoký komfort. Tento model je známý svou vysokou úrovní bezpečnosti a cenovou dostupností. Tato Škoda Superb pochází z ČR a je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je také vybaven konektivi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350 000
 Kč
Škoda Octavia, 1.9 TDI, po STK
Před 93 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným vozem, který se pyšní svou cenovou dostupností a pohodlnou jízdou. Nabízí širokou škálu výbavy a je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci praktičnosti a elegance. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena úsporným dieselovým motorem 1.9 TDI. Motor o objemu 1896 ccm poskytuje výkon 77 kW. Vybavení vozu zahrnuje xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je au... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80 000
 Kč
Škoda Scala, Ambition 1,5TSi 110kW DSG
Před 93 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Radio Swing 6,5", Světlo pro denní svícení s automatickým zapnutím světel a funkcí Coming Home a Leaving Home, Mlhové světlo a odbočovací světlo, Čelní okno, tepelně izolační sklo, Bluetooth, Bezpečnostní vnitřní zrcátko s autom. zatmavováním, Trysky ostřikovače okna vyhřívané, vpředu, Stěrač zadního okna s ostřikovačem a stupňovým intervalem stírání, Výstražné zařízení proti krádeži, hlídání vnitřního prostoru, záložní siréna a ochrana proti odtažení, Palubní počítač Maxidot, Loketní opěra "Jumbobox", Hlavice/madlo řadicí páky z kůže, "FRONT ASSIST" - sledování odstupu od vpředu jedoucího vozidla, vč. City ANB, bez adaptivního tempomatu, Kontrola tlaku v pneumatikách, Tempomat + speedlimiter, Asistent rozjezdu do kopce, Detekce únavy, Nouzové volání eCall+, Mirror Link, Rozšířená a prediktivní ochrana chodců a cyklistů, 2 USB Typ-C vpředu a 2 USB Typ-C vz... (více v detailu)
Středočeský kraj
559 888
 Kč
Škoda Superb, SportLine 2.0 TSI 140kW Combi
Prodloužená záruka na 5 let/100 000 km od data uvedení do provozu., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Nez... (více v detailu)
1 049 000
 Kč
Škoda Octavia, RS 2,0 147 KW 1. MAJ. SERV.KN
Před 93 dny - Liberecký kraj - SAUTO
RS LIFTBACK, 1 MAJITEL, KOMPLETNÍ SERVISNÍ KNIHA, TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ NA 1400KG, DVA KLÍČE, FUNKČNÍ KLIMATIZACE, ZDRAVÁ KAROSERIE, ROZVODY MĚNĚNY PŘI 206 TKM A BRZDOVÁ KAPALINA PŘI 218 TKM, PĚKNÉ LETNÍ PNEUMATIKY Z ROKU 2019, ČISTÉ AUTO, PLATNÁ STK DO 10/2025+COC LIST-POUZE EVIDENČNÍ PROHLÍDKA A PŘEPIS VOZU, VÝHODNÉ POJIŠTĚNÍ POMOHU SJEDNAT PŘI PRODEJI., ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
154 800
 Kč
Škoda Octavia, 1.6
Před 93 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
aktuálně udělané rozvody a olejový servis Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
55 000
 Kč
Škoda Superb iV 1.4 115kW SPORTLINE
Před 93 dny - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, nehavarované, servisní knížka, VŮZ PO UKONČENÉM OPERATIVNÍM LEASINGU... (více v detailu)
739 000
 Kč
Škoda Superb 2,0TDI 140KW DSG 4x4 STYLE+ ČR
Před 93 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
možnost odpočtu DPH. Kompletní palubní dokumentace, dva klíče, pravidelný servis. Doložíme kompletní potvrzení ŠKODA, od všech servisních prohlídek. Jsme majitelé vozidla, poskytujeme veškeré právní záruky, garanci na původ vozu a přesný stav ujetých km! Špičkový technický i vizuální stav. Stupeň výbavy STYLE PLUS, satelitní navigace, parkovací kamera, parkovací senzory v předním i zadním nárazníku, výhřev sedadel, vyhřívané čelní sklo, Android auto, Apple CarPlay, možnost řazení pod volantem F1, adapti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
454 000
 Kč
Středočeský kraj
69 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI 81kW STYLE ČR NOVÉ
Před 93 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Vyrobeno 12/20;MODEL 2021!!!;Navigace pomocí funkce CarPlay/Android auto; Prohlídka vozu po telefonické dohodě!!! ;Vůz po dokončeném operativním leasingu. VIN: TMBJR6NJ8MZ036082. Možný protiúčet za Váš starý vůz. Možnost prodloužit záruku až o 3roky. Pravidelně servisováno! Jasná historie vozu !Možnost výhodného úvěru, leasingu a pojištění. Doživotní záruka původu vozu ! Záruka na stav KM. Možná kontrola v originál servisu. Další výbavy: zadní světla LED,, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bezpečnostní pískování oken, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivac... (více v detailu)
Ústecký kraj
248 800
 Kč
Škoda Octavia, 1,6 TDI 81kW Ambition Combi
Před 93 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, P... (více v detailu)
Jihočeský kraj
199 900
 Kč