Filtry





Škoda Superb, 2.0TDI 140kW L&K DSG,ČR,1.Maj
Před 92 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Úvěr možný, Vozidlo původem z ČR, 1.Majitel, Servisní knížka, Pravidelný servis v autorizovaném servisu, Poslední servis ve 209.976Km včetně výměny rozvodů, Kompletně dohledatelná historie, Kompletní výpis Cebia, Auto v perfektním stavu, Bohatá výbava Laurin & Klement, Původní cena nového vozu 1.160.200Kč, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální přístrojový štít, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvé... (více v detailu)
Olomoucký kraj
525 000
 Kč
Škoda Octavia, Škoda Octavia I sedan
Před 92 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Nové: obložení brzd (přední + zadní) Byly dělané tlumiče, pružiny, brzy, karburátor Auto má celoroční pneumatiky Nedostatky... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Škoda Fabia, Škoda Fabia 1.2 TSi
Před 92 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný vol... (více v detailu)
Středočeský kraj
159 000
 Kč
Škoda Karoq, Sportline 1,5 TSI 110 kW
Před 92 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Remote Access + Online Infotainment 3 ro, Loketní opěra vpředu "JUMBO BOX" - 230 V, Kola z lehké slitiny "SAGITARIUS" antrac, Tažn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
989 400
 Kč
Škoda Fabia, 1.0 TSI 70kW Style
Před 92 dny - Ústecký kraj - SAUTO
3válcový zážehový motor 1,0 l/70 kW TSI Základní motor je: TJ4/TC5/T26/T0M, PARK DISTANCE CONTROL (Parkovací senzory vpředu a vzadu), Radio Bolero 8", Asistent pro rozjezd do kopce, ASISTENT ROZPOZNÁNÍ ÚNAVY, Airbag strana řidiče a strana spolujezdce, bez kolenního airbagu, s deaktivací airbagu na str. spolujezdce, Boční airbag vpředu s hlavovými airbagy, Lane Assist, Kontrola tlaku v pneumatikách, "SMART LINK", Hlavní světlomety LED s variabilním rozložením světla, zatmavené, 2x USB vpředu (typ C datové) + 2x USB vzadu (typ C nabíjecí), Světlo pro denní svícení s automatickým zapnutím světel a funkcí Coming Home a Leaving Home, Volba jízdního profilu a konv. tlumiče, Asistent dálkových světel, Rezervní kolo, prostorově úsporné, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel... (více v detailu)
Ústecký kraj
399 900
 Kč
Škoda Octavia, OCTAVIA STY TD 110/2.0 A7F
Před 92 dny - Ústecký kraj - SAUTO
"FRONT ASSIST" - s upozorněním a zabrzděním při hrozící kolizi s vozidly, chodci a cyklisty, "Keyless Advanced" bezklíčový uzamykací a startovací systém bez zabezpečení, Vyhřívané čelní sklo, "SMART LINK" (wired and wireless connect), "DRIVER ALERT" - rozpoznání únavy, Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací, Dekorační obložení "PIANO BLACK", Ventilace sedadel vpředu, Rezervní kolo, prostorově úsporné, Pneumatiky 225/45 R18 91Y, Lane Assist s adaptivním vedením v pruhu + Emergency Assist, Adaptivní regulace podvozku s plynulým ovládáním, Kola z lehké slitiny "PERSEUS", antrac. broušená, 7,5J x 18" - 4 ks, Komfortní telefonování s LTE a bezdrátovým nabíjením, Automatické udržování vzdálenosti (s funkcí follow to stop) a omezovačem rychlosti, Hlavní světlomety LED s variabilním rozložením světla, Vícenásobný Matrix-Beam, Virtuální pedál, Remote Access / Remote Access + Online Infotainment, 7stupňová automatická převodovka, LED kombinovaná světla zadní speciální styling, variabiln... (více v detailu)
Ústecký kraj
499 900
 Kč
Škoda Kodiaq 142kW 4x4 Comfort+ HUD Matrix
Před 92 dny - TIPCARS
Možnost odpočtu DPH. Nabídka na dovoz - vůz prochází kontrolou a je dodán přibližně do 14 dní. Nehavarované, v českém jazyce a tovární záruce s možností prodloužení, případně spuštění nové záruky. Automaton - ručně ... (více v detailu)
1 329 000
 Kč
Škoda Scala Top Selection 1,5 TSI 110 kW
Před 92 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
Škoda Scala Top Selection 1,5 TSI 6 stup. mech. převodovka - Vyhřívané čelní sklo - Parkovací kamera vzadu - Parkovací senzory vpředu a vzadu - KESSY ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
602 000
 Kč
Škoda Fabia, 1.6
Před 92 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Prodám Škoda Fabia r.v 2012. Letní a zimní pneumatiky. najeto 222214 km. po velkému servisu, klid na další 2 až 3 roky. nová spojka,rozvody,tlumiče, nova brzda... (více v detailu)
Středočeský kraj
119 000
 Kč
Škoda Octavia, Elegance 1.6 TDI, 4X4
Před 92 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Oblíbené rodinné combi. Úsporná naftová motorizace ve spojení s pohonem 4x4. Tažné zařízení až na 1600kg. Bohatá výbava vozu Elegance. Automatická klimatizace. Tempomat a mnoho dalšího., ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80 000
 Kč
Škoda Superb, L&K 4X4 140kw
Před 93 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Superb L&K 4X4 140kw. 1 968 ccm, Nafta; barva Modrá; tachometr 119 990 km; ABS, Hlídání mrtvého úhlu, Nouzové brždění, Protiprokluzový systém kol (ASR), Sledování jízdního pruhu, Sledování únavy řidiče, Systém nouzového zastavení, Upozornění na přijíždějící vozidla při couvání (RCTA) Asistenční systémy: Adaptivní tempomat, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Parkova... (více v detailu)
Hlavní město Praha
360 000
 Kč
Škoda Kamiq, Style 1,0TSI 81kW
Před 93 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Multifunkční volant, Stěrač zadního okna s ostřikovačem a stupňovým intervalem stírání, Full LED zadní svítilny, animovaný ukazatel směru jízdy, Mlhová světla (integrovaná), Ukazatel stavu kapaliny v ostřikovači, Loketní opěra "Jumbobox", Hlavice/madlo řadicí páky z kůže, Systém Start/Stop s rekuperací, Bederní opěra, ručně nastavitelná, v opěradlech předních sedadel, Crew Protect Assist, Full LED hlavní světlomety, Světlo pro denní svícení s automatickým zapnutím světel a funkcí Coming Home a Leaving Home, Regulace sklonu světlometů, autom. dyn. (reguluje se během jízdy), Climatronic s regulací stlačeného vzduchu, bez freonů, Palubní počítač Maxidot, Mirror Link, Trysky ostřikovače okna vyhřívané, vpředu, Bluetooth, Střešní nosič, Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací, Centrální zamykání "Keyless-Entry" bez bezpečnostní pojistky, Bezpečnostní vnitřní zrcátko s autom. zatmavováním, Boční airbag vpředu a vzadu, s hlavovým a... (více v detailu)
Středočeský kraj
449 888
 Kč
Škoda Karoq, 2.0 TDI 110 kW 4x4 DSG Fresh
Před 93 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Předváděcí vůz AUTO UL, a.s.! Vůz k odběru v prosinci 2024!, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifu... (více v detailu)
Ústecký kraj
867 969
 Kč
Škoda Octavia RS 2.0 TDI DSG 4x4 NAVI TAŽNÉ
Před 93 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v A, první majitel, nehavarované, servisní knížka, 2x... (více v detailu)
Jihočeský kraj
279 900
 Kč
Škoda Octavia, Elegance 2.0 TDI 103 kW
Před 93 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: O619V06083. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Nast... (více v detailu)
Středočeský kraj
109 990
 Kč
Škoda Octavia, 2.0 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 93 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Škoda Octavia Combi je oblíbeným modelem, ceněným pro svou prostornost a komfort. Přestože je cenově dostupná, nabízí širokou škálu výbavy a je ideální pro ty, kdo hledají praktický a elegantní vůz. Tato Škoda Octavia Combi je vybavena automatickou převodovkou a výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít s virtuálním kokpitem zvyšuje přehlednost a komfort řízení. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je také vybaven bezdrátovým dobíjením ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
370 000
 Kč
Škoda Octavia 1.9 TDi AUT. KLIMA TAŽNÉ
Před 93 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, nehavarované, Sada zimních kol k vozidlu. Koupeno v CZ. Pravidelně servisovaný vůz. Kosmetické vady !!!
Jihočeský kraj
39 000
 Kč
Škoda Octavia, DSG 2.0 TDi / 110 kW Style Plu
Před 93 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Head-up display, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Palubní počítač, Parko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
759 900
 Kč
Škoda Scala, 1.0 TSI 85kW edice 125 let / A
Před 93 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Uvedená cena komisního vozu platí pouze při financování prostřednictvím služeb VWFS Multifunkční volant, Kryty pro kola z lehké slitiny, Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací, 2 USB Typ-C vpředu a 2 USB Typ-C vzadu, Asistent rozjezdu do kopce, Provozní návod v češtině, Palubní počítač Maxidot, Bluetooth, Centrální zamykání s dálkovým ovládáním, vnitřní ovládání bez bezpečnostní pojistky, "FRONT ASSIST" - sledování odstupu od vpředu jedoucího vozidla, vč. City ANB, bez adaptivního tempomatu, Kontrola tlaku v pneumatikách, Systém Start/Stop s rekuperací, Lane assist, Základní LED hlavní světlomety, Stěrač zadního okna s ostřikovačem a stupňovým intervalem stírání, Tempomat + speedlimiter, Mlhová světla, Ukazatel stavu kapaliny v ostřikovači, Radio Swing 6,5", Světlo pro denní svícení s automatickým zapnutím světel a f... (více v detailu)
Olomoucký kraj
359 000
 Kč
Škoda Fabia, COMBI STYLE 1.0 TSI 81KW
Před 93 dny - Středočeský kraj - SAUTO
VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMAEXTRA BONUS 10.000,-Kč PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ SE SPOLEČNOSTÍ AUTO OPAT. MOŽNOST PŘIKOUPENÍ PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohod... (více v detailu)
Středočeský kraj
289 900
 Kč
Škoda Kamiq, KAMIQ AMB TS 110/1.5 M6F
Před 93 dny - Středočeský kraj - SAUTO
, ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Parkovací s... (více v detailu)
Středočeský kraj
434 800
 Kč
Škoda Superb, SUPERB COM STY TS 140/2.0 A6F
Před 93 dny - Středočeský kraj - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitel... (více v detailu)
Středočeský kraj
849 800
 Kč
Škoda Karoq, 2.0 TDI 110 kW SportLine
Před 93 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní regulace podvozku, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Natáčecí sv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
929 900
 Kč
Škoda Octavia, Combi IV 2.0 TDI 147kW 4x4 DSG
Před 93 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Protiúčet Vaším vozem přivítáme. Velmi pěkný vůz. Pravidelný servis Ke kupní ceně vozu nutno připočíst 1800,- Kč za náklady spojené s přeregistrací na nového vlastníka., ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
648 000
 Kč
Škoda Octavia, Style Plus DSG 2.0TDI 110kW
Před 93 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Nadstandardní výbava: Prodloužená tovární záruka 5 let / 100 000 km. 5 Let / 100.000 Km. Style PLUS. Paket Navi. Virtuální pedál. Rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné), zvedák vozu, klíč na kola. Malý kožený paket(2 ramenný multifunkční kožený vyhřívaný volant pro rádio a telefon, tiptronic). Na vozy zakoupené u naší společnosti poskytujeme garanci na původ a počet ujetých kilometrů., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
759 000
 Kč