Filtry





Mercedes-Benz CLA

279 výsledků

Mercedes-Benz CLA, 180d kupé, Progressive
Před 101 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Dobrý den, rád bych nabídl k prodeji svůj Mercedes CLA kupé 180d Progressive. Auto je v top stavu, nebourané a pravidelně servisováno v autorizovaném servisu Mercedes Benz. Koupeno v ČR. Pro více informací mě neváhejte kontakovat. Hezký den, ABS, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Kožená sedadla, Laděný výfuk, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná seda... (více v detailu)
Středočeský kraj
675 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA
Před 104 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý., ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
669 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA 2.2 CDi Serv.kniha
Před 106 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
315 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 200d AMG NIGHT LED
Před 106 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní, LINIE AMG, SADA AMG NIGHT, APPLE CARPLAY, ANDROID AUTO, ASISTENT HLÍDÁNÍ MRTVÉHO ÚHLU, BRZDOVÝ ASISTENT, ASISTENT HLÍDÁNÍ JÍZDNÍHO PRUHU, ŘAZENÍ PÁDLY POD VOLANTEM, DAB, MBUX, SOUNDSYSTÉM, PARKOVACÍ KAMERA, ALU 18", LED HIGH PERFORMANCE PŘEDNÍ SVĚTLOMETY, SPORTOVNÍ PŘEDNÍ SEDADLA, BEZKLÍČOVÝ PŘÍSTUP A START, VYHŘÍVANÁ PŘEDNÍ SEDADLA, PARKOVACÍ ASISTENT, AMBIENTNÍ OSVĚTLENÍ, MÉEDIA DISPLAY, OZDOBNÉ VÝPLNĚ INTERIÉRU LESKLÝ HLINÍK, TEMPOMAT. MOŽNOST FINANCOVÁNÍ., ABS, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
889 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 1,3 250 e Shooting Brake AMG l
Před 107 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Stav perfektní, sada AMG, sada Premium, sada KEYLESS-GO, Night Edition, PARKTRONIC, MULTIBEAM LED světlomety, linie AMG, ABS, Aktivní kapota, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, LED adaptivní světlo... (více v detailu)
Zlínský kraj
699 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA 1,3 200 kupé PROGRESSIVE linie kupé
Před 107 dny - Zlínský kraj - YAUTO
kupé benzin. linie PROGRESSIVE PARKTRONIC Záruka 1rok od prodeje vozidla sada pneu k vozidlu
Zlínský kraj
719 950
 Kč
Mercedes-Benz CLA 2,0 200d Shooting Brake AMG linie kombi
Před 107 dny - Zlínský kraj - YAUTO
kombi nafta. sada AMG sada Premium sada KEYLESS-GO sada Night rozšířená realita MBUX PARKTRONIC... (více v detailu)
Zlínský kraj
840 950
 Kč
Mercedes-Benz CLA 200d AMG NIGHT LED sedan
Před 107 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
sedan nafta. První majitel LINIE AMG SADA AMG NIGHT APPLE CARPLAY ANDROID AUTO ASISTENT HLÍDÁNÍ MRTVÉHO ÚHLU BRZDOVÝ ASISTENT ASISTENT HLÍDÁNÍ JÍZDNÍHO PRUHU ŘAZENÍ PÁDLY POD VOLANTEM DAB MBUX SOUNDSYSTÉM PARKOVACÍ KAMERA ALU 18'' LED ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
889 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA 200d LED VIRTUAL ZÁRUKA NAV 1M
Před 116 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů. Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu. Dále si také můžete nechat prověřit vůz vl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
658 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA , 2,0 d 4MATIC SB
Před 116 dny - Královéhradecký kraj - 420_AUTO_CZ
Druhý majitel FULL LED NAVI 4- MATIC ODP DPH Druhá sada zimních pneu;
Královéhradecký kraj
489 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, Mercedes Benz CLA 220D
Před 124 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Auto garážované , málo používané . Důvod prodeje. CLA 220d je známý svým elegantním a sportovním designem. Jeho aerodynamické linie, nízký profil a agresivní přední maska dodávají vozu dynamický vzhled. Tento model je oblíbený pro svou kombinaci stylu, výkonu a efektivity, což ho činí ideálním jak pro každodenní jízdy, tak i pro delší cesty., 360° monitorovací systém (AVM), Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické sv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 220 CDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 129 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mercedes - Benz CLA Combi je luxusní vozidlo, které nabízí prvotřídní komfort a vysokou úroveň bezpečnosti. Jeho karoserie Combi zaručuje dostatek prostoru a výbavu na špičkové úrovni. Mercedes-Benz CLA Combi pochází z ČR a je vybaven výkonným dieselovým motorem 220 CDI. Motor o objemu 2143 ccm poskytuje výkon 130 kW. Tento vůz je vybaven automatickou převodovkou, což umožňuje plynulou a snadnou jízdu. Co se týče výbavy, tento Mercedes-Benz CLA Combi nabízí částečně kožená a vyhřívaná sedadla vpředu, která jsou navíc alacantrová pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly a kožený, což zvyšuje komfort a ovlad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 220 d Progressive*MBUX*Navi*
Před 134 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic navíc., ABS, Android Auto, Apple Car ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
901 450
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 250 Cp AMG Sport Night*Navi*
Před 137 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic nav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 005 510
 Kč
Mercedes-Benz CLA, CLA 200
Vůz originál, nové zimní a letní pneumatiky. Čerstvé STK do 07.2026. Jsem druhý majitel... (více v detailu)
379 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 250 SB AMG*MBUX*Kamera*Navi*
Před 142 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic navíc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
987 360
 Kč
Mercedes-Benz CLA AMG PAKET,ČR,100%KM
Před 148 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
2. MAJITEL, VELICE PĚKNÝ STAV, 100% ZÁRUKA LEGÁLNÍHO PŮVODU VOZIDLA! 100% ZÁRUKA UJETÝCH KM! VOZIDLO JE PRAVIDELNĚ SERVISOVÁNO, VÝHODNÉ FINANCOVÁNÍ, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
679 900
 Kč
Mercedes-Benz CLA AMG PAKET,ČR,100%KM
Před 148 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
2. MAJITEL, VELICE PĚKNÝ STAV, 100% ZÁRUKA LEGÁLNÍHO PŮVODU VOZIDLA! 100% ZÁRUKA UJETÝCH KM! VOZIDLO JE PRAVIDELNĚ SERVISOVÁNO, VÝHODNÉ FINANCOVÁNÍ, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
679 900
 Kč
Mercedes-Benz CLA 2,0 220d Shooting Brake kombi
Před 149 dny - Zlínský kraj - YAUTO
kombi nafta. AMG Premium DISTRONIC PARKTRONIC MUTIBEAM LED sv... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 294 700
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 180 CDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 150 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mercedes-Benz CLA Combi je luxusním vozem, který nabízí vysoký komfort a moderní technologie. S karoserií Combi je tento model ideální pro ty, kteří hledají spojení elegance a praktičnosti. Tento Mercedes - Benz CLA Combi je původem z ČR a je vybaven úsporným dieselovým motorem 180 CDI. Motor o objemu 1461 ccm poskytuje výkon 80 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje xenonové a bi-xenonové světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
320 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 220 CDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 155 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mercedes-Benz CLA Combi je luxusní kombi, které se vyznačuje vysokým komfortem a moderní technologií. S touto karoserií je to ideální volba pro ty, kteří hledají elegantní a prostorné auto. Mercedes - Benz CLA je vybaven výkonným dieselovým motorem 220 CDI. Motor o objemu 2143 ccm poskytuje výkon 130 kW. Převodovka je automatická, což umožňuje plynulou a komfortní jízdu. Vůz je vybaven Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace umožňuje příjemnou teplotu v interiéru vozu. Panoramatické střešní okno přidává na atraktivitě vozu. Volant je kožený, multifunkční a s řazením ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
410 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 220D
Před 155 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Nehavarované, Servisní knížka, ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládaný kufr, ESP, Imobilizér, Kožená sedadla, Kožené čalounění, LED denní svícení, Litá kola, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Nouzové brždění, Originální au... (více v detailu)
Olomoucký kraj
385 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, Mercedes-AMG 35 4MATIC SB
Před 164 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
Další výbavy: aut. aktivace výstražných světlometů, zadní světla LED, brzdový asistent,, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 461 206
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 250 e kupé
Před 169 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
Další výbavy: automatické parkování, aut. aktivace výstražných světlometů, zadní světla LED, brzdový asistent,, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožené čal... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 228 352
 Kč
Mercedes-Benz CLA CLA 250 e kupé kupé
Před 169 dny - Karlovarský kraj - YAUTO
kupé hybridní - benzin.
Karlovarský kraj
1 119 250
 Kč