Filtry





Mercedes-Benz CLA

279 výsledků

Mercedes-Benz CLA 200 d kupe AMG
Před 71 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Sada AMG,AMG bodystyling,sada Premium Plus,zpětná kamera pro couvání,aktivní parkovací asistent s funkcí PARKTRONIC,multimediální systém MBUX s rozšířenými funkcemi,navigace,tempomat,touchpad,MULTIBEAM LED světlomety,asistent adaptivních dálkových světel Plus,KEYLESS-GO,ambien... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
906 290
 Kč
Mercedes-Benz CLA 200 d AMG Style Edition
Před 71 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Podrobná specifikace vozidla ve fotkách. Kontakt + 420 603 527 395, +420 602 332 332. nové vozidlo, servisní knížka
Moravskoslezský kraj
1 210 873
 Kč
Mercedes-Benz CLA CLA 200 d kupe AMG kupé
Před 72 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
kupé nafta. První majitel Leasing možný Spotřebitelský úvěr možný Sada AMG AMG bodystyling sada Premium Plus zpětná kamera pro couvání aktivní parkovací asistent s funkcí PARKTRONIC multimediální systém MBUX s rozšířenými funkcemi navigace tempomat touchpad MULTIBEAM LED světlome... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
906 290
 Kč
Mercedes-Benz CLA 200 d Shooting Brake
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Podrobná specifikace vozidla ve fotkách. Kontakt + 420 603 527 395, +420 602 332 332. nové vozidlo, servisní knížka
Moravskoslezský kraj
1 224 448
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 180, ALU, KLIMA, TEMPOMAT
Před 73 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Mercedes-Benz CLA je luxusní sedan, který se pyšní svým elegantním designem a prvotřídním komfortem. Tento model nabízí vynikající jízdní vlastnosti a je vybaven nejmodernějšími technologiemi pro bezpečnost a pohodlí. Tento Mercedes - Benz CLA je původem z ČR a je vybaven automatickou převodovkou. Pod kapotou najdeme výkonný benzínový motor 180 o objemu 1595 ccm, který poskytuje výkon 90 kW. Vůz je vybaven full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená, vyhřívaná vpředu a pokrytá alacantrovou látkou pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený, multifunkční a s řazením pádly, což zvyšu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
510 000
 Kč
Zlínský kraj
2 237 290
 Kč
Mercedes-Benz CLA 200 120kW kombi
Před 75 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
kombi benzin. mnoho další výbavy. Jako nové, jen výhodnější! Zánovní a předváděcí vozy s úspor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
860 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 220cdi 130kw
Před 78 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Prodam mercedes benz cla 220cdi 130kw, najeto 225.xxxkm, rok vyroby 2015, automat Klic: 2x Stk: 7/2025 Auto je v rodinne pres 2 roky za tu dobu po nas nic nechtelo az na bezny servis. Vybava: xenony, parkovaci senzory + samoparkovani, adaptivni tempomat hlidani auta pred vami, denni sviceni, automaticka svetla + sterace, coming a leaving home, sos voleni, vyhrev sedacek, vsechny okna v el. + zrcatka, multi. Volant, tempomat, palubni pc., atd. Servis: ve 220tkm olej a filtry, 190tkm rozvody + komplet brzdy. Kosmetika se najde od bezneho provozu nic hrozneho.. Na prednich svetlech je lehce zatmavena folie ppf + zadni svetla, strecha je potazena cernou lesklou folii. K autu jsou pouze tyto kola stridali se jen pneu.. Auto se prodava z duvodu rekonstrukce baraku.. takze finance se potrebujou na to.. i kdyz nas to mrzi. Jezdime v nem kazdy den takze pri prodeji se km muzou lisit.., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
365 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 220 d SB AMG Line*MBUX*Navi*
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
851 840
 Kč
Mercedes-Benz CLA 45 S 4MATIC+ SB kombi
Před 81 dny - Středočeský kraj - YAUTO
kombi benzin. Vozidlo v komisním prodeji. Nutno domluvit prohlídku předem vůz není v provozovně!
Středočeský kraj
1 240 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA AMG CLA 35 4MATIC coupe kupé
Před 81 dny - Kraj Vysočina - YAUTO
kupé benzin. První majitel Stav perfektní AMG paket sada parkování se zpětnou kamerou el. sklopná vyhřívaná zrcátka adaptivní tempomat s regulací odstupu KEYLESS panoramatická střech... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 297 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 250e, ČR,DPH,FULLSERVIS,AMG
Před 82 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Velmi atraktivní vůz s plu-in hybridním pohonem v kombinaci s automatickou převodovkou. Koupený nový v ČR s úplnou servisní historií. Odpočet DPH. AMG paket a velmi bohatá příplatková výbava., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800 000
 Kč
Mercedes-Benz CLA, 200 CDI
Před 85 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Bezpečnostní pískování oken, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
375 000
 Kč