Filtry





Hyundai i30 1.4 T-GDi AUTOMAT
Před 582 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, V CENĚ VOZU ZÁRUKA NA 1 ROK., , 1. Majitel, , Servisní knížka
Moravskoslezský kraj
323 900
 Kč
Hyundai i30, 1,6D COMFORT, ODPOČET DPH!
Před 586 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Spolehlivé vozidlo s velkým zavazadlovým prostorem a úsporným naftovým motorem. 1. majitel v ČR, dohledatelná servisní historie. Na vozidle jsou drobné oděrky. Vůz je na letních pneumatikách., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Malý kožený... (více v detailu)
Plzeňský kraj
119 950
 Kč
Hyundai i40, 1.6 16v, 1majitel, splátky
Před 586 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
1 majitel, kompletní servis, druhá sada kol. Možné splátky I protiúčet Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci, aut. aktivace výstražných světlometů, AUX,, ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. startér, Isofix, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
219 900
 Kč
Hyundai i40 1.6 16v, 1majitel, splátky
Před 586 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, 1 majitel, kompletní servis, druhá sada kol. Možné splátky I protiúčet
Plzeňský kraj
199 900
 Kč
Hyundai Tucson, 1,6T-GDi 4x2 110kW SMART NAVI
Před 588 dny - Liberecký kraj - SAUTO
ABS, Aktivní kapota, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, Litá kola, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Nouzové brždění, Originální autorádio, Pal... (více v detailu)
Liberecký kraj
629 000
 Kč
Pardubický kraj
259 000
 Kč
Hyundai ix20, 1,4 i CVVT Trikolor Koupeno v
Před 593 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, P... (více v detailu)
Pardubický kraj
259 000
 Kč
Hyundai Galloper 2.5 TCi 4x4 redukce tažné terénní
Před 593 dny - Hlavní město Praha - YAUTO
terénní nafta. Vozidlo je ve velmi dobrém stavu, pohon 4x4 s manuální převodovkou a redukcí, nová STK, nově obnoveno VIN, tažné zařízení na 3 tuny. Auto skvělé pro ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
79 000
 Kč
Hyundai i20 1,3 KLIMA 1.MAJITEL NOVÝ MODEL hatchback
Před 593 dny - Moravskoslezský kraj - YAUTO
hatchback benzin. Výborný stav. Auto po jednom majiteli. Nebylo nikdy havarované. Je bez koroze a jiných vad. Bylo pravidelně servisované s jasně dol... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
109 900
 Kč
Hyundai i20 1,3 KLIMA 1.MAJITEL NOVÝ MOD
Před 593 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Výborný stav. Auto po jednom majiteli. Nebylo nikdy havarované. Je bez koroze a jiných vad. Bylo pravidelně servisované s jasně doloženou servisn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
109 900
 Kč
Hyundai i20 1,3 KLIMA 1.MAJITEL NOVÝ MOD
Před 593 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
Výborný stav. Auto po jednom majiteli. Nebylo nikdy havarované. Je bez koroze a jiných vad. Bylo pravidelně servisované s jasně doloženou se... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
109 900
 Kč
Hyundai i20, 1,3 KLIMA 1.MAJITEL NOVÝ MOD
Před 593 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Výborný stav. Auto po jednom majiteli. Nebylo nikdy havarované. Je bez koroze a jiných vad. Bylo pravidelně servisované s jasně doloženou servisní historií v servisní knížce. Nyní po velkém servise NOVÁ ROZVODOVÁ SADA+ FILTRY A OLEJ. Vše je plně funkční. Nyní nová stk do 02/2025., ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Děle... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
114 900
 Kč
Hyundai Tucson, 2.0-1.maj.-NAVI-4x4-KAMERA
Před 594 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
CD-271228. Vozidlo se nenachází na adrese Strakonická 24. Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky prosím KONTAKTUJTE na tel: 734 567 487 paní Kotkovou. O NÁS: Více jak 21 let se specializujeme se na značku Hyundai a Kia původem od autorizovaných dealerů, nedovážíme. Provádíme předprodejní prohlídky, měříme tloušťku laku, prověřujeme klienty v databázi exekucí a insolvencí, ověřujeme servisní a technické záznamy. Zkrátka prodáváme ojeté vozy jinak. Nabízíme výhodný protiúčet a financování. Postaráme se o Vás i po prodeji. Ke každému vozu obdržíte ZDARMA certifikát od Cebia, inspekční protokol a prověření v exekuci. Nabízíme osobní odborný přístup. Inzerent si vyhrazuje právo na uzavření vše... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499 900
 Kč
Hyundai i30, 1,5i START PLUS předváděcí vůz
Před 595 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Předváděcí vůz-zimní pneu ZDARMA, ABS, Alarm, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, Multi... (více v detailu)
Liberecký kraj
359 000
 Kč
Hyundai i10, 1.0-KLIMA-POSILOVAČ-ISOFIX
Před 595 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
CD-058891. Vozidlo se nenachází na adrese Strakonická 24. Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky nás prosím KONTAKTUJTE na tel: 734 567 487. O NÁS: Více jak 25 let se specializujeme se na značku Hyundai a Kia původem od autorizovaných dealerů, nedovážíme. Provádíme předprodejní prohlídky, měříme tloušťku laku, prověřujeme klienty v databázi exekucí a insolvencí, ověřujeme servisní a technické záznamy. Zkrátka prodáváme ojeté vozy jinak. Nabízíme výhodný protiúčet a financování. Postaráme se o Vás i po prodeji. Ke každému vozu obdržíte ZDARMA certif... (více v detailu)
Hlavní město Praha
85 000
 Kč
Hyundai Staria, 2.2 CRDi / 130 kW Smart
Před 596 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
vozidlo SKLADEM / 3. letá záruka / zimní pneu ZDARMA / financování s 0,99% úrokem / více informací u našich prodejců,
Plzeňský kraj
1 134 890
 Kč
Hyundai ix20, 1.4 CRDi, Odpočet DPH
Před 596 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
6 rychlostních stupňů, el. přední okna, manuální převodovka, přední pohon, ; Cena bez DPH: 90826,-Kč, Koupeno nové v ČR. Odpočet DPH. Servisní kniha. Poskytnutí VIN + kontrola vašim mechanikem samozřejmostí. Veškeré dotazy prosíme telefonicky.;, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spoluje... (více v detailu)
Plzeňský kraj
109 900
 Kč
Hyundai Tucson, 2.0-EDICE GO!-AUT-4x4-V ZÁRUCE
Před 599 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
CD-619429. Tažné 2t. Vozidlo se nenachází na adrese Strakonická 24. Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky prosím KONTAKTUJTE na tel: 734 567 487 paní Kotkovou. O NÁS: Více jak 21 let se specializujeme se na značku Hyundai a Kia původem od autorizovaných dealerů, nedovážíme. Provádíme předprodejní prohlídky, měříme tloušťku laku, prověřujeme klienty v databázi exekucí a insolvencí, ověřujeme servisní a technické záznamy. Zkrátka prodáváme ojeté vozy jinak. Nabízíme výhodný protiúčet a financování. Postaráme se o Vás i po prodeji. Ke každému vozu obdržíte ZDARMA certifikát od Cebia, inspekční protokol a prověření v exekuci. Nabízíme osobní odborný přístup. Inzerent si vyhrazuje právo na uzavření všech smluvních vztahů písemně. Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Alarm, Android Auto, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
599 900
 Kč
Hyundai i30, 1,0 T-GDi FAMILY SMART NAVI
Před 599 dny - Liberecký kraj - SAUTO
, ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Multifunkční volant, Nastavitelný vola... (více v detailu)
Liberecký kraj
509 000
 Kč
Hyundai i30, 1,5 T-GDi FAMILY SMART NAVI
Před 599 dny - Liberecký kraj - SAUTO
ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Nouzo... (více v detailu)
Liberecký kraj
554 000
 Kč
Hyundai Matrix 1,5 CDRi PO SERVISU,SUPER STAV
Před 600 dny - Ústecký kraj - TIPCARS
koupeno v D, Vozidlo po servisní prohlídce, při které proběhla výměna oleje a filtrů, platná STK. Ve... (více v detailu)
Ústecký kraj
47 900
 Kč
Hyundai i30, Trikolor 1.4 73 kW
Před 600 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: OC199V00217 Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobili... (více v detailu)
Středočeský kraj
195 000
 Kč
Hyundai Tucson 1,6 T-GDI N Line Style
Před 601 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Referenční vůz, Barva Dark Knight, stav km orientační,
Hlavní město Praha
709 000
 Kč
Hyundai i30, 1,0 T-GDI Smart Nav
Před 601 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, V, ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Nouzové brždění, Palubní počítač, Parkovací asistent, Parkovací ka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
429 000
 Kč
Hyundai i30 1,0 T-GDI Smart Nav
Před 601 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, V
Hlavní město Praha
419 000
 Kč