Filtry





Hyundai i30, 1,0 T-GDI Smart
Před 526 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Referenční vůz, barva Teal, nájezd km orientační, foto pouze ilustrativní, ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Nouzové brždění, Pal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
435 000
 Kč
Hyundai i10 1.1i hatchback
Před 527 dny - Ústecký kraj - YAUTO
hatchback benzin. nová STK
Ústecký kraj
59 000
 Kč
Hyundai i30, 1.5-TOP STAV-V ZÁRUCE-1.MAJ.
Před 530 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
V ZÁRUCE, CD-086413. VIN:TMAH381CAMJ086413. Vozidlo se nenachází na adrese Strakonická 24. Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky prosím KONTAKTUJTE na tel: 734 567 487 paní Žemličkovou. O NÁS: Více jak 21 let se specializujeme se na značku Hyundai a Kia původem od autorizovaných dealerů, nedovážíme. Provádíme předprodejní prohlídky, měříme tloušťku laku, prověřujeme klienty v databázi exekucí a insolvencí, ověřujeme servisní a technické záznamy. Zkrátka prodáváme ojeté vozy jinak. Nabízíme výhodný protiúčet a financování. Postaráme se o Vás i po prodeji. Ke každému vozu obdržíte ZDARMA certifikát od Cebia, inspekční protokol a prověření v exekuci. Nabízíme osobní odborný přístup. Inzerent si vyhrazuje právo na uzav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
426 900
 Kč
Hyundai Tucson, 1.6CRDI PO PEČLIVÉM MAJITELI!
Před 530 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
KOUPENO V ČR, PERFEKTNÍ STAV - PLNÁ SERVISNÍ HISTORIE - VŠE V AUTORIZOVANÉM SERVISU HYUNDAI, STK DO 03/2025. KRÁSNÝ ČISTÝ INTERIÉR - NADSTANDARTNĚ VYBAVENÉ AUTO - SATELITNÍ NAVIGACE, PARKOVACÍ KAMERA+PARKOVACÍ SENZORY, TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ, ATD. NÍZKÁ SPOTŘEBA NAFTY, PERFEKTNÍ JÍZDNÍ VLASTNOSTI, KRÁSNÝ VZHLED VOZU - BEZ KOSMETICKÝCH VAD. CELOU DOBU GARÁŽOVANÉ. AUTO JE STÁLE V PLNÉ TOVÁRNÍ ZÁRUCE DO 03/2024. K VOZU JE KOMPLETNÍ VÝPIS CEBIA - GARANCE NAJETÝCH KM. BĚŽNĚ BEREME AUTA NA PROTIÚČET - PŘÍPADNÝ VÝKUP - PRO NACENĚNÍ VAŠEHO VOZU NÁS KONTAKTUJTE, PROHLÍDKY VOZŮ 7 DNÍ V TÝDNU VČETNĚ VÍKENDŮ A SVÁTKŮ. DOPORUČUJI SI PROHLÍDKU REZERVOVAT TELEFONICKY PŘEDEM, ABYCH SE VÁM MOHL PLNĚ VĚNOVAT. S POZDRAVEM, OSOBNĚ MICHAL BOŽEK, ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce... (více v detailu)
Plzeňský kraj
399 000
 Kč
Hyundai Tucson, 2.0CRDI 4x4 SPOLEHLIVÉ+KOLA
Před 530 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
V ROCE 2010 DOVEZENO Z ITÁLIE PO PRVNÍM MAJITELI. V ČR JEŽDĚNO A SERVISOVÁNO OD 2010 TAKÉ POUZE JEDNÍM MAJITELEM, VERZE 4x4 SPOLEHLIVÉ NENÁROČNÉ AUTO, ČISTÝ ZACHOVALÝ INTERIÉR, TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ, DOBRÉ JÍZDNÍ VLASTNOSTI, STK DO 01/2024, AUTO JE OBUTO NA LETNÍCH HLINÍKOVÝCH KOLECH + JE K VOZU SADA ZIMNÍCH KOL - PNEU 70%, NAJETO POUZE 155 000 KM - K VOZU VÝPIS CEBIA - GARANCE NAJETÝCH KM. PROHLÍDKY VOZŮ 7 DNÍ V TÝDNU VČETNĚ VÍKENDŮ A SVÁTKŮ. DOPORUČUJI SI PROHLÍDKU REZERVOVAT TELEFONICKY PŘEDEM, ABYCH SE VÁM MOHL PLNĚ VĚNOVAT. S POZDRAVEM, OSOBNĚ MICHAL BOŽEK, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
65 000
 Kč
Hyundai Kona, 1,0 T-GDI MT SMART NAVI, DPH!
Před 531 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Předváděcí vozidlo k okamžitému odběru. Možný odpočet DPH!, ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční vola... (více v detailu)
Plzeňský kraj
429 850
 Kč
Hyundai Bayon, 1,0TGDI LP DCT COMFORT CLUB
Před 531 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Předváděcí vozidlo k okamžitému odběru. Možný odpočet DPH!, ABS, Alarm, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, E... (více v detailu)
Plzeňský kraj
429 950
 Kč
Hyundai Santa Fe, 2.4 GLS
Pravidelně servisováno Druhá sada kol k vozu, ABS, Centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Litá kola, Mlh... (více v detailu)
89 000
 Kč
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI/169kW N-Line STL.HEV
Před 533 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Záruka do 12/2026. Jsme autorizovaný prémiový dealer vozů Hyundai a Peugeot. Rádi vykoupíme nebo přijmeme do komisního ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699 900
 Kč
Hyundai Bayon, 1,2 MT SMART CLIMATE
Stav perfektní, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastav... (více v detailu)
345 000
 Kč
Hyundai Getz 1.5CRDi 65kW
Před 537 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v D, + SADA KOL
Středočeský kraj
49 000
 Kč
Hyundai Getz, 1.5CRDi 65kW
Před 537 dny - Středočeský kraj - SAUTO
+ SADA KOL, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcá... (více v detailu)
Středočeský kraj
49 000
 Kč
Hyundai Santa Fe AUT 4x4 2,2 CRDi
Před 538 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, V ceně vozidla není započítaný poplatek za provedení změny v registru motorových vozidel ve výši 2.500,- Kč. DALŠÍ SLUŽBY: Výhodné financování od 0% akontace se společností Škoda Financial Services, Výkup vašeho stá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
489 900
 Kč
Hyundai i10, Family+ 1.0 48 kW
Před 538 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: O619V04367 Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Centrální zamykání, El. ovládání oken, Imobilizér, Iso... (více v detailu)
Středočeský kraj
199 000
 Kč
Hyundai Getz 1.5CRDi 65kW hatchback
Před 539 dny - Středočeský kraj - YAUTO
hatchback nafta. + SADA KOL
Středočeský kraj
49 000
 Kč
Hyundai i30, 1.6 (88 kW)+LPG, automat
Před 544 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
Hyundai i30 CW, 1.6 (88 kW) + LPG, AUTOMAT. převodovka, reg. 5/2010, stav tachom.: 145.170 km (ZÁRUKA), nová LPG nádrž (platnost 10 let), STK platná do 5/2025, autorizovaný servis Hyundai, servisní kniha, 10x airbag, ABS, ASR, ESP, USB, AUX, sat. navigace, CD, digit. klimatizace, multifunkční volant, nastavitelný volant, dálkové centrální zamykání, 4x okna v el., el. zklopná zrcátka, zrc. v el., vyhřívaná zrcátka, palubní počítač, venkovní teploměr,  mlhovky, denní svícení, loketní opěrka, deaktivace airbagu spolujezdce, tónovaná skla, střešní nosič, dělená zadní... (více v detailu)
Karlovarský kraj
129 900
 Kč
Hyundai i30, 1.0T-GDI ČR 1.MAJ JIŽ REZERVAC
Před 546 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
1.MAJITEL, KOUPENO V ČR, PERFEKTNÍ STAV - PLNÁ SERVISNÍ HISTORIE - VŠE PEČLIVĚ VEDENO V SERVISNÍ KNIZE, NAJETO POUZE 81 000KM, KRÁSNÝ ŠISTÝ INTERIER, PROSTORNÝ KUFR, VELMI DOBRÉ JÍZDNÍ VLASTNOSTI, NÍZKÁ SPOTŘEBA BENZÍNU, NYNÍ PO CELKOVÉ KONTROLE + NOVÁ STK + JE U VOZU UDĚLANÝ GARANČNÍ SERVIS - VÝMĚNA OLEJE A FILTRŮ. AUTO MÁ JEDNU SEZONU STARÉ PNEU - VZOREK 90%, PROHLÍDKY VOZŮ 7 DNÍ V TÝDNU VČETNĚ VÍKENDŮ A SVÁTKŮ. DOPORUČUJI SI PROHLÍDKU REZERVOVAT TELEFONICKY PŘEDEM, ABYCH SE VÁM MOHL PLNĚ VĚNOVAT. S POZDRAVEM, OSOBNĚ MICHAL BOŽEK, ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dě... (více v detailu)
Plzeňský kraj
249 000
 Kč
Hyundai Tucson, 1.6-V ZÁRUCE-AUTOMAT-130kw
Před 547 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
CD-828717. VIN:TMAJ3812GKJ828717. Vozidlo se nenachází na adrese Strakonická 24. Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky prosím KONTAKTUJTE na tel: 734 567 487 paní Kotkovou. O NÁS: Více jak 21 let se specializujeme se na značku Hyundai a Kia původem od autorizovaných dealerů, nedovážíme. Provádíme předprodejní prohlídky, měříme tloušťku laku, prověřujeme klienty v databázi exekucí a insolvencí, ověřujeme servisní a technické záznamy. Zkrátka prodáváme ojeté vozy jinak. Nabízíme výhodný protiúčet a financování. Postaráme se o Vás i po prodeji. Ke každému vozu obdržíte ZDARMA certifikát od Cebia, inspekční protokol a prověření v exekuci. Nabízíme osobní odborný přístup. Inzerent si vyhrazuje právo na uzavření všech smluvních vztahů písemn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
544 900
 Kč
Hyundai Bayon, BAYON 1,2 MT SMART CLIMATE
Před 547 dny - Liberecký kraj - SAUTO
ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Parkovací kamera, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
389 000
 Kč
Hyundai ix20, 1.4 CRDi klima, serv.knížka
Před 548 dny - Liberecký kraj - SAUTO
, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Malý kožený pak... (více v detailu)
Liberecký kraj
89 990
 Kč
Hyundai i30, 1,0 T-GDI Smart Nav
Před 550 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Referenční vůz, barva Shimmering Silver, nájezd km orientační, foto pouze ilustrativní, ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Nouzové brždě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
419 000
 Kč
Hyundai i30 1,0 T-GDI Smart Nav
Před 550 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Referenční vůz, barv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
409 001
 Kč
Hyundai Ioniq 5 Power Smart
Před 550 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Předváděcí vůz, barva Lucid Blued, stav km pouze orientační
Hlavní město Praha
999 000
 Kč
Hyundai Tucson, 1.6-HYBRID-195kw-ZÁRUKA-1.maj.
Před 552 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
CD-109099. Vozidlo se nenachází na adrese Strakonická 24. Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky prosím KONTAKTUJTE na tel: 734 567 487 paní Kotkovou. O NÁS: Více jak 21 let se specializujeme se na značku Hyundai a Kia původem od autorizovaných dealerů, nedovážíme. Provádíme předprodejní prohlídky, měříme tloušťku laku, prověřujeme klienty v databázi exekucí a insolvencí, ověřujeme servisní a technické záznamy. Zkrátka prodáváme ojeté vozy jinak. Nabízíme výhodný protiúčet a financování. Postaráme se o Vás i po prodeji. Ke každému vozu obdržíte ZDARMA certifikát od Cebia, inspekční protokol a prověření v exekuci. Nabízíme osobní odborný přístup. Inzerent si vyhrazuje právo na uzavření všech smluvních vztahů písemn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999 900
 Kč
Hyundai i30, 1.4 T-GDi AUTOMAT
Před 552 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
V CENĚ VOZU ZÁRUKA NA 1 ROK., , 1. Majitel, , Servisní knížka, ABS, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent změny jízdního pruhu, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
333 900
 Kč