Filtry





Jihomoravský kraj
599 899
 Kč
Hyundai i30, 1,6,CZ,1.maj,automat
Koupeno v CZ , 1. majitel , servisní knížka, ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožené čalounění, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, ... (více v detailu)
199 900
 Kč
Hyundai Santa Fe 2,2 CRDI
Před 380 dny - Ústecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, SERVISNÍ KNÍŽKA, KOUPENO V CZ. M... (více v detailu)
Ústecký kraj
139 000
 Kč
Hyundai Santa Fe, 2,2 CRDI
Před 380 dny - Ústecký kraj - SAUTO
SERVISNÍ KNÍŽKA, KOUPENO V CZ. MOŽNOST VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ. LET VRTULNÍKEM JAKO DÁREK PRO VÁS., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční vol... (více v detailu)
Ústecký kraj
139 000
 Kč
Hyundai IONIQ, 100kW 1.majitel ČR Ultimate
Před 381 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, Cena vozu je opravdu jen na Vás. Jedním hodem do statického terče si sami určíte cenu z kupní ceny vozu. Více na www.stepanekauto.cz Akční sleva: 10.000,- Kč - při financování vozu spotřebitelským úvěrem. Využijte jedinečné Akční Slevy u financování vozu spotřebitelským úvěrem při akontaci do 30% a dobou splácení nad 24měsíců. Tovární záruka do 03/2025!, ABS, Adaptivní tempomat, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken... (více v detailu)
Středočeský kraj
575 000
 Kč
Hyundai i40, 1.6i16v-klima!doklad.km!!!
Před 382 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
PĚKNÝ VŮZ S KLIMATIZACÍ A DOKLADOVANÝMI KILOMETRY!!! Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku., ABS, Alarm, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek... (více v detailu)
Plzeňský kraj
199 000
 Kč
Hyundai Bayon, 1,0 T-GDi Smart
Před 382 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Předváděcí vůz. Ihned k dispozici. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1734 občanského zákoníku a ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadl... (více v detailu)
Zlínský kraj
409 000
 Kč
Hyundai Kona, 2,0 T-GDI N Performance DCT
Před 382 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1734 občanského zákoníku a ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatická uzávěrka diferenciálu, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, D... (více v detailu)
Zlínský kraj
749 990
 Kč
Hyundai i10, 1,2 FL Smart
Před 382 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo 1734 občanského zákoníku a a ni se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občasnkého zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Vozidlo bude k odběru leden 2024., ABS, Aktivní kapota, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digi... (více v detailu)
Zlínský kraj
364 990
 Kč
Hyundai Kona, EV CZECH EDITION
Před 382 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Stav perfektní, Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1734 občanského zákoníku, a ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Vůz bude k dispizici v červnu 2023., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DA... (více v detailu)
Kraj Vysočina
845 790
 Kč
Hyundai Kona, 2,0 N 21 T-GDI 8DCT N PERFORM
Před 382 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Stav perfektní, Vozidlo ihned k dispozici. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1734 občanského zákoníku, a ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS, Automatická uzávěrka diferenciálu, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Head-up display, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Iso... (více v detailu)
Kraj Vysočina
839 990
 Kč
Hyundai ix20 1.4 CRDi 66 kW SERVISKA
Před 383 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, Pravidelná servisní historie je zaznamenaná v servisní knize a prováděna pouze v autorizovaném servisu. Před nedávnem bylo investováno do nových předních brzd a letních pneumatik, které jsou součástí prodeje. I bez peněz může být Váš - VÝHODNÉ splátky od 0% akontace = žádné peníze předem, možno i pro cizince... (více v detailu)
Plzeňský kraj
149 000
 Kč
Hyundai ix20, 1.4 CRDi 66 kW SERVISKA
Před 383 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Pravidelná servisní historie je zaznamenaná v servisní knize a prováděna pouze v autorizovaném servisu. Před nedávnem bylo investováno do nových předních brzd a letních pneumatik, které jsou součástí prodeje. I bez peněz může být Váš - VÝHODNÉ splátky od 0% akontace = žádné peníze předem, možno i pro cizince s povolením k pobytu, výměna i protiúčet za jiný vůz možná. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nej... (více v detailu)
Plzeňský kraj
149 000
 Kč
Hyundai iX35 2.0 CVVT Serv.kniha
Před 383 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199 000
 Kč
Hyundai Tucson 1.6CRDi 85kW FACELIFT
Před 384 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, LIMITOVANÁ EDICE MADE IN CZECHPRAVIDELNÝ SERVIS: AKTUÁLNĚ NOVÉ KOMPLETNÍ BRZDY, ROZVODY MOTORU, MOTOROVÝ OLEJ, STK, SERVIS KLIMATIZACE!!!ČR PŮVOD, 2. MAJITEL, SERVISNÍ KNIHA, MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA, 05/2019, 109 TIS KM, DI... (více v detailu)
Hlavní město Praha
379 999
 Kč
Hyundai Bayon, Bayon 1.2i Comfort Club, 16"
Před 385 dny - Liberecký kraj - SAUTO
ABS, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Posilov... (více v detailu)
Liberecký kraj
340 000
 Kč
Hyundai i40, 1,7 CRDi 100kW Experience
Před 385 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Vozidlo nestojí v bazaru, nutno volat předem. Po výměně oleje v převodovce,nové rozvody.Pravidelný servis.K vozu sada zimních pneu. Doživotní záruka na původ vozidla, prověřujeme počet najetých km se společností Cebia, prohlídka vaším automechanikem u nás na autobazaru samozřejmostí, možnost prohlídky v autoservisu, protiúčet vaším stávajícím vozem možný. Profesionální a vstřícné jednání. Neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu.,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
199 000
 Kč
Hyundai i30, 1,0 T-GDI DCT Comfort 16 alu
Stav perfektní, ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, ... (více v detailu)
399 900
 Kč
Hyundai i30, 1,0 T-GDI DCT Comfort 16" ALU
Stav perfektní, ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Originál... (více v detailu)
409 900
 Kč
Hyundai Ioniq 6 77KWH 4×2 STYLE PREM DSM PAN 1
Před 386 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
Hyundai benefity: - Nízké splátky s 0,99% (při 70% akontaci) navýšením: Vyberte si variantu financování HYUNDAI FINANCE podle svých potřeb v závislosti na výši akontace, délce a frekvenci splácení a způsobu ukončení smlouvy. - Nejvýhodnější Hyundai pojištění: Získejte pojištění s mimořádně vý... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 290 000
 Kč
Hyundai Bayon 1,2 Comfort Club
Před 390 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, SL 51 PPM,Referenční vůz, barva Atlas White, nájezd km orientační,
Hlavní město Praha
349 000
 Kč
Hyundai Bayon, 1,2 Comfort Club
Před 390 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Referenční vůz, barva Atlas White, nájezd km orientační,, ABS, Alarm, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
349 000
 Kč
Hyundai i30, 30 FB T-GDi 120 KOMFORT
Před 390 dny - Liberecký kraj - SAUTO
ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Litá kola, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavite... (více v detailu)
Liberecký kraj
279 000
 Kč
Hyundai i30 1,0 T-GDI DCT Comfort 16" ALU hatchback
Před 393 dny - Moravskoslezský kraj - YAUTO
hatchback benzin. První majitel
Moravskoslezský kraj
409 900
 Kč