Filtry





Hyundai i40 1.6.-DPH-AUTOMAT-KAMERA-NAVI
Hyundai i40 1.6.-DPH-AUTOMAT-KAMERA-NAVI
Před 365 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
CD- 149241. VIN - KMHLC81SGKU149241. Vozidlo se nachází na adrese Strakonická 24. Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky prosím KONTAKTUJTE na tel: 602 215 586 pana Rezka. O NÁS: Více jak 25 let se specializujeme se na značku Hyundai a Kia původem od autorizovaných dealerů, nedovážíme. Provádíme předprodejní prohlídky, měříme tloušťku laku, prověřujeme klienty v databázi exekucí a insolvencí, ově... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399 900
 Kč
Hyundai Santa Fe, 2,0 CRDI COUNTRY
Hyundai Santa Fe, 2,0 CRDI COUNTRY
Před 368 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Stav uspokojivý, nová technická kontrola, ABS, Centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Litá kola, Mlhovky, Nastavit... (více v detailu)
Liberecký kraj
39 000
 Kč
Hyundai i20, 1,2i Inclus.Plus,1.maj.,nízké
Hyundai i20, 1,2i Inclus.Plus,1.maj.,nízké
Před 368 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Vůz vykoupen na protiúčet od 1.majitele . Velmi zachovalé, garážované vozidlo. Krásný lak i interiér. Po základní údržbě . Tažné zařízení. Servisní knížka., ABS, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kol... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
129 900
 Kč
Hyundai Tucson, 1,6 T-GDI  N LINE
Hyundai Tucson, 1,6 T-GDI N LINE
Před 368 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Fotografie je pouze ilustrativní.Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1734 občanského zákoníku a ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Vůz ve výrobě., ABS, Aktivní kapota, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zr... (více v detailu)
Zlínský kraj
737 890
 Kč
Hyundai Staria, 2,2 CRDi  Style Premium
Hyundai Staria, 2,2 CRDi Style Premium
Před 368 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Stav perfektní, 9 míst. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1734 občanského zákoníku a ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Vůz bude k odběru září 2024., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, H... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 179 154
 Kč
Hyundai i30, 1,5 T-GDI MHEV  N LINE
Hyundai i30, 1,5 T-GDI MHEV N LINE
Před 368 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Vůz ve výrobě. Fotografie je pouze ilustrativní. Benefity ZDARMA: Nízké splátky s miniúrokem Nejvýhodnější Hyundai pojištění Sada zimních pneu Slevová Tankovací karta na 5 let Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1734 občanského zákoníku a ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS, Aktivní kapota, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
621 890
 Kč
Hyundai i30, 1,5 T-GDI  FAMILY SMART
Hyundai i30, 1,5 T-GDI FAMILY SMART
Před 368 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Vůz skladem. Fotografie je pouze ilustrativní. Benefity ZDARMA: Nízké splátky s miniúrokem Nejvýhodnější Hyundai pojištění Sada zimních pneu Slevová Tankovací karta na 5 let Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1734 občanského zákoníku a ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS, Aktivní kapota, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla... (více v detailu)
Zlínský kraj
591 890
 Kč
Hyundai i30, 1,5 T-GDI MildHEV N-line kombi
Hyundai i30, 1,5 T-GDI MildHEV N-line kombi
Před 368 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1734 občanského zákoníku a ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Vůz je k odběru ČERVEN 2024., ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcát... (více v detailu)
Zlínský kraj
555 500
 Kč
Hyundai Kona, 1,6  146kW N-LINE AUTOMAT
Hyundai Kona, 1,6 146kW N-LINE AUTOMAT
Před 369 dny - Liberecký kraj - SAUTO
ABS, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Na... (více v detailu)
Liberecký kraj
599 000
 Kč
Hyundai Getz, 1.4i 2.Maj.serv.kníž.ČR
Hyundai Getz, 1.4i 2.Maj.serv.kníž.ČR
Před 369 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, Imobilizér, Litá kola, Nastavitelný vola... (více v detailu)
Středočeský kraj
34 900
 Kč
Hyundai Kona 1.0 T-GDI DCT Soundtrack BOSE
Hyundai Kona 1.0 T-GDI DCT Soundtrack BOSE
Před 370 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
FOTO JE POUZE ILUSTRATIVNÍ.BONUS NA VŮZ PROTIÚČTEM 30 000 KČPŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ DODATEČNÝ BONUS 20 000 KČVOUCHER 10 000 KČ NA PŘ... (více v detailu)
Středočeský kraj
629 990
 Kč
Hyundai Kona, 1.0 T-GDI DCT Soundtrack BOSE
Hyundai Kona, 1.0 T-GDI DCT Soundtrack BOSE
Před 370 dny - Středočeský kraj - SAUTO
FOTO JE POUZE ILUSTRATIVNÍ.BONUS NA VŮZ PROTIÚČTEM 30 000 KČPŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ DODATEČNÝ BONUS 20 000 KČVOUCHER 10 000 KČ NA PŘÍSLUŠENSTVÍ-Sada zimních pneu s 75% slevou-Skladový vůz ihned k odběru-prémie a bonusy jsou již v nabídkové ceně inzerátu zohledněny Další výbavy: brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů, AUX,, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání m... (více v detailu)
Středočeský kraj
639 989
 Kč
Hyundai Kona 1,6 24 T-GDI MT N LINE STY NE
Hyundai Kona 1,6 24 T-GDI MT N LINE STY NE
Před 370 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1734 občanského z... (více v detailu)
Kraj Vysočina
689 990
 Kč
Hyundai Tucson, 1.6T-GDI HEV PREMIUM 1.MAJ. ČR
Hyundai Tucson, 1.6T-GDI HEV PREMIUM 1.MAJ. ČR
Před 371 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý, EV.Č.: 3 | Akční cena při financování: 689 999 Kč Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku výhodného financování, pojištění a prodloužené záruky k vozu | Nezávislé osvědčení původu a historie vozu |, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvéh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
759 999
 Kč
Hyundai i30 1.4 KOMBI PŮVOD ČR SERVISKA
Hyundai i30 1.4 KOMBI PŮVOD ČR SERVISKA
Před 371 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, VŮZ VE VELMI PĚKNÉM ZACHOVALÉM STAVU SE SERVISNÍ HISTORIÍ PO DRUHÉM MAJITELI ( 1. MAJITEL AUTOSALÓN HYUNDAI, 2. MAJITEL OD 21.9.2015 ) S PŮVODEM ČR. K VOZU SADA ZIM... (více v detailu)
Jihočeský kraj
199 000
 Kč
Hyundai i30 1.4 KOMBI PŮVOD ČR SERVISKA
Hyundai i30 1.4 KOMBI PŮVOD ČR SERVISKA
Před 371 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
VŮZ VE VELMI PĚKNÉM ZACHOVALÉM STAVU SE SERVISNÍ HISTORIÍ PO DRUHÉM MAJITELI ( 1. MAJITEL AUTOSALÓN HYUNDAI, 2. MAJITEL OD 21.9.2015 ) S PŮVODEM ČR. K VOZU SADA ZIMNÍCH PNEU. DVA KLÍČE. Neúčtujeme žádné ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
199 000
 Kč
Hyundai IONIQ 6, Power 77 kWh  Style Prem 4x4
Hyundai IONIQ 6, Power 77 kWh Style Prem 4x4
Před 372 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Předváděcí vůz. K dispozici září 2024. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1734 občanského zákoníku a ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. sklopná zrcátka, ESP, Head-up display, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, Kožen... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 459 000
 Kč
Hyundai i10 1.1i STYLE, KLIMA,VÝB.STAV
Hyundai i10 1.1i STYLE, KLIMA,VÝB.STAV
Před 374 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
koupeno v A, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Vozidlo je po 1. majiteli od našeho partnera Hyundai Rakousko - viz originální dokumenty Rakousko, najeto skutečných 124.000Km !! - vše doloženo servisní historií !!, Servisní kniha řádně vedena až do posledního servisu, servis pouze Hyundai - viz fotodokumentace !! Rok výroby vozidla je 2012. Veškeré servisní úkony pouze Hyundai !! Možnost lustrace vozidla v Hyundai dle vin: MALAM51BACM048592. Vozidlo je v provedení STYLE - nejvyšší možná výbava !! Motorizace vozidla je 1.1i benzín - 51 kW + 5... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
119 900
 Kč
Hyundai i10 1.1i STYLE, KLIMA,VÝB.STAV
Hyundai i10 1.1i STYLE, KLIMA,VÝB.STAV
Před 374 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Vozidlo je po 1. majiteli od našeho partnera Hyundai Rakousko - viz originální dokumenty Rakousko, najeto skutečných 124.000Km Doloženo servisní historií !! Rok výroby vozidla je 2012. Veškeré servisní úkony pouze Hyundai !! Možnost lustrace vozidla v Hyundai dle vin: MALAM51BACM048592. Vozidlo je v provedení STYLE - nejvyšší možná výbava !! Motorizace vozidla je 1.1i benzín - 51 kW + 5-ti stupňová převodovka. Dále Klimatizace, DO centrál, 2 x El. okna, Multifunkční volant s ovládáním originálníh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
119 900
 Kč
Hyundai i10, 1,1 Start
Hyundai i10, 1,1 Start
Před 375 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Stav dobrý, ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, El. ovládání ok... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
89 000
 Kč
Hyundai Tucson 1,6 CRDi MHEV SMART DCT
Hyundai Tucson 1,6 CRDi MHEV SMART DCT
Před 376 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Vůz zakoupen nový v ČR, po 1 majiteli, nehavarováno, servisní knížka, sada klíčů, tovární záruka do 04/2026. Tel.: 731 485 067, 604 959 236. Po až Pá 8-17 hod, sobota dle tel domluvy Autorizovaný prodej a servis vozů HYUNDAI Výkup a prodej všech ojetých vozidel, možnost PROTIÚČTU ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
609 000
 Kč
Hyundai Staria, 2.2 CRDi / 130 kW Style Premiu
Hyundai Staria, 2.2 CRDi / 130 kW Style Premiu
Před 377 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
vozidlo skladem / 3. letá záruka / zimní pneu ZDARMA / financování s 0,99% úrokem / asistenční k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 334 890
 Kč
Hyundai Kona N PERFORMANCE - 2.0T-GDI 206KW
Hyundai Kona N PERFORMANCE - 2.0T-GDI 206KW
Před 377 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, ZRYCHLENÍ 0 - 100km/h za 5,5 s , MAXIMÁLNÍ RYCHLOST 240 km/h, SAMOSVORNÝ DIFERENCIÁL - N CORNER CARVING - OPTIMÁLNĚ ROZDĚLUJE PŘENÁŠENÍ VÝKONU MEZI PŘEDNÍMI KOLY, ČERVENÉ TLAČÍTKO NA VOLANTU - NGS - MAXIMALIZACE AKCELERACE NA 20 SEKUND, BEZ OHLEDU NA ZVOLENÝ JÍZDNÍ REŽIM, 5 RŮZNÝCH REŽIMŮ JÍZDY , HEAD UP DISPLAY, LAUNCH CONTROL - OPTIMALIZACE ZÁBĚRU PŘI PRUDKÉ AK... (více v detailu)
Středočeský kraj
679 000
 Kč
Hyundai i40 1,7 CRDi 104kW CZ
Hyundai i40 1,7 CRDi 104kW CZ
Před 377 dny - TIPCARS
koupeno v CZ, nehavarované, servisní knížka, PRODÁM PĚKNÝ VŮZ HYUNDAI I 40 1,7 CRDI KOMBI - VOZIDLO BYLO PRAVIDELNĚ UDRŽOVANÉ, PEČLIVÝ MAJITEL, 2 KRÁT ORIGINÁL KLÍČE, NA VOZIDLE JSOU OBUTY ZÁNOVNÍ LETNÍ PNEU NAJETO CCA 2 TKM. + K VOZIDLU DÁM ZDARMA 4 KRÁT ZÁNOVNÍ ZIMNÍ PNEU. NA VOZIDLE JSOU NOVÉ ŽHAVÍCÍ SVÍČKY, AUTOBATERIE. KOMPLETNÍ NOVÉ BRZDY. VELMI PROSTORNÉ A ÚSPORNÉ VOZIDLO. PŘÍJEMNÉ SVEZENÍ. STAČÍ SEDNOUT A JEZDIT -- KOMPLETNÍ SLUŽBY U NÁS NA POČKÁNÍ-VŠECHNY VOZY JSOU V NAŠEM OSOBNÍM VLASTNICTVÍ!! ------ZÁRUKA NA PŮVOD VOZIDLA--- VAŠE VOZIDLO VEZMEME NA PROTIÚČET S OBOUSTRANNÝM... (více v detailu)
219 900
 Kč
Hyundai Kona N PERFORMANCE - 2.0T-GDI 206KW
Hyundai Kona N PERFORMANCE - 2.0T-GDI 206KW
Před 377 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
ZRYCHLENÍ 0 - 100km/h za 5,5 s , MAXIMÁLNÍ RYCHLOST 240 km/h, SAMOSVORNÝ DIFERENCIÁL - N CORNER CARVING - OPTIMÁLNĚ ROZDĚLUJE PŘENÁŠENÍ VÝKONU MEZI PŘEDNÍMI KOLY, ČERVENÉ TLAČÍTKO NA VOLANTU - NGS - MAXIMALIZACE AKCELERACE NA 20 SEKUND, BEZ OHLEDU NA ZVOLENÝ JÍZDNÍ REŽIM, 5 RŮZNÝCH REŽIMŮ JÍZDY , HEAD UP DISPLAY, LAUNCH CONTROL - OPTIMALIZACE ZÁBĚRU PŘI PRUDKÉ AKCELERACI - ZABRAŇUJE PROKLUZU PNEUMATIK, 19´´ KOVANÁ... (více v detailu)
Středočeský kraj
659 000
 Kč