Motokrosové boty Gaerne SG 12

Špičkové závodní motokrosové boty od značky Gaerne model SG12 Black/Yellow ve velikosti – 41 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou nové, pouze 3× odzkoušené a samozřejmě ve výborném stavu. Nový revolučním systém Dual Stage Pivot System tj. systém dvoukloubového uložení, který poskytuje pohodlí i pro celodenní akce. Zajišťuje dostatečnou tuhost a zároveň vám umožní přirozený pohyb nohy. Materiál kaučuk/polyuretan/acronos, nastavitelné 4 přezky s lehké slitiny, na vnitřní straně boty žáruvzdorná úprava – ochrání nohu př... (více v detailu)
6 500
 Kč

Podobné inzeráty

Motokrosové boty Gaerne SG 12
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Špičkové závodní motokrosové boty od značky Gaerne model SG12 Black/Yellow ve velikosti 41 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou nové, pouze 3× odzkoušené a samozřejmě ve výborném stavu. Materiál kaučuk/polyuretan/acronos, nastavitelné 4 přezky s lehké slitiny, na vnitřní straně boty žáruvzdorná úprava ochrání nohu před spálením od výfuku a dovolí lepší sevření motorky, manžeta je vyrobena prodyšného materiálu Acronos... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 500
 Kč
Motokrosové boty Gaerne SG 12
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Špičkové závodní motokrosové boty od značky Gaerne model SG12 Black/Yellow ve velikosti – 41 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou nové, pouze 3× odzkoušené a samozřejmě ve výborném stavu. Nový revolučním systém Dual Stage Pivot System tj. systém dvoukloubového uložení, který poskytuje pohodlí i pro celodenní akce. Zajišťuje dostatečnou tuhost a zároveň vám umožní přirozený pohyb nohy. Materiál kaučuk/polyuretan/acronos, nastavitelné 4 přezky s lehké slitiny, na vnitřní straně boty žáruvzdorná úprava – ochrání nohu p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 500
 Kč
Motokrosové boty Gaerne SG 12
Přidáno včera - HYPERINZERCE
Špičkové závodní motokrosové boty od značky Gaerne model SG12 Black/Yellow ve velikosti – 41 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou nové, pouze 3× odzkoušené a samozřejmě ve výborném stavu. Nový revolučním systém Dual Stage Pivot System tj. systém dvoukloubového uložení, který poskytuje pohodlí i pro celodenní akce. Zajišťuje dostatečnou tuhost a zároveň vám umožní přirozený pohyb nohy. Materiál kaučuk/polyuretan/acronos, nastavitelné 4 přezky s lehké slitiny, na vnitřní straně boty žáruvzdorná úprava – ochrání nohu p... (více v detailu)
6 500
 Kč
nové endurové boty Sidi X3 vel.46
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
nové endurové boty Sidi X3 ve velikostech 41-48 do vyprodání zásob. VRCHNÍ MATERIÁL Technomicro microfibre a semiš PODŠÍVKA Air teflon a Cambrelle PODRÁŽKA Gumová podrážka Vlastnosti: Patentované mikropřezky s pamětí Flex system CE certifikace NASTAVITELNÉ A VYMĚNITELNÉ PŘEZKY Čtyři mikro nastavitelné přezky s odsazenými popruhy pro regulaci paměti, jednou upravíte popruhy a po každé jízdě budou ve stejné poloze. Všech... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Enduro boty Forma Boulder
Před 14 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Cestovní enduro / trialové boty od značky Forma model Boulder Black v udané velikosti 44 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou nové a nepoužité, samozřejmě ve výborném stavu. Materiál pravá kůže, A.P.S. (AIR PUMP SYSTEM), vzduch je čerpán ze specifického centralizovaného místa v A.P.S. perforované stélce po celé vložce, v důsledku toho cirkulace vzduchu v botách udržuje nohy v chladu a pohodlí, svršek z full-grain kůže ošetřené olejem, specifická gumová podrážka s dvojitou hustotou, tepelně tv... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 700
 Kč
Cestovní enduro boty Forma Adventure Dry - 48/47
Před 28 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Cestovní enduro boty od značky Forma model Adventure Dry v udané velikosti 48 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou použité, dobrý stav. Materiál pravá kůže (celokožená bota), voděodolná membrána Drytex, zapínání na suchý zip a enduro přezky... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Motokrosová helma FLY Racing Kinetic Crux, vel. XL
Před 32 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám nepoužitou motokrosovou helmu FLY Racing Kinetic Crux, vel. XL (60-61cm). Neježděná. Včetně krabice. Technický popis: polykarbonátová skořepina jádro z dvoukompozitního extrudovaného polyestyrenu pro lepší absorbci nárazu plně odnímatelná a pratelná výstelka z prodyšného materiálu e... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 900
 Kč
Cestovní enduro boty FLM Waterproof
Před 36 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Enduro kotníkové boty FLM Waterproof v udané velikosti 39 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou minimálně použité a ve velmi dobrém stavu. Materiál kůže s matnou úpravou povrchu Polyuretanem, membrána Hipora: voděodolná větruvzdorná prodyšná, komfortní textilní výstelka (100% Polyester), certifik... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900
 Kč
Motokrosové boty Gaerne SG 12
Před 55 dny - HYPERINZERCE
Špičkové závodní motokrosové boty od značky Gaerne model SG12 Orange Grey WhiteS ve velikosti – 43 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou zcela nové, nikdy nepoužité, včetně originální krabice a samozřejmě ve výborném 100 % stavu nových bot. Nový revolučním systém Dual Stage Pivot System tj. systém dvoukloubového uložení, který poskytuje pohodlí i pro celodenní akce. Zajišťuje dostatečnou tuhost a zároveň vám umožní přirozený pohyb nohy. Materiál kaučuk/polyuretan/acronos, nastavitelné 4 přezky s lehké slitiny, na vnitřní straně boty žáruvzdor... (více v detailu)
7 800
 Kč
Motokrosové boty Fox F3 Race
Před 57 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Motokrosové boty od značky FOX model F3 Race ve velikosti 48 vhodné na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Vložky - měkké komfortní vložky do bot pro sport
Před 67 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Vložky - měkké komfortní vložky do bot pro sport, volný čas a práci, vložka tlumící nárazy - do tenisek, holínek, turistické obuvi, oranžová Podpora klenby a zmírnění bolesti: tříbodový mechanismus. Metatarzální/klenba/pata. Ergonomický design se dokonale přizpůsobí tvaru chodidla, aby vyrovnal silovou strukturu chodidla, dokáže zmírnit bolest metatarzální klenby a paty, koriguje abnormální vzorce chůze, vložky snižují otřesy a tlak a jsou zvláště vhodné pro pracuj... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Cestovní enduro boty FLM Waterproof
Před 80 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Cestovní enduro boty od značky FLM ve velikostech: 39 a 43 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou nové pouze 3× odzkoušené, samozřejmě velmi dobrý stav. Materiál odolná naolejovaná celozrnná kůže,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
CFMOTO, Gladiator X520-A G2 T3b - SLEVA
Před 581 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
CFMOTO, Gladiator X520-A G2 T3b - SLEVA, rok výroby 2024, objem 520 ccm, výkon 27 kW, odpočet dph Nové CFMOTO Gladiator X450 a X520 v exkluzivním testu! Nová generace práce i zábavy Nová platforma modelu X520 nyní přináší více výkonu, vyšší točivý moment, jednodušší ovládání, vylepšený posilovač řízení, lehčí, ale odolnější rám, velmi výkonnou světelnou LED techniku, více pohodlí pro posádku a mnoho víc… DLOUHÁ! Prodloužená verze rozšiřuje především akční rádius využití stroje. Bez omezení prostoru posádky pojme přední i zadní box a tím i více pracovního materiálu, či osobních věcí potřebných pro dobrodružnou cestu.   Klíčové vlastnosti Obě verze krátká i dlouhá mají nové zásadní technické prvky, které zlehčují obratnost, průjezdnost, ovladatelnost a přepraví více nákladu. Nic nezůstalo původní ani z dizajnu, který je spolu s ergonomií revolučním po všech stránkách stroje.   Motor Silný jednoválec odteď s vyšším točivým momentem svou spolehlivostí je jen jednou z nejlepších součástí to... (více v detailu)
Středočeský kraj
155 990
 Kč
Motocrossové boty gaerne sg12
Před 162 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodám nové pouze vyzkoušené boty na motocross, značky gaerne sg12 velikost 41. Pokud by jste měla/měl zájem neváhejte se... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
CFMOTO, Gladiator X520 G2 T3b - AKCE
Před 581 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
CFMOTO, Gladiator X520 G2 T3b, rok výroby 2024, objem 520 ccm, výkon 27 kW, odpočet dph Nové CFMOTO Gladiator X450 a X520 v exkluzivním testu! Nová generace práce i zábavy Nová platforma modelu X520 nyní přináší více výkonu, vyšší točivý moment, jednodušší ovládání, vylepšený posilovač řízení, lehčí, ale odolnější rám, velmi výkonnou světelnou LED techniku, více pohodlí pro posádku a mnoho víc… KRÁTKÁ… Krátká verze je velmi obratná v těsných prostorách a tím umožňuje také specifický typ práce.   Klíčové vlastnosti Obě verze krátká i dlouhá mají nové zásadní technické prvky, které zlehčují obratnost, průjezdnost, ovladatelnost a přepraví více nákladu. Nic nezůstalo původní ani z dizajnu, který je spolu s ergonomií revolučním po všech stránkách stroje.   Motor Silný jednoválec odteď s vyšším točivým momentem svou spolehlivostí je jen jednou z nejlepších součástí tohoto stroje. A nejen to, tento Gladiator se pyšní nejnižšími vibracemi ve své třídě (měřeno na rukojetích, sedadle a stupačká... (více v detailu)
Středočeský kraj
155 990
 Kč
47 DAYTONA Journey XCR GTX Kožené boty na moto
Před 207 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Motocyklové boty DAYTONA Journey GTX s GORE-TEX MEMBRÁNOU Velmi kvalitní motocestovalská kožená obuv. Vyrobeno v Německu. Vel. 47 Stav viz fotky. Motocyklová cestovní obuv Daytona JOURNEY XCR s GORE-TEX XCR membránou pro optimální komfort při středních a vyšších teplotách. Komfort: plně strukturovaná, voděodpudivě upravená hovězí kůže textilní podšívka (80% polyamid, 20% polyester) nepromokavá a odolná proti větru optimální odvod tepla a extrémně dobrá prodyšnost ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 250
 Kč
38 DAYTONA Journey Gore-Tex Kožené boty na moto
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Motocyklové boty DAYTONA Journey GTX s GORE-TEX MEMBRÁNOU Velmi kvalitní motocestovalská kožená obuv. Vyrobeno v Německu. Vel. 38 Motocyklová cestovní obuv Daytona JOURNEY XCR s GORE-TEX XCR membránou pro optimální komfort při středních a vyšších teplotách. Komfort: plně strukturovaná, voděodpudivě upravená hovězí kůže textilní podšívka (80% polyamid, 20% polyester) nepromokavá a odolná proti větru optimální odvod tepla a extrémně dobrá prodyšnost zabraňuj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 990
 Kč
44 DAYTONA Journey XCR GTX Kožené boty na moto
Před 332 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Jako nové. Motocyklové boty DAYTONA Journey GTX s GORE-TEX MEMBRÁNOU Velmi kvalitní motocestovalská kožená obuv. Vyrobeno v Německu. Vel. 44 Motocyklová cestovní obuv Daytona JOURNEY XCR s GORE-TEX XCR membránou pro optimální komfort při středních a vyšších teplotách. Komfort: plně strukturovaná, voděodpudivě upravená hovězí kůže textilní podšívka (80% polyamid, 20% polyester) nepromokavá a odolná proti větru optimální odvod tepla a extrémně dobrá prodyšnost za... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 990
 Kč
38 DAYTONA Shorty Kožené boty na motorku
Před 109 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Motocyklové boty DAYTONA Shorty Velmi kvalitní motocestovalská kožená obuv. Vyrobeno v Německu. Vel. 38 Stav viž fotky. Materiálový mix z celozrnné hovězí kůže a perforované kůže pro příjemné klima s vysokou úrovní komfortu při vysokých teplotách Suché zipy pro rychlý a pohodlný vstup měkce polstrovaná hrana hřídele Bezpečnostní Ochrana kloubů na obou stranách, polstrovaná na vnitřní straně latexovou pěnou Plastem vyztužená stélka s žárově pozinkovanou ocelovou vložko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 490
 Kč
Cestovní boty FLM Waterproof
Před 418 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Enduro kotníkové boty FLM Waterproof v udané velikosti 41 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou minimálně použité a ve velmi dobrém stavu. Materiál kůže s matnou úpravou povrchu Polyuretanem, membrána Hipora: voděodolná větruvzdorná prodyšná, komfortní textilní výstelka (100% Polyester... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Silniční vyklápěcí přilba Shark Prime
Před 268 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Silniční přilba od značky Shark Prime ve velikosti XL. Je nová a nepoužitá. Materiál skořepiny termoplast (Injected Thermo Plastic), vícedílná tlumící vrstva s rozdílnou objemovou hmotností, nastavitelný ventilační systém zajišťující dokonalé větrání, integrovaná sluneční clona s UV filtrem a centrálním ovládáním, čiré hledí s Pinlock fó... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 400
 Kč
CFMOTO, Gladiator X520-A G2 Euro5 - SLEVA
Před 581 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
CFMOTO, Gladiator X520-A G2 Euro5 - SLEVA, rok výroby 2024, objem 520 ccm, výkon 27 kW, odpočet dph Nové CFMOTO Gladiator X450 a X520 v exkluzivním testu! Nová generace práce i zábavy Nová platforma modelu X520 nyní přináší více výkonu, vyšší točivý moment, jednodušší ovládání, vylepšený posilovač řízení, lehčí, ale odolnější rám, velmi výkonnou světelnou LED techniku, více pohodlí pro posádku a mnoho víc… DLOUHÁ! Prodloužená verze rozšiřuje především akční rádius využití stroje. Bez omezení prostoru posádky pojme přední i zadní box a tím i více pracovního materiálu, či osobních věcí potřebných pro dobrodružnou cestu.   Klíčové vlastnosti Obě verze krátká i dlouhá mají nové zásadní technické prvky, které zlehčují obratnost, průjezdnost, ovladatelnost a přepraví více nákladu. Nic nezůstalo původní ani z dizajnu, který je spolu s ergonomií revolučním po všech stránkách stroje.   Motor Silný jednoválec odteď s vyšším točivým momentem svou spolehlivostí je jen jednou z nejlepších součástí ... (více v detailu)
Středočeský kraj
165 990
 Kč
CFMOTO, Gladiator X520 G2 Euro5 - AKCE
Před 581 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
CFMOTO, Gladiator X520 G2 Euro5, rok výroby 2024, objem 520 ccm, výkon 27 kW, odpočet dph Nové CFMOTO Gladiator X450 a X520 v exkluzivním testu! Nová generace práce i zábavy Nová platforma modelu X520 nyní přináší více výkonu, vyšší točivý moment, jednodušší ovládání, vylepšený posilovač řízení, lehčí, ale odolnější rám, velmi výkonnou světelnou LED techniku, více pohodlí pro posádku a mnoho víc… KRÁTKÁ… Krátká verze je velmi obratná v těsných prostorách a tím umožňuje také specifický typ práce. Klíčové vlastnosti Obě verze krátká i dlouhá mají nové zásadní technické prvky, které zlehčují obratnost, průjezdnost, ovladatelnost a přepraví více nákladu. Nic nezůstalo původní ani z dizajnu, který je spolu s ergonomií revolučním po všech stránkách stroje.   Motor Silný jednoválec odteď s vyšším točivým momentem svou spolehlivostí je jen jednou z nejlepších součástí tohoto stroje. A nejen to, tento Gladiator se pyšní nejnižšími vibracemi ve své třídě (měřeno na rukojetích, sedadle a stupačká... (více v detailu)
Středočeský kraj
165 990
 Kč
Alpinestar boty velikost 43
Před 138 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám zánovní boty Alpinestar. Velikost 43. Minimálně nošené. Pořizovací cena 4500,- Vnější vrstva je z velmi lehkého a odolného mikrovlákna strategicky umístěné ventilace pro optimální proudění vzduchu, zpevnění špičky posktuje ochranu v oblasti řazení, extrémně lehká, speciálně složená pryžová podešev s texturou pro lepší přilnavost boty a vynikající absorbci vnitřní síťovaná podšívka pro vysokou úroveň prodyšnosti se semišem na patě z důvodu protiskluzu. nová kons... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
44 DAYTONA Journey XCR GTX Kožené boty na moto
Před 201 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Motocyklové boty DAYTONA Journey GTX s GORE-TEX MEMBRÁNOU Velmi kvalitní motocestovalská kožená obuv. Vyrobeno v Německu. Vel. 44 Motocyklová cestovní obuv Daytona JOURNEY XCR s GORE-TEX XCR membránou pro optimální komfort při středních a vyšších teplotách. Komfort: plně strukturovaná, voděodpudivě upravená hovězí kůže textilní podšívka (80% polyamid, 20% polyester) nepromokavá a odolná proti větru optimální odvod tepla a extrémně dobrá prodyšnost zabraňuj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 490
 Kč
Další nabídky najdete zde: Náhradní díly a příslušenství