Motokrosové boty Gaerne SG 12

Přidáno dnes - HYPERINZERCE
Špičkové závodní motokrosové boty od značky Gaerne model SG12 Black/Yellow ve velikosti – 41 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou nové, pouze 3× odzkoušené a samozřejmě ve výborném stavu. Nový revolučním systém Dual Stage Pivot System tj. systém dvoukloubového uložení, který poskytuje pohodlí i pro celodenní akce. Zajišťuje dostatečnou tuhost a zároveň vám umožní přirozený pohyb nohy. Materiál kaučuk/polyuretan/acronos, nastavitelné 4 přezky s lehké slitiny, na vnitřní straně boty žáruvzdorná úprava – ochrání nohu p... (více v detailu)
6 500
 Kč

Podobné inzeráty

Boty gaerne sg 12
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám boty gaerne SG 12 vl. 42
Zlínský kraj
2 500
 Kč
Gaerne sg 12
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam nove mx enduro boty gaerne sg12 Solid blue 43 Solid red 44
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
GAERNE SG 12
Predám čižmy gaerne sg12 Veľkosť 43 Veľmi dobrý stav Môžem poslať
6 500
 Kč
Silniční boty Alpinestars SMX-Plus
Přidáno včera - HYPERINZERCE
Závodní silniční boty od značky Alpinestars model SMX-Plus ve velikosti – 47 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou použité a v dobrém stavu. Materiál vrchní Hi-tech konstrukce z mikrovlákna, tvarovaný chránič holeně, unikátní Alpinestar Multi Link Control, široká výztuž na patě s boční ventilací, zesílený vyměnitelný TPU slider se západkou na špičce boty, vyměnitelný plát na patě a vnější postrann... (více v detailu)
2 800
 Kč
nové endurové boty Sidi X3 vel.46
Před 10 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
nové endurové boty Sidi X3 ve velikostech 41-48 do vyprodání zásob. VRCHNÍ MATERIÁL Technomicro microfibre a semiš PODŠÍVKA Air teflon a Cambrelle PODRÁŽKA Gumová podrážka Vlastnosti: Patentované mikropřezky s pamětí Flex system CE certifikace NASTAVITELNÉ A VYMĚNITELNÉ PŘEZKY Čtyři mikro nastavitelné přezky s odsazenými popruhy pro regulaci paměti, jednou upravíte popruhy a po každé jízdě budou ve stejné poloze. Všech... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Motokrosové boty Alpinestars Tech7
Před 12 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Motokrosové boty značky Alpinestars model Tech7 v udané velikosti 48 (13) vhodné i na nohu o číslo až dvě menší. Jsou málo použité a ve velmi dobrém stavu. Odlehčená obšívka ze syntetické kůže s inkriminovanými plochami v provedení z odolného termo plastu, patentovaný systém kotníkového kloubu pro lepší flexibilitu pohybu a chrání patu s achillovkou, pryžové teplu a oděru odolné gripy umístěné na vnitřní straně lýtka pomáhají udržet polohu nohy v kontaktu s motocyklem, vnější prote... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 500
 Kč
Enduro boty Forma Boulder
Před 13 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Cestovní enduro / trialové boty od značky Forma model Boulder Black v udané velikosti 44 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou nové a nepoužité, samozřejmě ve výborném stavu. Materiál pravá kůže, A.P.S. (AIR PUMP SYSTEM), vzduch je čerpán ze specifického centralizovaného místa v A.P.S. perforované stélce po celé vložce, v důsledku toho cirkulace vzduchu v botách udržuje nohy v chladu a pohodlí, svršek z full-grain kůže ošetřené olejem, specifická gumová podrážka s dvojitou hustotou, tepelně tv... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 700
 Kč
Enduro boty Forma Boulder
Před 13 dny - HYPERINZERCE
Cestovní enduro / trialové boty od značky Forma model Boulder Black v udané velikosti – 44 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou nové a nepoužité, samozřejmě ve výborném stavu. Materiál pravá kůže (celokožená bota), A.P.S. (AIR PUMP SYSTEM), vzduch je čerpán ze specifického centralizovaného místa v A.P.S. perforované stélce po celé vložce, v důsledku toho cirkulace vzduchu v botách udržuje nohy v chladu a pohodlí, svršek z full-grain kůže ošetřené olejem, specifická gumová podrážka s dvojitou hustotou, tepelně tvarovaný S.A.S. (Safety Ankle Shield) pro dodatečnou ochranu, vstřikované plastové ochrany, tvarovaný holenní plát s větracími kapsami, přizpůsobená pata pro usnadně... (více v detailu)
3 700
 Kč
Gaerne Sg 12 NOVÉ
Před 17 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ahoj, prodám nové motokrosové boty Gaerne SG12 v barevné variantě SOLID RED ve velikosti 45,44,43
Zlínský kraj
9 000
 Kč
Gaerne sg 12
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam nove mx enduro boty gaerne sg12 Solid blue 43 Solid red 44,45
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Motokrosové boty 39 GAERNE GXJ
Před 21 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám motokrosové boty GAERNE velikost 39 Staří 6 měsíců synovi vyrostla rychle noha , málo používané
Ústecký kraj
2 500
 Kč
Cestovní enduro boty Forma Adventure Dry - 48/47
Před 27 dny - HYPERINZERCE
Cestovní enduro boty od značky Forma model Adventure Dry v udané velikosti – 48 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou použité, dobrý stav. Materiál pravá kůže (celokožená bota), voděodolná membrána Drytex, zapínání na suchý zip a enduro přezk... (více v detailu)
2 000
 Kč
Cestovní enduro boty Forma Adventure Dry - 48/47
Před 27 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Cestovní enduro boty od značky Forma model Adventure Dry v udané velikosti 48 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou použité, dobrý stav. Materiál pravá kůže (celokožená bota), voděodolná membrána Drytex, zapínání na suchý zip a enduro přezky... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Motokrosová helma FLY Racing Kinetic Crux, vel. XL
Před 31 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám nepoužitou motokrosovou helmu FLY Racing Kinetic Crux, vel. XL (60-61cm). Neježděná. Včetně krabice. Technický popis: polykarbonátová skořepina jádro z dvoukompozitního extrudovaného polyestyrenu pro lepší absorbci nárazu plně odnímatelná a pratelná výstelka z prodyšného materiálu e... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 900
 Kč
Cestovní enduro boty FLM Waterproof
Před 35 dny - HYPERINZERCE
Enduro kotníkové boty FLM Waterproof v udané velikosti – 39 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou minimálně použité a ve velmi dobrém stavu. Materiál kůže s matnou úpravou povrchu Polyuretanem, membrána Hipora®: voděodolná větruvzdorná prodyšná, komfortní textilní výstelka (100% Polyester), certif... (více v detailu)
1 900
 Kč
Cestovní enduro boty FLM Waterproof
Před 35 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Enduro kotníkové boty FLM Waterproof v udané velikosti 39 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou minimálně použité a ve velmi dobrém stavu. Materiál kůže s matnou úpravou povrchu Polyuretanem, membrána Hipora: voděodolná větruvzdorná prodyšná, komfortní textilní výstelka (100% Polyester), certifik... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900
 Kč
Motokrosové boty Gaerne SG 12
Před 54 dny - HYPERINZERCE
Špičkové závodní motokrosové boty od značky Gaerne model SG12 Orange Grey WhiteS ve velikosti – 43 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou zcela nové, nikdy nepoužité, včetně originální krabice a samozřejmě ve výborném 100 % stavu nových bot. Nový revolučním systém Dual Stage Pivot System tj. systém dvoukloubového uložení, který poskytuje pohodlí i pro celodenní akce. Zajišťuje dostatečnou tuhost a zároveň vám umožní přirozený pohyb nohy. Materiál kaučuk/polyuretan/acronos, nastavitelné 4 přezky s lehké slitiny, na vnitřní straně boty žáruvzdor... (více v detailu)
7 800
 Kč
Motokrosové boty Fox F3 Race
Před 56 dny - HYPERINZERCE
Motokrosové boty od značky FOX model F3 Race ve velikosti – 48 vhodné n... (více v detailu)
2 000
 Kč
Motokrosové boty Fox F3 Race
Před 56 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Motokrosové boty od značky FOX model F3 Race ve velikosti 48 vhodné na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Motokrosová přilba Airoh model Twist 2.0
Před 60 dny - HYPERINZERCE
Motokrosová přilba od značky Airoh model Twist 2.0 ve velikosti – M (57/58). Je nová, nepoužitá a samozřejmě ve výborném stavu. Materiál skořepina z kompozitního HPC (High Performance Composite), vyjímatelný hypoalergenní interiér je vybavený bezpečnostním systémem AEFR (Airoh Emergency Fast Release) rychle vyjímatelných lícnic pro bezpečné sejmutí přilby, vybavena revolučním systémem AMS... (více v detailu)
3 200
 Kč
Motokrosová přilba Airoh model Twist 2.0
Před 60 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Motokrosová přilba od značky Airoh model Twist 2.0 ve velikosti M (57/58). Je nová, nepoužitá a samozřejmě ve výborném stavu. Materiál skořepina z kompozitního HPC (High Performance Composite), vyjímatelný hypoalergenní interiér je vybavený bezpečnostním systémem AEFR (Airoh Emergency Fast Release) rychle vyjímatelných lícnic pro bezpečné sejmutí přilby, vybavena revolučním systémem AMS2... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 200
 Kč
Cestovní enduro boty FLM Waterproof
Před 79 dny - HYPERINZERCE
Cestovní enduro boty od značky FLM ve velikostech: 39 a 43 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou nové pouze 3× odzkoušené, samozřejmě velmi dobrý stav. Materiál odolná naolejovaná celozrnná kůže... (více v detailu)
2 500
 Kč
Cestovní enduro boty FLM Waterproof
Před 79 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Cestovní enduro boty od značky FLM ve velikostech: 39 a 43 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou nové pouze 3× odzkoušené, samozřejmě velmi dobrý stav. Materiál odolná naolejovaná celozrnná kůže,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
CFMOTO, Gladiator X520-A G2 T3b - SLEVA
Před 580 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
CFMOTO, Gladiator X520-A G2 T3b - SLEVA, rok výroby 2024, objem 520 ccm, výkon 27 kW, odpočet dph Nové CFMOTO Gladiator X450 a X520 v exkluzivním testu! Nová generace práce i zábavy Nová platforma modelu X520 nyní přináší více výkonu, vyšší točivý moment, jednodušší ovládání, vylepšený posilovač řízení, lehčí, ale odolnější rám, velmi výkonnou světelnou LED techniku, více pohodlí pro posádku a mnoho víc… DLOUHÁ! Prodloužená verze rozšiřuje především akční rádius využití stroje. Bez omezení prostoru posádky pojme přední i zadní box a tím i více pracovního materiálu, či osobních věcí potřebných pro dobrodružnou cestu.   Klíčové vlastnosti Obě verze krátká i dlouhá mají nové zásadní technické prvky, které zlehčují obratnost, průjezdnost, ovladatelnost a přepraví více nákladu. Nic nezůstalo původní ani z dizajnu, který je spolu s ergonomií revolučním po všech stránkách stroje.   Motor Silný jednoválec odteď s vyšším točivým momentem svou spolehlivostí je jen jednou z nejlepších součástí to... (více v detailu)
Středočeský kraj
155 990
 Kč
Motocrossové boty gaerne sg12
Před 161 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodám nové pouze vyzkoušené boty na motocross, značky gaerne sg12 velikost 41. Pokud by jste měla/měl zájem neváhejte se... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Motocykly, skútry