Filtry





Volvo V60 CROSS COUNTRY B4 AWD Aut 1.maj
Před 116 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ; 1 534 700.00 Kč; Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem a transparentní historií. Vozidlo původem od společnosti Volvo Cars Corporation Göteborg. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti přímo od zdroje. Po vyřazení z flotily prochází všechny vozy velmi důkladnou výstupní kontrolou přímo v továrně Volvo, díky tomu se jedná o vozy bez poškození ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
849 000
 Kč
Volvo XC40 T4 RECHARGE MOMENTUM AUT
Před 116 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bud... (více v detailu)
Středočeský kraj
799 000
 Kč
Volvo XC40 B3 CORE Aut 1.maj.
Před 116 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ; 1 301 100.00 Kč; Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
899 000
 Kč
Volvo V90, B4 2.0 Inscription 2WD*Kamera
Před 116 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem je pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skryté vady 6 měsíců., A... (více v detailu)
Hlavní město Praha
884 510
 Kč
Volvo XC90 2,0 B5 AWD AUT INSCRIPTION SUV
Před 116 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
SUV nafta. První majitel Leasing možný Úvěr možný Vůz je možno vidět na pobočce v Brně. ZAJISTÍME VÁ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 049 900
 Kč
Volvo V60 Cross country 2,0 D D4 AWD kombi
Před 116 dny - Liberecký kraj - YAUTO
kombi nafta. / vozidlo zakoupené v ČR / pravidelný servis VOLVO / možnost úv... (více v detailu)
Liberecký kraj
670 000
 Kč
Volvo XC90 2,0 D5 AWD Insc. POLESTAR LED
Před 117 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Vozidlo možno vidět v Auto Palace Spořilov s.r.o.. 2 majitel. Údržba v autorizovaném servise. ZAJISTÍME VÁM VÝHODNÉ FINANCOVÁNÍ NA TEN... (více v detailu)
Hlavní město Praha
598 900
 Kč
Volvo XC90 2,0 B5 AWD AUT INSCRIPTION
Před 117 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Vůz je možno vidět na pobočce v Brně. ZAJISTÍME VÁM VÝHODNÉ FINANCOVÁNÍ NA TENTO VŮZ! VÁŠ STÁVAJÍCÍ VŮZ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 049 900
 Kč
Volvo V90 Cross Country
Před 117 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
VOLVO V90 Cross Country, barva modrá Denin Blue Metallic - červená folie, kuže nappa Blond s perforací, systém vzduchového odpružení, kola 20 Diamond Cut, sada zmních kmpletních kol, pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 390 000
 Kč
Volvo V70, 2.4 D5 (120 KW)
Před 117 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Litá kola, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Ostřikovače světlometů, Plnohodnotné rezervní kolo, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
59 900
 Kč
Volvo XC90 B5 AWD DARK ULT. REZERVACE
Před 117 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Vůz převezen na pobočku Auto Průhonice. Ceníková cena nového vozu ; 2 534 100.00 Kč; Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem a transparentní historií. Vozidlo původem od společnosti Volvo Cars Corporation Göteborg. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti přímo od zdroje. Po vyřazení z flotily prochází všechny vozy velmi důkladnou výstupní kontrolou přímo v továrně Volvo, díky tomu se je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 699 000
 Kč
Volvo XC60 B5 AWD ULTIMATE DARK Aut 1.maj
Před 117 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ; 2 042 200.00 Kč; Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 379 000
 Kč
Volvo XC40 T5 RECHARGE INSCRIPTION 1.maj
Před 117 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Vůz s jasným původem a transparentní historií. Vozidlo původem od společnosti Volvo Cars Corporation Göteborg. Do... (více v detailu)
Středočeský kraj
829 000
 Kč
Volvo S60 2.0 D4, ČR
Před 117 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
338 000
 Kč
Volvo V60 T8 AWD R-DESIGN Aut 1.maj.
Před 117 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ; 1 922 550.00 Kč; Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem a transparentní historií. Vozidlo původem od společnosti Volvo Cars Corporation Göteborg. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti přímo od zdroje. Po vyřazení z flotily prochází všechny vozy velmi důkladnou výstupní kontrolou přímo v továrně Volvo, díky tomu se jedná o vozy bez poško... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
969 000
 Kč
Volvo XC60 B4 AWD PLUS DARK AUT CZ 1.maj.
Před 117 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Vůz jako nový zakoupen v dealerské síti Auto Průhonice a.s. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 199 000
 Kč
Volvo S60, T8 Inscription Recharge AWD
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem je pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skryté vady 6 měsíců., ABS, Android Auto, Apple Ca... (více v detailu)
Hlavní město Praha
838 530
 Kč
Volvo XC90 2,0 B5 AWD AUT INSCRIPTION SUV
Před 117 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
SUV nafta. První majitel Leasing možný Úvěr možný Vůz je možno vidět na pobočce v Brně. ZAJISTÍME VÁ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 049 900
 Kč
Volvo XC60, D3 AWD
Před 117 dny - Ústecký kraj - SAUTO
, ABS, Alarm, Asistent při jízdě ze svahu, Automatické svícení, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Nouzové brždění, Ostřikovače světlometů, Pal... (více v detailu)
Ústecký kraj
269 000
 Kč
Volvo S90, VOLVO S90 B5 AWD R-design
Před 118 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Sportovní podvozek, nouzové brzdění (PEBS), ukazatel rychlostního limitu (SLIF), hlídání jízdního pruhu, hlídání mrtvého úhlu, sledování únavy řidiče, posilovač řízení, adaptivní tempomat, natáčecí světlomety, LED denní svícení, alu kola, head-up display, hlídání provozu při couvání (RCTA), parkovací senzory přední a zadní, senzor světel, senzor stěračů, deaktivace airbagu spolujezdce, hands free, el. víko zavazadlového prostoru, el. okna, střešní šíbr el., el. sklopná zrcátka, el. zrcátka, samostmívací zrcátka, startování tlačítkem, el. seřiditelná sedadla, paměť nastavení sedadla řidiče, polohovací sedadla, senzor tlaku v pneumatikách, přední světla LED, zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů, start-stop systém, zatmavená zadní skla, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asis... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 100 000
 Kč
Volvo V90 B4 BRIGHT ULTIMATE Aut 1.maj.
Před 118 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ;2 071 500.00 Kč; Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 199 000
 Kč
Volvo XC90 B5 AWD INSCRIPTION Aut 1.maj.
Před 118 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ; 2 157 200.00 Kč; Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 349 000
 Kč
Volvo XC60, 2,0 B4 FWD Core bezklíč
Před 118 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav perfektní, Vozidlo je možno vidět v Auto Palace Vysočany s.r.o. 1.majitel. Pravidelná údržba v autorizovaném servise. VIN: LYVUZK9V2PB269728 Možný odpočet DPH Země původu: CZ premium #autobinckeu, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Doj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 079 900
 Kč
Volvo V90 CC B4 AWD PLUS AUT CZ 1.maj.
Před 118 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Vůz jako nový zakoupen v dealerské síti Auto Průhonice a.s. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 179 000
 Kč
Volvo XC40 B3 AUT CORE
Před 118 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
RT kód: 1755/24 Vůz ihned k odběru. Ceníková cena nového vozu: 1 100 400 Kč. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla; Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
935 000
 Kč