Filtry





Volvo V60

355 výsledků

Volvo V60 CROSS COUNTRY B4 AWD Aut 1.maj
Před 100 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ; 1 660 400.00 Kč; Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem a transparentní historií. Vozidlo původem od společnosti Volvo Cars Corporation Göteborg. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti přímo od zdroje. Po vyřazení z flotily prochází všechny vozy velmi důkladnou výstupní kontrolou přímo v továrně Volvo, díky tomu se jedná o vozy bez poško... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
799 000
 Kč
Volvo V60, D2 NAVIGACE REZERVACE
Před 100 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla; Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: zadní světla LED, AUX,, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní seda... (více v detailu)
Hlavní město Praha
379 000
 Kč
Volvo V60 CC B4 AWD ADVANCED AUT 1.maj.
Před 100 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověře... (více v detailu)
Středočeský kraj
869 000
 Kč
Volvo V60 B4 PLUS BRIGHT Aut 1.maj.
Před 101 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ; 1 747 100.00 Kč; Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
999 000
 Kč
Volvo V60 D3 MOMENTUM 1.maj.
Před 101 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ; 1 058 800.00 Kč; Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
569 000
 Kč
Volvo V60, Cross Country D3
Před 102 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Odřenina v pravé zadní části., ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant... (více v detailu)
Kraj Vysočina
430 000
 Kč
Volvo V60, D4 2.0, kůže
Před 107 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volvo V60 Combi je luxusní vozidlo, které nabízí bezpečnost a komfort na vysoké úrovni. S kombi karoserií je ideální pro rodiny, které oceňují prostor a eleganci. Toto Volvo V60 Combi je vybaveno výkonným dieselovým motorem D4 2.0. Motor o objemu 1969 ccm poskytuje výkon 140 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou a je možné uplatnit DPH. Vozidlo disponuje servisní knížkou a tovární záruka platí do 23. ledna 2025. Vybavení tohoto vozu zahrnuje full LED a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít s virtuálním kokpitem zvyšuje přehlednost a moderní vzhled interiéru. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což poskytuje maximální pohodlí pro všechny cestující. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený, multifunkční a vyhřívaný, což zvyšuje komfo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
660 000
 Kč
Volvo V60 CROSS COUNTRY D4 AWD Aut 1.maj
Před 107 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ; 1 550 699.99 Kč; Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný pop... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
699 000
 Kč
Volvo V60 CROSS COUNTRY B4 AWD Aut 1.maj
Před 108 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ; 1 713 700.00 Kč; Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 069 000
 Kč
Volvo V60, D2 - 1,6d automat
Před 109 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Nové rozvody, po servisní prohlídce, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, LED denní svícení, Litá kola, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Nezávislé topení s čas. předeh... (více v detailu)
Liberecký kraj
189 000
 Kč
Volvo V60, D4 MOMENTUM POLESTAR AUT
Před 109 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě.Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: brzdový asistent, zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent změny jízdního pruhu, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED... (více v detailu)
Hlavní město Praha
649 000
 Kč
Volvo V60 D4 MOMENTUM POLESTAR AUT
Před 109 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
629 000
 Kč
Volvo V60, CROSS COUNTRY B4 AWD ADVANCED
Před 109 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Vůz s jasným původem a transparentní historií. Vozidlo původem od společnosti Volvo Cars Corporation Göteborg. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti přímo od zdroje. Po vyřazení z flotily prochází všechny vozy velmi důkladnou výstupní kontrolou přímo v továrně Volvo, díky tomu se jedná o vozy bez poškození nebo viditelných známek nadměrného opotřebení. Garantovaný počet najetých kilometrů. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Další výbavy: brzdový asistent, zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů,, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Asistent změny jízdního pruhu, Automatické p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
829 000
 Kč
Volvo V60, D2 KINETIC NAVIGACE
Před 111 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla.Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Další výbavy: zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů,, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Mobilní připo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
319 000
 Kč
Volvo V60 B4 MOMENTUM Aut 1.maj.
Před 112 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ; 1 387 250.00 Kč; Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný popis ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
699 000
 Kč
Volvo V60 Cross country 2,0 D D4 AWD
Před 113 dny - Liberecký kraj - CARS_CZ
/ vozidlo zakoupené v ČR / pravidelný servis VOLVO / možnost úvěru i protiúčet za Vaše vozidl... (více v detailu)
Liberecký kraj
670 000
 Kč
Volvo V60 D3 2.0, NOVÁ CENA
Před 113 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financová... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Volvo V60 D3 2.0, NOVÁ CENA
Před 113 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financová... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160 000
 Kč
Volvo V60 Cross country 2,0 D D4 AWD kombi
Před 114 dny - Liberecký kraj - YAUTO
kombi nafta. / vozidlo zakoupené v ČR / pravidelný servis VOLVO / možnost úv... (více v detailu)
Liberecký kraj
670 000
 Kč
Volvo V60 T8 AWD R-DESIGN Aut 1.maj.
Před 114 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Ceníková cena nového vozu ; 1 922 550.00 Kč; Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem a transparentní historií. Vozidlo původem od společnosti Volvo Cars Corporation Göteborg. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti přímo od zdroje. Po vyřazení z flotily prochází všechny vozy velmi důkladnou výstupní kontrolou přímo v továrně Volvo, díky tomu se jedná o vozy bez poško... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
969 000
 Kč
Volvo V60 D4 INSCRIPTION AUT 1.maj.
Před 119 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla; Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
629 000
 Kč
Volvo V60, D4 R-Design AUT 1.maj.
Před 121 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Kompletní servisní historie. Vůz s jasným původem a transparentní historií. Vozidlo původem od společnosti Volvo Cars Corporation Göteborg. Dovezeno do ČR prostřednictvím naší společnosti přímo od zdroje. Po vyřazení z flotily prochází všechny vozy velmi důkladnou výstupní kontrolou přímo v továrně Volvo, díky tomu se jedná o vozy bez poškození nebo viditelných známek nadměrného opotřebení. Garantovaný počet najetých kilometrů. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla; Podrobný popis stavu bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Další výbavy: automatické parkování, zadní světla LED,, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
729 000
 Kč
Volvo V60 CORE, B4, 145+10 kW / 197+14 H
Před 122 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
nové vozidlo, servisní knížka
Zlínský kraj
993 486
 Kč
Volvo V60, D2, Automat, Navi
Před 126 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volvo V60 Combi je luxusní a prostorné kombi, které nabízí vysoký komfort a bezpečnost. S jeho cenovou dostupností a rozsáhlou výbavou je to ideální volba pro ty, kteří hledají spojení elegance a praktičnosti. Toto Volvo V60 Combi je vybaveno úsporným dieselovým motorem D2. Motor o objemu 1560 ccm poskytuje výkon 84 kW. Převodovka je automatická, což zvyšuje pohodlí při řízení. Vybavení tohoto vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Konektivita s Blu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180 000
 Kč
Volvo V60, B4 2.0L 197+14 HP AT7 FWD PLUS
Před 128 dny - Středočeský kraj - SAUTO
K odběru 10/2024 Původní cena 1 513 400,- Kč. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Kožené čalounění, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 119 920
 Kč