Filtry





Volkswagen Golf 2.0 TDI, Serv.kniha, Navi
Před 169 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
servisní knížka, Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
230 000
 Kč
Volkswagen Touareg, 3,0 TDi V6 165kW 4x4
Před 169 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Stálý pohon 4x4, NOVÉ ŘETĚZOVÉ ROZVODY, couvací kamera, žádná koroze, nové náplně a filtry, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bi-xenony, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Ostři... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199 000
 Kč
Volkswagen Touran 1,9 TDI 77 kW Bez DPF Serviska
Před 169 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v B, první majitel, servisní knížka, 1. majitel , garážované , pravidelně servisované , bez koroze , bez poškození ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
169 000
 Kč
Volkswagen Polo 1.2 TSI 77 kW KLIMA, ESP
Před 169 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
koupeno v D, Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Komplet nové rozvody, nový motorov... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199 999
 Kč
Volkswagen Touran, 1,9 TDI 77 kW Bez DPF Serviska
Před 169 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Stav perfektní, 1. majitel , garážované , pravidelně servisované , bez koroze , bez poškození laku . Cena plus STK aemise v hodnotě 2.000, Kč - po dohodě zajistíme . !! 2 x originál klíč , nezávislé topení WEBASTO !!!, ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
179 000
 Kč
Volkswagen Polo 1.2 TSI 77 kW KLIMA, ESP
Před 169 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Komplet nové rozvody, nový motorový olej + filtry, nové... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199 999
 Kč
Volkswagen Polo, 1.2 TSI 77 kW KLIMA, ESP
Před 169 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Komplet nové rozvody, nový motorový olej + filtry, nové zapalovací svíčky. Plní emisní normu euro 5. Ihned můžete odjet tímto vozem na splátky. Další výbavy: AUX,, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání ok... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199 999
 Kč
Volkswagen Passat Variant, VW Passat 1.4 TSI
Před 169 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Prodám Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI, r.v. 2011, do 2022 servis v autorizovaném servisu v Německu, v ČR pravidelný servis - jednou za rok výměna oleje a všech filtrů. Nová TK do 12.4.2026, Najeto 178xxx, nová repas převodovka, Klimatizace, isofix, tažné, 6 rychlostí manuální, nekuřácké, Asistent rozjezdu do kopce, Parkovací asistent, Parkovací senzory, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Imobilizér, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. startér, Klimatizovaná přihrádka, Malý kožený paket, Nastavitelný volant, Posilovač řízení, Senzor stěračů, Senzor tlaku v pneumatikách, Vyhřívaná zrcátka, dotykove radio, multifunkční volant., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálk... (více v detailu)
Středočeský kraj
175 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 169 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
210 000
 Kč
Volkswagen Polo 1.2 TSI 77 kW KLIMA, ESP hatchback
Před 170 dny - Olomoucký kraj - YAUTO
hatchback benzin. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Komplet nové rozvody, nový moto... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199 999
 Kč
Volkswagen Caddy 2,0 TDI 90KW 4MOT kombi
Před 170 dny - Plzeňský kraj - YAUTO
kombi nafta. První majitel 100%KM PROVĚŘENO u VOLKSWAGEN + CEBIA MOŽNOST PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY AŽ NA TŘI ROKY A BEZLIMITNÍ KM Vozidlo po důkladné prohlídce v našem servisu. GARANCE PŮVODU i Km Koupit jej můžete... (více v detailu)
Plzeňský kraj
499 900
 Kč
Volkswagen Golf, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Serv.kniha
Před 170 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Golf Combi je vynikající volbou pro ty, kteří chtějí spojit výhody kompaktního vozu s prostorností kombi. Přestože je cenově dostupný, nabízí vysokou úroveň komfortu a širokou škálu výbavy. Tento Volkswagen Golf Combi je vybaven výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, což je důkazem odborné péče o vůz. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je vybaven konektivito... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230 000
 Kč
Volkswagen Tiguan Allspace, 2.0 TDI 147kW 4M R-Line Tažné
Před 170 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Vozidlo s tovární zárukou a možností prodloužení na objednání ze zahraničí. Záloha pouze 10%, u Vás doma obvykle do 20 dnů. Po přijetí Vaší poptávky vozidlo zkontrolujeme u prodejce i prostřednictvím Cebie, kterou Vám následně zašleme společně s kompletní výbavou vozu. Poté podepíšeme smlouvu a požádáme Vás o zaplacení 10% zálohy. Obratem vůz zakoupíme a obvykle do 20 dnů dovezeme do ČR. Zde si vozidlo dle Vašich potřeb zkontrolujete, vyzkoušíte a poté doplácíte plnou kupní cenu. V posledním kroku Vám předáváme registrovaný a kompletně vyčištěný vůz. K automobilu je možné zajistit kompletní financování i pojištění. Fotografie jsou autentické. Cena je finální včetně dovozu a registrace., Adaptivní tempomat, Ambientní LE... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 299 000
 Kč
Volkswagen Passat 1,5 TSi/ 110kW DSG Elegance
Před 170 dny - Ústecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka
Ústecký kraj
499 000
 Kč
Volkswagen Golf, 2.0 TSi,GTI,bixen,navi
Před 170 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Bi-xenony, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, M... (více v detailu)
Hlavní město Praha
419 000
 Kč
Volkswagen Touran, 1.6 TDI, NOVÁ CENA, Automat
Před 170 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Touran je MPV, které se vyznačuje vysokou úrovní bezpečnosti a velkým vnitřním prostorem. Jeho předností je také široká škála výbavy a pohodlná jízda. Tento Volkswagen Touran je vybaven úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 85 kW a je spojen s automatickou převodovkou, což umožňuje plynulou jízdu. Vybavení tohoto vozu zahrnuje klimatizaci pro pohodlnou jízdu v jakémkoli počasí. Volant je kožený, což zvyšuje komfort řízení. Pro snadné parkování jsou k disp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290 000
 Kč
Volkswagen Golf 2.0 TSi, GTI, bixen, navi,
Před 170 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 50 000 Kč. Otevřeno ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
425 000
 Kč
Volkswagen Passat, 1,5 TSi/ 110kW DSG Elegance
Před 170 dny - Ústecký kraj - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, Kožené čalounění, LED světlomety plnohodnotné, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Palubní počítač, Parkovací... (více v detailu)
Ústecký kraj
499 000
 Kč
Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Combi 4x4 Digi klima
Před 170 dny - TIPCARS
koupeno v CH, servisní knížka, !!! NEJLEVNĚJŠÍ POJIŠTĚNÍ SJEDNÁ... (více v detailu)
155 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDI Combi 4x4 Digi klima
Před 170 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
!!! NEJLEVNĚJŠÍ POJIŠTĚNÍ SJEDNÁVÁME U NÁS !!! NOVÁ SPOJKA KOMPLET, NOVÉ... (více v detailu)
Zlínský kraj
155 000
 Kč
Volkswagen Tiguan Allspace 7DSG 4X4 2,0 TDI
Před 170 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, nehavarované, servisní knížka, V ceně vozidla není započítaný poplatek za provedení změny v registru motorových vozidel ve výši 2.500,- Kč. DALŠÍ SLUŽBY: Výhodné financování od 0% akontace se společností Škoda Financial Services, Výkup vašeho stávajícího vozu / zvýhodnění na protiúčet... (více v detailu)
Hlavní město Praha
559 900
 Kč
Volkswagen Golf, 1,6 TDI Comfortline Navi
Před 170 dny - Liberecký kraj - SAUTO
, ABS, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Ostřikovače světlometů, Palubní počí... (více v detailu)
Liberecký kraj
119 900
 Kč
Volkswagen Golf, GOLF IV 1.6i 16V DIGIKLIMA RO
Před 170 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
MOTOR BEZI DOBRE FOUKA VYFUK MINIMALNI KOROZE NA JEDNOM MISTE !! LOUPE SE LAK NA KAPOTE JEZDI DOBRE BOHATA VYBAVA DOVOZ Z NEMECKA NEMECKE DOKLADY K VOZIDLU PLNI EURO 4 EKO DAN SE NEPLATI, ABS, Autorádio, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizé... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 000
 Kč
Volkswagen Multivan, 2.5 TDI, 96 kW, 4M, Allstar
Před 170 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Koupeno nové v ČR, pravidelný servis, pohon 4x4, 8 míst, druhá sada alu kol. Počínající koroze lemů a prahů., ABS, Alarm, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, P... (více v detailu)
Liberecký kraj
199 000
 Kč
Volkswagen EOS 2,0 FSI PO ROZVODECH, TAŽNÉ
Před 170 dny - Kraj Vysočina - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, K VOZU WINDSHOT
Kraj Vysočina
89 990
 Kč