Filtry





Volkswagen Tiguan, 1.4 TSI BMT Trend & Fun
Před 110 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Původ vozu v Německu, náš individuální dovoz - prověřený vůz, servisní historie - poslední servis v 45.803 km, není možný odpočet DPH. Díky naším partnerům zajistíme výhodnější financování bez akontace a s úrokem od 3,9%, Váš stávající vůz vykoupíme protiúčtem za vyšší cenu ! Výbava: DENNÍ SVÍCENÍ, 2-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, NAVIGACE, TEMPOMAT, ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY A DALŠÍ VÝBAVA. 83994.Kompletní nabídku našich vozidel naleznete na stránkách www.direct-auto.cz, ABS, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
319 900
 Kč
Volkswagen Golf
Před 110 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Nastavitelný volant, Originální ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
105 000
 Kč
Volkswagen Passat, Highline 2.0 TDI, Kůže, Navi
Před 110 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je synonymem pro prostornost a komfort. S cenově dostupnou a bohatou výbavou je ideální volbou pro rodiny i pro firemní využití. Tento Volkswagen Passat Combi je vybaven úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje kožená sedadla, která jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Vůz je vybaven střešním oknem a panoramatickým střešním oknem pro příjemné světlo a výhled. Přední okno je vyhřívané pro snadné odstranění námrazy v zimních měsících. Volant je multifunkční, kožený ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
380 000
 Kč
Volkswagen Passat Variant, Passat B6 Higline 125kw
Před 110 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Prodám VW Passat 2.0 tdi manuál ve vrcholné výbavě highline. Auto samozřejmě má své mouchy ale nic závažného. Auto není nikde nějak prohnilé viz foto. Všechno funguje jak má pouze centrální zamykání dělená za tepla problémy (zamknou i odemknou jde, pouze u řidiče se někdy musí otevírat ze vnitř) měnil se zámek za nový ale problém přetrvává. Na autě je nové tažné zařízení, které nemělo využití!. Interiér je velice pěkný a čistý. V případě zájmu není problém doposlat fotky nebo další informace. Výbava: Tažné zařízení Natáčení světlomety Přední parkovací senzory Zadní parkovací senzory El. Ruční brzda Tempomat Vyhřívaná přední sedadla Vyhřívaná zadní sedadla handsfr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
88 000
 Kč
Volkswagen Touran, 1.6 TDI *KLIMATIZACE*
Před 110 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
*NOVÉ ROZVODY*NOVÝ OLEJ*VYČIŠTĚNÉ DPF**Ihned můžete odjet tímto vozem na splátky od 0 % akontace. Protiučet za vaše původní vozidlo je možný A TO VŠE 7 DNÍ V TÝDNU OD 9 - 18 HODIN !!! . Více info na www.autosamson.cz Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření sm... (více v detailu)
Olomoucký kraj
149 900
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDi
Před 110 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
232 000
 Kč
Volkswagen Transporter, Transporter long 103kw
Volkswagen Transporter t5 long. Motor 2.0tdi 103kw. Rok výroby 2011. Najeto 367.000km Koupeno v ČR. 2.majitel. 8 míst. Stk 6/2025 Vybava: Klimatizace ( výdechy do stropu a zadní části) Parkovaci senzory El.okna El.vyhrivane zrcátka Přední kamera Zadní parkovací kamera Rádio 2din s navigací Dálkové centrální zamykání (2 klíče) ALU kola letní a plechové zimní ( obojí zátěžové C pneu ) Kapitánská sedačka s loketníma opěrkama ( lze i pro spolujezdce) Prisvit do zatáček Jedná se o pravidelně servisovane a plně funkční auto v dobrém technickém stavu. Za poslední rok uděláné rozvody,spojka,ložiska, klima kompresor,části podvoz... (více v detailu)
287 000
 Kč
Volkswagen California, Volkswagen T5 California
Před 110 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
prodám obytný automobil VW California r.v.2013, 173000km, s obytnou vestavbou - lednice, vařič,zatemnění oken, zvedací střecha s matrací, nebourané,původní lak, 5 míst k sezení,1 sedačka vyn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
749 900
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDi kombi
kombi nafta. Cena platí při financování s vybranými partnery.... (více v detailu)
232 000
 Kč
Volkswagen Transporter 1,9 1.9TDI 62KW 2.8T kombi
Před 111 dny - Pardubický kraj - YAUTO
kombi nafta. Nová sopjka alternátor startér vstřiky rozvody !!!
Pardubický kraj
179 000
 Kč
Volkswagen Golf 1,6 TDI kombi
Před 111 dny - Ústecký kraj - YAUTO
kombi nafta. KOUPENO V CZ. KOLENNÍ AIRBAG. MOŽNOST VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ LET VRTULNÍKEM JAKO DÁREK PRO VÁS.
Ústecký kraj
110 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDi, Highline, DSG, xenon
Před 111 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 45 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240 000
 Kč
Volkswagen Golf, 2.0TDi,LED,navi
Před 111 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Apple Car Play, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. startér, ESP, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
375 000
 Kč
Volkswagen Caravelle, T6, 2,0TDI 4MOTION 8 MÍST
Před 111 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Individuální dovoz z itálie od dealera VW, ve stáří 1 roku při nájezdu cca 30000km. Používáno jako manažerský vůz. Pravidelně servisováno. Výměna spojky (originál) vč. dvouhmoty, výměna rozvodového řemenu. Přidáno topení WEBASTO, couvací kamera a tažné zařízení. Garantovaný původ vozu a počet ujetých km., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
724 790
 Kč
Volkswagen Tiguan, 2.0 TDI, Serv.kniha, Kůže
Před 111 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Tiguan je SUV, které je ceněno pro svou bezpečnost a pohodlí. Jeho silný motor a pokročilé technologie z něj dělají ideální volbu pro každodenní použití i pro delší výlety. Tento Volkswagen Tiguan je vybaven úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Tento rodinný SUV nabízí kožená sedadla, která jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu pro pohodlné a rychlé nabíjení. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480 000
 Kč
Volkswagen Touareg, 3.0 TDi, 285 PS,TZ, 1.majitel
Před 111 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Výborný stav, NEHAVAROVANÉ, 1. majitel, interiér v super stavu, po nekuřákovi, garance ujetých KM, v ceně sada zimních pneu + originál střešní příčníky, TOP výkon motoru 285 PS, el. tažné zařízení na 3.500 kg, vzduchový podvozek, adaptivní tempomat, naftové topení WEBASTO na D.O., vyhřívaná přední sedadla, ventilace předních sedadel, přední brzdové destičky nové, po výměně oleje a filtrů. Na všech oknech vypískován ochranný kód CEBIA. SUPER CENA 699.000 Kč Odpočet DPH NE !!!, ABS, Adaptivní regulace podvozku, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent změny jízdního pruhu, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bezpečnostní pískování oken, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
699 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.9 SD Rolling Stones
Před 111 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Posilovač řízení, Tažné zařízení, Tó... (více v detailu)
Jihočeský kraj
69 000
 Kč
Volkswagen Sharan 2,0 TDI 130 kW DSG 7/MÍST CUP
Před 111 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena sp... (více v detailu)
Jihočeský kraj
458 000
 Kč
Volkswagen Golf 2,0 TDI 110kW DSG COMFORTLINE
Před 111 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
358 000
 Kč
Volkswagen Sharan, 2,0 TDI 130 kW DSG 7/MÍST CUP
Před 111 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Výbava daného vozu je orientační. Cebia - předložíme Cebia report. Kompletní nabídka na www.andy-auta.cz; Model 2016; Vozidlo se nachází na pobočce České Budějovice, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kol... (více v detailu)
Jihočeský kraj
458 000
 Kč
Volkswagen Golf, 2,0 TDI 110kW DSG COMFORTLINE
Před 111 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Výbava daného vozu je orientační. Cebia - předložíme Cebia report. Kompletní nabídka na www.andy-auta.cz; Model 2020, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, Litá kola, Mlho... (více v detailu)
Jihočeský kraj
358 000
 Kč
Volkswagen Golf 2.0TDi, LED, navi, výhřev sed
Před 111 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 50 0... (více v detailu)
Hlavní město Praha
375 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, NOVÁ CENA, Navi
Před 111 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je oblíbený pro svou prostornost a komfort. S výbavou, která splňuje i náročné požadavky, je tento model cenově dostupný a bezpečný. Tento Volkswagen Passat je vybaven úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 103 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Konektivita s Bluetooth umožňuje snadné telefonování. Vůz je také vybaven tempomatem pro pohodlnější ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200 000
 Kč
Volkswagen Golf , 1.6 TDi KLIMA
Před 111 dny - Jihomoravský kraj - 420_AUTO_CZ
Pravidelný servis.Rozvody včetně vodní pumpy vyměněny v 208 tkm.2 x klíč k vozidlu.
Jihomoravský kraj
87 000
 Kč