Filtry





Volkswagen Touareg 3.0 TDI 210 kW R-Line Facelift
Před 107 dny - TIPCARS
Možnost odpočtu DPH. Nabídka na dovoz - vůz prochází kontrolou a je dodán přibližně do 14 dní. Nehavarované, v českém jazyce a tovární záruce s možností prodloužení, případně spuštění nové záruky. Automaton - ručně ... (více v detailu)
1 999 990
 Kč
Volkswagen Tiguan, 1.5 TSI, Navi
Před 107 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Tiguan je SUV, které je ceněno pro svůj komfort a prostornost. Jeho výbava a bezpečnostní prvky jsou na vysoké úrovni, což ho činí oblíbenou volbou mezi rodinami. Tento Volkswagen Tiguan je rodinné SUV s výkonným benzínovým motorem 1.5 TSI. Motor o objemu 1498 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vybavení tohoto Tiguanu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Systémy hlídání mrtvého úhlu a udržování v jízdním pruhu přispívají k bezpečnosti jízdy., ABS, Adaptivní te... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500 000
 Kč
Volkswagen Caddy, 2.0 TDI, 5Míst, Klima, ČR
Před 107 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vůz kupován jako nový v ČR, spolehlivý a úsporný motor, nízké provozní a servisní náklady, servisní historie, kompletní sada klíčů, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, E... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
Volkswagen Golf Plus, Life 2,0 TDI, DSG, 108 500 km
Před 107 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Zachovalý stav- vše plně funkční, čistý interiér- nekuřák.Pravidelně servisováno (olej v motoru i převodovce). Nové brzdy. Klima,vyhřívaná přední sedadla autorádio s CD, zatmavená zadní skla. Silný motor, nízká spotřeba. Dvojité dno v kufru. Litá kola, dva klíče. Při slušném jednání přidám v ceně vozu sadu zimních kol na alu diskách. Autobazary nevolat!!! Stejné jako VW sportsvan., ABS, Automatické svícení, CD měnič, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deakt... (více v detailu)
Středočeský kraj
225 000
 Kč
Volkswagen Golf Variant 1,5 eTSI / 110 kW / DSG / LIFE
Před 107 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Uvedená cena komis... (více v detailu)
Olomoucký kraj
621 000
 Kč
Volkswagen T-Cross Style DSG Zlevněno o 22 000 Kč
Před 107 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka
Hlavní město Praha
459 000
 Kč
Volkswagen ID.4 1st Max DSG Zlevněno o 21 000
Před 107 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, servisní knížka, Vozidlo zakoupeno v ČR, první majitel, servisní knížka, garance stavu km. Vůz byl pravidelně servisován pouze v autorizovaném servisu. Vozidlo můžete pořídit prostřednictvím výhodného financování od společnosti Volkswagen Financial Services. Splátka obsahuje kompletní pojištění, roční pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
962 000
 Kč
Volkswagen Touareg 3,0 V6 TDi 210kW 4Motion AT8 Z
Před 107 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v L, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu naj... (více v detailu)
Jihočeský kraj
938 000
 Kč
Volkswagen Touareg, R-Line V6 3,0 TDI 4MOT 210 kW
Před 107 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Bílá Oryx perleťový efekt, Paket Ambient Plus, Winter paket Plus, Memory paket Premium, Přídavné nezávislé topení a větrání vks., Vyhřívané čelní sklo, Parkování Professional, 20" dojezdové rezervní kolo, Klimatizovaná a masážní sedadla vks., Head-up displej Plus, Sériové potahy sedadel v kůži Vienna R, Paket Black Style, Paket Skla, Servomechanické dovírání dveří, Asistenční systémy řidiče Plus, 22" kola z lehkých slitin Estoril, Ochranná sluneční roleta, Automatická klimatizace Climatronic, Vzduchový podvozek Air & Steering, Akční paket Air Comfort, Tažné zařízení,... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 615 000
 Kč
Volkswagen Touareg 3,0 V6 TDi 210kW 4Motion AT8 Z
Před 107 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme Cebia report. Vý... (více v detailu)
Jihočeský kraj
898 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TSI 200 kW Highline
Před 107 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Jasný původ vozidla, vůz zakoupen jako nový v ČR, po 1. majiteli, kompletní servisní historie, možnost odpočtu DPH! Výbava HIGHLINE: 18" ALU KOLA, MATRIX LED SVĚTLOMETY, 2-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, 4x VYHŘÍVANÁ SEDADLA - VPŘEDU S VENTILACÍ, VYHŘÍVANÝ VOLANT, TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ, EL. VÍKO KUFRU, KEYLESS ADVANCED - BEZKLÍČOVÝ VSTUP I START, P+Z PARKOVACÍ SENZORY VČ. KAMERY A AUTOMATICKÉHO PARKOVÁNÍ, FRONT+LANE ASSIST, ADAPTIVNÍ TEMPOMAT, PANORAMATICKÁ STŘECHA, HANDSFREE, ROLETKY ZADNÍCH OKEN, NAVIGACE, ROZPOZNÁNÍ DOPRAVNÍCH ZNAČEK! 8AS7996. Kompletní nabídku našich vozidel naleznete na webu www.direct-auto.cz!, ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Cent... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699 900
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI 110 kW Comfort
Před 107 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Jedna se o náš individuální dovoz, prověřený vůz s kompletní servisní historií! Výbava COMFORTLINE: 16" ALU KOLA, 3-ZÓNOVÁ AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ, ZADNÍ PARKOVACÍ SENZORY, VYHŘÍVANÁ PŘEDNÍ SEDADLA, ADAPTIVNÍ TEMPOMAT DO 160 KM/H, FRONT ASSIST, ROZPOZNÁNÍ DOPRAVNÍCH ZNAČEK, ROZPOZNÁNÍ ÚNAVY, FRONT ASSIST, HANDSFREE! 1ADB378. Kompletní nabídku našich vozidel naleznete na webu www.direct-auto.cz!, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Cent... (více v detailu)
Hlavní město Praha
309 900
 Kč
Volkswagen ID.4, 1st Max DSG
Před 107 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vozidlo zakoupeno v ČR, první majitel, servisní knížka, garance stavu km. Vůz byl pravidelně servisován pouze v autorizovaném servisu. Vozidlo můžete pořídit prostřednictvím výhodného financování od společnosti Volkswagen Financial Services. Splátka obsahuje kompletní pojištění, roční prodlouženou záruku a jako bonus jednu servisní prohlídku zdarma. Volkswagen Financial Services je již 30 let stabilním partnerem při financování vozů a nabízí 100% ověřené vozy s veškerou dokumentací vrácené po operativním leasingu. Tak co, už se vidíte za volantem? Neváhejte nás ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
983 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.6 TDI, Klima, El. okna
Před 107 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
85 000
 Kč
Volkswagen Beetle 1,2 TSI BMT Design, CZ
Před 107 dny - Karlovarský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, Vozidlo možno vidět v Auto Palace Karlovy Vary. Český původ vozu. K vozidlu povinná bezpečnostní výbava. U našich vozů Vám nabízíme akční úvěr s nízkým úrokem, či poslední ner... (více v detailu)
Karlovarský kraj
340 000
 Kč
Volkswagen Beetle 1,2 TSI BMT Design, CZ
Před 107 dny - CARS_CZ
Vozidlo možno vidět v Auto Palace Karlovy Vary. Český původ vozu. K vozidlu povinná bezpečnostní výbava. U našich vozů Vám nabízíme akční úvěr s nízkým úrokem, či poslední nerovnoměrnou splátku u re... (více v detailu)
340 000
 Kč
Volkswagen Tiguan, 2,0 TDI Comfortline DCC+ACC X
Před 107 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý,Leasing možný,Úvěr možný, Jsme prvním a jediným vlastníkem vozu. 100% CZ původ a plná servisní historie. Možnost odpočtu DPH a zajištění financování. Možnost prodloužené záruky až na 36 měsíců. Výbava vozidla generována dle VIN a má informativní charakter. Společnost Business Lease poskytuje svým klientům v ČR profesionální služby operativního leasingu od roku 1996 a každý rok končí nájemní smlouva několika tisícům vozidel. Výhodou nákupu vozidla od naší společnosti jako jediného vlastníka je zaručený původ a veškerá dokumentace k vozidlu včetně pojistných událostí. Chyba v textu vyhrazena., ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
529 000
 Kč
Volkswagen Sharan 2.0 TDI 130kW LIFE BMT 7míst
Před 107 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, Otevřeno 7 dní v týdnu. Jsme autorizovaný prémiový dealer vozů Hyundai, Peugeot a MG. Rádi vykoupíme nebo přijmeme do komisního... (více v detailu)
Hlavní město Praha
379 900
 Kč
Volkswagen Beetle, 1,2 TSI BMT Design, CZ
Před 107 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, Vozidlo možno vidět v Auto Palace Karlovy Vary. Český původ vozu. K vozidlu povinná bezpečnostní výbava. U našich vozů Vám nabízíme akční úvěr s nízkým úrokem, či poslední nerovnoměrnou splátku u renomovaných společností. Při zakoupení vozidla lze sjednat výhodné pojištění se zajímavými slevami. Více informací Vám rádi sdělí naši prodejci! VIN : WVWZZZ16ZGM618769, ABS, CD přehrávač, Dálkové ce... (více v detailu)
Karlovarský kraj
340 000
 Kč
Volkswagen Touran, 1.6 TDI EDICE MATCH ZÁRUKA KM
Před 107 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
Vw Touran 1.6 TDI 77KW edice MATCH rok 2013 najeto poctivých 198 928 km . Kompletní dokumentace k doložení servisní historie vozu ( servisní kniha, faktury že servisních prohlídek a doklady z Nemecké STK). Edice MATCH: čalounění sedadel Match, navigace, dešťový senzor, výhřev sedadel, parkovací senzory, tempomat, velký palubní počítač, alu kola a pneu cca 80 % vzorek, automatická dvouzonová automatická.... 6000 km po servisní prohlídce. Nová technická na dva roky.Nové rozvody ve 153 000 km. Více foto vozu případně servisní dokumentace rád pošlu., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamy... (více v detailu)
Karlovarský kraj
228 000
 Kč
Volkswagen Golf 1,6 74KW DIGI-KLIMA
Před 107 dny - Ústecký kraj - CARS_CZ
Č.15 BENZÍN, DIGI- KLIMA, TZ koupeno v D, dovezeno
Ústecký kraj
39 999
 Kč
Volkswagen Transporter, 1.9tdi
Před 107 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Chip na 100kw, repase Vstřikování, nové písty , žhavicí svíčky , pneu 90%, POZOR nutný servis turba , vyřazené DPF, mírná koroze, přidám hlavu motoru a vačkovou hřídel , dálničn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
149 000
 Kč
Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI, LIFE
Před 107 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
servisní knížka, koupeno v CZ. Tovární záruka 5 let/100.000 km. Možnost odpočtu DPH. Výbava Life - automatická klimatizace, adaptivní tempomat, adaptivní světlomety, automatické parkování, 360° parkovací kamera, vyhřívaná sedadla, virtuální pedál a mnoho ... (více v detailu)
Středočeský kraj
890 000
 Kč
Volkswagen Golf, Highline 2.0 TDI, ČR,1.maj
Před 107 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Golf Combi je oblíbený pro své dynamické jízdní vlastnosti a pohodlný interiér. Tento model je také ceněn pro svou flexibilitu a prostornost, což z něj činí ideální vůz pro rodiny či na delší cesty. Tento Volkswagen Golf Combi je původem z ČR a pochází od prvního majitele. Je vybaven výkonným dieselovým motorem 2.0 TDI, který poskytuje výkon 110 kW. Motor má objem 1968 ccm. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená, sportovní, vyhřívaná vpředu a navíc masážní pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290 000
 Kč
Volkswagen Tiguan, 1.5 TSI DSG Life
Před 107 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
odpočet DPH, prodloužená záruka 5 let / 100 000 km, sleva 20 000,- Kč při využití financování VWFS (zdarma 1-3 servisní prohlídky), ABS, Adaptivní tempomat, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mal... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
645 000
 Kč