Filtry





Volkswagen Golf, Variant Life eTSI
Před 92 dny - Ústecký kraj - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý ko... (více v detailu)
Ústecký kraj
629 900
 Kč
Volkswagen Multivan, 2.0TDI 150KW Highline 4MOT DSG
Před 92 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Android Auto, Apple Car Play, Parkovací senzory přední, Parkovací senzory zadní, Roletky na zadní okna, Rozpoznávání dopravních značek, Senzor tlaku v pneumatikách, Sledování jízdního pruhu, Start/Stop systém, Venkovní teploměr, Vyhřívaná zrcátka, Vyjímatelná zadní sedadla, Výškově nastavitelná sedadla, Výškově nastavitelné sedadlo řidiče, Zatmavená zadní skla, ABS, Alarm, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 899 900
 Kč
Volkswagen Caddy, MAXI 2.0 TDI 103KW 7MÍST
Před 92 dny - Ústecký kraj - SAUTO
, ABS, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Mlhovky, Nastavitelný volant, Ostřikovače světlometů, Palubní počítač, Posilovač ... (více v detailu)
Ústecký kraj
329 000
 Kč
Volkswagen Passat, LED BUSINESS VIRTUAL Tažné Kam
Před 92 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Pravidelný servis VW, Pure -White, Navigace Dicover Media + Couvací kamera, Panoramatická střecha, Originál výklopné tažné zařízení, Full LED světlomety, 17 Originál Alu kola LONDON + sada zimních kol navíc Zdarma, Business Premium Paket, 2x USB-C, zásuvka 230 V, Front Assist + ACC , sedadlo řidiče s masážní funkcí, Lane Assist,, ABS, Adaptivní tempomat, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
459 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 FSI, Automat, Serv.kniha
Před 92 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vůz zakoupen po pečlivém majiteli s kompletní sadou klíčů a servisní historií. Výkonná benzínová motorizace 110kw v kombinaci s automatickou převodovou DSG. Nadstandardní výbava. Dlouhá platnost STK., ABS, Bi-xenony, CD měnič, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Volkswagen Golf 1,2 TSI DIG.KLIMA, VÝHŘEVY
Před 92 dny - Zlínský kraj - TIPCARS
koupeno v D, 1.majitel v ČR, dovoz Německo, velmi zachovalý vůz po pečlívém majiteli s výbavou MATCH - vyhřívané seda... (více v detailu)
Zlínský kraj
169 999
 Kč
Volkswagen Touran 1.6 TDI DPF Comfortline
Před 92 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, 100% záruka na původ vozu. 100% záruka na najeté km. Vozidlo pravidelně servisováno do posledních km. Velká výbava ( Al.kola, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
149 990
 Kč
Volkswagen Golf 1.4 TSi, Style, TZ
Před 92 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, Při použití financování na leasing nebo úvěr sleva 40 000 Kč. Ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
165 000
 Kč
Volkswagen Touran 1.6 TDi Comfortline Navi 7.mís
Před 92 dny - Liberecký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované
Liberecký kraj
219 900
 Kč
Volkswagen Passat 2,0 BiTDI,176kW,4MOT,DSG,Highl
Před 92 dny - Olomoucký kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Garantujeme původ vozu a počet najetých kilometrů, ověření Cebia report. Koupeno nové v ČR, 2.Ma... (více v detailu)
Olomoucký kraj
349 800
 Kč
Volkswagen Passat 1,6 TDi,DSG,SERV.KN.,PANORAMA.
Před 92 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v B, servisní knížka
Hlavní město Praha
319 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4TSi 110kW*TAŽNÉ*ČR 1.MAJ*
Před 92 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Koupeno nové v ČR po 1. majiteli, pravidelně servisováno v autorizovaném servise každý rok v březnu... (další servisní interval za 27300 km), historie vozidla prověřena společností CEBIA, doloženo CEBIA reportem, na vyžádání lze zaslat mailem, z volitelné výbavy: Adaptivní tempomat (w/o "Follow-to-Stop") a rychlostní omezovač, Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací, Kožený multifunkční volant, Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic, Sport-komfortní sedadla vpředu. Tato nabídka má pouze informativní charakter a neslouží jako podklad pro uzavření objednávky. STOP CARS s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně. Další výbavy: zadní světla LED, AUX,, ABS, Adaptivní tempomat... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
378 000
 Kč
Volkswagen Arteon 2.0 TSI R-line DSG
Před 92 dny - Jihočeský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka
Jihočeský kraj
779 899
 Kč
Volkswagen Passat 1,6 TDi,DSG,SERV.KN.,PANORAMA.
Před 92 dny - CARS_CZ
Stav velmi dobrý servisní knížka, koupeno v B
299 000
 Kč
Volkswagen Passat 2,0 TDI 110 kW BUSINESS Záruka
Před 92 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Cena vozu včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme Cebia report. Výbava daného vozu je ori... (více v detailu)
Jihočeský kraj
444 000
 Kč
Volkswagen T-Cross Life 1,0TSI 85kW 7DSG
Před 92 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
Zpětná kameraVyhřívaná přední sedadla Prodloužená záruka 5 let/100.000 km Indukční nabíjení telefonu
Jihomoravský kraj
619 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.6 TDi 85kW 1.MAJ ČR, NAVI
Před 92 dny - Hlavní město Praha - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, 100% GARANCE NA PŮVOD VOZIDLA A POČTU NAJETÝCH KILOMETRŮ. PRAVIDELNÝ SERVIS. VOZIDLO ZAKOUPENO NOVÉ V ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
349 991
 Kč
Volkswagen Golf Variant Life 1,5TSI 110kW
Před 92 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
Infotainment Ready2DiscoverPaket Světla a výhledProdloužená záruka 4 roky/80.000 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
649 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDI
Před 92 dny - TIPCARS
na zimních kolech, v ceně sada letních pneumatik
210 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.4TSi*TAŽNÉ*ČR 1.MAJ*ACC*LED*
Před 92 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Koupeno nové v ČR po 1. majiteli, pravidelně servisováno v autorizovaném servise každý rok v březnu... (další servisní interval za 27300 km), historie vozidla prověřena společností CEBIA, doloženo CEBIA reportem, na vyžádání lze zaslat mailem, z volitelné výbavy: Adaptivní tempomat (w/o "Follow-to-Stop") a rychlo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
378 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.6 TDi 85kW 1.MAJ ČR, NAVI
Před 92 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
100% GARANCE NA PŮVOD VOZIDLA A POČTU NAJETÝCH KILOMETRŮ. PRAVIDELNÝ SERVIS. VOZIDLO ZAKOUPENO NOVÉ V ČR - 1. MAJITEL,VYUŽIJTE MOŽNOST FINANCOVÁNÍ ÚVĚREM... (více v detailu)
Hlavní město Praha
349 991
 Kč
Volkswagen Golf, 1.6 TDi 85kW 1.MAJ ČR, NAVI
Před 92 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
100% GARANCE NA PŮVOD VOZIDLA A POČTU NAJETÝCH KILOMETRŮ. PRAVIDELNÝ SERVIS. VOZIDLO ZAKOUPENO NOVÉ V ČR - 1. MAJITEL,VYUŽIJTE MOŽNOST FINANCOVÁNÍ ÚVĚREM, KTERÉ VÁM VYŘÍDÍME PŘÍMO V NAŠÍ KANCELÁŘI , VIN PRO MOŽNOST PROVĚŘENÍ VOZU: WVWZZZAUZHW302530 Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizova... (více v detailu)
Hlavní město Praha
349 991
 Kč
Volkswagen Touran 1.4 TSI COMFORTLINE 7 MÍST
Před 92 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka, nová STK+E bude v ceně vozidla
Královéhradecký kraj
195 000
 Kč
Volkswagen Tiguan 2.0TDi/140kW R-LINE
Před 92 dny - TIPCARS
servisní knížka, Pravidelně servisované vozidlo po pečlivém majiteli. PÍSEMNÁ GARANCE POČTU UJETÝCH KILOMETRŮ!!!
599 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.4TSi*TAŽNÉ*ČR 1.MAJ*ACC*LED*
Před 92 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Koupeno nové v ČR po 1. majiteli, pravidelně servisováno v autorizovaném servise každý rok v březnu... (další servisní interval za 27300 km), historie vozidla prověřena společností CEBIA, na vyžádání lze zaslat Cebia report mailem, z volitelné výbavy: Adaptivní tempomat (w/o Follow-to-Stop) a rychlostní omezovač, Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací, Kožený mult... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
375 000
 Kč