Filtry





Volkswagen Sharan, 2.0 TDI, 4x4, ČR
Před 84 dny - Zlínský kraj - SAUTO
VW Sharan 2.0 TDI s výkonem 140 koní a pohonem 4x4. Koupeno jako nové v ČR po prvním majiteli. Ve výbavě vozu je dotykový displej s USB a Handsfree, přední a zadní parkovací senzory + kamera, vyhřívané přední sedačky, manuální klimatizace, automatické svícení a stěrače, tempomat. Mlhovky a denní LED svícení a další. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu a přesné výbavy vozidla. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smy..., ABS... (více v detailu)
Zlínský kraj
299 000
 Kč
Volkswagen Taigo Style 1,0TSI 85kW 6manuál
Před 84 dny - Jihomoravský kraj - TIPCARS
Zatmavená zadní okna Digital Cockpit Pro Akční paket Winter Comfort Asisten... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
599 900
 Kč
Volkswagen Caddy, 2,0TDi 75kw, 2021
Před 84 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Druhý majitel od 5/2021 (téměř celou dobu první majitel), 2x klíč, el. servisní kniha, 100% originál doložené KM, poslední servis v 138tkm, STK do 3/2026, nelze odpočet DPH,, ABS, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Automatické svícení, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Imobilizér, Isofix, Multifunkční volant, Nastavit... (více v detailu)
Jihočeský kraj
479 999
 Kč
Volkswagen Tiguan, R-Line 2,0TDi 140kW 4x4 DSG
Před 84 dny - Středočeský kraj - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent stability přívěsu (TSA), Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED matrixové světlomety, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Nezávislé topení, Nezávislé topení s... (více v detailu)
Středočeský kraj
419 888
 Kč
Volkswagen Amarok 2,0 BiTDI 4MOTION
Před 84 dny - Plzeňský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, Koupeno v Porsche Plzeň jak... (více v detailu)
Plzeňský kraj
427 000
 Kč
Volkswagen Touran 1.9 TDi DSG
Před 84 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v D, první majitel, servisní knížka, Servisní knížka, 1. Majitel, Nehavarované
Moravskoslezský kraj
169 900
 Kč
Volkswagen T-Roc, 1,5TSI 110kW DSG Maraton Editi
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavit... (více v detailu)
628 000
 Kč
Volkswagen T-Roc, 2.0TDI 110*DSG*ACC*LED*DPH*
Před 84 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Historie a nájezd kilometrů prověřeno společností carVertical na vyžádání lze zaslat mailem. Pravidelná servisní historie VW, aktuálně po servisním intervalu, olej DSG měněn 11/2022 ve 107 000 km, nyní po STK, možný odpočet DPH. Z volitelné výbavy: adaptivní tempomat, navigace, smartlink, P+Z parkovací senzory. Tato nabídka má pouze informativní charakter a neslouží jako podklad pro uzavření objednávky. STOP CARS s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně. Další výbavy: zadní světla LED,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
458 000
 Kč
Volkswagen Amarok 2,0 BiTDI 4MOTION
Před 84 dny - CARS_CZ
Koupeno v Porsche Plzeň jako nové, první majitel, nehavarováno, pravidelný autorizovaný servi... (více v detailu)
427 000
 Kč
Volkswagen Touran 1.9 TDi DSG
Před 84 dny - CARS_CZ
Servisní knížka, 1. Majitel, Nehavarované. Stav dobrý první majitel, servisní knížka, koupeno v D
169 900
 Kč
Volkswagen Tiguan, 1,4 TSI.118kw.po servisu
Před 84 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Úvěr možný, Vůz ve výborné kondici a stavu. S kompletní servisní knihou. Po výměně oleje a filtrů. Nehavarováno. Po nekuřákovi. Dálniční známka do 30.11.2024. K vozu zdarma sada zimních pneumatik na alu discích. Prodloužená záruka až na 3 roky. Možná výměna + oboustranný doplatek. Vozidlo prověřeno u společnosti Cebia! V případě zájmu o videoprohlídku vozu nás neváhejte kontaktovat: email: info@autocentral.cz nebo tel.: 777564477., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250 000
 Kč
Volkswagen Caddy 1.4i
Před 84 dny - Královéhradecký kraj - TIPCARS
koupeno v D, servisní knížka
Královéhradecký kraj
89 999
 Kč
Volkswagen Tiguan, 2.0 TDI 4 MOTION
Před 84 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Vozidlo je v dobrém stavu, pravidelně servisované, loni nové rozvody. Výbava: Tempomat, parkovací asistent, zadní stolečky, oddělávací oddělovací síť zavazadlového prostoru, tažné zařízení sklápěcí, parkovací senzory, střešní nosiče, zásuvka 230V. + zimní sada komplet kol., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Originální autorá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200 000
 Kč
Volkswagen Caddy 1.4i
Před 84 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
Stav dobrý servisní knížka, koupeno v D
Královéhradecký kraj
89 999
 Kč
Volkswagen Caddy, 1.4i
Před 84 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Další výbavy: AUX,, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Imobilizér, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Podél... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
89 999
 Kč
Volkswagen Golf 2,0 R TSI 235kW 4MOTION DSG
Před 84 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, servisní knížka, Krásné, zachovalé a udržované, čistý nepoškozený interiér. KOUPENÉ NOVÉ V ČR – SERVISOVÁNO – PO STK!! Garanc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 150 000
 Kč
Volkswagen Tiguan Allspace, 2.0 TDI, Automat, 7 míst, Navi
Před 84 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Tiguan Allspace je SUV, které se vyznačuje prostorností a vysokým komfortem. Jeho silná stránka je také široká nabídka výbavy a bezpečnostních prvků, které ocení každý řidič. Tento Volkswagen Tiguan Allspace je rodinné SUV s automatickou převodovkou. Vůz nabízí sedm sedadel a je poháněn úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI o výkonu 110 kW. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje přístrojový štít s virtuálním kokpitem pro snadnou orientaci. Klimatizace je automatická pro pohodlnou regulaci teploty. Multifunkční volant s řazením pádly a koženým povrchem zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Systém udržování v jízdním pruhu přispívá k bezpečnosti jízdy. Konektivita zahrnuje MirrorLink, A... (více v detailu)
Hlavní město Praha
460 000
 Kč
Volkswagen Touran, 1.6 TDI, 7 míst, Serv.kniha
Před 84 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Prostorný sedmimístný vůz ideální ku příkladu pro početnější rodinu či svoz zaměstnanců, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, Mul... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100 000
 Kč
Volkswagen ID.3, Pro Perf. (62 kWh), SoH 93%
Před 84 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Mu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
570 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.6 TDI, Serv.kniha
Před 84 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Golf Combi je oblíbený pro svůj komfort a cenovou dostupnost. S karoserií Combi nabízí dostatek prostoru a je ideální pro rodiny, které chtějí pohodlí a praktičnost. Tento Volkswagen Golf Combi je vybaven úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 77 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje automatickou klimatizaci pro pohodlnou regulaci teploty. Volant je kožený, což přidává na komfortu při ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150 000
 Kč
Volkswagen Golf 2,0 R TSI 235kW 4MOTION DSG kombi
Před 84 dny - Moravskoslezský kraj - YAUTO
kombi benzin. Druhý majitel Krásné zachovalé a udržované čistý nepoškozený interiér. KOUPENÉ NOVÉ V ČR – SERVISOVÁNO – PO STK!! Garance ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 100 000
 Kč
Volkswagen Touareg 3,0 TDi, DSG,NAVI,4x4,servis SUV
Před 84 dny - Kraj Vysočina - YAUTO
SUV nafta. První majitel Úvěr možný
Kraj Vysočina
359 990
 Kč
Volkswagen Sharan 2,0 TDI Comfortline 7 míst MPV
MPV nafta. Druhý majitel Leasing možný Spotřebitelský úvěr možný V ceně vozidla není započítaný poplatek za provedení změny v registru motorových vozidel ve výši 2.500 - Kč. DALŠÍ SLUŽBY: Výhodné financování od 0% akontace se společností Škoda Financial Services Výkup vašeh... (více v detailu)
299 900
 Kč
Volkswagen Passat 1,5 TSI EVO BMT Business ČR sedan
Před 84 dny - Středočeský kraj - YAUTO
sedan benzin. První majitel Leasing možný Úvěr možný Původ vozidla v ČR garance najetých kilometrů!!! Vozidlo po prvním majiteli – po ukončeném operativním leasingu. Možnost odpočtu DPH. Pravidelně servisováno v autorizovaném ser... (více v detailu)
Středočeský kraj
464 900
 Kč