Filtry





Volkswagen Sharan

366 výsledků

Volkswagen Sharan, Highline 2.0 TDI 110kW DSG
Před 119 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Navigační systém, ParkPilot vpředu a vzadu, parkovací kamera, el. otevírání 5 dveří, ACC adaptivní tempomat, Lane Assist, Side Assist, Front Assist, el. sklopná zrcátka, vyhřívaná sedadla, USB pro nabíjení vzadu, 230V zásuvka, hlasové ovládání, litá kola R17, lakování "Pure White", kompletní historie a servis Volkswagen, poslední servis 28.8.2023/67.566km (servisní prohlídka, přední a zadní brzdové kotouče a destičky), ABS, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
725 000
 Kč
Volkswagen Sharan, 1.4 TSI Comfortline*7 míst*
Před 121 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
826 430
 Kč
Volkswagen Sharan, Volkswagen Sharan Rezervováno
Před 122 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Vozidlo v dobrém technickém stavu, blíží se výměna rozvododů. Sada zimních pneumatik + 2 nové. Autorizovaný servis., ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Nouzové brždění, Originální autorádio, O... (více v detailu)
Olomoucký kraj
130 000
 Kč
Volkswagen Sharan, 1.9 TDI 85KW
Před 122 dny - Karlovarský kraj - SAUTO
Pravidelně servisováno, vždy jen originální díly, výměny oleje po 15ti km, ve 200tis výměna oleje v převodovce, ve 260tis nové turbo, bez vůlí - podvozkově i motorově v pořádku, koroze viz foto, k vozidlu zimní sada pneu vč.alu disků, xenony, vyhřívané přední okno(staré 14 dní-výměna kvůli prasklince)bufík jede bez problémů, vyhřívané přední sedačky, parkovací sensory., ABS, Alarm, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovlá... (více v detailu)
Karlovarský kraj
79 000
 Kč
Volkswagen Sharan, 2.0 Tdi Export
Před 125 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
bez STK, pracovní auto, ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Mlhovky, Originální autorádio, Palubn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
29 900
 Kč
Volkswagen Sharan, 2,0TDI 103KW 7MÍST NAVIGACE
Před 127 dny - Středočeský kraj - SAUTO
GARANCE PŮVODU A NAJETÝCH KILOMETRŮ!!NAVIGACE!!Euro5!!NA EMAILOVÉ DOTAZY NEREAGUJEME!!Automobil prošel předprodejní servisní prohlídkou!Tento vůz lze zaplatit také v Eurech dle aktuálního kurzovního lístku ČNB!Automobil je ve velmi dobrém technickém stavu,Pravidelně servisován,provozní doba se může lišit-volat vždy předem,PO-PÁ10-17,SO 9-13 NE po TEL.DOHODĚ!!!!informace na tel:606444498!!Zabýváme se dovozem a prodejem vozů s naftovými motory www.diesel-auto.cz,změny a chyby vyhrazeny Další výbavy: AUX,, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, E... (více v detailu)
Středočeský kraj
305 000
 Kč
Volkswagen Sharan 2,0TDI 103KW 7MÍST NAVIGACE
Před 127 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
GARANCE PŮVODU A NAJETÝCH KILOMETRŮ!!NAVIGACE!!Euro5!!NA EMAILOVÉ DOTAZY NEREAGUJEME!!Automobil prošel předprodejní servisní prohlídkou!Tento vůz lze zaplatit také v Eurech dle aktuálního kurzovního lístku ČNB!Automobil je ve velmi dobrém technickém stavu,Pravidelně servisován,pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
302 000
 Kč
Volkswagen Sharan, 1.4 TSI DSG Comfortline Sport
Před 129 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic navíc., ABS, Adaptivní tempom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
860 310
 Kč
Volkswagen Sharan , 1,9 TDI
Před 131 dny - 420_AUTO_CZ
dovezeno z Rakouska; Web: www.eAutoBazar.com Email: acb.auta@seznam.cz
35 000
 Kč
Volkswagen Sharan 2.0 TDi COMFORTLINE
Před 132 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
.. Stav dobrý koupeno v A
Jihočeský kraj
139 000
 Kč
Volkswagen Sharan, 2.0 TDi COMFORTLINE
Před 132 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Malý kožený paket, Multifunkční volant, Nastaviteln... (více v detailu)
Jihočeský kraj
159 000
 Kč
Volkswagen Sharan, 2,0 TDI Highline
Před 136 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, ABS, CD měnič, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Klimatizovaná přihrádka, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastav... (více v detailu)
Liberecký kraj
299 000
 Kč
Volkswagen Sharan, 2.0 TDI, NOVÁ CENA
Před 139 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Sharan je MPV, které se vyznačuje svou prostorností a komfortem. Jeho výhodou je také široká nabídka výbavy, která uspokojí i náročné zákazníky. Tento Volkswagen Sharan je vybaven úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 103 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je vybaven konektivitou Bluetooth... (více v detailu)
Hlavní město Praha
210 000
 Kč
Volkswagen Sharan, 1.9 TDI 85 kW, 7 MÍST, ZÁVĚS
Před 141 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Plní emisní normu euro 4. Ihned můžete odjet tímto vozem na splátky., ABS, Automatické svícení, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, DVD přehrávač, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
159 000
 Kč
Volkswagen Sharan 1.9 TDI 85 kW, 7 MÍST, ZÁVĚS
Před 141 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Plní emisní normu euro 4. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
159 000
 Kč
Volkswagen Sharan 2,0 TDI 110 kW 7 Míst Záruka a
Před 141 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme Cebia report. Výbava daného voz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
448 000
 Kč
Volkswagen Sharan, 2,0TDI 103KW 7MÍST NAVIGACE
Před 143 dny - Středočeský kraj - SAUTO
!GARANCE PŮVODU A NAJETÝCH KILOMETRŮ!!NAVIGACE!!Euro5!!NA EMAILOVÉ DOTAZY NEREAGUJEME!!Automobil prošel předprodejní servisní prohlídkou!Tento vůz lze zaplatit také v Eurech dle aktuálního kurzovního lístku ČNB!Automobil je ve velmi dobrém technickém stavu,Pravidelně servisován,provozní doba se může lišit-volat vždy předem,PO-PÁ10-17,SO 9-13 NE po TEL.DOHODĚ!!!!informace na tel:606444498!!Zabýváme se dovozem a prodejem vozů s naftovými motory www.diesel-auto.cz,změny a chyby vyhrazeny Další výbavy: automatické parkování, AUX,, ABS, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujez... (více v detailu)
Středočeský kraj
295 000
 Kč
Volkswagen Sharan 2,0TDI 103KW 7MÍST NAVIGACE
Před 143 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
!GARANCE PŮVODU A NAJETÝCH KILOMETRŮ!!NAVIGACE!!Euro5!!NA EMAILOVÉ DOTAZY NEREAGUJEME!!Automobil prošel předprodejní servisní prohlídkou!Tento vůz lze zaplatit také v Eurech dle aktuálního kurzovního lístku ČNB!Automobil je ve velmi dobrém technickém stavu,Pravidelně servisován,pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
295 000
 Kč
Volkswagen Sharan 2,0 TDi 103kW Highline Záruka
Před 143 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme C... (více v detailu)
Jihočeský kraj
298 000
 Kč
Volkswagen Sharan 1.4 TSI, NOVÁ CENA, Automat
Před 143 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300 000
 Kč
Volkswagen Sharan 1.4 TSI, NOVÁ CENA, Automat
Před 143 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte lepší podmínky financování než v bance, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300 000
 Kč
Volkswagen Sharan 2,0TDi Highline 90441km!!!
Před 144 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Na vozidle prováděn pravidelný značkový servis, úplná servisní historie doložena řádně vedenou servisní knížkou. Datum 1.registrace 21.9.2012, výbava Highline. V př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
369 000
 Kč
Volkswagen Sharan, 2.0 TDi 7 míst,Highline
Před 147 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
310 000
 Kč
Volkswagen Sharan 2,0 TDi 103kW Highline Záruka
Před 153 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Cena vozu je včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme Cebia report.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
388 000
 Kč
Jihočeský kraj
239 900
 Kč