Filtry





Volkswagen Passat

2 302 výsledků

Volkswagen Passat, VW Passat 2.0 TDI
Před 91 dny - Středočeský kraj - SAUTO
VW Passat 2.0 TDI 110 kw, Rv. 03/2015, najeto 114 000 km, koupeno v Čr. Centrální zamykání, dálkové ovládání, klima, el. zrcátka. Pravidelný servis vw. – filtry olejový, palivový, kabinový, výměna oleje. STK - 2025, servisní knížka - k vozidlu veškerá dokumentace. Cena 330.000,- Kč, ABS, Asistent pro jízdu v koloně, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Malý kože... (více v detailu)
Středočeský kraj
330 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, Automat
Před 91 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Isofix, Kožená sedadla, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
85 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 BiTDI, 4X4, Automat
Před 91 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je oblíbený pro svůj prostorný interiér a pohodlnou jízdu. Tento model je také ceněn pro svou vysokou úroveň bezpečnosti a širokou škálu výbavy. Volkswagen Passat Combi je vybaven výkonným dieselovým motorem 2.0 BiTDI s pohonem 4x4. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 176 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou a disponuje servisní knížkou. Vůz je vybaven full LED a adaptivními světlomety pro optimální viditelnost. Přístrojový štít je vybaven virtuálním kokpitem a head up displejem pro snadnou orientaci a bezpečnou jízdu. Sedadla jsou alacantrová, vyhřívaná vpředu i vzadu a navíc masážní pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený, vyhřívaný, multifunkční a s řazením... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, Navi
Před 91 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je synonymem pro vysoký komfort a moderní technologie. Jeho prostorná karoserie a široká výbava z něj činí ideální volbu pro rodiny i pro firemní využití. Tento Volkswagen Passat Combi je vybaven úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. U tohoto vozu je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
330 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDi 110 kw
Před 91 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Vozidlo s kompletní sadou klíčů. Oblíbená naftová motorizace o výkonu 110kW. Oblíbené rodinné combi., ABS, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Isofix, Masážní sedadla, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Natáčec... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
190 000
 Kč
Volkswagen Passat, 1,6TDi Top stav Comfortline
Před 91 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
pravidelný servis v VW , 1 Majitel, poslední servis na 136000km , servisní kniha + protokoly D STK, třízonová klimatizace , masáž sedadla řidiče , bezklíčkové startovaní , 6 x airbag, adaptivní tempomat, dovoz Německo, euro 6, naj.: 142000km,, ABS, Adaptivní tempomat, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Masážní sedadla, Mlhov... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
325 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 91 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je model, který nabízí prostorný interiér a pohodlnou jízdu. Jeho cenová dostupnost a široká výbava ho činí atraktivní volbou pro rodiny i pro firemní klientelu. Tento Volkswagen Passat je vybaven úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou a disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je multifunkční, s řazením pádly a kožený, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
Volkswagen Passat , 2,0 TDI/COMFORTLINE/1.MAJ./
Před 92 dny - Hlavní město Praha - 420_AUTO_CZ
První majitel Garance najetých kilometrů možnost prohlídky v autorizovaném nebo Vámi vybraném autoservisu. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
176 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2,0 TDi 110kW DSG Elegance Zár
Před 92 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Cena vozu včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme Cebia report. Výbava daného vozu je orientační. Kompletní nabídka na www.andy-auta.cz; Země původu: Dánsko, Vozidlo se nachází na pobočce České Budějovice, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. sklopná zrcátka, ESP, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
638 000
 Kč
Volkswagen Passat, 1,9 TSI
Před 92 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Nepojízné - chyba v motoru jede na dva válce, ujede jen malou vzdálenost. Je potřeba motor zgenerálkovat popřípadě vyměnit, ABS, Alarm, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. startér, ESP, Imobilizér, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelný vol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
39 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0tdi 103kw, 4x výhřev, tažné
Před 92 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Prodám Volkswagen passat b6 sportline se spolehlivým a úsporným motorem 2.0tdi 103kw a 6 stupňovou manuální převodovkou. Velice pohodlný vůz, spotřeba okolo 5l, el. sedadlo řidiče, multifunkční volant, 4x výhřev sedadel, zásuvka na 230V, přední náhon, STK do roku 2025. Stav tachometru 377 XXX km Rok výroby... (více v detailu)
Plzeňský kraj
49 999
 Kč
Volkswagen Passat Alltrack 2.0 TDI 147 kW DSG 4
Před 93 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Pravidelný servis v autorizovaném autoservise,možnost výhodného finan... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
749 000
 Kč
Volkswagen Passat Alltrack 2.0 TDI 147 kW DSG 4
Před 93 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Pravidelný servis v autorizovaném autoservise,možnost výhodného finan... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
749 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, Automat, Serv.kniha
Před 93 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je automobil, který nabízí prostorný interiér a pohodlnou jízdu. Jeho cena odpovídá vysokému standardu značky a bohaté výbavě, kterou nabízí. Tento Volkswagen Passat Combi je vybaven úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 8. prosince 2023. Navíc, je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu a mají masážní funkci pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu pro snadnou a pohodlnou nabíjení. Volant je multifunkční, s řazením pádly a kožený, co... (více v detailu)
Hlavní město Praha
430 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDI, Highline, NOVÁ CENA
Před 93 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
380 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0 TDI, Highline, NOVÁ CENA
Před 93 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
380 000
 Kč
Volkswagen Passat, 1.5 TSI 110kW DSG Bussines
Před 93 dny - Středočeský kraj - SAUTO
3 SERVISNÍ PROHLÍDKY ZDARMA PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ CHYTŘE SE SPOLEČNOSTÍ VWFS.VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA.EXTRA BONUS 10.000,-Kč PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ SE SPOLEČNOSTÍ AUTO OPAT.MOŽNOST PŘIKOUPENÍ PRODLOUŽENÉ ZÁRUKY., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED de... (více v detailu)
Středočeský kraj
599 888
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, Automat, Navi
Před 93 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je oblíbený pro svou prostornost a komfort. Tento model je známý svou vysokou úrovní bezpečnosti a širokou škálou výbavy. Tento Volkswagen Passat Combi je vybaven úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 125 kW. Vůz je vybaven automatickou převodovkou, což umožňuje plynulou a snadnou jízdu. Vybavení tohoto vozu zahrnuje bi-xenonové a adaptivní světlomety pro optimální viditelnost za všech podmínek. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná jak vpředu, tak vzadu, což umožňuje maximální pohodlí pro všechny cestující. Klimatizace je automatická a doplněna o nezávislé topení. Vůz je vybaven panoramatickým střešním oknem, které zvyšuje pocit prostoru a světla v interiéru. Volant je kožený, multifunkční a s řazením pádly, což zvyšuje komfort a ovladatelnost voz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
185 000
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI,ČR
Před 94 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70 000
 Kč
Volkswagen Passat, R-Line 2,0 TDI 142 kW 4MOT
Před 94 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Akční cena platí do 31.8.2024!! Při využití financování formou Spotřebitelského úvěru od VWFS s úrokem od 0% získáváte Servis na 5roky/60.000km + Balíček příslušenství ZDARMA Výbavová linie R-Line + navíc: - Sounds... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 395 570
 Kč
Volkswagen Passat 1.4TSi AUT. KLIMA NOVÉ ROZVODY
Před 94 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
Nové rozvody motoru a olej. Pravidelně servisovaný vůz ve velmi dobrém stavu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
149 900
 Kč
Volkswagen Passat, 2.0 TDI, Navi
Před 94 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Prodáno z důvodu koupě nového vozu, prostorný vůz, nízké provozní náklady, dlouhá platnost STK 4/26, ABS, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Isofix, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Volkswagen Passat, Highline 2.0 TDI, Kůže, Navi
Před 94 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Passat Combi je známý svou prostorností a pohodlnou jízdou. Jeho silnou stránkou je také vysoká úroveň bezpečnosti a bohatá výbava. Tento Volkswagen Passat Combi je vybaven úsporným dieselovým motorem 2.0 TDI. Motor o objemu 1968 ccm poskytuje výkon 110 kW. U tohoto vozu je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou částečně kožená, vyhřívaná vpředu, obšita Alacantrem a navíc masážní pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz je vybaven bezdrátovým dobíjením telefonu pro snadnou a pohodlnou nabíjení. Volant je kožený a multifunkčn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400 000
 Kč
Volkswagen Passat, Comfortline 2.0 TDI 110kW DSG
Před 94 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
ABS, Adaptivní tempomat, Apple Car Play, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Head-up display, Isofix, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Litá kola, Masážní sedadla, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nouzové brždění, Otevíratelná střecha, Panoramatická střech... (více v detailu)
Hlavní město Praha
349 000
 Kč
Volkswagen Passat 2.0TDI DSG R-Line Matrix
Před 94 dny - Ústecký kraj - CARS_CZ
Výbava R-Line Provoz 12/2019 Climatronic Sedačky Alcantara kůže Stropnice černé barvy Elk. Panoramatická střecha El. ovládané víko zav. prostoru Info display/digital Parkovací assist Ambientní LED osvětlení /Barvy Přední světla LED Matrix Adaptivní dálkové světla Line-Side assist El. sklopná zpětná zrcátka Elk. sklopné tažné zařízení Assist přívěsu Alu kola SOS Assist Front assist Parkovací kamera zadní App-Connect/SmartLink Satelitní navigace Plus Automatické svícení ACC adaptivní tempomat ERGO masážní sedadlo řidiče Asistent nouzového brzdění Asistent rozpoznávání únavy Automatická převodov... (více v detailu)
Ústecký kraj
499 000
 Kč