Filtry





Volkswagen Multivan

295 výsledků

Volkswagen Multivan, 2,0 TDi, ZTP úprava pro vozík,
Před 87 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Velmi zachovalý vůz, verze ZTP - upravená pro vozíčkáře s nájezdem a systémem pro ukotvení vozíku, v TP 7 míst, přední + zadní parkovací senzory, přední + zadní klimatizace, druhá řada sedadel otočná, servisní knížka. Certificat de controle technique. Možnost sjednat pojištění záruk od Colonnade Insurance S.A., až na 36 měsíců. Odpočet DPH možný!!! Další výbavy: AUX, brzdový asistent,, ABS, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání... (více v detailu)
Zlínský kraj
399 000
 Kč
Volkswagen Multivan, 2.0TSI Comfortline ACC LED
Záruka 1rok/20.000km v ceně vozu, pravidelně servisovaný,k vozu zimní sada, nová stk, s vozidlem je možno ihned odjet, nehavarováno, nelakováno, velmi dobrý stav. Barva Reflexsilber Metallic, audiosystém Composition Colour, systém sledování okolí Front Assist, multikolizní brzda, tažné zařízení 2500kg. Před koupí vozu dále umožňujeme kontrolu vaším mechanikem nebo Vámi vybraným autoservisem v Brně. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu a výbavy vozidla. Podrobný popis stavu a výbavy bude ověřen až v okamžiku poptávky koupě. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent pro jízdu v koloně, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dotykové ovládání palubníh... (více v detailu)
679 000
 Kč
Volkswagen Multivan 2,0 TDi, ZTP úprava pro vozík, MPV
Před 88 dny - Zlínský kraj - YAUTO
MPV nafta. První majitel Spotřebitelský úvěr možný Velmi zachovalý vůz verze ZTP - upravená pro vozíčkáře s nájezdem a systémem pro ukotvení vozíku v TP 7 míst přední + zadní parkovací senzory před... (více v detailu)
Zlínský kraj
379 000
 Kč
Volkswagen Multivan 2.5 TDI MPV
Před 88 dny - Pardubický kraj - YAUTO
MPV nafta. 7 míst BEZ EKO POPLATKU
Pardubický kraj
185 000
 Kč
Volkswagen Multivan, 2,0 TDi
Před 89 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Stav vozidla odpovídá jeho stáří a najetým kilometrům., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Funkce plynulého dovírání dveří, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Ostřikovače světlometů, P... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
713 900
 Kč
Volkswagen Multivan, 2.0 TDI - 110kW
Před 91 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Auto ve výborném stavu. Stav nového vozidla. - přídavné topení ovládané mobilem - zadní kamera - otočná sedadla - car play, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 196 000
 Kč
Volkswagen Multivan
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Multivan, 8/2023, Long Style 2.0 TSI. Stav: Ojeté;... (více v detailu)
Hlavní město Praha
799 900
 Kč
Volkswagen Multivan, TDi
Před 95 dny - Liberecký kraj - SAUTO
2x šoupačky, 5 místná verze, v autě pouze 4 sedačky vč. stěny. Celkově na svůj věk zachovalý stav. Motor v dobré kondici. Více info na tel.: 722 086 183 , Cena.: 199.000,- Kč, ABS, Alarm, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládá... (více v detailu)
Liberecký kraj
199 000
 Kč
Volkswagen Multivan, T6.1 2.0 TDI Comfortline*Navi*
Před 102 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 316 480
 Kč
Volkswagen Multivan, T6 2.0 TDI Generation Six*Navi
Před 102 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skryté vady 6 měsíců., ABS, Adaptivní tempomat, Android... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 201 530
 Kč
Volkswagen Multivan 2,5 TDI 96kW Comfortline kombi
Před 103 dny - Liberecký kraj - YAUTO
kombi nafta. Třetí majitel 4 x zimní pneu ALU disk
Liberecký kraj
220 000
 Kč
Volkswagen Multivan, Multivan T6 Highline 2.0 TDI
Před 107 dny - Ústecký kraj - SAUTO
K dispozici od 01/07 2024, pravidelně servisováno, 2 majitel koupeno v ČR velmi dobrý stav cena s 21%DPH.možnost odpočtu DPH ASR, APS, HSA, parkovací senzory zadní, centrální zamykaní, centrál dálkový, alarm, auto klima, tempomat adaptivní, 7míst, DSG automat, multifunkční volant,, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Klimatizovaná přihrádka, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nast... (více v detailu)
Ústecký kraj
605 000
 Kč
Volkswagen Multivan, 2.5 TDi
Před 107 dny - Královéhradecký kraj - SAUTO
Bližší informace k tomuto vozu rádi zodpovíme na tel. 775 770 990. Kompletní nabídka vozidel na www.trotina.cz, ABS, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamyk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199 900
 Kč
Volkswagen Multivan, 2,5TDi 128kW 6q Šíbr Tažné
Před 108 dny - Středočeský kraj - SAUTO
V případě zájmu volejte přímo majiteli: 777340240!!! Nyní po STK s platností do 6/2026. Poslední olejový servis ve 367.719km. Dovoz do ČR v 4/2022. Výbava Comfortline: Vyhřívaná přední sedadla, Nezávislé topení Webasto, Střešní okno, Tažné zařízení, Tří-zónová automatická klimatizace, Roletky na zadní okna, Malý kožený paket, Android autorádio s navigací Bluetooth a USB, Mlhovky, Alu kola 16". Pouze 5míst., ABS, Android Auto, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér... (více v detailu)
Středočeský kraj
210 000
 Kč
Volkswagen Multivan T6.1 HIGHLINE 4x4 146kW ZÁRUKA
Před 108 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
100% GARANCE NA PŮVOD VOZIDLA A POČTU NAJETÝCH KILOMETRŮ. PRAVIDELNÝ SERVIS VW. VOZIDLO ZAKOUPENO NOVÉ V ČR,1.MAJITEL, NEHAVAROVANÉ/NELAKOVANÉ, PRAVIDELNÝ SERVIS – DOLOŽENO,K VOZIDLU JE KOMPLETNÍ DOKUMENTACE, VČETNĚ SERVISNÍ D... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 259 990
 Kč
Volkswagen Multivan, VW Multivan T5, 128 Kw TOP st.
Před 109 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Prodám velice pěkný VW Multivan T5, 2,5 (128Kw) r.v. 2005, do provozu 10/2006, nadstandartní výbava - originál rozkládací postel, šoupací dveře po obou stranách, tažné zařízení, alarm Jablotron s GPS vyhledáváním, imobilizer, zadní parkovací senzory, nové pneu Nokian, baterie Exide 100 Ah, značená skla, mnoho zcela nových dílů, filtry Bosh, olej Liqui Moly, ošetřen celoročním voskem, garážován. Přivezen v r. 2021 ze SRN po prvním majiteli. Od té doby přiveden do krásného stavu, ale z rodinných důvodů následně ježděn jen minimálně. Současný nájezd 236.000 Km. Jezdí skvěle. Na fotografiích je v šestimístném provedení, ale mohu dodat i sedmou otočnou sedačku do druhé řady (+ 6.000 Kč). Na pravé straně vozu není dokončen modrý pruh (ral. případně dodám... (více v detailu)
Hlavní město Praha
289 000
 Kč
Volkswagen Multivan, Volkswagen T5.1 2.0 TDI 132KW
Před 110 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Prodám - Volkswagen T5.1 2.0 TDI 132KW 2011 - najeto 355TKM před 17tkm nový motor doložené vše fotkami a fakturami. Venek auta je předělaný na T6. Nyní auto je po servisu výměně olejů a... (více v detailu)
Středočeský kraj
429 990
 Kč
Volkswagen Multivan, Startline - camper
Před 112 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Dovoz z DE v roce 2021, hezký interiér, spousta faktur, již v DE nová spojka, naplněná klima, olej měněný každý rok/15000km, nový koncový díl výfuku, udělané rozvody, nové servo (v 31. týdnu), spolehlivý rodinný vůz, důvod prodeje: přechod na jiné palivo Z výbavy: Stavitelný podvozek K&W, plnohodnotné MFD, 7 sedaček, dvě baterie, Webasto, 2 sady kol, denní svícení, závěsné organizéry na míru, kabeláž na parkovací kameru, ze sedaček a flexboardu lze udělat rovnou postel. Originální VW příslušenství: flexboard, campingový stoleček ve dveřích, sundávací stínění na magnety - ideální skrytý camper Vady: četné provozní oděrky, trocha koroze se už najde (páté dveře, kapota, roh zadních blatníků), ďubka na předním skle od kamínku mimo zorné pole (nezvětšuje se), odcházející servo (bude vyměněno v týdnu 31), občas "zazlobí" zámek posuvných dvěří, ABS, And... (více v detailu)
Liberecký kraj
360 000
 Kč
Volkswagen Multivan, 2.5 TDI
Před 114 dny - Středočeský kraj - SAUTO
ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Mlhovky, Nastavitelný volant, Nezávislé topení s čas. předehřívačem, Originální autorádio, Parkovací senzory, Posilovač řízení, Pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
225 000
 Kč
Volkswagen Multivan 2.0 TDI 110KW DSG BULLI VAN
VAN nafta. Vůz po 2.majiteli servisní kniha- NOVĚ PO VÝMĚNĚ OLEJE A FILTRŮ NOVÉ ROZVODY vč.VODNÍHO ČERPADLA NOVÝ OLEJ V DSG PŘEVODOVCE NOVÝ STERVAČNÍK manuály 2 klíče COC list zimní pneumatiky+no... (více v detailu)
1 029 000
 Kč
Volkswagen Multivan, MULTIVAN STARTLINE 2,0TDi…
Před 119 dny - Liberecký kraj - SAUTO
, ABS, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Mlhovky,... (více v detailu)
Liberecký kraj
482 700
 Kč
Volkswagen Multivan, 2,0 TDI 150KW Highline 4MOT DS
Před 119 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
VOLAT PŘEDEM!! KOUPENO NOVÉ V ČR, WEBASTO, DRUHÁ SADA KOMPLETNÍCH KOL. Vykoupíme Váš stávající vůz a všechny formality zařídíme za Vás. Doživotní GARANCE původu, stavu a km. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku.V případě zájmu volejte na tel. +420 727 976 240, nebo pište na email: martin.borek@dajbych.cz Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci, AUX,, ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
729 000
 Kč
Volkswagen Multivan, LIFE 2.0 TSI 150 kW
Před 120 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Obj. kód: O619V05922. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 379 990
 Kč
Volkswagen Multivan 2.0 TDI AWD HIGHLINE Aut
Před 122 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Záruka do 10/2025 nebo do ujetí 100 000 km. Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter a nemohou zachytit veškeré detaily stavu vozidla. Podrobný ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 599 000
 Kč
Volkswagen Multivan, WVMultivan 2.5 TDi
Před 124 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Prodám WVMultivan T4 2.5TDI Plně funkční El zrcátka, El přední okna, El střešní okno, Hagusy, Nezávislé topení, ABS, Centrální zamykání, Alu kola, Automatická klimatizace. Přidám sadu zimních pneu. Předstan, který se přidělává k bočním dveřím, zatemňovací závěsy po celém obvodu. Do března 2025 platná roční dálniční známka. Koroze předních prahů.,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150 000
 Kč