Filtry





Volkswagen Golf

2 625 výsledků

Volkswagen Golf, 1.2 TSI 63 kW digi. klima, ČR
Před 207 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
KOLENNÍ AIRBAG. VELMI PĚKNÝ STAV. MOŽNOST PROHLÍDKY VE VÁMI VYBRANÉM SERVISU V Č. BUD., ABS, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Lit... (více v detailu)
Jihočeský kraj
144 900
 Kč
Volkswagen Golf 1.2 TSI 63 kW digi. klima, ČR
Před 207 dny - Jihočeský kraj - CARS_CZ
KOLENNÍ AIRBAG. VELMI PĚKNÝ STAV. MOŽNOST PROHLÍDKY VE VÁMI VYBRANÉ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
144 900
 Kč
Volkswagen Golf, 1.5 TSI, NOVÁ CENA, Automat
Před 207 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Golf Combi je skvělou volbou pro ty, kteří hledají výkonný a komfortní vůz s dostatkem prostoru. Jeho široká výbava a příznivá cena ho řadí mezi oblíbené vozy na trhu. Tento Volkswagen Golf Combi je vybaven výkonným benzínovým motorem 1.5 TSI. Motor o objemu 1498 ccm poskytuje výkon 110 kW. Vůz má automatickou převodovku a je po prvním majiteli. Původ vozu je z ČR a poslední servis byl proveden 24. října 2023. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Systém nočního vidění zvyšuje bezpečnost při jízdě v noci. Přístrojový štít s virtuálním kokpitem poskytuje jasné a snadno čitelné informace o jízdě. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Kli... (více v detailu)
Hlavní město Praha
380 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.5 TSI / 110 kW Style
Před 207 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
PŘI FINANCOVÁNÍ VWFS SLEVA 15000,- KČ. PŘI VYUŽITÍ VOZU NA PROTIÚČET SLEVA 5000,- KČ. KOUPENO V ČR, 1. MAJITEL, SERVISNÍ KNÍŽKA. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA (NA 4 ROKY NEBO DO 80.000 KM). MOŽNOST SJEDNÁNÍ VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ A POJIŠTĚNÍ. Možnost protiúčtu. Vůz na pobočce v Plzni. Pro bližší informace volejte 371 005 252., ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
689 800
 Kč
Volkswagen Golf, Variant 1.4 TSI 90kW DSG Highl
Před 208 dny - Středočeský kraj - SAUTO
VÝPIS CEBIA PROTOKOLU K VOZIDLU ZDARMA., ABS, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Nastavitelný volan... (více v detailu)
Středočeský kraj
179 888
 Kč
Volkswagen Golf, 2.0TDI*103kW*BEZ KOROZE*SER.KN
Před 208 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
VW Golf 2.0TDI 103kW najeto:220601km, r.v. 6/2005, dovoz Itálie, nová STK+EM na 2 roky, 2xklíč, servisní kniha, nyní po výměně oleje a filtrů - výbava - automatická dvouzonová klimatizace, el. okna, el. zrcátka, palubní PC, multifunkční volant - bez koroze, vše funkční, technicky v pořádku, slušné zimní pneu, drobné kosmetické vady laku, typ motoru BKD, již přihlášeno na české SPZ - WVWZZZ1KZ5W525457, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
59 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.4 TSI, po STK
Před 208 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Specializujeme se na prověřené vozy za nejlepší možné ceny. Financování jednoduše a rychle, 100% doživotní záruka na původ vozu. Vykoupíme vaše auto ihned a za hotové. Cena při platbě na splátky s vybranými partnery: 58000 Kč. Společnost Auto Diskont poskytuje na tento vůz doživotní garanci legálního původu vozu. Vozidlo není předmětem leasingu leasingových společností a podle záznamů v systému Autogarance Carlife není předmětem exekuč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70 000
 Kč
Volkswagen Golf VI 1.2 TSi
Před 208 dny - CARS_CZ
4x ZIMNÍ PNEU V CENĚ VOZU.VOZIDLO PO SERVISU.. Stav dobrý koupeno v D
143 900
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4 TSI, po STK
Před 209 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Společnost Auto Diskont poskytuje na tento vůz doživotní garanci legálního původu vozu. Vozidlo není předmětem leasingu leasingových společností a podle záznamů v systému Autogarance Carlife není předmětem exekučního řízení. V případě výskytu jakékoliv právní vady (např. nesplacený leasing, exekuce na vůz) společnost Auto Diskont vrátí zákazníkovi plnou kupní cenu. Podle systému Autogarance Carlife stav tachometru nesouhlasí se skutečn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
55 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.6 TDI, Serv.kniha, Navi
Před 209 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Golf Combi je populární volbou pro ty, kteří oceňují jeho přizpůsobivost a komfort. Jeho cenová dostupnost a široká výbava z něj dělají ideální volbu pro rodiny i pro firemní využití. Tento Volkswagen Golf Combi je vybaven úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 77 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje částečně kožená sedadla, která jsou vyhřívaná vpředu a mají masážní funkci pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadné nastavení teploty. Panoramatické střešní okno poskytuje příjemné světlo a pocit prostoru. Volant je multifunkční a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
193 000
 Kč
Volkswagen Golf, VW Golf 1.2 tsi 77kw
Před 210 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Vyzkoušený a spolehlivý Golf hledá nového majitele! Představte si jedinečnou příležitost stát se třetím majitelem tohoto úžasného Golfu z roku 2015, který jsem s láskou vlastnil od roku 2017. Toto vozidlo je prostě bezchybné - žádné poruchy, jen pravidelné údržby jako dolévání provozních kapalin a výměna spotřebních věcí. S přibližně 220 tisíci najetými kilometry, toto auto je stále plné života a připravené na další dobrodružství. Ano, je pravda, že pražský provoz nešetří, ale oděrky na karoserii jsou jenom důkazem toho, že to bylo auto aktivně používané a milované. A co teprve ten úžasný infotainment! S možností bluetooth hovorů a přehrávání hudby, cestování s tímto Golfem je opravdová radost. A co spotřeba? Ve měst... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Volkswagen Golf 1,4i 16v 59 Kw ČR!!! hatchback
Před 210 dny - Zlínský kraj - YAUTO
hatchback benzin. VOZIDLO KOUPENO V ČR JAKO NOVÉ, 2 MAJITEL, NEHAVAROVÁNO, SERVISOVÁNO, POCTIVÉ DOLOŽENÉ KM ! ! ! ZÁNOVNÍ Z... (více v detailu)
Zlínský kraj
169 900
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4 TGi*CL BLUEMOTION 154tkm!
VIN: WVWZZZAUZFP010737Výbava Comfortline BlueMotion. Nenáročný pracant s novou TK. Možnost altern. pohonu na CNG. Originální zástavba CNG , po revizi, platnost nádrží do 2034 . Zánovní celoroční pneu na alu. Průběžně servisovaný - poslední servis ve VW před 6 tis km. Technicky i opticky krásný vůz s vnitřním prostorem, s úsporným motorem na benzín a CNG- Kapacita nádrží 15kg CNG + 50l benzín, reálná spotřeba 4 kg/100km. Náklady při provozu na CNG 1,20 Kč/1km. Bez koroze, v ČR nejeto, nezná naše silnice a sůl, velmi pěkný, čistý, zachovalý, nezničený, nekuřácký vůz, pevný na podvozku. Celoroční pneu na alu 17. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy dle § 1731 zákona. Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci, AUX,, ABS, Alarm, Autorádio, Bez... (více v detailu)
239 000
 Kč
Volkswagen Golf , 0,0 E-GOLF VII 1.MAJITEL S.KNI
Před 212 dny - Olomoucký kraj - 420_AUTO_CZ
První majitel Úvěr možný PO 1.MAJITELI SE S.KNIHOU S VEŠKEROU DOKUMENTACÍ VČ. VŠECH PRAVIDELNÝCH STK + KNIHY JÍZD OD POČÁTKU DO DNES + SE VŠEMI KLÍČI + NABÍJECÍHO KABELU A ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
386 000
 Kč
Volkswagen Golf, 2.0 TDi 110kW HIGHLINE AUTOMAT
Pěkný vůz, v ČR nejeto, bez koroze, 1.majitel, servisní historie, bohatá výbava, automatická převodovka *-*-* Originál doklady na přihlášení. Další výbavy: AUX,, ABS, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrádka, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, M... (více v detailu)
299 000
 Kč
Volkswagen Golf , 1.9TDi 66kW 1maj,Hezká výbav
Před 212 dny - Plzeňský kraj - 420_AUTO_CZ
1.majitel, Hezká výbava, Startuje krásně, Servis: Mot.olej+filtry; 5 rychlostních stupňů, autorádio, man. klimatizace, pohon 4x2, samostmívací zrcátka, 4x airbag; 5 rychlostních stupňů; ABS; airbag řidiče; autorádio; CD měnič; CD přehrávač; centrál dálkový; centrální zamykání; dělená zadní sedadl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
55 000
 Kč
Volkswagen Golf , 2.0TDi 103KW CR 4Motion
Před 212 dny - 420_AUTO_CZ
2xOrig KličServiskaMožnost protiúčtu vašeho vozu Možnost financování spotřeb. úvěrem PŘÍJEM VOZŮ DO PRODEJE VÝKUP VOZIDEL DOVOZ AUT NA ZAKÁZKU; autorádio, isofix, man. klimatizace, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, 10x airbag; 6 rychlostních stupňů; ABS; autorádio; CD přehrávač; centrál dálkový; dělená zadní sedadla; el. přední okna; el. zrcátka; imobilizér; isofix; man. klimatizace; manuální ... (více v detailu)
199 000
 Kč
Volkswagen Golf , III 1.4i JOKER, 5dv. Šíbr
Před 212 dny - Středočeský kraj - 420_AUTO_CZ
Vozidlo s motorem 1.4i 44 Kw v limitované edici Joker. Všechny klíče od vozidla. Vozidlo je po výměně katalyzátoru a nového zadního tlumiče výfuku, nový olej a filtry. Německé doklady na přihlášení. Vozidlo 7 let stálo, motor při nízkých otáčkách jde na 3 válce.; ... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 000
 Kč
Volkswagen Golf , R - 2.0TSi/221 kw 4x4
Před 212 dny - 420_AUTO_CZ
alu kola, autorádio, AUX, bluetooth, deaktivace airbagu spolujezdce, denní svícení, dvouzónová klimatizace, hands free, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, startování tlačítkem, start-stop systém, USB, výsuvné opěrky hlav, 6x airbag; ABS; alu kola; aut. klimatizace; aut. převodovka; autorádio; AUX; bluetooth; CD přehrávač; centrální zamykání; deaktivace airbagu spolujezdce; denní svícení; dvouzónová klimatizace; el. přední okna; el. zrcátka; hands free; imobilizér; mlhovky; multifunkční volant; nastav... (více v detailu)
459 900
 Kč
Volkswagen Golf , 2.0FSi
Před 212 dny - 420_AUTO_CZ
alu kola, autorádio, man. klimatizace, výsuvné opěrky hlav, 10x airbag; 6 rychlostních stupňů; ABS; alu kola; autorádio; CD přehrávač; centrál dálkový; dělená zadní sedadla; el. okna; el. zrcátka; imobilizér; man. klimatizace; manuální převodovka; palubní po... (více v detailu)
59 900
 Kč
Volkswagen Golf , 2.0TDi DSG - 71307km
Před 212 dny - 420_AUTO_CZ
alu kola, autorádio, AUX, deaktivace airbagu spolujezdce, isofix, parkovací kamera, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, výsuvné opěrky hlav, 10x airbag; ABS; alu kola; aut. klimatizace; aut. převodovka; autorádio; AUX; CD přehrávač; centrál dálkový; deaktivace airbagu spolujezdce; dělená zadní sedadla; el. okna; el. zrcátka; imobilizér; isofix; mlhovky; nastavitelný volant; palubní počítač; p... (více v detailu)
259 900
 Kč
Volkswagen Golf 1.4 TSi
Před 213 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
114 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.4 TSi
Před 213 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD. Nabízíme 36 měsíců záruky na m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
114 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1,6 TDi 85kW JOIN NAVI Záruka
Před 214 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní,Leasing možný,Úvěr možný, Cena vozu včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme Cebia report. Výbava daného vozu je orientační. Kompletní nabídka na www.andy-auta.cz; Model 2019, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizovaná přihrá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
284 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.2 TSI 81 kW Comfortline Vari
Před 214 dny - Středočeský kraj - SAUTO
, ABS, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Imobilizér, Isofix, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Litá kola, Malý kožený paket, Masážní sedadla, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Parkovací kamera, Parkovací senzory, Posilovač řízení, Přístrojová deska s barevným displ... (více v detailu)
Středočeský kraj
299 000
 Kč