Filtry





Volkswagen Golf

2 626 výsledků

Volkswagen Golf GTI Edition mk3
Před 87 dny - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1996 • Najeto: 169 265 Km • Výkon: 1 kW (1 PS) • Karoserie: Sedan • Barva: grigio ... (více v detailu)
650 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4 TSi,Style,TZ
Před 87 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
165 000
 Kč
Volkswagen Golf, Variant Life eTSI
Před 87 dny - Ústecký kraj - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Hlasové ovládání palubního počítače, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý ko... (více v detailu)
Ústecký kraj
629 900
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4TSi 110kW*TAŽNÉ*ČR 1.MAJ*
Před 87 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Koupeno nové v ČR po 1. majiteli, pravidelně servisováno v autorizovaném servise každý rok v březnu... (další servisní interval za 27300 km), historie vozidla prověřena společností CEBIA, doloženo CEBIA reportem, na vyžádání lze zaslat mailem, z volitelné výbavy: Adaptivní tempomat (w/o "Follow-to-Stop") a rychlostní omezovač, Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací, Kožený multifunkční volant, Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic, Sport-komfortní sedadla vpředu. Tato nabídka má pouze informativní charakter a neslouží jako podklad pro uzavření objednávky. STOP CARS s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně. Další výbavy: zadní světla LED, AUX,, ABS, Adaptivní tempomat... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
378 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.6 TDi 85kW 1.MAJ ČR, NAVI
Před 87 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
100% GARANCE NA PŮVOD VOZIDLA A POČTU NAJETÝCH KILOMETRŮ. PRAVIDELNÝ SERVIS. VOZIDLO ZAKOUPENO NOVÉ V ČR - 1. MAJITEL,VYUŽIJTE MOŽNOST FINANCOVÁNÍ ÚVĚREM... (více v detailu)
Hlavní město Praha
349 991
 Kč
Volkswagen Golf, 1.6 TDi 85kW 1.MAJ ČR, NAVI
Před 87 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
100% GARANCE NA PŮVOD VOZIDLA A POČTU NAJETÝCH KILOMETRŮ. PRAVIDELNÝ SERVIS. VOZIDLO ZAKOUPENO NOVÉ V ČR - 1. MAJITEL,VYUŽIJTE MOŽNOST FINANCOVÁNÍ ÚVĚREM, KTERÉ VÁM VYŘÍDÍME PŘÍMO V NAŠÍ KANCELÁŘI , VIN PRO MOŽNOST PROVĚŘENÍ VOZU: WVWZZZAUZHW302530 Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Imobilizér, Isofix, Klimatizova... (více v detailu)
Hlavní město Praha
349 991
 Kč
Volkswagen Golf 1.4TSi*TAŽNÉ*ČR 1.MAJ*ACC*LED*
Před 87 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Koupeno nové v ČR po 1. majiteli, pravidelně servisováno v autorizovaném servise každý rok v březnu... (další servisní interval za 27300 km), historie vozidla prověřena společností CEBIA, na vyžádání lze zaslat Cebia report mailem, z volitelné výbavy: Adaptivní tempomat (w/o Follow-to-Stop) a rychlostní omezovač, Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací, Kožený mult... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
375 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.4TSi*TAŽNÉ*ČR 1.MAJ*ACC*LED*
Před 87 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Koupeno nové v ČR po 1. majiteli, pravidelně servisováno v autorizovaném servise každý rok v březnu... (další servisní interval za 27300 km), historie vozidla prověřena společností CEBIA, na vyžádání lze zaslat Cebia report mailem, z volitelné výbavy: Adaptivní tempomat (w/o Follow-to-Stop) a rychlostní omezovač, Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací, Kožený mult... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
375 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.5 TSI / 96 kW Style
Před 87 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
PŘI FINANCOVÁNÍ VWFS SLEVA 10000,- KČ. PŘI VYUŽITÍ VOZU NA PROTIÚČET SLEVA 5000,- KČ. KOUPENO V ČR, 1. MAJITEL, SERVISNÍ KNÍŽKA. MOŽNOST SJEDNÁNÍ VÝHODNÉHO FINANCOVÁNÍ A POJIŠTĚNÍ. Možnost protiúčtu., ABS, Ambientní LED osvětlení interiéru, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér... (více v detailu)
Plzeňský kraj
449 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.6 FSI 85KW SPORT
Před 87 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Doklady ČR, servisní kniha,manuály,2 klíče .Vůz připraven k okamžitému odběru. GARANCE POČTU NAJETÝCH KM i PŮVODU.CEBIA CERTIFIKÁT. Nabízíme možnost vůz financovat úvěrem včetně jeho pojištění s připojištěním záruky na případné poruchy. Protiúčet vašeho vozu možný., ABS, Android Auto, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, K... (více v detailu)
Ústecký kraj
89 900
 Kč
Volkswagen Golf 1.5 eTSI
Před 87 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
cena platná s protiúčtem a financováním ŠkoFIN. nové vozidlo, servisní knížka, koupeno v CZ
Moravskoslezský kraj
759 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.6 TDI, Navi
Před 87 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Volkswagen Golf Combi je oblíbený pro svou všestrannost a efektivitu spotřeby paliva. Přestože je to Combi, jeho rozměry zůstávají kompaktní, což usnadňuje parkování a zároveň nabízí dostatek prostoru pro cestující a zavazadla. Tento Volkswagen Golf Combi je vybaven úsporným dieselovým motorem 1.6 TDI. Motor o objemu 1598 ccm poskytuje výkon 81 kW. Vybavení tohoto vozu zahrnuje vyhřívaná sedadla vpředu pro pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadné nastavení teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Vůz je vybaven konektivitou s Bluetooth ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1,4 SEFV.KNÍŽKA, ROZVODY,PARKO
Před 87 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
Stav perfektní,Úvěr možný, Perfektní stav, SERVISNÍ KNÍŽKA - pravidelný servis, teď nové rozvody, olej, svíčky, filtry; STK na 2 roky, 2x klíč DO; parkpilot + automatické parkování (podélně + příčně). Záruka PŮVODU a KILOMETRŮ. VIN: WVWZZZAUZEW141301. Více informací a celá naše nabídka na www.pauto.cz, nebo nás kontaktujte na tel.: 775 585 101, rádi Vám poradíme. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) ve smyslu § 1731 a §1732 zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku. Společnost PROFIAUTO MZU - s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně., ABS, Adaptivní tempomat, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamy... (více v detailu)
Olomoucký kraj
237 000
 Kč
Volkswagen Golf 1,5 TSI People
Před 87 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Další výbava: Akční výbava People Prodloužená záruka 4 roky/80.000 km Rezervní kolo dojezdové Sportovní komfortní sedadla vpředu Možnost sjednání... (více v detailu)
Zlínský kraj
757 700
 Kč
Volkswagen Golf 1,5 TSI People
Před 87 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Další výbava: Akční výbava People Rezervní kolo dojezdové Sportovní komfortní sedadla vpředu Prodloužená záruka 4 roky/80.000 km Skladový vůz Cena je podmíněna odběrem vozu na I... (více v detailu)
Zlínský kraj
695 000
 Kč
Volkswagen Golf 2,0 TDI 6G People
Před 87 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Další výbava: Akční výbava People Prodloužená záruka 4 roky/80.000 km Rezervní kolo dojezdové Sportovní komfortní sedadla vpředu Skladový vůz Cena je podmíněna odběrem vozu na I... (více v detailu)
Zlínský kraj
715 000
 Kč
Volkswagen Golf 2,0 TDI 6G People
Před 87 dny - Zlínský kraj - CARS_CZ
Další výbava: Akční výbava People Prodloužená záruka 4 roky/80.000 km Rezervní kolo dojezdové Skladový vůz Cena je podmíněna odběrem vozu na IČO, výkupem vozu n... (více v detailu)
Zlínský kraj
680 000
 Kč
Volkswagen Golf GTI
Před 88 dny - Plzeňský kraj - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1988 • Najeto: 107 000 Km • Výkon: 82 kW (112 PS) • Karoserie: Hatchback • Barva: Bílá • Výbava: . Prodám Vw Golf MK2 1.8 GTI ve velice pěkném původním stavu. Interiér včetně sedade... (více v detailu)
Plzeňský kraj
295 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1,6 TDi 85kW IQ. DRIVE Záruak
Před 88 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Cena vozu včetně roční záruky. Doživotní garance původu vozidla. Historie vozu vč.stavu najetých KM prověřena společností Cebia - předložíme Cebia report. Výbava daného vozu je orientační. Kompletní nabídka na www.andy-auta.cz;, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlíd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
308 000
 Kč
Volkswagen Golf, 1.4 TSI/2010/1.MAJ/COMFORT,SER
Před 88 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
VIN - WVWZZZ1KZAP050927-Vůz po 1. majiteli, D, STAV - NAPROSTO PERFEKTNÍ . Pravidelný servis v síti autorizovaných servisů , ZÁRUKA MOBILITY, možnost výhodného financování vozu a prodloužené záruky. Certifikát najetých kilo; roku výroby a původu vozu od nezávislé společnosti CEBIA, DEKRA, VWAUTO, Udržovaný stav. Další informace naleznete na www.DELMOS.cz. nabídka není nabídkou ve smyslu §1731 nebo §1732 občanského zákoníku, MODEL 2010, SERV. KNIHA, KLIMA, PARK.SENZORY, EL. STAH. OKEN,, ABS, Alarm, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, D... (více v detailu)
Hlavní město Praha
119 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.6 TDI, NOVÁ CENA
Před 88 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.6 TDI, NOVÁ CENA
Před 88 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.6 TDI, NOVÁ CENA
Před 88 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Volkswagen Golf 1.6 TDI, NOVÁ CENA
Před 88 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170 000
 Kč
Volkswagen Golf 2.0 TDi Serv.kniha, ČR
Před 88 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
V případě financování s vybranými partnery je cena 269000 Kč. Nabízené vozy procházejí certifikovaným výkupním procesem TÜV NORD.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
319 000
 Kč