Filtry





Toyota Land Cruiser 80 (J8)-4.2TD-123KW-VX-AUT-4x4
Před 122 dny - Královéhradecký kraj - CARS_CZ
Tažné zařízení na 2.960 Kg, 2x sada kol viz: foto. Stav velmi dobrý
Královéhradecký kraj
299 900
 Kč
Toyota Yaris, 1.5 Hybrid, NOVÁ CENA, Automat
Před 122 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota Yaris Hatchback je malé, ale prostorné auto, které je ideální pro městské cesty. S výhodnou cenou a nízkými provozními náklady je tato Yaris skvělou volbou pro ty, kdo hledají ekonomický a pohodlný vůz. Tato Toyota Yaris je vybavena výkonným hybridním motorem 1.5, který kombinuje benzín a alternativní palivo pro vyšší účinnost. Motor o objemu 1497 ccm poskytuje výkon 74 kW. Vůz má automatickou převodovku a je po prvním majiteli. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 27. listopadu 2023. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje adaptivní světlomety pro lepší viditelnost v různých podmínkách. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro pohodlí v ch... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.0,1.MAJITEL,KLIMA,ZACHOVALÉ
Vin: JTEYH20V900051074 Nájezd 302000km po 1.majiteli, nájezd neodpovídá tachometru, je ve velmi pěkném a udržovaném stavu, včetně podvozku, NEHAVAROVÁNO - lak bez koroze. Klima funkční. Zadní sedadla nejsou k dispozici. 4místná verze. 100% garance na původ vozu. Možnost pojištění záruk na vozidlo, AutoCheck. Protiúčet za Váš vůz je u nás samozřejmostí., A... (více v detailu)
129 999
 Kč
Toyota Yaris, 1.0 VVT-i
Před 122 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, El. ovládání oken, Imo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
29 900
 Kč
Toyota Corolla, 1,5VVTi,92kW,1MAJ,CZ,DPH,SERVI
Před 122 dny - Středočeský kraj - SAUTO
MOŽNOST ODPOČTU DPH!! ZÁRUKA 3ROKY/100000KM OD DATA PRVNÍ REGISTRACE.JSME AUTORIZOVANÝ SERVIS A DEALER NOVÝCH A OJETÝCH VOZŮ FORD. VÝKUP VOZŮ VŠECH ZNAČEK. FINANCOVÁNÍ U VYBRANÝCH PARTNERŮ SAMOZŘEJMOSTÍ. VEŠKEROU ADMINISTRATIVU VYŘÍDÍME ZA VÁS. VÍCE INFORMACÍ U PRODEJCE. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb. Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluet... (více v detailu)
Středočeský kraj
409 999
 Kč
Toyota Corolla, 2.0HYBRID,132KW,1MAJ,CZ,SERVIS
Před 122 dny - Středočeský kraj - SAUTO
MOŽNOST ODPOČTU DPH!!.JSME AUTORIZOVANÝ SERVIS A DEALER NOVÝCH A OJETÝCH VOZŮ FORD. VÝKUP VOZŮ VŠECH ZNAČEK. FINANCOVÁNÍ U VYBRANÝCH PARTNERŮ SAMOZŘEJMOSTÍ. VEŠKEROU ADMINISTRATIVU VYŘÍDÍME ZA VÁS. VÍCE INFORMACÍ U PRODEJCE. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb. Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci, AUX, brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El.... (více v detailu)
Středočeský kraj
469 999
 Kč
Toyota Corolla 1,5VVTi,92kW,1MAJ,CZ,DPH,SERVI
Před 122 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
MOŽNOST ODPOČTU DPH!! ZÁRUKA 3ROKY/100000KM OD DATA PRVNÍ REGISTRACE.JSME AUTORIZOVANÝ SERVIS A DEALER NOVÝCH A OJETÝCH VOZŮ FORD. VÝKUP VOZŮ VŠECH ZNAČEK. FINANCOVÁNÍ U VYBRANÝCH PARTNERŮ SAMOZŘEJMOS... (více v detailu)
Středočeský kraj
390 000
 Kč
Toyota ProAce City Verso 1.5 D-4D 8st. A/T 130k VIP 7 míst MPV
Před 122 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
MPV nafta. První majitel Odběr po domluvě. Stav tachometru na dotaz. Pro bližší informace kontakt: TOMÁŠ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
778 999
 Kč
Toyota Rav4, 2.2 D-CAT 4x4 // kůže
Před 123 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Na vozidle jsou nové brzdy (kompletní sada vč. destiček), vyměněné tlumiče a tyčky stabilizátoru. Další výbavy: AUX, Kožený volant,, ABS, Automatické svícení, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nasta... (více v detailu)
Liberecký kraj
129 000
 Kč
Toyota Yaris, 1,4 D4-D Terra
Před 123 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
2sady kol,2klíče, ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Isofix, Litá kol... (více v detailu)
Kraj Vysočina
64 000
 Kč
Toyota Avensis, 2.0, nová STK, Tažné
Před 123 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Alarm, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ES... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80 000
 Kč
Toyota Aygo 1.0 VVT-i 50kW hatchback
Před 123 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
hatchback benzin. mnoho další výbavy. Garantujeme nejnižší ceny! 10... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
23 000
 Kč
Toyota Yaris Cross, 1.5 TNGA HEV 130
Vozidlo na pobočce AUTOBOND GROUP a.s. Šumperk. Odběr možný IHNED! Leasing možný, Spotřebitelský úvěr možný. Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Kontaktujte nás prosím na telefonních číslech či emailech. Budeme se Vám plně věnovat. Váš team Toyota Email: sumperk@autobond.cz Mobil: +420 725 776 094, +420 720 072 405 Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku., Adaptivní tempomat, Alarm, Asistent rozjezdu do kopce... (více v detailu)
832 500
 Kč
Toyota Corolla Cross, 2.0 HSD e-CVT AWD Style TECH
Před 124 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Tovární záruka 3 roky/100 000 km. Vozidlo se nachází na provozovně AUTOBOND Plus PRAHA, K Hrušovu 1a, Praha 10 Štěrboholy; K ceně vozu bude připočítán administrativní poplatek ve výši 2490,- za převod vozu na DI a prověření vozu na portálu Cebia. Využijte naši službu vykoupení stávajícího vozu a nechte všechny formality na nás. Navíc nabízíme možnost výhodného financování včetně pojištění vozidla Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Alarm, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální za... (více v detailu)
Hlavní město Praha
819 900
 Kč
Toyota Auris, 1.8 Hybrid/73kWe-CVT Selection
Před 124 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Otevřeno 7 dní v týdnu. Jsme autorizovaný prémiový dealer vozů Hyundai, Peugeot a MG. Rádi vykoupíme nebo přijmeme do komisního prodeje Vaše vozidlo. Nabízíme výhodné financování, Pojištění za VIP ceny či prodloužení záruky k danému vozu. Možnost zakoupení autodoplňků a příslušenství. Další výbavy: AUX,, ABS, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. skl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
409 900
 Kč
Toyota Auris, Koupeno nové v ČR, servisováno
Před 124 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
ABS, Adaptivní tempomat, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350 000
 Kč
Toyota Camry, 2.5HYBRID EXECUTIVE ZÁRUKA ČR
Před 124 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů.Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu.Dále si také můžete nechat prověřit vůz vlastním mechanikem či autorizovaným servisem.Vůz původem z ČR po 1. majiteli. Tato nabídka není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2. Další výbavy: brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci, aut. stavitelný volant při nástupu, zadní světla LED, AUX,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Digitální příjem rádia (DAB), Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovlá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
844 000
 Kč
Toyota Prius, 1.8 VVT-i HSD, NOVÁ CENA
Před 124 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota Prius je hatchback, který se vyznačuje svou vysokou účinností a nízkou spotřebou paliva. Svého majitele potěší nejen svým moderním designem, ale i komfortem a bohatou výbavou. Tato Toyota Prius je vybavena výkonným hybridním motorem 1.8 VVT-i HSD. Motor o objemu 1798 ccm poskytuje výkon 100 kW. Vozidlo je vybaveno automatickou převodovkou a disponuje servisní knížkou. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Navíc, vůz nabízí bezdrátové dobíj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420 000
 Kč
Toyota Rav4, 2,5 Hybrid e-CVT 4WD Executive
Před 124 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Stav velmi dobrý,Leasing možný,Úvěr možný, Jsme prvním a jediným vlastníkem vozu. 100% CZ původ a plná servisní historie. Možnost odpočtu DPH a zajištění financování. Možnost prodloužené záruky až na 36 měsíců. Výbava vozidla generována dle VIN a má informativní charakter. Společnost Business Lease poskytuje svým klientům v ČR profesionální služby operativního leasingu od roku 1996 a každý rok končí nájemní smlouva několika tisícům vozidel. Výhodou nákupu vozidla od naší společnosti jako jediného vlastníka je zaručený původ a veškerá dokumentace k vozidlu včetně pojistných událostí. Chyba v textu vyhrazena., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitál... (více v detailu)
Hlavní město Praha
649 000
 Kč
Toyota Camry 2.5HYBRID EXECUTIVE ZÁRUKA ČR
Před 124 dny - Jihomoravský kraj - AUTA_NET_CZ
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů. Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu. D... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
828 000
 Kč
Toyota Camry 2.5HYBRID EXECUTIVE ZÁRUKA ČR
Před 124 dny - Jihomoravský kraj - CARS_CZ
Možnost dokoupení záruky na všechny součástky až na 48 měsíců. 100% garance na počet ujetých kilometrů. Prověřené vozy společností Cebia s možností nahlédnutí do výpisu Cebia Reportu. Dále si také můžete nechat prověřit vůz vla... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
828 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.5 Hybrid 4X2 Business*Navi*
Před 124 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu, s pravidelným servisem. Garance původu, počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola laku, diagnostika, zkušební jízda. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte na naší firmě s kompletními českými doklady od vozidla, které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ). Platba zálohy pouze 10% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů. Cena je konečná, neplatíte nic navíc. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo autohausy. V případě nejasností vozidlo nekoupíme. Za naši službu si účtujeme 30.000,-Kč + doprava dle vzdálenosti/cenu s Vámi konzultujeme před nákupem vozidla/ Cena je včetně prověření vozidla, dovozové technické prohlídky, přihlášení(české RZ a TP).Neplatíte nic n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
837 320
 Kč
Toyota Yaris 1,4 D4-D Terra hatchback
Před 124 dny - Kraj Vysočina - YAUTO
hatchback nafta. Třetí majitel 2sady kol 2klíče
Kraj Vysočina
64 000
 Kč
Toyota Yaris 1,4 D4-D Terra hatchback
Před 124 dny - Kraj Vysočina - YAUTO
hatchback nafta. 2sady kol,2klíče
Kraj Vysočina
64 000
 Kč
Toyota Avensis, 2.0 D-4D, NOVÁ CENA, ČR,2.maj
Před 125 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota Avensis Combi je model, který je ceněn pro svou bezpečnost a prostornost. Přestože je to Combi, nabízí velký komfort a širokou škálu výbavy, což ji činí ideální volbou pro rodiny. Tato Toyota Avensis Combi je původem z ČR a je vybavena úsporným dieselovým motorem 2.0 D-4D. Motor o objemu 1998 ccm poskytuje výkon 105 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 3. dubna 2024. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro optimální viditelnost. Sedadla jsou vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí v chladných dnech. Klimatizace je automatická, což umožňuje snadnou regulaci teploty. Volant je kožený a multifu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250 000
 Kč