Filtry





Toyota Yaris Cross, 1.5 VVT-i, 1.MAJ, ČR, DPH
Před 85 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Výborná historie vozu, vůz zakoupen jako nový v ČR. Možný odpočet DPH. Vůz bez investic.Vůz po velmi pečlivém majiteli., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, LED denní svícení, LED světlo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.0 VVT-i, NOVÁ CENA, 4X4
Před 85 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota RAV 4 je SUV, které nabízí pohodlnou jízdu a vysoký stupeň bezpečnosti. Její cena je sice vyšší, ale za to dostanete auto s bohatou výbavou a vysokým komfortem. Tato Toyota RAV 4 je rodinné SUV s automatickou převodovkou a pohonem 4x4. Výkonný benzínový motor 2.0 VVT-i o objemu 1987 ccm poskytuje výkon 111 kW. Vozidlo je po prvním majiteli a pochází z ČR. Vozidlo disponuje servisní knížkou a je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto SUV zahrnuje xenonové světlomety pro lepší viditelnost. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Střešní okno přidává na světlosti a pocitu prostoru uvnitř vozu. Volant je kožený a multifunkční s řazení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
360 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.5 Hybrid, 4X4, Automat, ČR
Před 85 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Odvětrávání sedadel, Palu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900 000
 Kč
Toyota Hilux, 2.4 D-4D, 4X4, Serv.kniha
Před 85 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, Mlhovky, Multifunkční vol... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750 000
 Kč
Toyota Camry, 2.5 Hybrid, Automat
Před 85 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota Camry v provedení Sedan je luxusní vůz s vysokou úrovní komfortu a bezpečnosti. Její silný motor a skvělá výbava z ní dělají ideální volbu pro ty, kteří hledají spojení elegance a výkonu. Tato Toyota Camry je vybavena automatickou převodovkou a hybridním motorem 2.5, který nabízí výkon 160 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 19. února 2024. Je možné uplatnit DPH. Vybavení tohoto vozu zahrnuje Full LED světlomety pro vynikající viditelnost. Přístrojový štít je vybaven head-up displejem pro snadnou orientaci. Sedadla jsou kožená a vyhřívaná vpředu pro maximální pohodlí. Klimatizace je automatická pro snadnou regulaci teploty. Vůz také nabízí možnost bezdrátového dobíj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
670 000
 Kč
Toyota Yaris Cross, 1.5 VVT-iE, ČR, Záruka, DPH
Před 86 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Velmi oblíbený model Yaris Cross v nadstandardní výbavě Executive Smart, s hybridním pohonem a nízkými provozními náklady., 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Iso... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600 000
 Kč
Toyota Corolla, 2.0 FHEV GR SPORT
Před 86 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Předváděcí vůz, ihned k odběru.V případě dotazů volejte: 771 299 584, nebo pište na: jan.zeman@domansky.cz Další výbavy: aut. zabrzdění v kopci, zadní světla LED,, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dojezdové rezervní kolo, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Head-up display, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Kožená sedadla, Kožené potahy, LED denní svícení, LED svět... (více v detailu)
Hlavní město Praha
780 000
 Kč
Toyota Proace City, 1,2 6M/T - IHNED k ODBĚRU
Před 86 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
IHNED K ODBĚRU!, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Nastavitelný volant, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
468 900
 Kč
Toyota Auris, 1.4 D-4D,Klima,STK7/26
Před 86 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezávislé prověření od Cebia., ABS, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100 000
 Kč
Toyota C-HR 1,8 Hybrid 90kW E-CVT Style hatchback
Před 86 dny - Zlínský kraj - YAUTO
hatchback benzin. První majitel Vůz se nachází v T-MOTOR Olomouc Pavlovická 274/4 Olomouc. Více informací u prodejce: Daniel Šafařík +420 601 690 837 daniel.safarik... (více v detailu)
Zlínský kraj
578 999
 Kč
Toyota GT86 2,0 16V BOXER Málo KM!!! SCION FR-S BRZ kupé
Před 86 dny - Liberecký kraj - YAUTO
kupé benzin. První majitel Bílá perleť Dovoz Litva Cena nzahrnuje dovozovou stk a emise. Rádi vše za vás zařídíme.
Liberecký kraj
480 000
 Kč
Toyota Proace City Verso, EV Family Comfort + tažné zař.
Akční sleva na skladový vůz! V ceně vozu odnímatelné tažné zařízení. Proace City Verso EV - 5D - LWB - Full Electric 50kWh 136 - 1 E-Tog YR Family Comfort 5S. Pobočka Toyota Ostrava – Svinov, Opavská 798/4. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent,, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládá... (více v detailu)
797 000
 Kč
Toyota C-HR, 2.0 PHEV GR SPORT Premiere Ed.
Před 86 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Nový vůz skladem. Více info: 725 059 939 nebo m.vinsova@louwman.cz. Toyota Louwman Kladno.Cena platná při odběru vozu na IČ!!! Další výbavy: zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, Kožené potahy, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkčn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 199 900
 Kč
Toyota Yaris, PRODAM TOYOTA YARIS SELECTION
Před 86 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Po prvním majiteli , pravidelný servis v Toyota . Po technické prohlídce. Letní + zimní sada pneumatik . Málo najeto kilometrů . Stav nového auta . Výbava Selection , vyhřívané sedač... (více v detailu)
Středočeský kraj
399 999
 Kč
Toyota Yaris, 1.0 VVT-i 53kW ACTIVE CZ DPH
Před 86 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
VIN pro kontrolu: VNKKLAB3X0A002725. Údaje obsažené v tomto inzerátu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy, objednávky. GlobalAuto.cz (IC:28544510) si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně. Další výbavy: zadní světla LED,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatic... (více v detailu)
Hlavní město Praha
289 900
 Kč
Toyota Yaris 1.5 CVT 125k Style
Před 86 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Odběr možný ihned! Jedná se o skladové vozidlo na naší pobočce v Ostravě – Hrabové. Nabízíme nejvýhodnější úvěr a pojištění vozu na míru! Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Předání vozu možné na všech pobočkách společnosti, tato služba je zpoplatněna. Kontaktujte nás prosím na telefonním čísle +420 778 410 351 či emailu toyot... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
530 000
 Kč
Toyota Hilux, 2.8 Diesel, 4x4, 6M/T
Před 87 dny - Středočeský kraj - SAUTO
tónovaná skla, otáčkoměr, pohon 4x4, záruka, denní svícení, isofix, Automatické sví... ODBĚR VOZU IHNED Vůz se nachází na pobočce Toyota Dolák v Příbrami a slouží jako předváděcí vozidlo. V ceně vozu je plastové obložení korby a druhá sada pneumatik. Nájezd kilometrů se může v době odběru lišit. Pro více informací kontaktujte naše prodejní poradce: +420724920124, +420721316025. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Automatické... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 089 000
 Kč
Toyota Rav4, 2.0D-4D 4WD
Před 87 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
, ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Imobilizér, Litá kola, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Pos... (více v detailu)
Jihočeský kraj
119 900
 Kč
Toyota EV Family Comfort + tažné zař.
Před 87 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Akční sleva na skladový vůz! V ceně vozu odnímatelné tažné zařízení. Proace City Verso EV - 5D - LWB - Full Electric 50kWh 136 - 1 E-Tog YR Family Comfort 5S. Pobočka Toyota Ostrava – Svino... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
797 000
 Kč
Toyota Auris, 1.8i hybrid 100kw, 122 t.km.
Na prodej zachovalá Toyota Auris Hybrid v pěkném stavu. Čerstvý dovoz z Německa. Všechno plně funkční, bez závad. Nebouráno, původní lak. 2x klíče. 2 sady kol. Nová STK na 2 roky. Komisní prodej pro našeho zákazníka. Auto je k vidění v Praze. V případě zájmu o prohlídku a zkušební jízdu volejte předem. Možnost výměny za vaše stávající vozidlo protiúčtem. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spoluj... (více v detailu)
289 000
 Kč
Toyota Auris Hybrid, Automat, Navi
Před 87 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
403 000
 Kč
Toyota Avensis, 2,0DiD
Před 87 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
COC-kopie, ABS, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Imobilizér, Isofix, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Originální autorádio, Pa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
179 900
 Kč
Toyota Auris Hybrid, 2018, Hybrid, 100kW
Před 87 dny - AAA_AUTO
Dobrý vnitřní prostor , Spolehlivost , Jízdní komfort , Atraktivní design , Dobře fungující hybridní provedení
403 000
 Kč