Filtry





Toyota Yaris, 1.5iHSD 55kW Hybrid*Servis*A/T
Před 500 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Velmi dobry stav - 1.5iHSD 55kW, servisní kniha!!.. Led denní svíceni, zadní parkovací kamera, el. přední okna, el. zrcátka, multifunkční volant, Bluetooth, HandsFree, navigace, dvouzónová klimatizace, palubní PC, central na DO... Možnost zdarma dopravy všech nabízených vozidel po cele ČR! Dovoz Německo vystavení CZ dokladů po dohodě zařídíme!! Možnost zajištění financování!! Možnost prodloužení záruky až na 36 měsíců!, ABS, Automatické... (více v detailu)
Hlavní město Praha
219 900
 Kč
Toyota Rav4, 2.0i 110kW, 4x4, TAŽNÉ, KLIMA
Před 501 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Po dovozové STK a EMISÍCH. Přihlášení pouze 800 Kč. Klima funkční., ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Lit... (více v detailu)
Kraj Vysočina
94 900
 Kč
Toyota Camry Limo special 2.0l s TP
Před 502 dny - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1987 • Najeto: 169 000 Km • Výkon: 1 kW (1 PS) • Karoserie: Limuzína • Barva: • Výbava: .
248 000
 Kč
Toyota Yaris, 1.0i 58kW, ČR, 2x kola
Před 503 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Vozidlo zakoupeno jako nové v ČR, v historii dva majitelé. Poslední servisní úkony doloženy fakturami od dealera TOYOTA - viz.fotografie / rok 2019 přední kotouče, rok 2020 zadní ložiska, střední díl výfuku, tyčky stabilizátoru, rok 2021 nový olej, filtry, autobaterie /. Nájezd kilometrů doložen výpisem z STK. Přiložena sada zimních kol komp... (více v detailu)
Kraj Vysočina
69 900
 Kč
Toyota Avensis, 2.0 D4-D
Před 503 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
- pravidelný servis. 3x Klíč. Doživotní garance na původ vozu a garance počtu najetých kilometrů. Chcete nás navštívit? Rezervujte si prosím prohlídku vozidla předem, abychom se vám mohli na 100% věnovat., ABS, Alarm, Autorádio, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
89 000
 Kč
Toyota Aygo, 1.0i 1.MAJ JIŽ REZERVACE
Před 508 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
1.MAJITEL, PERFEKTNÍ STAV, PRVIDELNĚ SERVISOVANÉ AUTO, PEČLIVĚ VEDENÁ SERVISNÍ KNIHA, KRÁSNÝ INTRIER, NADSTANDARTNÍ VÝBAVA - PARKOVACÍ KAMERA, EL.OKNA, PALUBNÍ PC, KLIMATIZACE ATD.. SPOLEHLIVÉ NENÁROČNÉ AUTO, NÍZKÁ SPOTŘEBA BENZÍNU, STK DO 06/2025. K VOZU KOMPLETNÍ VÝPIS CEBIA - GARANCE NAJETÝCH KM - POUZE 74 223KM. PROHLÍDKY VOZŮ 7 DNÍ V TÝDNU VČETNĚ VÍKENDŮ A SVÁTKŮ. DOPORUČUJI SI PROHLÍDKU REZERVOVAT TELEFONICKY PŘEDEM, ABYCH SE VÁM MOHL PLNĚ VĚNOVAT. S POZDRAVEM, OSOBNĚ MICHAL BOŽEK, ABS, Automat... (více v detailu)
Plzeňský kraj
199 000
 Kč
Toyota FJ Cruiser, 4.0 4WD, LPG, Manuál
Před 508 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Krásný stav, LPG, pohon 4x4, pravidelný servis, manuální převodovka, ABS, Alarm, Asistent při jízdě ze svahu, Asistent rozjezdu do kopce, Automatická uzávěrka diferenciálu, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. startér, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, LPG v TP, Malý kožený paket, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Originální au... (více v detailu)
Liberecký kraj
440 000
 Kč
Toyota C-HR 1,8 Hybrid GR GR Sport SUV
Před 509 dny - Jihomoravský kraj - YAUTO
SUV benzin. Okamžitý odběr !! Ohledně odběru vozu kontaktujte : libor.kresta@ckauto.cz 602 56 33 83
Jihomoravský kraj
739 899
 Kč
Toyota Auris, 1,4 D4-D Terra Cool
Před 514 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
, ABS, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Imobilizér, Isofix
Jihočeský kraj
65 000
 Kč
Toyota Rav4, 2,0D-4D 4WD*KLIMA*TAŽNÉ*
Před 514 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
*KLIMATIZACE*TAŽNÉ*Vozidlo na prodejně v OLOMOUCI. hned můžete odjet tímto vozem na splátky od 10 % akontace. Protiučet za vaše původní vozidlo je možný A TO VŠE 7 DNÍ V TÝDNU OD 9 - 18 HODIN !!! . Více info na www.autosamson.cz Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
115 000
 Kč
Toyota FJ Cruiser 4,0 VVT-i V6 4WD SUV
Před 515 dny - Liberecký kraj - YAUTO
SUV benzin. / vozidlo již registrováno v ČR / možnost úvěru i prot... (více v detailu)
Liberecký kraj
598 900
 Kč
Toyota Fj Cruiser 4,0 VVT-i V6 4WD
Před 516 dny - Liberecký kraj - CARS_CZ
/ vozidlo již registrováno v ČR / možnost úvěru i protiúčet za Vaše v... (více v detailu)
Liberecký kraj
598 900
 Kč
Toyota Avensis, 1,8 VVT-i GARANCE KM, TOP STAV
Před 517 dny - Ústecký kraj - SAUTO
NEHAVAROVANÁ, NEKUŘÁCKÁ TOYOTA. PÍSEMNÁ GARANCE NAJETÝCH KM A TECHNICKÉHO STAVU. ABS, ESP, 8xairbag, dvouzonová automatická klimatizace, el.okna, el.zrcátka, ISOFIX, navigace, autorádio s CD , MFCE. volant, centrální zamykání s DO, posilovač řízení, imobilizer, atd..., ABS, Autorádio, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové c... (více v detailu)
Ústecký kraj
99 900
 Kč
Toyota bZ4X, 4x4 EXECUTIVE
Před 521 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Předkolizní bezpečnostní systém (PCS) s funkcí rozpoznávání chodců (ve dne i v noci) a cyklistů (ve dne) a s funkcí sledování aut přijíždějících z protisměru Asistenční systém řízení při náhlém brzdění systémem PCS Systém rozpoznávání dopravních značek (RSA) Upozornění na opuštění jízdního pruhu se zásahy do řízení (LDA+SC) Asistent pro udržení v jízdním pruhu (LTA) Inteligentní adaptivní tempomat (IACC) Systém zmírňování rizika kolize na křižovatkách Automatická dálková světla (AHB) Přední a boční airbagy pro řidiče a spolujezdce Boční airbagy pro cestující ve druhé řadě sedadel Centrální airbag pro řidiče a spolujezdce Vypnutí airbagu předního spolujezdce Signalizace nezapnutých bezpečnostních pásů Bezdrátové připojení Bluetooth Port USB vpředu Dva USB-C porty vpředu Dva USB-C porty pro cestující ve druhé řadě Barevný TFT multi-informační displej v přístrojovém štítu (7") 6 reproduktorů Palubní nabíječka 7,4kW, ABS, Adaptivní tempomat... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 099 000
 Kč
Toyota Rav4, 2,5Hybrid Comfort Style
Před 521 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Zadní parkovací kamera 12,3" digitální displej v přístrojovém štítu pouze pro hybridní pohon Vyhřívaná přední sedadla Automatická klimatizace dvouzónová Senzor deště 17" disky kol z lehkých slitin 18" litá kola, pneumatiky 225/60 R18 Zatmavená zadní okna (Privacy Glass) Smart Entry & Start bezklíčové odemykání a startování se senzorem pohybu proti krádeži Bezdrátová nabíječka na smartphone Otevírání zavazadelníku se senzorem nohy Dojezdové lité rezervní kolo 17" Tlačítko odemykání zavazadelníku na klíči dálkového ovládaní, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 177 399
 Kč
Toyota Rav4, 2,5Hybrid 218PS Comfort Style
Před 521 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Zadní parkovací kamera 12,3" digitální displej v přístrojovém štítu pouze pro hybridní pohon Vyhřívaná přední sedadla Automatická klimatizace dvouzónová Senzor deště 17" disky kol z lehkých slitin 18" litá kola, pneumatiky 225/60 R18 Zatmavená zadní okna (Privacy Glass) Smart Entry & Start bezklíčové odemykání a startování se senzorem pohybu proti krádeži Bezdrátová nabíječka na smartphone Otevírání zavazadelníku se senzorem nohy Dojezdové lité rezervní kolo 17" Tlačítko odemykání zavazadelníku na klíči dálkového ovládaní, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátov... (více v detailu)
Kraj Vysočina
899 900
 Kč
Toyota Auris, 1.8i HYBRID, AUTOMAT
Před 522 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Obuto na zimních kolech. Značky jsou uloženy v depositu. Další výbavy: AUX,, ABS, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. seřiditelná sedadla, ESP, Imobilizér, Isofix, Litá kola, Multifunkční volant, Nastavitelný volan... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
299 000
 Kč
Toyota GR86, Executive A/T Akční cena
Před 523 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Malý kožený paket, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Nastavitelný volant, Natáčecí světlomety, Nouzové brždění, Originální autorádio, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 069 000
 Kč
Toyota Proace City, Short 1,5D 100k Active
Před 523 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
Boční dveře posuvné vpravo, neprosklené - Tempomat s omezovačem rychlosti - Komfortní sedadlo řidiče s bederní a loketní opěrkou - Sedadlo spolujezdce s nastavením sklonu opěradla - Výškově nastavitelné sedadlo řidiče - Manuální klimatizace Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
549 038
 Kč
Toyota Auris, 1.6i 97kw kamera, navi, tažné
Před 523 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Pro konkrétní aktuální nabídku kontaktujte uvedeného prodejce. Vozidlo si můžete prohlédnout se svým mechanikem a prověřit pomocí přiloženého vin. VIN: SB1ZE3JE60E034052. V provozu: 9/2013, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Autorádio, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
235 000
 Kč
Toyota Proace Verso, L2 2,0D 140k 6MTFamily Comfort
Před 524 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
17" kola z lehkých slitin xenonové přední světlomety + LED světla denního svícení parkovací senzory vpředu a vzadu (se systémem sledování slepého úhlu BSD) systém Smart Entry 2× klíč s dálkovým ovládáním vnější kliky v barvě karoserie s chromovaným detailem Multimediální systém Toyota ProTouch +NAVI Vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou a přídavným zrcátkem pro sledování dětí Podlaha v kabině vpředu a vzadu textilu Vnější boční ochranné lišty lakované černé Letecké stolky na zadní straně sedadel 1. řady Pneumatiky 225/55 R17 XL VP (nelze použít sněhové řetězy) Horní odkládací schránka před spolujezdcem uzavřená, osvětlená a chlazená (pro formát A4) 17" ocelová kola + celoplošné kryty (nelze použít sněhové řetězy) Sluneční clony v 2. řadě sedadel Klimatizace automatická dvouzónová... (více v detailu)
Kraj Vysočina
994 910
 Kč
Toyota Proace Verso, L1 2,0D 140k Family Comfort
Před 524 dny - Kraj Vysočina - SAUTO
17" kola z lehkých slitin xenonové přední světlomety + LED světla denního svícení parkovací senzory vpředu a vzadu (se systémem sledování slepého úhlu BSD) systém Smart Entry 2× klíč s dálkovým ovládáním vnější kliky v barvě karoserie s chromovaným detailem Multimediální systém Toyota ProTouch +NAVI Vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou a přídavným zrcátkem pro sledování dětí Podlaha v kabině vpředu a vzadu textilu Vnější boční ochranné lišty lakované černé Letecké stolky na zadní straně sedadel 1. řady Pneumatiky 225/55 R17 XL VP (nelze použít sněhové řetězy) Horní odkládací schránka před spolujezdcem uzavřená, osvětlená a chlazená (pro formát A4) 17" ocelová kola + celoplošné kryty (nelze použít sněhové řetězy) Sluneční clony v 2. řadě sedadel Klimatizace automatic... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 143 692
 Kč