Filtry





Toyota Yaris

525 výsledků

Toyota Yaris, 1.5 HYBRID SELECTON
Před 124 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
KRÁSNÝ YARIS HYBRID - SUPER SPOTŘEBA - KRÁSNÝ STAV - 2X KLÍČ - SERVISOVANÝ - SUPER VÝBAVA, ABS, Autorádio, Bluetooth, CD přehrávač, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, LED denní svícení, Litá kola, Malý kožený paket, Mlhovky, Mobilní p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
279 000
 Kč
Toyota Yaris, 1,5 VVT-i 6MT Dynamic Force Co
Před 124 dny - Liberecký kraj - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, Malý kožený paket, Mlhovky, Multifunkční volant, Nasta... (více v detailu)
Liberecký kraj
369 000
 Kč
Toyota Yaris, Yaris 1.0
Před 124 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Motor v perfektnim stavu, nezere olej a dalsich 100 tisic bez problemu najede. Zrezle prahy, pri vymene kol je treba zvedat za napravy. Promackla kapota od stretu se srnou, jinak je auto bez nehod. Interier velmi zachovaly. V cene je navic kompletni ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Toyota Yaris, 1.5 CVT 125k Style
Odběr možný ihned! Jedná se o skladové vozidlo na naší pobočce v Ostravě – Hrabové. Nabízíme nejvýhodnější úvěr a pojištění vozu na míru! Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Předání vozu možné na všech pobočkách společnosti, tato služba je zpoplatněna. Kontaktujte nás prosím na telefonním čísle +420 778 410 351 či emailu toyotaostrava@autobond.cz. Budeme se Vám plně věnovat. Váš team Toyota Ostrava – Hrabová Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., o... (více v detailu)
530 000
 Kč
Toyota Yaris, 1.5 6MT MC24 Active
Odběr možný ihned! Jedná se o skladové vozidlo na naší pobočce v Ostravě – Hrabové. Nabízíme nejvýhodnější úvěr a pojištění vozu na míru! Prodej vozů a kompletní servis s tím spojený dokážeme uskutečnit také online. Předání vozu možné na všech pobočkách společnosti, tato služba je zpoplatněna. Kontaktujte nás prosím na telefonním čísle +420 599 505 411 či emailu toyotaostrava@autobond.cz. Budeme se Vám plně věnovat. Váš team Toyota Ostrava – Hrabová Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Služba př... (více v detailu)
417 000
 Kč
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, 1.majitel - DPH
Před 128 dny - Liberecký kraj - SAUTO
1. majitel v CZ , pravidelně servisované, zimní pneu k vozu. Odpočet DPH. Prodej a prohlídka kdykoliv po tel dohodě., ABS, Bluetooth, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Isofix, Mobilní připojení, Mu... (více v detailu)
Liberecký kraj
169 000
 Kč
Toyota Yaris, 1,5 HEV, GR Sport
Před 129 dny - Jihočeský kraj - SAUTO
aut. klimatizace, denní svícení, isofix, otáčkoměr, tónovaná skla, záruka, asistent rozjezdu do kopce (HSA), LED denní svícení, zatmavená zadní skla, Android Auto, Apple CarPlay, asistent jízdy v jízdním ... OBĚR VOZU IHNED Cena vozu je již po odečtení bonusu za výkup stávajícího vozu. Vůz se nachází na pobočce Toyota Dolák v Písku. Pro více informací volejte: 602 438 855, 723 982 001. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb., ABS, Adaptivní tempomat, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Auto... (více v detailu)
Jihočeský kraj
592 000
 Kč
Toyota Yaris 1.0
Před 129 dny - Olomoucký kraj - CARS_CZ
Stav velmi dobrý
Olomoucký kraj
309 000
 Kč
Toyota Yaris, 1,0 TERRA POWER AUTO CLUTCH
Před 136 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Stav velmi dobrý, Centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Imobilizér, Posilovač řízení, Zadní stěrač
Liberecký kraj
49 000
 Kč
Toyota Yaris, 1,5 Style HYBRID
Před 136 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Vůz se nachází v T-MOTOR Olomouc, Pavlovická 274/4, Olomouc. Více informací u prodejce: Daniel Šafařík +420 601 690 837, daniel.safarik@t-motor.cz +420 585 150 680, prodej.olomouc@t-motor.cz. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Další výbavy: zadní světla LED, aut. aktivace výstražných světlometů, brzdový asistent, aut. zabrzdění v kopci, wifi hotspot,, ABS, Adaptivní tempomat, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Digitální přístrojový štít, Dojezdové rezervní kolo, Dotykové ovládání palubního počítače, El. parkova... (více v detailu)
Zlínský kraj
558 901
 Kč
Toyota Yaris, 1,5 Comfort Hybrid Automat
Před 136 dny - Zlínský kraj - SAUTO
Vůz se nachází v T-MOTOR Olomouc, Pavlovická 274/4, Olomouc. Více informací u prodejce: Daniel Šafařík +420 601 690 837, daniel.safarik@t-motor.cz +420 585 150 680, prodej.olomouc@t-motor.cz. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Další výbavy: AUX, zadní světla LED, brzdový asistent, wifi hotspot,, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Automatické svícení, Autorádio, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolu... (více v detailu)
Zlínský kraj
498 600
 Kč
Toyota Yaris, 1.5 Dual VVT-i, ČR,1.maj
Před 138 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota Yaris Hatchback je kompaktní, ale prostorná, což ji činí ideální volbou pro městskou jízdu. Tento model je také cenově dostupný a nabízí pohodlnou jízdu s rozsáhlou výbavou. Tato Toyota Yaris je původem z ČR a pochází od prvního majitele. Je vybavena výkonným benzínovým motorem 1.5 Dual VVT-i, který poskytuje výkon 82 kW. Vozidlo disponuje servisní knížkou, přičemž poslední servis byl proveden 31. října 2023. Vybavení tohoto vozu zahrnuje klimatizaci pro pohodlnou jízdu v jakémkoli počasí. Volant je kožený a multifunkční, což zvyšuje komfort a ovladatelnost vozu. Systém udržování v jízdním pruhu přispívá k bezpečnosti jízdy. Konekt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
270 000
 Kč
Toyota Yaris 1.0 VVT-i, Klima
Před 140 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Specializujeme se na prověřené vozy za nejlepší možné ceny. Financování jednoduše a rychle, 100% doživotní záruka na původ vozu. Vykoupíme vaše auto ihned a za hotové. Společnost Auto Diskont poskytuje na tento vůz doživotní garanci legálního původu vozu. Vozidlo není předmětem leasingu leasingových společností a podle záznamů v systému Autogarance Carlife není předmětem exekučního řízení. V případě ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Toyota Yaris, 1,5 VVT-i 6MT Comfort Tech
Před 142 dny - Liberecký kraj - SAUTO
, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Automatické svícení, Autorádio, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Imobilizér, Malý kožený paket, Multifunkční vol... (více v detailu)
Liberecký kraj
369 000
 Kč
Toyota Yaris, 1.0i,ČR,Tažné,STK5/26
Před 144 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Možnost výměny vozu do 10 dnů, zvýhodnění až 50 000 Kč při protiúčtu, nezáv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Toyota Yaris, 1.0i Business, odpočet DPH
Před 148 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Možnost dokoupení záruky až na 3 roky. Sjednání povinného ručení, popřípadě havarijního pojištění samozřejmostí. Pomůžeme Vám s financováním. Tato nabídka má pouze informativní charakter a neslouží jako podklad pro uzavření objednávky. Autocentrum Rakvice si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně., ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
358 900
 Kč
Toyota Yaris, 1.0 VVT-i, NOVÁ CENA, ČR,2.maj
Před 151 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Toyota Yaris Hatchback je kompaktní městský vůz, který se pyšní nízkou spotřebou a agilní jízdou. Její praktický interiér a moderní technologie ji činí ideální volbou pro městské dojíždění. Tato Toyota Yaris pochází z ČR a je vybavena úsporným benzínovým motorem 1.0 VVT-i. Motor o objemu 998 ccm poskytuje výkon 53 kW. Vybavení vozu zahrnuje klimatizaci pro pohodlnou jízdu v jakémkoli počasí. Multifunkční volant umožňuje snadné ovládání různých funkcí vozu. Systém udržování v jízdním pruhu přispívá k bezpečnosti jízdy. Pro snadnou konektivitu je vůz vybaven Apple CarPlay, Android... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280 000
 Kč
Toyota Yaris, 1.5 VVT-i, ČR,1.maj
Před 154 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ESP, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
380 000
 Kč
Toyota Yaris, 1.5 6MT MC24 Style
Akční sleva! Vůz skladem na pobočce Toyota Ostrava – Svinov, Opavská 798/4. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklopná zrcátka, ES... (více v detailu)
462 000
 Kč
Toyota Yaris, 1,6 GR Dynamic + Sport
Před 155 dny - Pardubický kraj - SAUTO
Stav perfektní, Vůz se nachází v pobočce OlfinCar,s.r.o.,Hradecká 570, 533 52, Pardubice, www.olfincar.cz. Kontakt na prodejce: Mobil: +420 734 509 874, E??-mail:radek.musil@olfincar.cz Vůz k odběru ihned. Údaje obsažené v této kartě mají informativní charakter. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku., ABS, Adaptivní tempomat, Alarm, Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání ... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 099 900
 Kč
Toyota Yaris, 1.5 6MT MC24 Style
Akční sleva! Vůz skladem na pobočce Toyota Ostrava – Svinov, Opavská 348/11. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale o nezávaznou nabídku. Další výbavy: brzdový asistent,, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické svícení, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. sklo... (více v detailu)
466 000
 Kč
Toyota Yaris, 1.5 VVT-i Hybrid, HYBRID
Před 157 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, ESP, Isofix, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450 000
 Kč
Toyota Yaris, 1.5 VVT-i Hybrid, AUTOMAT
Před 159 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Android Auto, Apple Car Play, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, ESP, Isofix, LED denní svícení, Mlhovky, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440 000
 Kč
Toyota Yaris 1.0 VVT-i, ČR,2.maj, po STK
Před 159 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Specializujeme se na prověřené vozy za nejlepší možné ceny. Financování jednoduše a rychle, 100% doživotní zá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Toyota Yaris, 1.6 GR 192kW *SAMOSVOR*HKS
Před 161 dny - Olomoucký kraj - SAUTO
*VÝKON 192kW*SAMOSVORNÝ DIFERENCIÁL*PŘEDNÍ VÝZTUHA MEZI TLUMIČE +ZADNÍ*OCHRANÁ FÓLIE NA AUTĚ PPF*ZVÝŠENÍ VÝKONU NA PEDÁL HKS* Ihned můžete odjet tímto vozem na splátky od 10 % akontace. Protiučet za vaše původní vozidlo je možný A TO VŠE 7 DNÍ V TÝDNU OD 9 - 18 HODIN !!! . Více info na www.autosamson.cz Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy., ABS, Alarm, Automatické svícení, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
949 900
 Kč