Filtry





Tesla Performance 82 kWh / Full FSD
Před 68 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Záruka na motor a baterie 8 let/ 192.000 km. Vozidlo má schopnost plně autonom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 179 900
 Kč
Tesla Model 3, TESLA Model 3
Před 69 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
Perfektní, zánovní, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Alarm, Ambientní LED osvětlení interiéru, Android Auto, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické svícení, Bezklíčkové ovládání, Bi-xenony, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, Dřevěné obložení, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. seřiditelná sedadla, El. sklopná zrcátka, El. startér, ESP, Head-up display, Hlasové ovládání palubního počítače, Hlídání mrtvého úhlu, Imobilizér, Klimatizovaná přihrádka, Kožená sedadla, Kožené čalounění, Kožené potahy, LED adaptivní světlomety, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Litá kola, Mlhovky, Mobilní připojení, Multifunkční volant, Nastavitelná sedadla, Natáčecí světlomety, Nezávislé top... (více v detailu)
Hlavní město Praha
560 000
 Kč
Tesla Model Y, na objednávku do 20 dní
Před 69 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Jak to u nás funguje? (1.) Vyberete si z naší nabídky (2.) Pošleme detailní specifikaci vozu (3.) Zjistíme předprodejní detaily: lakování, poškození, servisní historie (4.) Informace konzultujeme (5.) Projednáváme financování, podepisujeme kupní smlouvu, čekáme na zálohu (6.) Kupujeme vůz, zajištujeme přepravu (7.) Nabízíme všechny druhy pojištění, servisní balíčky, doplňky (8.) Přebíráme vůz od přepravce (9.) Vyřídíme STK (10.) Přebíráte, platíte, odjíždíte (11.) Registrujeme vůz a pošleme SPZ., ABS, Adaptivní tempomat, Automatické svícení, Autorádio, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 305 200
 Kč
Tesla Model 3
Dobrý den, Prodám teslu model 3. Pro více informaci a lepší domluvu můžete zavolat. 777 348 488, ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Asistent pro jízdu v koloně, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, ESP, Hlídá... (více v detailu)
744 150
 Kč
Tesla Model 3, Long Range 4WD 76kWh, SoH 92%
Před 70 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifunk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
734 000
 Kč
Tesla Model Y AWD 82kwh Performance 393kW
Před 70 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Stav velmi dobrý, Vozidlo k vidění po telefonické dohodě v autobazaru Rupexim, nutno volat předem.Výroba GIGA Berlín.K vozidlu 4 roky - 80000km záruka, 4... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 149 000
 Kč
Tesla Model Y AWD 82kwh Performance 393kW
Před 70 dny - Středočeský kraj - CARS_CZ
Stav velmi dobrý, Vozidlo k vidění po telefonické dohodě v autobazaru Rupexim, nutno volat předem.Výroba GIGA Berlín.K vozidlu 4 roky - 80000km záruka, 4... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 149 000
 Kč
Tesla Model 3, Basis RWD 208 KW*Kůže*360°*
Před 71 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skryté vady 6 m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
972 840
 Kč
Tesla Model Y, Long Range Dual AWD*Kůže*
Před 71 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
PŘEDEM VOLEJTE! Vozidlo je v perfektním optickém i technickém stavu: pravidelný servis, garance původu i počtu ujetých kilometrů. Vozidlo Vám před nákupem dokladově prověříme jak v DE tak v České republice. V místě nákupu bude provedena fyzická prohlídka našim technikem: kontrola tloušťky laku, diagnostika, zkušební jízda, optická kontrola. Po dovozu do ČR si vozidlo přebíráte v naší firmě s kompletními českými doklady které budou na Vás, nebo na Vaši firmu (české RZ a TP). Záloha předem pouze 5% z ceny vozidla, dodání do deseti pracovních dnů, doplatek při převzetí, kontrola ve Vašem servisu v Praze možná. Cena inzerovaného vozidla je včetně všech výše uvedených služeb. Jsme plátci DPH. Dovážíme vozidla i dle Vaší specifikace - pouze Německo, pouze autorizované autosalony nebo větší autohausy. Pošlete nám odkaz nebo specifikaci a my Vám nezávazně zašleme kalkulaci. Široký výběr vozidel, lepší technický stav, nižší ceny, záruka na skryté vady 6 měsíců., 360° monitorovací systém (AVM), ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 210 023
 Kč
Tesla Model 3, Long Range 4WD 76kWh, SoH 92%
Před 74 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Multifunkční volan... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750 000
 Kč
Tesla Model 3, Long Range 4WD 73kWh, SoH 91%
Před 78 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Palubní počítač, P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
630 000
 Kč
Tesla Model 3, Long Range 4WD 73kWh, SoH 87%
Před 82 dny - Hlavní město Praha - SAUTO
, ABS, Adaptivní tempomat, Asistent rozjezdu do kopce, Automatické přepínání dálkových světel, Bluetooth, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, ESP, Hlídání mrtvého úhlu, Isofix, Kožená sedadla, LED denní svícení, LED světlomety plnohodnotné, Mlhovky, Multifunk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600 000
 Kč
Tesla Model X Performance Dual Motor
Před 83 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
Termín prohlídky si prosím sjednejte předem; Nabíjení zdarma, baterie na 82% původní kapacity. Baterie i pohonné ústrojí je v záruce do roku 2028 bez omezení kilometry; Car Details - specifikace: Model X Performance; Deep Bl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 590 000
 Kč
Tesla Model S, Tesla Model S Long Range
Před 84 dny - Ústecký kraj - SAUTO
Lehce odřený pravá přední nárazník a blatník a zadní pravý lem viz foto,
Ústecký kraj
2 117 500
 Kč
Tesla Standart Range Plus, SoH 91%
Před 84 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Tovární záruka na motor a baterii 8 let (do 28.6.2027) nebo do 160.000 km. K vozidlu nabízíme možn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
549 000
 Kč
Tesla Model 3 Performance 73kWh, SoH 87%
Před 86 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 260 technických parametrů a stavu najetých km. Prodloužená záruka Carlife až 36 měsíců na mechanický stav vozu. Doživotní záruka na legální původ vozu. Získejte... (více v detailu)
Hlavní město Praha
720 000
 Kč
Tesla Model 3 Performance 73kWh, 2019
Před 87 dny - AAA_AUTO
Vůz vykoupený přímo od německého majitele. Na německém trhu pro Vás náš výkupní tým pečlivě vybírá a dokonale prověřuje vozy nejvyšší kvality. Naši výkupčí působí přímo na německém trhu a vykupují... (více v detailu)
720 000
 Kč
Tesla Model 3, Performance 82kWh AWD Refresh
Před 88 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Vozidlo s tovární zárukou a možností prodloužení na objednání ze zahraničí. Záloha pouze 10%, u Vás doma obvykle do 30 dnů. Po přijetí Vaší poptávky vozidlo zkontrolujeme u prodejce i prostřednictvím Cebie, kterou Vám následně zašleme společně s kompletní výbavou vozu. Poté podepíšeme smlouvu a požádáme Vás o zaplacení 10% zálohy. Obratem vůz zakoupíme a obvykle do 20 dnů dovezeme do ČR. Zde si vozidlo dle Vašich potřeb zkontrolujete, vyzkoušíte a poté doplácíte plnou kupní cenu. V posledním kroku Vám předáváme registrovaný a kompletně vyčištěný vůz. K automobilu je možné zajistit kompletní financování i pojištění. Fotografie jsou autentické. Cena je finální včetně dovozu a registrace., Ad... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
999 000
 Kč
Tesla Model Y, Long Range AWD Autopilot
Před 89 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Vozidlo s tovární zárukou a možností prodloužení na objednání ze zahraničí. Záloha pouze 10%, u Vás doma obvykle do 30 dnů. Po přijetí Vaší poptávky vozidlo zkontrolujeme u prodejce i prostřednictvím Cebie, kterou Vám následně zašleme společně s kompletní výbavou vozu. Poté podepíšeme smlouvu a požádáme Vás o zaplacení 10% zálohy. Obratem vůz zakoupíme a obvykle do 20 dnů dovezeme do ČR. Zde si vozidlo dle Vašich potřeb zkontrolujete, vyzkoušíte a poté doplácíte plnou kupní cenu. V posledním kroku Vám předáváme registrovaný a kompletně vyčištěný vůz. K automobilu je možné zajistit kompletní financování i pojištění. Fotografie jsou autentické. Cena je finální včetně dovozu a registrace. parkovací senzory, kožená sedadl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 119 000
 Kč
Tesla Model 3, Tesla 3 Standard Plus, 60 kW
Tesla model 3 Standard Plus, Autopilot, navigační systém s Bluetooth, bezklíčové odemykání a startování vozu, vyhřívání sedadel, černá kůže. Na servisu máme Tesly model 3 s nájezdem i 390tis km našich zákazníků a bez problému (s... (více v detailu)
479 899
 Kč
Tesla Model 3, Long Range, 75 kW
Tesla model 3 Long Range, dual motor, 4x4, tažné zařízení, Autopilot, Navigační systém s Bluetooth, Bezklíčové odemykání a startování vozu, vyhřívání sedadel, černá kůže. Na servisu máme Tesly model 3 s nájezdem i 390tis km našich zákazníků a ... (více v detailu)
499 899
 Kč
Tesla Model Y, PERFORMANCE
Před 94 dny - Moravskoslezský kraj - SAUTO
Auto polepeno pruhlednou ochrannou folii. Ani ne rok stare.,
Moravskoslezský kraj
1 240 000
 Kč
Tesla Model 3, Highland,LR, vč DPH Zamluveno
Před 96 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Stav perfektní, Nový vůz ,nebouraný,nelakovaný,garážovaný,koupený v čr, s odpočtem DPH ,pro nákup vozu možno využít dotaci. Přední část vozu v ochranné folii,zbytek vozu a interiér ošetřen NANO technologií, Zamluveno !!!, 360° monitorovací systém (AVM), ABS, Adaptivní tempomat, Aktivní kapota, Ambientní LED osvětlení interiéru, Asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, Asistent rozjezdu do kopce, Asistent změny jízdního pruhu, Automatické přepínání dálkových světel, Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů (Qi), Bezklíčkové ovládání, Bluetooth, Dálkové centrální zamykání, Deaktivace airbagu spolujezdce, Dělená zadní sedadla, Digitální příjem rádia (DAB), Dotykové ovládání palubního počítače, El. ovládání oken, El. ovládaný kufr, El. seřiditelná sedadla, El.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 250 000
 Kč